Toplam 12 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 12 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: şizofrenik sancılar :)

Forum Hastası dengesiz_rocker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    ıstanbul
    Beğendikleri
    0
    0 mesajda 0 kere teşekkür edildi.

Standart şizofrenik sancılar :)

* Yeni giydiğim çoraplarla banyoda ıslak yere bastığım an kaçıp gidesim geliyor buralardan. Çok uzaklara. O derece dertleniyorum.

* Ne ses hızı, ne ışık hızı, ne ferrari, ne porshe hızı...hiç bir teknoloji cuma'dan pazartesi'ye geçiş arasındaki hızla yarışamaz.

* Sınavda "Adınız" yazan yere adını ve soyadını yazdıktan sonra altta "Soyadınız" kısmını görürsün ya. İşte o inceden koyar adama.
    * -Ferhunde? +Burda -Caroline? +Burda -Fatmagül'ün yengesi? +Burda -Ayşegül? +Burda. -Ordu hazır. + dünyayı fethetmeye gidiyoruz.

*Eski hocalarımdan birini yolda gülerken görüp, yanına gidip "komik bi şey varsa, söyle de hep beraber gülelim" demek istiyorum.

* Koltukta uyuyunca üzerini örtene anne,git yerine yat lan diyene baba,"Heyy cvp vercekmsn."diye 20. smsi gönderene sevgili denir.

* Meclise girip vekillere küfür ettikten sonra ,'' Sözüm meclisten dişari '' demek istiyorum.

* Adrenalin = Çaya bandırılan bisküviyi erimesine saliseler varken çayın içinden çekmek ve bir sonraki biskuvide sınırı zorlamaktır.

* Sen hiç önüne αbur cuburlαrı dαyαyıp koltuğα yαyılmışken, televizyon kumαndαsının bαmbαşkα bir yerde olduğunu fαrk ettin mi ?

* Bir tαne fotoğrαfı 4-5 kere shoplayıp profile koyαnlαr varya , onlαr biyoenerjiyle uçtuğunu söyleyen sαbriden bile üzücüler.

* Güzellik uykusundαn uyαndım. diye şirinlik yαpαn kızα , ' Olmαmış bir dαhα yαt ' dedim. Mutluyum.

* Otobüsteki son boş koltuğa oturan lise öğrencisi, arkadaşlarının çantaları altında ezilerek feci şekilde can verdi.

* Kontör yükleyince değerli müşterimiz diye mesαj αtαrlαr, bitince ise sαyın abonemiz diye yok böyle bir yαvşαklık be αrkαdaş.

* Rimel sürerken açılan ağzın gizemini henüz kimse çözemedi.

* Merhaba sivilce , kenarlarda hiç çıkma tamam mı? Ortala şöyle, tam merkeze yerleş. Süpersin !

* Küçüklü büyüklü yazarak ' kuul ' olduğunu sanan salak , artık şu rezilliğe son ver ♥

* Tuvalette biri olduğunu bile bile kapıya vuran şahısa soruyorum ; içerdekinin "geel" demesini mi bekliyosun?

* Mesajda yanlış anlaşılmasın diye ' skldm ' yazanlardan tiksiniyorum .. Mal tecavüze uğrayıp bana mesaj atacak değilsin ya.

* Prof'lardan çok Haydar Dümen'e soru sorulan bir ülkeden daha fazlasını bekleyemem ben.

* 7 Amerikalı bir danaya ortak olup kurban kesmedikce, ben Noel ağacı süslemem arkadaş.

* Her başım dönüyo midem bulanıyor dediğimde "oooo" diye tepki veren arkadaşlarım var.Her başı dönen hamile olmak zorundamı a...

Kurumuş gibi görünen ojeye narince dokunursun ve parmak izin oluşur ya. O an her şey anlamsızlaşıyor. Her şey.

* En büyük ızdırap ; Otobüste yanınıza oturan amcanın yazdığınız mesajı okumaya çalışmasıdır.

* Her defasında ergenliğe ' bluğ çağı işte ' deyip dalga geçen büyüklerimizin ergenlikten çıkamadığını düşünüyorum.

*Allah'ım sen kimseye ayakkabısının bi bağcığını fosforlu turuncu diğerni fosforlu yeşil yapacak kadar ağır bir ergenlik yaşatma.

*Hani faceye foto koyarsınız bir akrabanızda saçma sapan yorum yapar ya silemezsiniz , ne acıdır o .

