Orijinalini görmek için tıklayınız : Birbirimizi anlatalım
evet arkadaşlar,haylaz.com-haylaz.info-forumhaylaz.com ve tekrar haylaz.info forumlarında en popüler konulardan olan birbirimizi anlatalım konusunu açmakla müşerref oluyorum,allahım çok duyygulandım ağlamak istiyorum:Dbilenler bilir,bilmeyenler için anlatıyorum;her üyemiz,mümkün olduğunca tanıdığı tüm üyeler hakkındaki görüşlerini nicklerine göre yazacaklar.benim liste biraz uzun olacağı için hemen yazamadım:)size kolay gele.
Haylaz:memocan-memo-memcoş-memiş ve bilumum diğer lakaplarıyla site sahibimiz kankam dostum kader arkadaşım:)kader arkadalım sözü belki abartı olmuş olabilir:Dsiteye ilk adım attığım gün tanıştığım ve 2 yılı aşkın bir süredir seviyeli bir ilişkimiz var:d dostluk yane.kendisi toprağım olmakla beraber sitede en sevdiğim şahsiyetler sıralamasında 2 numaradır ki bir numara kuzenim selimdir:)inşallah dostluğumuz kalıcı ve uzun ömürlü olur.
Yalnız:selim yada şelim:Dama sadece ben ona şelim diyebilirim:Dbaşkası derse döverim:Dkendisiyle akraba olmakla beraber tip olarak da birbirimize benzeriz.ama ben daha zayıfım:D:D o kadar dedim gir şu siteye diye dokuz naz etti kerata:Dbi girdi çıkmak bilmiyo:D adı kuzen dir ama benim için kardeş gibidir:)öpücükledim kuzen:Dtopbul yanaklarından:D
Abla:abla abla diye diye kadının nicki abla oldu:)adını bazen ben bile unutuyorum:Dçoğu kişi de bilmez.sitenin eskileri bilir ki bu siteye abla gibi biri daha gelmemiştir.enteresan bir tanışmamız olmuştu ve ilk buluşmamıza renkli kişiliğiyle zevk katmıştı.her zaman kalbimde yerin ayrıdır ablam.inşallah ikinci buluşmada daha bol ve güzel vakit geçiririz.
Oğuz:ankara seymenlerinden kobralı oğuz ağa:Dkankalar kankası payesiyle anılır.kobrasıyla tüm orta asyadanam salmış bir cengaverdir:Dtanıştığımızdan beri dertleştiğim bir kere bile tartışmaya girmemiş olduğum dostlarımdan biridir.ulan ne varsa erkek adamda var be:Don tane manitan olacağına böle bi dostun olacak işte:)
Digisis:bu adamı hiç unutmuyorum ya:)geyik mi geyik tombul mu tombul:Dherkesi hatırlamam kolay kolay ama bu adamı hiç unutmuyorum.az geyik yapmadık defeyle:Do şimdi asker,hayırlısıyla bi teskere alsa da eski günlere geri dönsek.:)
Limon:sena yane.o şimdi nişanlı.yine eskiler bilirler ne kadar değer verdiğimi.kalbimde yeri ayrı olanlardan.her zaman espiriden anlayan bakalarının kaldıramadığı espiriere bile gülmesini bilerek değerini veren mümtaz şahsiyet:)sitenin afetül dehşetlerinden.havalı bi bacımız ama içinde temiz kalpli afacan bi çocuk var.bi de sulu göz:)canım benim.vefasız biraz ama olsun;)her güzelin bi kusuru vardır.
Zuzush:şeyma-105 nolu üye-paraşüt yada bunun gibi imalı lakaplarla anılan,dobra konuşan bazen söven:Dbi kardeşimiz.ablası limon gibi espiriden anlayan biridir kendileri.geyik muhabbetlerin vazgeçilmez katılımcılarındandır.ilk zamanlarda birbirimize kıçık olsak da sonradan çok iyi anlaştığımızı söyleyebilirim.rahatça konuştuğum kızabildiğim bazen sövebildiğim:)nadir insanlardandır:)canım seni çok seviyorum.
Fearless:enes-mübarek çocuk-el kaide acanı gibi kod adları bulunan suriyenin barında barınamayıp yuvaya dönmüş bi kardeşimiz:Dçocukluğunu bilirim keratanın:Dsitenin duvarına işerdi:Dtuttum bigün kulaandan "sen sünet oldun mu len dedim" "yok aaaabi" dedi:Do gün bugündür korkar benden:Dtemiz çocuktur,saygılıdır,kafa dengidir.eskiler bilir ya zaten,yenilere de tanışmalarını tavsiye ederim.
Bozkurt:samet,enesin kankası,enesin sayesinde tanıştı heralde siteyle.milliyetçi bi kardeşim.bi yanlışını görmedim bugüne kadar,deliknalı tavrını kruyor gibi:)
Bidir:geyiğin önde gideni:Diki dakka ciddi muhabbetimiz olmamıştır yaw:)farazi ortağımdır.parayı bi bulsak hemen açacaz dükkanı ama nerde bizde para:)ankarada hayatını sürdürüyor,oğuz be hashus un kankası olur.ankara tayfasının kaptanı sayılır.edebiyatı kuvvetlidir,güzel yazı yazar.bu sıralar aşık:)
Tuğçe:sitede kız milletinin içinde bu kadar beni anlayan başka biri yoktur.minik bi kedi gibi sessiz sakin gelmişti chat kanalımıza:)ablayla sohbetimize ortak olmuştu.akşamları takılır giderdi,haylaz alemine şiirleri ve yazılarıyla giriş yapmıştı.gayet duygusal ve efendi bi arkadaşımızdır.kalbimde yeri ayrı olanlardandır.sen bitanesin tuğçem.
Karaüzüm:özlem,tavsiyemle nickini böyle yapmıştı,tavsiyemin sebebi ise üzüm gibi güzel gözleriydi:)kendileri en zor zamanlarımda yanımda olarak bana destek oldu.onun için onu unutmam mümkün değil,benim için vazgeçilmezler arasında yerini çoktan aldı bile:)umrarım ben de onun için vazgeçilmez olmuşumdur.
Elmaşekeri:özgeeeeeeeeee.işte bu kıza bayılıyorum:)bıcır bıcır neşe kaynağı bi kız.böylesini görmedim ben,bi insan bu kadar pozitif olabilir yaa.özlemin kardeşi olur kendileri.iyiki de tanışmışım.beni unutmayan ara sıra ablasıı dürtüp melh abiyi arayalım diyen eşsiz insan:)seni çooooooooooook seviyorum canımın içiii.
Karamelek:o kadar dedim nicki i böle yapma ümran,diye ama dinlemedi.canı sağolsun.sitede tanıdığım en temz kalpli üye.valla almanyada olduğu için bahtı kapalı gibi geliyo bana ama türkiyede olsa çoktan evlenmiştik bile:Dböle iyi bi kız güzel bi kız hemide hemşire:Dsevgilisi yok yaw.almanyada türk mü kalmamış nedir anlamadım.benim için değeri çok büyük bir arkadaş.iyiki varsın canım.
