PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : hiç..

Lilith
05-12-10, 22:11
Hiç aşık olmadım desem yeridir. Birini kaybetmekten ölesiye korkmadım. Giderse ben ne yaparım demedim. Aynı yolda yürüdüğümü hissetmedim hiç. hep belki aynı yere giden ama ayrı yollardı benimkiler. Söylediklerine körü körüne inanamadım hiç. Gözüm kararmadı. kalbim mantığımı durdurmadı. dünya bir yana o bir yana demedim.
hafif heyecanlarım, kısa kısamutluluklarım oldu ama, gerçekten sevip de iz bırakan olmadı. her gün ayrılık kabusları görmedim.
kıskanmadım bile kimseyi. kıskanacak kadar umrumda olmadı.
herşeyi ucundan tuttum. herşeyimi vermedim. veremedim.

etkilendiklerim,hoşlandıklarım,hatta belki değer verdiklerim bile oldu. ama görünmek kaygısını yaşamadığım olmadı. en derine koyamadım. hep boş hep soğuk hep karanlık orası.

ama korkmadım da değil. belki bu yüzden. biri canımı yakacak diye ödüm koptu. çünkü aşktan olmasa da canım yandı. ben de bir duvar ördüm. o duvarı da yıkabilen olmadı.

mesela omzunda yıldızları seyretmedim kimsenin. romantik görünmek hep zayıf tarafım olmuştur. ne zaman biri böyle bir girişimde bulunsa kaçarım. şakaya vururum.

içten tarafıma dokunabilecek kimseyi tanımadım. ya da o kadar kalın duvarlarördüm ki, kimse kabuktan öteye geçemedi.