* Belediye otobüsünde marka çanta, i-phone ve o büyük gözlükleriyle hava atan kız; aynı otobüsteyiz. Merhaba.

* "Ben kız olsαm, kesin sαnα verirdim" diyen erkek; αdαm olαmαmışsın bαri karşı cinse sαlçα olmα.

* Biri şu "browni intense" reklamındaki kadına "nimetle sevişilmez" desin. Lütfen, rica ediyorum.

* Feyste kızı/oğlu olupta, ilişkisi olmayan ergen'leriz.

* Facebook'ta fotoğraf ekleyip, herkese '' Fotomu beğenir misin. '' diyenlerin nesli tükenmeli. Pandaların değil.

* "Kuaföre ne istediğini anlatmak, beş bilinmeyenli denklemi çözmekten daha zordur".

* Iskoç bir sevgilim olsun, etek boyunα kαrışαyım istiyorum ♥

* Sevgili facebook çiftleri, lütfen her kavganızda ilişki durumu ile oynayıp durmayın, bozacaksınız aleti .

* Otobüste teyzeye yer verdikten sonra topallayarak orta sıralara doğru yürüdüm, madem keyfimi bozdu azcık vicdanı sızlasın.

* ' Bu kız beni kesiyo ya ' diye ego kabartan erkek. Unutma ki, kızlar tipe bakarak dalga geçme yetisine sahip canlılardandır .

* Her sabah alarm çaldığında aynı düşünce, " E daha yeni yattıydık

* Benim için naptın? dedi - Aylık sms yaptım lan 9 tl borumu ' dedim . Evlendik , mutluyuz

* Uçlu kalemin tıkanan ucunu açmaktan aldığım zevki çok az şeyden alıyorum şu hayatta.

* Ben küçükken astronot olmak isterdim, şimdi bakkala gitmeye üşeniyorum.

* Matematk dersinde 'hep aynı parmakları görüyorum' diyen hocama orta parmağımı kaldırmasaydım geleceğim çok parlaktı,kısmet işte

* Kalabalıkta yere düşen telefonuna "alışık o hehe" dedikten sonra çizildimi diye çaktırmadan ekrana bakan o çaresiz yüz ifadesine hastayım.

* sms'i bitmiş liselinin,ergenlik damarlarından biri kopmuş demektir.

* İlerde çocuğum emo olursa klavyedeki ' q ' harfini sökücem. Bunalıma girsin .

* Arabaların arkasına 'Evleniyoruz, mutluyuz' yerine -Dur bakalım bi b.. yiyoruz ama hayırlısı- yazsalar daha samimi olur bence ..

* Arkası dönük çekilmiş fotoğrafa "çok güzelsin" yorumunu atan insan modeline 'Abaza' denir.

* Korkuyorum, birgün biri çıkıp " Ey İnsanoğlu ! " diyecek ve kimse üstüne alınmayacak diye .

* Fake hesap açıp eski sevgilisini ekleyen kız, o hırsla atomu bile parçalayabilir.

* Çirkin adamla parası için evlenip, yakışıklı adamla kocasını aldatan kadın Dişi Robin Hood'tur. Zenginden alır, fakire verir.

* Tüm anneleri toplayıp, annelik eğitimi verildiğine dair kanıtım şudur: Ekmek tahtası hep musluğun arkasındadır.

* Evin telefonu çaldıktan sonra yanına gidip bir kere daha çalmasını bekleyen kardeşim sende kendimi görüorum.

* Winamp ta 500 küsür şarkılık listeyi yaptığın anda son şarkıyı eklerken bir anda çift tıkladığında açılması üzerine bütün emeğin boşa gitmesi, ne kötü bi durumdur o .

* Kimya Günlük Hayatta Çok Kullanılan Bir Bilimmiş ...Tabi bizde bakkala gidip ; Salih Abi yarım kilo sodyum bi Sülfat versene diyoduk.

* Hani metroya yetişmek için koşarsın ve tam o an metronun kapıları suratına kapanır ya ne acıdır o .

* Öğretmenin sınav sonunda "Kalemleri,kâğıtları bırakın" sözünün ardndan "Bu bir soygun mu be?Altı üstü bir sınav" diyesim geliyor.

* Islak mendil paketinden tek mendil almayı başarabilenlere imrenirim. bence onlar büyük yetenekler.