........
devamı gelecek,şimdilik yatma zamanı:)
Haylaz :Bana çirkef dien ilk insan yav benim gibi akıllı uslu bir insan ne zaman çirkeflik yapmış hiç işte neyse böle orjinal isimler bulmasına rağmen hakkaten değer verilecek nadir insanlardan (hala kovulmadığıma göre:D)Hiçbişey sormadan derdini dinleyen sonunda önce öneride bulunup daha sonrada salla boşver değmez üzülmeye diyen tek arkadaşım saol mehmet sayende bazı şeyleride olsa boşvermeyi öğrendim bu vesileylede teşekkür edim :))
Geniouss :İsmini yanlış yazdım galiba ama mazur görsün :)) Ben hakan kadar akıllı uslu iyi bir dinleyici daha görmedim kimseyi üzmeyen en azından kendi namıma konuşim üzülmemi istemeyen bir arkadaşım belki arkadaştan da öte kardeşim gibi gördüğüm biri önce kötü şeyler söyleyip bak şakaydı şimdi alınma nolur dien bi insan daha gördünüzmü ben gördüm neyse hakancım teşekkürler herşey için
Ebru :Gerçi foruma üye değil ama eminim elinde olsa çoktan üye olmuştu bu Haylazın bana kazandırdığı gerçek dostlardan bitanesi canım arkadaşım sırdaşım özlediğim :( Çok özledim ebruyu ama ben ya :(
Elmaşekeri :Şimdi yazmasam biliyorum başımın etini yicek :D şaka bi yana benim özişim gerçekten çok değerli bir insandır ailede onun üstüne kimseyi tanımam özgem benim seni çok seviyorum iyiki varsın iyiki kardeşimsin bi bi bitanem :))
Fearless:Canım kardeşim ablasının bitanesi yüreği o kadar güzelki o kadar iyi bi çocukki eee boşuna mübarek insan demiyoduk kendi gibi kalbide iyiliklerle dolu gerçek hayatta da onunla tanıştığım için çok mutluyum gerçi en sonuncusuna gelmedi ama neyse bidahakine gelmeyene ceza vericez enes :DD haberin olsun .Enes bana çay sözün var unuttuğumu sanma canım )
Kelebek :Kendi ile ilgili bişey istiyosa namert arkadaşım :)) melih bana çorba yapma bilmiyo die kızan tek insan yav örenmicem çorba falan hele tarhanayı hiç :D:D.Bazen canını sıkıp deli deli işler yapsamda hep sözünü dinlemişimdir.(çok söz dinliyorum ben ya bulmuşunuz böle kızı halende söz dinlemiyo diyosunuz ayıp :P )Bende onu çok seviyorum şiirlerini severek okuduğum bi şahsiyettir kendisi canım arkadaşım seviyoruz ulen seni
Psycho:İşte medarı iftaharımız kadir öss mağduru arkadaşım ömrü cürüdü bu öss yüzünden ama o artık üzülmüyo böle şeylere üzülüyoda çaktırmıyo(yalan) onunlada tanışma şerefine nail oldum saolsun canım arkadaşım bi dediğimi iki etmez o anlatır ben dinlerim ben anlatırım o dinler.İnş daimi arkadaşlarımdan olursun canım
Mert:işte vazgeçemediğim varlıklardan biri ona insan demiyorum çünkü hiç zannetmiyorum bi çocuk olduğunu pis mikrop .En son ben senle küsmüştüm ama sebebini bile unuttum seviyorum seni küçük şeytan iyiki varsın
Ozkhan :Mertin bi üst modeli bu arkadaşta kafayı yicekler özgeyle beraber test test die biliyorum siz bigün bu öss belasınıda aşacaksınız ama napmanız lazım ders çalışmanız demi oturun ders çalışın 2 sene size her şeyi yasaklıyorum .Yasaklama yetkisine sahip olduğum hayatlardan biri Özkan da canım kardeşim hiç ablasını kırdığını görmedim saolsun.
Cingene : İşte bu bu kızı seviyorum ben ya ne kadar deli olsada onu kendime yakın hissetmem için hep bahanelerim oluyo .Ben bişeyden eminim ne kadar deli olursa olsun onun içindeki çocuğun yüreği o kadar güzelki o da zaten onun yüzüne yansımış şeker kız.
Byminik:Şimdi ne kadar söleselerde byminik çok iyi bi insan özgenin iyi bir ABİSİ :D:D:D Çok güzel hikaye anlatıyo ne kadar Mehmetlerle yan yana gelince çekilmesede onlarla çok iyi birer ikili oluyolar ALLAH muhabbetinizi bozmasın
İnci tanem :Kanımın ısındığı kızlardan bitanesi çok şekerdir o oy oy Hani herkez kendini anlatırda öyle birilerini tanırsınız ya beni anlatmadan beni tanıyan bir arkadaşım saolsun ve yüzünde hüzün saklama lafını kullanan ilk arkadaşım birbirimizi tanıdıkça ortak yönlerimiz daha da çoğalıyo onuda tanıdığıma çok memnun oldum
Gül güzeli :gerçi bu foruma bu cadı da üye olmadı ama neyse ben kendime bu kadar benzeyen bir kimseyi görmedim Sunacım özleniyosun kızım çabuk gelllll
Güvercin :Benden büyükmüş ama bunu bana hiç hissettirmedi saolsun bakış açılarımı değiştiren bir insan oldu hayatı sen o seni seviyo emin ol
C*Max :Yusuf ağabeycim benim özledim yav seni nerelerdesin önceleri sinir olmuştum ama sana sonradan tanıdıkça dedimki işte bhu çok şeker birisin ağabeycim tüm sölediklerini yapmaya çalışıyorum zaman benimde ilacım oldu teşekkürler
Karamelek :Ümran sitemizin en çalışkanı dert dinler yorum yapar bazen lafları kafa kıran cinstendir ama iyi kızdır sende iyiki varsın iyiki bizim forumdasın ümran
Neyse şimdilik bu kadar yazamadıklarım kızmasın güncellicem
Karauzum:
Kendisi catlak, deli, cirkin, manyak bir kiz ya :D:D Su sitede en cok sevdigim vazgecilmez mikrop bu ya . Seni cok seviyom güzelim, iyiki varsin :)
Haylaz:
ne kadar kavga ettik biz be canim, ama tek ve tek sana küs kalamam ben yaw. Benim cok ama cok kahrimi cekdi, sabretti :D bu kizdanda adam olacak demisdir eminim :D:D Neler yasadik neler ya. HAylaz nickinde yazdigi gibi haylaz biri capkin, deli dolu :D iyiki varsin, iyki cikdin karsima, iyiki tanidim seni bidenem benim. Sen benim bitanemsin ve kalacaksinda ;)
Kelebek:
Canim benim ya ne cok dertlesdik biz ya. Her kötü günümde yetisdin ya, ALLAH ragzi olsun. BEni hep güldürdün, ikimizde gülmekten catlamak üzereyz herzaman , sagolsun. En karizmatik abim benim :D:D:D seni cok seviyom unutma.