Paylaş
    l want to kiss like lovers do...
    l want to dive in to your ocean!
    is it raining with you?

ɛməaʃɛməteədea
    Nereden
    değil,nereye:)
    Beğendikleri
    0
    2 mesajda 2 kere teşekkür edildi.

* Tuvalette biri olduğunu bile bile kapıya vuran şahısa soruyorum ; içerdekinin "geel" demesini mi bekliyosun?
    * Benim için naptın? dedi - Aylık sms yaptım lan 9 tl borumu ' dedim . Evlendik , mutluyuz

* Matematk dersinde 'hep aynı parmakları görüyorum' diyen hocama orta parmağımı kaldırmasaydım geleceğim çok parlaktı,kısmet işte

Nereden
    ıstanbul
    Beğendikleri
    0

* Meclise girip vekillere küfür ettikten sonra ,'' Sözüm meclisten dişari '' demek istiyorum
    is it raining with you?

Deneyimli Üye Kızıl Kral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğendikleri
    0

* Sınavda "Adınız" yazan yere adını ve soyadını yazdıktan sonra altta "Soyadınız" kısmını görürsün ya. İşte o inceden koyar adama.

Bu çok geldi başıma..

Deneyimli Üye iiisssaaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    BaŞkEnT
    Beğendikleri
    0

Arabaların arkasına 'Evleniyoruz, mutluyuz' yerine -Dur bakalım bi b.. yiyoruz ama hayırlısı- yazsalar daha samimi olur bence ..

KARDEŞŞŞŞ BUNLAR SÜPERDİİİİİ Yaaa akşam akşam kotpumm ellerine sğalıkkk
    sevene can feda sevmeyene elveda

Nereden
    ıstanbul
    Beğendikleri
    0

ricaaaa
    is it raining with you?

Nereden
    ıstanbul
    Beğendikleri
    0

* Çıkardığı seslere bakılırsa, bilgisayarım önceki hayatında elektrik süpürgesiymiş.

* Üniversitelilerin sınav zamanlarını takip edip, facebookta "öff ya vizeler, öff ya finaller" yazan liseliler gördüm..Korkuyorum

* Tükenmez kalemin tükendiğine inanmayıp ucuna 'hoh' layan umut dolu insan bizdendir .

* Kavga edip birbirini tanımayan tek ırk Türk Milletidir. Bkz; "-Kimsin lan sen + Sen kimsin lan - Kimsin oğlum +Lan sen kimsin -.

* Emolar da kardeşimizdir dediler, hayır dedim, onlar bizim qaRdeShimiSdiRr.

* "– Kızları o adam öldürmüş. –Adam olduğunu nereden biliyorsun ? –Tüm seri katiller erkektir. –Hayır sadece yakalananlar erkektir."

* Yemek koyulurken tamam bu kadar yeter dedikten sonra en az 1 kaşık daha fazla koyan kişiye ''anne'' denir <3

* Dünyanın en sıkıcı işi mesajda "acaba" yazmaktır, hiç işin gücün yok 2'ye bas dur.

* Yıl olmuş 2011. Hala Kral Tv'de alt yazıyla ilanı aşk etmeye çalışanlar var.

* Bilgisayarım biraz daha ısınırsa size gözleme pişireceğim.

* Bir dahaki dönem planlı çalışıcam lan denilen bir dönemin daha sonuna gelindi.

* Michael Schumacher Türkiye'den kız istemiş, sen şoförsün demişler vermemişler
    * Msn'de karşındaki kişiyle aynı anda yazmaya başlayınca kendi yazdığınızı siliyorsanız az sıkışın ben geldim.

* İnmek için otobüsün düğmesine basarsın ama bı bakarsın ineceğin durak değildir.Bozuntuya vermemek için bi durak önce inip yürümek zorunda kalırsın. Ne acıdır o.

* Uzun süre giyilmeyen elbisenin cebinden para çıkması kadar mutluluk veren çok az şey vardır şu hayatta.

* Turkcell nasıl mı böyle devleşti ?-Aşkım öpüyorum +ben de aşkım -Hadi kapat +olmaz sen kapat-Hayır aşkım sen kapat+Olmaz aşkım sen ... * ıyk

* Hangimiz rotring kalemin ucuyla tırnaklarını temizlemedi ?

* Yediği dürümün son lokmasıyla içtiği ayranın son fırtını denkleştirebilen bizdendir .
    * Her Salı Osmaan , pislik Caroline , Ali geber. gibi yazılar görmek istemiyorum artık.

*Victoria Secret mankenleri bizim olmayacağı gibi, Biscolata Starz adamlari da sizin olmayacak kızlar . Biz Bize Kaldık .

*Birini sevdiğinden hatta annesinden bile koparabilirsin ancak yeni alınan çorapların birbirine tutuşturulduğu o ipi koparamazsın.

*Sevgili olduğu her kişinin soyadını facebook hesabında kullanan kız . . Babası tarafından evlatlıktan reddedildi.

*"Yemek yerken αğzını şαpırdαtαnın surαtınα yαpıştırαsın vαr." Biliyorum, benimde. Amα bαbαmα vurmαk yemiyor işte.

*Sevgililer günü yaklaşıyo , bilgisayarıma ne alsam acaba ?

*Sevgililer günü 14 Subat degil de 29 Subat olsa dört senede bir kutlansa sevgilisi olmayanlarda rahatlasa?

*Türk gençliğinin müzik hayatı, blok flütten müzik defterine damlayan salyayla başlar.

*Türk usulü tamirat 4e ayrılır: 1- İçini açıp üflemek, 2- Vurmak, 3- Kapatıp açmak 4- kaldır at a..

*Başkasının evinde bir kanalın kumandada farklı numaralandırılmasını garipsiyorum. 1'de ATV olur mu lan hiç? Doğaya ters
    * Özenle saçını yaparsın. Sonra üstüne yakası dar bi şey giyersin, saçın berbat bi şekilde bozulur ya .dünyan yıkılır .Heh işte O anın allah belasını versin.

* Öğretmen kitabın ilk 60 sayfasından sorumlusunuz dediğinde, konuların 11. sayfadan başladığını görmenin verdiği mutluluk bambaşkadır.

* Durakta metrobüsün kapısının denk geleceği yeri hesaplamaya ayırdığım geometrik zekamı öss'de kullansaydım şimdi çok başka yerlerde olurdum.

* Geçen gün vapurda martılara un,tuz,susam,margarin fırlattım , hazıra alışmasın hayvan.

* Soğuk havalarda evde altından doğalgaz borusu geçen zeminin yerini tespit edip ayaklarını ısıtana kadar üzerinde durmayan bizden değildir.

* Misafirlikte verilen çikolatayı yada şekeri yedikten sonra ambalajını nereye koyacağını şaşıran misafire acıdığım kadar kimseye acımıyorum.Çaresizlik budur.
    * Kola içip kapağını ölümüne sıktıktan hemen yarım saat sonra kola içmek isteyipte o kola kapagını acamamak ve ellerimin parçalanması bütün yaşam enerjimi alıyor.

* Sabahın bi saatinde uyanıp saate baktığında alarmın çalmasına henüz iki saat olduğunu görmenin verdiği mutluluk bambaşkadır.

* Mağazaya girdiğinizde satış elemanının sürekli peşinizden gelmesi kadar insanı huzursuz eden çok az şey vardır şu hayatta .

* Evinin güvenliğini alarm taktırarak değilde, evden çıkarken koridorun ışığını açık bırakarak sağlayan insana "Türk" denir.

* Duş aldıktan sonra saçlarınızı kurularken an geliyor ve saç harika bi şekil alıyor.ama aynı şekli dışarı çıkarken yapmaya çalışsanız birtürlü beceremezsiniz.

* Sütü ilk açtığında bardağa dökerken ilk damlayı bardağa dökebilenlere farklı bi gözle bakıyorum bence onlar seçilmiş insanlar.
    * UqhaLa Phépéq'le UqhaLa sheYtan'ı evlendirdim. Hatta nur topu gibi bir çocukları var, uqhala jojuq. Çok mutlular. *

* Apartmana girdiğinde burnuna gelen mis gibi kızartma kokusunun, sizin evden gelmediğini fark etmektir mutsuzluk.

* Kolayı hızlıca bardağa doldurduktan sonra köpüğün tam sınırda kalıp dışarı taşmaması sonucu ortaya çıkan sevinç bambaşkadır.

* Birgün,forumlara üye olurken "Forum Kuralları"nı gerçekten okuyup okumadığmızı anlayan bir icat olursa,işte o zaman bittik.