Osko:
buralara fazla ugramaz oldu, okul, is kizlar sagolsunlar :D:D Capkin arkadasim benim ya. BEni az mi kiskandi bu yakisikli :D
usta44:
Pasam iste ne diim :D, Deli, dolu, neseli, sevimli biri. Onu cok seviyom ya. Canim benim, ona sapik diye diye sapik ettin ya :D:D. Sabahlara kadar beklermis beni :) sagolsun. Bana ilk sultanim diyen erkek diyebilirim yani .MEmet sayesinde tanisdigim en saygili, yakisikli :D , sevimli bir erkek. IYiki varsin.
Oguz:
Cok seker, sevimli bir insan. Bana cok teselli veren herzaman beni dinleyen. HIc konusmamdan cani SIKILMAYAN bir insan oguz. SAgolasin canim ;)
thereddevil:
capkin mi capkin, yakisikli mi yakisikli bir erkek. Oyun manyagi. Msnden bir yazi yazarim 1 saat sora cvp gelir " aplam kusura bakma oyun oynuyorudm, he simdi de aplam" yirim seni ya ben. Deli erkek ya.
Ozkhan:
Özkhan yazilmasini hic sevmeyen bir kardesim :D özkancim canim oda mert gibi oyun manyagi ya. Bunlar 24 saat oyun oynlarar valla :D apla diyen dilerini yiyim ben cnaim benim. özledim ya :(
Sedat:
Cilgin sedat :D Bana kocum aslanim diyen ilk erkek be kocummus :D senin kocunada :D:D:D nese. kendisi deli dolu, neseli espirili duygusal biridir. Bana haftada en fazla 5 tane sarki yollar hepside damaradan ya mesela güllü: kopamam senden fln. Depressyonlara sokar beni :D Sorada kocum bunlar fani seyler takma derdi :D sagolsun
Geniouss:
Su hakan yokmu, amma cekdirdi bana he :D inatcinin teki keci ya. Dedigim dedik biri. duygusaldirda ama.Ben buna is ortakligi teklif ettim aman ALLAH korusun dedi bana :D. dedigim gibi inatci, cilgin, capkin, sapik, biri ya :) iyiki varsin agir abim :D
Dj_lila:
benim espiri makinam ya, nezaman gelse gülmekten donuma edecek kadar olurum. Bukadar energji dolu, neseli bir gence daha raslamadim ya. Cok konusur anlatir. BU kiz kim taniyon mu fln capkin ;)
- TASUMA SU KO - :D:D:D:D
C*Max:
canim abim benim. Beraber kac gece sabahlamadik ki biz ya. Uykumuz gelirde bu hala ümran bana mp3 yolla derdi :D. canim benim. ümran sen asik oldun ümran kime asik oldun diye diye sinir ederdi beni :D
fth.de:
Site sapigi oldu bu walla. Bana iftira atmakdan bikmayan üyelerden biri :D. Hasanla bizi ayirmamak icin karizmatik resmini bile eklemedi siteye:)
incitanesi:
seker, sevimli güzel bir kiz. Sakiz ciynemesini bile bilmez. Cingan gibi cart curt ciyniyo hep :) Sitenin koligi oldu . kendisine az darginim ama gecer.
Ecem:
sagolsun cadi kizin yüzünden patrondan firca yedik. MSnden virus yoladi bana :D sora telefon numarami aldi, beni türkiyede aramak istedi anlatcakmis telefondan. cok seker bir kiz ya,.seni seviom cadum.
Ebruli:
cnaim seni cok özledim, cok sevecem güzel seker bir kiz ya. Nete gelmiyo nedense artik :(
KAdir:
az mi sabahladik biz birlikte. Az mi tartismadik ah ah. Bu arkadas mi desem beni tam damarimdan vurdu, cani sagolasun ya. Fani dünya. Ama iyi yönleri de vardir tabi. Sitede tek affedemicem kisidir kendisi.
Minik:
cok geyik yapan, saygili, sakin bir insan. MEhmeti cok sever kendisi. IYi bir insandir kendisi ya canim.
Fearless:
Mubarek cana yakin, duygusal dürüst bir erkek. Cnaim kardesim, espiri dolu, neselidir ya .Ablasinin bitanesidir o :D:D
devami gelecek......
arkadaşlar anlatmak isteyen yok mu ? devam ettirelim lütfen, güncelleyiniz lütfen :D
Haylaz : Deli dolu kıpır kıpır bıse :) ılk gırdımde sıteye sene 2003 :p nası bı nefret etmıstım kendısınden annatamam ama demekkı onyargılı olmamalıymısız :p cok derdımı dınledı cok akıl verdı (ozellıkle yazın) cok seyımı paylastım onna ablamın bıle bılmedı seylerı bılır .Senı sevıorum canım arkadasım ne dıım
Limon : Ablam o benım canımmm herseııımmmm yokluunda herseyı farkettım meer ne sacma seylerden kavga edıp aylar boyu aynıevde aynı odada küs kalmışız yazık o gecen aylara mucxxx senıııı ccookkkkk ozluorum
Kelenbek : Gecelerın geyık adamısın sen 1kere gordum melıhı oda gecen sene yazındı guzeldı eğlendık yıne bı bulusmaydı tabıkı :) melıhte cok derdımı dınnedı (ben baya bı derlıymısım bu arada :) ) cok kufur ettı cok akıl vermeye calıstı herzaman ben bıldımı okusamda sunu bılıorumkı benım ıcın bıseyler yapmaya calısan bırılerı var saol arkadaslıın ıcın :)senıde sevıorum canum :)
Hakan : Sevgılı hakancım:p ya hakan ıcın fazla bıse yazamıcam cnk gecen gun bı laf ettı (kendı bılıo) içim erıdı cnm benım saol .Sanada ortaklığın ıcın tesekkur ederım :) senıde sevıorum :)
Abla : Canımmmmm ablaaaaaammmmmmm kanatsız melek kotu gun dostu 2cocukla cocuk kalabılmeyı basarabılmıs yegane ınsan :p ufak tefek mını mınnacık kocaman kalplı varlık desteın ıcın saol :)
Enes : 1,80 lık boyuyla gecıp karsıma mılletın saskın baskılarına tavız vermeden teyse teysee dıe gezen ömrümün törpüsü olan şahsiyet :)Bide gece yarıları caldırıpta benı uykumdan mahrum etmesen :p mucx canım benımmmm :)
Minik : Güleryüzlü teknolojı zengını bı ınsan kendısı haylazla 1araya geldıklerınde su makınenın su modelının su serısı dıe baslıan olmadık bırının olmadık bı lafla kestıı bı muabbet ... :)
Özlem : :) yaprak dolmasıııııııııı pıknıktekı dolmalar sızındı sanırım :) durmak bılmıen bı enerjı butun pıknık top oynanmazkı kardesım =))) bız cekırdek cıtıp dedıkodunun anasını ağlatırken özlem ve yandasları top oynadı :) cok ıı kalplı bırı sanırım :)
Kadir : Sapınkkkk mp3 kutusu :) kadirrrrr sende bla bla nın sarkısı varmııııııııı :) kadirrrrrrrrrr şu resımlerı alda bana slayt yap beeeeee ehueh :) senın sıtenın saldırayı ılan edıorum :)
Ve dier haylaz.info üyelerı sanmayınkı sızı semedıımden yorum yazmadım sadece burda yazdıım arkadaslar normal zamanda da vakıt gecırrdıım yanı yorum yazabılcek kadar tanıdıım ınsanlar bulusmalar oldukca bu yazıların devamı gelıcek dıe dusunuorum :)
Konu baya bi diplerde kalmış arkadaşlar bende dahil olmak üzere biraz vaktimizi ayıralım bu konuya ;) hadi bakem gelsin yorumleeer..
SİMSİYAH
O tam bır ask bocegı
ama sevımlı sempatık her yonuyle sevgıyle dolu
sıtede ılk tanıdıklarımdandır
CINGENE
o yenı tanımama ragmen ıyı anlastıgım buyuk cımcımem
tam bır tatlı cadı kelebekle ugrasmaya bayılan bırı
YESIM 90 yanı BUSBUSUM
O da kucuk cımcımem dunya tatlısı acık sozlu ve benım kadar duygusal olan bususum
SELDA 1905
sıtde ılk tanıdıklarım lıstesındedır
acık sozlu merhametlı msn de sohbetıne doyamadıgım arkadas lıstemdeır
RUZGAR
sıtede ılk tanıdım kısıdır
tam bır felsefe adamı olduguna ınandıgım samımı ama ıce kapanık dostlarımdandır
KELEBEK
yenı tanımaya basladıgım geyık yapmaya bayıldıgını cozebıldıgım forumun en eskı uyelerınden olan arkadaslarımdandır
Delı ruzgar
kendısı benım bırıcık teyzemdır
aslında teyzeden otedır bende hayattakı en ıyı arkadasım hatta otesı dostumdur canımdır
her ne kadar kımseler teyzem olduguna ınanmasa da o benım teyzemdır (benden 2 yas kucuk oldugu ıcın kımseler ınanmıyor aramızdakı en buyuk sorun da bu oluyor)
FEARLES 18
o benım en haylaz kuzenımdır
yoklugunu hemen hıssttıgım her haylazlıgımda yanımda olmasını ıstedgım serserı kuzenımdır
sımdılık bu kadar hatırladıkca yazıcam....
Hadi bismillah :)
öslem = Özlemi zaten buraya girdim gireli isminden dolayi kendime yakin bulmustum.:)
Bence cok sevimli tatli dilli arkadasimiz.dobra olusu benim en cok sevdigim yani.
Icinin güzelligi yüzüne yansimiz. temiz kalpli arkadasimiz.
ye_şim90= Bu cimcime yokmu okadar seker ki okadar ictenki cok seviyorum onu.Yasina göre cok
akilli buluyorum cimcimemizi.oldugu gibi kalirsa cok iyi yerlere varir canim benim.
sweet_lady_0624 = tanimiyorum pek ama her daldan konu acmasi dikkatimi cekti . :)
ben olsam üsenirdim :)
Simsiyah = Karauzum özlemin hayata bakis acisi cok ilginc .Cok eglenceli bir yapisi var
ama icindeki duygusallik cok derin bence.Canim arkadasim insallah yüzün herzaman güler
ShyzOpHrEniC= faruk kardesimden pek farki yok :D cok neseli ve samimi buluyorum adnan kardesimide.
selda_1905 = Cok tatli biri ve cok saygili..
psycho = geldik kadire :) Zekasina hayranim bu insanin.Yazilarini severek okuyorum.
yorumlarini herzaman ilginc bulmusumdur.Kalpi cok temiz olmali ;)
missy = Tam manada tanisamadik ama dogru yolda oldugunu farkettim ..diyeyim:) Allah ayirmasin canim o yolundan.
Maviş= bulutumuzun kardesi .saygida asla kusur etmeyen cok sevecen bi cok msn ifadelerimide ondan aldim :)) tsk ederim :)
MaKfAlİcEtAğErİ= Rizeli abim ,sanada ne desem az.yüregi okadar parlakki sözlerine yansiyor .Ibo abim bitane
gelecegin babasi ;)
Kelebek= evet melihh :)) ya bu insan yokmu, hem makara hem cok zeki.Son zamanlarda daha bi iyi tanidim onu.
Gönlünün güzelligi bi baska , herzaman belli etmesede :D
ilerde cok mutlu olacagina inaniyorum arkadasimin.
asparuh= oldugu gibi biri . Nesesine hic bizaman zeval gelmesin.
By_MotoBike= Canim kardesim , senin yerine öyle baskaki anlatmaya kelimeler yetmez ;) iyiki tanidim seni diyorum ..
KaRDeLeN= Sitede cok emegi gecen ,ilk tanistigim kisilerden biri vildan .cok yardim sever ve iyi kalpli bence.
mutlulugu fazlasiyla hak ediyor.
Yusuf_misali = Hmm :) az düsünmem lazim ne yazayim diye :D :)) sankiiii :)) tarif etmek icin tanimak lazim ;)
o cok temiz biri ..
Bulut = canim arkadasim benim ,Agir basli saglam karekterli yüregi tertemiz..
cok seviyorum onu.
MuCo = gurbetci yanimiz destek verdi sanki hep birbirimize.Oda cok mükemmel biri .tanidigim icinde cok memnunum.
Dostlar birbini unutmazlar ;)
Le_mans = araba delisi nolcak :D :) ici disi bir asla yalana yer yok hayatinda.
Cok dikkatli biri .kalp kirmaz asla.kavga nedir bilmez.aradigi mutlulugu bulacagindan eminim.
zuzush = Cok neselimi neseli :) cok makarami makara:) bana öyle geliyorki seymanin yüzü herzaman gülüyor:)
dobraligi bence seymayi seyma eden.
Cingene = cingemen cingemen kara gözlü cingenem:) sena ilk tanistigim kisi olmustu siteye geldigimde .hala ayni candan
sanki yillardir taniyor gibi yaklasiyor insana.sefiyorum sana :)
Manyak = Manyak dedirte dedirtde kendine manyak olcan varya :D bence bu insanida cok iyi tanimak lazim yorum yapabilmek icin,
aksi tadirke hakkini vermemis oluruz :)
ben tanidikca tanidim bu düsünceli insani:) geyik yönü ise beni hep güldürmüstür.Neseli kal hep.