* Kanepede uzanırken yere düşen uzaktan kumandayı ayağınla almaya çalışırken sen uğraştıkça daha ileri gitmesi hayattan soğutuyor beni.

*Senden elektrik alamadım diyen kızın kafasını tutup en sevdiğim yün kazağıma sürttüm .artık çıkıyoruz mutluyuz.

* Cebime düzgün bir şekilde koyduğum kulaklığı cebimden çıkarttığımda düğüm olduğunu görmek beni hayattan soğutuyor.

* Hani bazen diş macununu özenerek diş fırçasına sürdükten sonra lap diye aniden lavabonun içine düşer ya heh işte o andan tiksiniyorum.

* Uzun zamandır kullanmadığınız bir şeye ihtiyacınız olduğunda arayıp bulamamanız sonucunda "Ben attım onu." sözünü söyleyen kişiye anne denir.

* Bilim adamları "Sana bir şey derdim ama hadi neyse" cümlesinin arkasından gerçekte söylenecek bir sözün olmadığını tespit etti.

* Gerçek hayatta , sanal alemdeki gibi qwqwqwqw şeklinde gülmeye çalışan ergen yüz felci geçirdi.

* Bakın size etten duvar yaptım,

* Bir turist gelse ona önce "how are you?" derim, o "fine thanks and you?" derse de "thanks sit down." derim.biz böyle öğrendik

* Allah kadınlarımızı, serçe parmağına yüzük takan erkek modelinden korusun!

* Facebook dürtme olayı iyide, bir de trip atma butonu olmalı."Şükran sana trip attı", "Geri Trip at".

*Gelin hanım siz damat beyi eş olarak kabul ediyor musunuz?

..Eveett!
    -Peki siz damat bey , gelin hanımı eş olarak kabul ediyor musunuz?
    ..Evet.
    -Bende Evet diyorum ve sizi 3 evetle uğurluyoruz

is it raining with you?

Deneyimli Üye dolaylı tümleç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    DÜNYA diyorlar adına
    Beğendikleri
    0

iyiymiş (:
    Sen kimsin?
    Yıllardır şarkılarıma sığmayan..

Deneyimli Üye iiisssaaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    BaŞkEnT
    Beğendikleri
    0

*Türk gençliğinin müzik hayatı, blok flütten müzik defterine damlayan salyayla başlar.
    * Soğuk havalarda evde altından doğalgaz borusu geçen zeminin yerini tespit edip ayaklarını ısıtana kadar üzerinde durmayan bizden değildir.

* Evinin güvenliğini alarm taktırarak değilde, evden çıkarken koridorun ışığını açık bırakarak sağlayan insana "Türk" denir....ama mantıklı yaa bide televizyonu açarsan hafiften hırsız oraya girmezz..test edildi onaylandı 23yıll
    sevene can feda sevmeyene elveda

Fark Etmez AmazoN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Heryer Bizim...
    Beğendikleri
    17
    6 mesajda 7 kere teşekkür edildi.

Güzel paylaşım
    Aşk'tan Ötedir Sessiz Mısraların Çığlığı....
    Toprak birgün yağmurun kıymetini anlayacak;
    fakat o gün yağmur yağmayacak ...

Haylazperest emir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Travel to world and seven seas...
    Beğendikleri
    16
    1 mesajda 1 kere teşekkür edildi.

güldüm düşündüm yok artık dedim yer yer ama çoğuna katıldım bir kısmına da ben buyum dedim...

güzel bi çalışma olmuş
    ay dont spiik engiliş
    bat ay ken spiik çatır çatır türkiş
    bekavs türkiş iz veri veri pörfek

S-Mod KaRDeLeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kardelen'in hiç açmadığı yerden
    Beğendikleri
    60
    45 mesajda 67 kere teşekkür edildi.

Uzun zamandır kullanmadığınız bir şeye ihtiyacınız olduğunda arayıp bulamamanız sonucunda "Ben attım onu." sözünü söyleyen kişiye anne denir.

bizim evde Vildan denir
    Sen Bende Kaldın
    Ve senden daha değersiz olan anlamsız şeylerin bekçiliğini bırakıp,
    ayağını acıtan ayakkabılara, sıcağa, fırtınaya rağmen ne varsa yakıp yıkıp, ardına bakmadan yürümek gibi...
    Gitsem diyorum biraz, ölsem...

Özlemek ne garip,
    ölüyorum sanıyorsun ama ölmüyorsun...