Nesil = Bi iki kere muhabbetimiz oldu ama anladigim kadar ile cok yakin düsüncelerimiz var . tanistigim gibi sevdigim birilerden.
unuttuklarim var kesin aklima gelenler bukadardi :))
kisa kisa yazdim umarim yalnis bisi yazmamisimdir :)
well-behaved
13-02-08, 13:18
karanfil:foruma bana tavsiye eden yaşından çok olgun biriisi hemşiredir kendileri
yeşim_90:
büşbüş şenşakrak birisi latifeye bayılan birisi ve aynı zmanda birazzcık alıngan ve duygusal tatlı_gıcık:cigara:
su_ışıltısı:yaşından acaiyp olgun karanfilin biraz şımarık versiyonu:cigara:
sert_admin(geniouss):yakından tanışma imkanımız olmadı ama istediğin birşey olursa hemen yerine gitiriyor:ben BANLANMAK istedim hemen banladı:cigara::cigara:bi isteğinizi olursa çekineyin derim:aga:
selda_1905o bir galatasarylı süper birisi sohbeti güzel çok çalışkan birisi akşama kadar hep meşgul:cigara:
holocoust:
o kankam yaa duygusal herkese iyiliğim dokunsun diye elinden geleni yapan birisi
elif_fb:paso gülen birisi hep gülen inşşlh hep güler euhehehu diye güeln birisi bi tane düzgün poz vermiş fotosu olmayan birisi:cigara:
maviş:o bir adet selma o ben banlandığımda en çok gelememi isteyen kişi o duygusal bir insan ayy o çok iyi birisi yaaaa
semih_semih_acar:o benim yigenim siteye çabuk alışan birisi şamata boldur onda:cigara:
sercan:yigenim o da şamata birisidir
usul_kaide:[/COLOR]ablam modeldir o ewde oturmaktan sıkılmış iş bulmuş:cigara:
SheqiL:o bir hemşoooo o anda ne yaşıyorsa msninde herkse duyurur otobüs yolculuklarınızda yardımcı olur:cigara:(benden selam söleyin:D)
diSheKartaL:o bir feminist o bir inatçı ama benden daha inatçı dğeil:cigara:aynı yaşıtız ama ablam:cigara:
not:isimler yanlış olabilir sorryy
ben: kuşkusuz bu sitenin geleceğe taşınmasında rol alacak en önemli kişiyim:D ve aynı zamandada 2050'li yılların en korkulan filozofu...
küçükşair: sitemizin resmi şairi sayılmalı bence çünkü son rütujları yapılıyo nisanda ''en nesnel özelliğimsin'' adlı adı iğrenç ama içeriği güzel olan kitabı çıkacak.
zuzush: herkezin sevmesi gereken sevmeyenlerinse asılmasını gerektirecek biri:)
by komix: geyik makinası diyebilirim kısaca:)
nirvana: dinlediği müzik tarzı ve felsefeyle ilgisi hoşuma gidiyo, sevimli bi felsefeci sayılabilir ama henüz filozof değilk o da benim gibi:)
kardelen: çok sevdiğim b-ve aynı orandada korktuğum biri:)
yeşim: tatlı bi kız, sohbetleri çok hoş diyebilirim ama bu aralar ya o pek girmiyo yada karşılaşamıyoz...
by matobike: awatarının hakkını veriyo diyebilirim. ve güzel mani yazıyo az daha zorlasa benim kadar yazar:D
asparuh: sevilen ve neredeyse her mesajına gülmekten çatladığım biri..
le mans: çok karizmatik bi duruşu var gözümde çok severim kendilerine...
cicada: onuda pek bi severim...
Bende anlatayım tanıdıklrımı :)
yeşim: canım o benim :)her zaman yanımda olmasını istediğim,şeker mi şeker dünya tatlısı,kardeşim işte o benim :)(en çok sevdiklerimin başında her zaman farklı olcaksın benim için kuzum :) )
Zeynep:Kendime en yakın hissettiklerimden,harika bir insan onu tanıdığım için çok mutluyum :)
Nazlım:Bu da bana çok benziyor aslında :Dher zaman yanımda olsun istediğim,bazen bunalım :D(burası benzemiyor işte :D:D),sohbet etmeyi çok sevdiğim tatlı kız :)
Haylaz:Hemşerim :),benim için düşünceleri çok önemli olan,değer verdiğim,gülümsemenin en çok yakıştığı güzel insan :),bazen de bir hayli gıcık olduğum:D:D,o anlarda bile yüreğinin güzelliğinden hiç şüphe etmediğim farklı biri seviyorum onu da :)
kelebek ::D:D:D onu hatırlamak bile tebessüm etmem için yeterli oluyor aslında :) dev cüssesine sığmayacak kadar büyük bir yüreği olan :),genel kültür deposu:D:D,ilk yardımım benim:D:D onu tanıdığım için de çok mutluyum :)
Asparuh:Abim:) ilk günden beri çok sevdiğim(niyesini bilmiyrum:D:D),yazılarına en çok güldüğüm ,kurt ve Bjk hastası değişik biri :D:D Dünya meselerini halledeceğiz onunla daha :D:D
Çingene:Bir türlü doğru dürüst konuşma fırsatımız olmadı ama onu çok sevdim çok iyi biri :)
FeH2R: (İnş. doğru yazmışımdır :D ) :Kardeşim :)burdan tanıştığım 2.insan:) iyi ki tanımışım onu.
bu konu forumda en rağbet gören konuydu bi zamanlar,tabi katılım olmayınca kenar köşede kalıyo böyle.ben tekrar tazeliyorum,benden sonra da aktif olan az çok ortama karışmış olan arkadaşlar da bişeler yazarsa iyi olur.hatta yazmayanları şimdiden kınıyor,esef duyuyorum.yetmedi mi? o zaman yazmayanın bi tarafında çıban çıksın,poposu pişik olsun:Ddalin şampuan bile gözünü yaksın,sıcak çorba içerken birden hızla çeksin boğazı yansın:Dsevgilisi terketsin,sandalyeden düşsün vs. aklıma gelince başka beddualar da ederim:)
HAYLAZ : En haylaz üye,aslında haylaz kelimesinin tam tarifi şöyle hayta+laz(trabzonlu olduğu üçün) hay+laz şekline dönüyor ve haylaz ortaya çıkıyor.genç kızların hayallerini süsleyen beyaz atlı prens:Dbi de atı olsa vay anam vay,yandı gülüm ketan helva.çok kız çaptığına ben şahidim:D(sen misin adımı çıkaran)az can yakmadı kerata:Dhaylazlığının yanında delikanlı olmakla beraber sağlam karakterli bir adam.dostluğumuzun bitmemesi ümidiyle diyor ve mübarek suratından öpüyorum kanka:D
GENİOUS: inşallah doğru yazmışımdır ha:Ddoğru dürüst bi nick bulamadı siteye girdim gireli genious diye yazıp cinyus diye okumaktan gına geldi:Dher konuda fikir birliği sağlayamasak ara sıra dargınlıklar yaşasakta ortak noktaları yakalamakta zorlanmadığım,samimi,kadirşinas sert olduğu kadar da yumuşak karakterli bi arkadaşım:Dyumuşak karakterli derken ters tarafa çekilmesin,sitedeki vazifesi icabı sert bir imaj çiziyor olsa da perdeleri kaldırdığında civciv kadar şen şakrak bi adamdır:D
ŞEYMA : Saddamın Squad füzeleri meşhurken bizim de şeyma füzelerimiz vardı:Dsaddam düştü biz ayaktayız,bunu da şeymanın füzelerine borçluyuz:Dne olursa olsun karşımdakine birşey söylediğimde gerçek tepkisini almak isterim.şeyma böyle bir insan,tam olarak olmasa da birçok kızdan daha delikanlı.olduğu gibi davranması ve zaten mizacının şirin olması onu sevdiren şey bence.dobra şımarık eğlenceli espirili çapkın alemci her ne kadar yanlış bulduğum şeyler yapsa da tanıdığım ve güvendiğim nadir kişilerden:)"başımı göğsüne dayayıp uyumak istiyorum" denebilecek en ideal hatun:Döpüyorum topbalak yanaklarından:D
FEARLESS : Müübarek genç,hizbullah,el kaide gibi lakaplarla zaman zaman anılan,saygısıyla delikanlılığıyla samimiyeti ve hoşsohbet kişiliğiyle aramıza kıçını sağsa sola ittirmek suretiyle yer açarak giren şahsitey:Dsuriyeden buldu adam bizi hiç unutmam el kadar bebekti:Dsuriyedeki okul (şimdiye göre tatil:D) hayatı bitince gördü anyayı konyayı,sabah iş akşam okul yoğun tempoda koşturuyo garibim.benim olduğu gibi başkalarının kalbindede yeri ayrı olan genelde sevilen kardeşimdir.Adını duymayan kalmasın "Enes".eski günlerdeki gibi,hani milleti kekliyodun ya karton karton sigara getircem diye:Dyine gel aramıza yine kekle bizi:D
ABLA : sen nası bi insansın yaw:)hani kanadın olsa "abla niye taktın o kanadı" dicem:Dmeleğin cinsiyeti olmaz biliyom çünkü.böle sıcak kanlı böle güler yüzlü böle güzel gülen böyle cömert sevecen bi abla kim istemez.çok uzaklardan yakınlığı hissettiğim cana can katan bi insan.bi de eşantiyonu var fidel,gören biliyo keratayı maşallahı var:)gözlerinden öpüyorum ablam.
ZYNP : msn de falan gözükmediğine göre bu sıralar türkiyede:)zaten hep böyle oluyor yurtdışındayken hergün konuştuklarımız türkiyeye gelince konuşamaz oluyoruz:Dince ruhlu aksi inatçı uğraşmaktan zevk aldığım deli-dolu neşeli bi insan.değer verdiğim ve değer görmeyi hakeden değerli bir insan.("değerli" kelimesi değerini yitirdi be:D) seni yüreğinden öpüyorum delii:)
(öğle yemeğinde yoğurt yedim üzerinize afiyet biraz uyku bastırdı daha devam etmek üzere şimdilik ara veriyorum:D)
Haylaz : bana abilik yapan; neyi nerede nasıl yapacağım konusunda en büyük desteği aldığım, şimdi uzaklarda elinde aldığı garip nesnelerle uğraşan (tüfek,sabun vs. :kopar: ) geldiğinde de fırtınları estirecek güzide kişi. abi size baba diyebilir miyim : ))))
Genious : o da başka bir abi. Bazen çatışsak, bazen kapışsak da o bir abi. Saygıyı baştan hakediyor.
Zuzush : Fıstık, şeker, cici, hoş ve güzel kız. Gönlü hovarda kız : )
ZyNp : Arabesk şarkı tadında, türkü gibi kız. Dinle dinleyebildiğin kadar : ))))
Kelebek : Meydan Larousse. Britannica. Hepsi halt yemiş yanında. He bir de Büyük Osmanlı Ansiklopedisi. O da halt yemiş. Severek izliyoruz.
Simsiyah : Eski nickini geri almasını istediğim yoksa nickimi kolbastı oynayan koala, yada az sevişen aslan olarak değişeceğimi söyleyerek buradan tehdit ettiğim anormal yaratık, arkadaş, dost, hede, hödö : )
Maniacdevil : Uslu duramayan veliahtlardan. Yaşlarına vermek lazım (bkz: vermek için sebep arayan kız :D )
Nirvana : Onun da yaşına vermek lazım. O da veliahttır bir yerde : )
Manyak : Garip bir şekilde antipatimi çekmiş kişi. Kendisini tanımıyorum. Hiçbir şekilde diyaloğum olduğunu da hatırlamıyorum. Lakin antipatimi çekti kendisi.
Makfalicetağeri : Fanatik müslüman. Çoğumuz müslümanız elhamdülillah. Ama fanatik olmamak lazım be abicim. Yüce rabbim boşuna "lekumdinikumveliyedin" dememiş : ) Muhabbeti de güzel site üstünde bu adamın, ama işte. Fanatizm işi bozuyor : )
Kronik Öğrenci : Kuzenim. Kardeşimden ayırmadığım canım, ciğerim : ) Ne diyeyim ki : )
Rahatsızz : O artık bir gitarist :D :kopar:
Le Mans : Bu insan benim hem kuzenim hem abim : ) Biyolojik kuzenim, sosyolojik abim : )))))
Darkblue&blue : Süt kardeşim benim ya : ) herkese nasip olmaz biriyle süt olmak. Hele o adam bir de kuzense, yeme de yanında yat :D
İncitanem : Garip yaratık. Bu kızın yüzünden bende Cankanofobi başladı :D
Öslem : Takıntılı kişilik. Site üzerinde Flinstones'dan kalma mesajlarımı bulmakta üstüne yok. Beni kuzenine benzetti. Ama ben hala kime benzediğimi anlayamadım :D
will go on
coming soon...
Haylaz : Büyük insan, saygı değer kişilik. Yardımları sayesinde bir çok şeyi öğrendiğim (iz) teknolojik donanımlı biri. Kendini yardımseverliğe adamış şimdinin askeri. Her şeye rağmen içindeki çocuğu yaşatabilen biri. Gülümseyişine kızların hasta kalması ihtimali % 100…
(Kızlar kızlar gelem mi, yanağınızdan öpem mi? Diye çığırdığını duyar gibiyim) :D
Geniouss : Sorun yaşamadığım nadir kişilik ( son olayı saymıyorum ). Tehditkar şahıs, işine gelmeyince sürekli tehditler yağdırır Kurtlar Vadisi’nin yegane fanatiği ( bittiği zaman belki de oturup ağlayacak şahıs ) :D Saygılar efem.
Sedat : Kankaların hası, en candanı, bitanesi :D Ağır abi modeli, sert görünümlü yufka yürekli, dediğim dedik insan. Bazen öldürmemek için kendimi zor tutuyorum :D canım kankammm kırmaz kimseleri, bitanedir.
Kelebek : Bilgisine hayran olduğum, öğütlerini dinlediğim yegane insan. Mizah anlayışı mükemmel, her an birilerine tebessüm ettirebilecek şahıs. Sert ifadesinin altında yine de yüzünden tebessümü eksik etmeyen biri.
Asparuh : Renkli kişilik, eğlenceli, kıpır kıpır biri. Muhabbetine doyum olmayanlardan. Klavyesine hayran olduğum, Türkçe’yi her hangi bir kelimesiyle devirebilen tek insan :D Teselli etmek de bir numara :D
By_Motobike : Kuzen yaa kuzenlerin bitanesi. Dert ortağım, dinleyenim, gülen yüzüm, neşe kaynağım, kardeşlerimden ayırmadığım. Motorların ustası, kızların hastası çapkın kuzenim benim :D
Le mans : Şiirlerine değişik bir mizah katan, aşiret içi muhabbetlerine koptuğum, araba tutkunu… Kıramadığım, incitmekten korktuğum, sinirlenemediğim nadide kişilik :D
Darkblue&blue : Şimdilerde hiç muhabbeti olmayan, bir zamanların Romeosu.
Kronik Öğrenci : Kardeşim gibi, sıcacık yüreği var. Bazen çok sinir etse de kıyamıyorum bu sevimli afacana :D
Rahatsızz : Maç zamanları korkulu rüyam. :D Antifb’ci, bu kadarı da pes yani :D İnatçı, dediğim dedik, herkese laf yetiştirebilen yegane genç. Saygı sınırlarını zorlamayan, yerine göre biri :) Kelimelerimi tüketebilme yeteneğine sahip.
Alperpusat : Sadece fıkralarıyla tanıdığım ünlü fıkracı abimiz. Forumun müdavimlerinden, kendi halinde saygıya değer biri.
Makfalicetağeri : Bana siteyi siyaset meydanı gibi hissettiren meclis müdavimi.
Tartışmaların odak noktası :D Nickine baştan beri uyuz olduğum, binbir tane isim söylediğim erteresan bi nick, böyle kabullendik :D
Ben onun çocuğunun halasıyım :D
Rüzgar : Kardeş saflarında yer alan, dertdaşım diyebildiğim sevdiğim biridir. Bazen beni canımdan bezdirecek kadar çok konuşan, bazen de hiç konuşmayan kendi halinde :) Cümlelerimi özenle seçerek konuşuyorum kendisiyle. Öyle paldır küldür konuşulmuyo maalesef kendisiyle :D
dmx-7 : Beni hayatta en çok hayal kırıklığına uğratan, darmadağın edebilen tek kişilik. Bu saatten sonra kimse yıkamaz beni, senin gibi. Ama kardeş işte seviyorum seni büyümeyen bebeğim :muju:
Holocoust: :eek: bazen beni sinir komasına sokan, sürekli olarak tartıştığım, sitede olan bitenle bilgi almak isteyen yegane forumdaş. İyiki aşık oldu da kurtuldum, hele bide çalışmaya başlamasaydı. Düşünemiyorum ne derece bir düşman olabileceğimizi :D Her şey bir yana candan, sevecen biri.
bozkurt_TR : Muhabbetine, espirilerine doyum olmayan nadide insanlardan biri benim için.Kendisi için söyleyecek kelime bulamıyorum, süper bir insan. Tanımaya değer kişilik :)
Fearless : 1 Ocak 2008'den bu yana kendisini görmediğim, haberini alamadığım kardeş sıfatında müthiş birisi. :D Buluşmalarda geç gelip, erken gitmeleriyle meşhurdur zaten :D Sıcacık yüreği ve tertemiz bir kişiliği var seviyorum seni Enes :muju:
Manyak : Sitenin gizli aşıklarını takip eden tek insan. Birini yakalamasın hemen bombayı patlatır (dı) bi zamanlar. Artık yaşlandı emekli oldu sanırım, yok ortalıklarda. Belki de kendi aşık olmuştur bu sefer kim bilir. Tartışmalarda adını pek fazla duyurmamıştır ama genel olarak iyi bir kişilik.
N.Camlıbel : Farklı bir tarz, değişik bir kişilik. Olaylara fazla milliyetçi yaklaşımı ve ilginç yorumları hep dikkatimi çekmiştir. :)
Yusuf_misali : Ara sıra bir şeylere sıkılan ama neye neden sıkıldığını kestiremeyen biri. Aşık olduğu için böyle bunalımlar yaşandığını kabullenmek istemese de şimdilerin uzak diyarlarına gönlünü göndermiş aşığı. Sakin ve uysal kişilik. Hassas ve alıngan.
Nirvana & Maniacdevil : İkinizi ayrı ayrı yazamıyorum. Fatih denince Mert, Mert denince Fatih geliyor aklıma. Birbirinizin klonlanmış hali gibisiniz, bu kadar da birbirine benzemez insan yani :F Bütün afacanlıklarına rağmen bir türlü kıramadığım yaramazlar. Beni delirtmek için uğraşıyorlar farkındayım. Canları yansa acısını siteden çıkarıyorlar :kopar: o derece kopuk şahıslar. Seviyorum sizi yaa :D
psycho : Bana özel.
incitanem : Ağlasam mı gülsem mi? Sevinsem mi üzülsem mi? kimsenin başına böylesi gelmez, takıntılı kişilik, dik kafalı, dediğini yapmazsa ölür. Cankan hayranı hatta fanatik Cankancı. sayesinde Cankandan nefret ettim... Kokoş bacım :melek: bensiz nefes bile alamayacığını bildiğim asi, hırçın menekşem.
Öslem : Hayatta insanın başına gelebilecek en tatlı bela, dert ortağı, arkadaş, dost. İyi ki varsın.
Zuzush : Koskoca dünyayı içinde barındırabilecek kadar kıpır kıpır, deli dolu biri. Bazen uçuk kaçık, bazen durgun, ama genel olarak neşeli biri.
Zynp : Şair ruhlu, şiir gibi yüreği var. Türkiye sevdalısı, yaban ellerin nadide çiçeği, özlem dolu.
Maviş : Her ne kadar sakin görünse de içinde bir canavar olduğunu, sinirlenince ürkütücü ve korkunç biri olabildiğini biliyorum. Neşeli ve olgun kişilikte biridir. Bir sorunu olduğunda direk bana gelebilen şahıs. İçinde fırtınalar kopan ama fırtınaya yenilmeyen biri.
Bulut : Kardeşi kadar olmasa da az çok bildiğim haksızlığa tahammül edemeyen, yerine göre lafını söylemesini bilen kişilik.
Nesil : Kendimi gördüğüm, düşüncelerimin hemen hemen aynı olduğu birisi. Muhabbete başlayınca bizi susturabilene helal olsun. Sohbetini sevdiğim insan. Aynı takımın taraftarıyız. :D
Emel : Aşktan yana dertli, bir türlü aradığını bulamayan. Son zamanların dershane mağduru :D yorumlarına değişik tarz katan, seviyeli, saygılı, sevdiğim karakter.
Nazlım : Senin için ne söylesem azdır. O yarım yamalak Türkçesi ile yaptığın yorumların hastasıyım, gülmekten çeneme ağrılar giriyor bazen :D Çok tatlı, harika bir yaratık
Aslan_halloş : En başından bu yana site içinde savaş halinde olduğum hatun :D Aslında çok iyi anlaştığım, kafa dengim, uçuk kaçık biri. Angara’nın taşına bak, halloş yollarıma bak, yazın ölmezsem gelicem yanına :D
Zübeyde : Canım ya iyi ki varsın. Sen olmasan sürekli Özkan belası ile uğraşacaktım. :D Neyse ben fazla kötülemeyim :p Allah ayırmasın sizi :)
ELİFB : Elif denince Fener, Fener denince aklıma Elif gelir. Sıkı bir taraftar güzel takip ediyor. :D Site dışında muhabbetim olmamasına rağmen pozitif elektirik aldığım biri.
Missy : Forum dışında muhabbetim olmayan ama kendisini sevdirebilen, sıcak kanlı biri. Pozitif insan ve samimi tavırları çok hoşuma giden forumdaş. :gulver:
black_woman : Şeker bir hatun :) Nasıl da adminimizin sevgilisini yazmayı unutmuşum diye içerledim yahu :D Söylenecek en güzel şey bir ömür admin beyle mutlu olmaları sanırım. Bir yastıkta kocayın inşallah. Çok yakışıyosunuz, süper ikililer :) :gulver:
Aslan_cimbomlu
10-04-08, 15:25
elifFb: çilekim,bidenem,kardeşim,dostum,fanatik bir fenerli olmasına rağmen rakip olarak hiç kavga etmediğim cimbom yenildiği zaman beni deli etmeye tek başına yeten bir insan onu çok sevim...
Kardelen:S Mod olur gendileri:) iyi biri hoş sohbet burda yazıştığım sayılı kişilerden oda fanatik bir fenerli ama kavga etmiyoruz onu kızdırmayı çok seviyorum angaraya gelecek çiğköfte ve balık yapcam:)
psycho: o bir gayserili,kardelenin aşkısı ve fanatik cimbomlu güsel yorum yazıyor, ama çok iyi tanımıyorum iyi biri olduğunu ve kardelenin onu çok sevdiğini biliyorum ve mutlu olurlar inşallah diyorum...
bu kadar:claps:
By_MotoBike
10-04-08, 20:23
Yaw kimden başlıyım : P Hea bide başdan söliim eminimki birilerini unutucam kimse kusura bakmasın :D
Haylaz: 5 harften oluşan bir takma ad kullanan mukemmel bi şahsiyet...Daha ne diyim ben abime :)
Kardelen:Seni kelimelerle anlatmak istesem burdan bizim köye kısa yol olur :)Vala ablacım sen benim bitanem canım hiçbir zaman deişmiycek Xaşkımsın:) Seni çok seviyorum :gulver:
Holocoust:Kardeşim dediğim ender ve nadir insanlardan bitanesi...Gerçek bir arkadaş hatta arkadaşdan öte tam bi DOST'sun...Son zamnlarda üst üste gol atsanda seni seviyorum :D
Zübeyde:Canım benim çok şeker çok iyi bi insan...Hoş bi şey yüzünden kısıyorum ona ama o şeyi de halledicek dimi canım :P
İBO abim(abi senin şu nicki bi yazamadım yaa :D ) Abi kelimesini gerçekden hak eden ve ''abi'' kelimesini içden söylediğim birisi:)
ZuZush(Şemaa ablam) O'nun gülen suratıyım :D
Genious(Hakan abi) Bu kullanıcağım kelmeyi daha önce sölemiştim zaten:D siteye ilk geldiğim zamanlar çok sert tam bi kuralkolik geliyodu hakan abim bana :D Onun için biras nası desem keyfim kaçıyodu(die düseltiyim:P) ama gerçekden çok neşeli ve anlayışlı bi Adminimiz:D
Asparuh(Hasan Abi) Hasan abiyi bilen biliyo bilmeyen bin pişman :D Gece muhabbetleri tam bi makara hele ki elif'i olsun tamamdır o ortam:D Sevdiğim değerli insnalardan bi tanesi :)
Psycho:
Kullandığı sert ifadelerin altında ayrı bi anlam taşıyor :D Her daim birileri kadir'in lafından nasibini alıyo :D Yorumlarını takip ettiğim 2 kişiden birisi:)
ZynP Ablaam) Aplaların gülü çiçei bi tanesi :kiss:cek insan:D daha neler neler yani:) Bu aralar siteye pek gelmiyo ama Tr'ye gelmesi büyük etken tabiki:) Öpüorum seni ablacımmm
EliFB: Bu kıza neler sölerim neler :D Ama sölemiycem...Tam bi fenerli hatta tam az kalır nası diyim deli bi fenerli bu :D Fener yensinde isterse dünya başına yıkılsın ;No problema :D...Tabi kız milleti sadece bi şeye takılırmı hayır :D bide Kıvanc Gıcıktuğ mu öle bi sarı çiyan delisi işte :D :F
Selda:Seldoş bu kıza ne diyim kurs dan başka yaptığı bişey yok zawallımın :D Sabırla kurslarından başarılı bir şekilde kurtulmasını diliyoruz :D :P
ÖslemTanıyama ve tanıdığıma pişman olmadığım şeker mi şeker bi arkadaş :D
By_MotoBike :cool:Benim ne olduğumu bilen biliyo zaten :F
yusuf_misali
11-04-08, 09:40
Manyak : O değerli bir şahsiyet, her zaman kızdığım ama kopamadığım nadide insan ,kardeş desem yeridir.benim için yeri ayrıdır.bakmayın gözükmediğine onun yüreği burda :)
MaKfAlİcEtAğErİ :nickine anlam veremediğim tartışmacı kişiliğim benim. iboya bakınca kontrol ettiğim yanlarımı görüyorum :) bildiği doğruları söylemekten çekinmeyen güzel insan
Holocoust:Abisinin bi tanesi ne diyebilirim ki sahip olduğu saygı ona çok şey kazandıracak.Değer verdiği vereceği kişileri iyi biliyor.Abin hep yanında olacak
ElifFB: Tek bildiğim hemşehrim olması :)
By_motobike : Özkanla faruk benim için aynı ikisinide ayırd edemiyorum sırdaşlarım benim
Kardelen :Meraklı şahsiyetim :) bir insanın üstüne bu kadarda gelinmez ki:) su gibi işte bazen çok yumuşak bazen çok sert
missy : eklediğim şiirlerin sıkı takipçisi (idi )bir zamanlar şimdi bilmiyorum
selda : Abisi için böle biri yok artık :) bu kız en son sınavlara çalışıcam diye gitti daha da gelmedi :) görenlerin yada yerini bilenlerin haber vermesi önemle rica olunur.
Lemans : Araba delisi. forum oyunları müdavimi o bizden biri :)
yeşim_06 : temiz biri forumda takıldığı zamanlarda ders çalışsa dahada başarılı olacak gibime geliyor :)
Zynp : Bazı şeyler vardır ya kelimeler anlatmaya yetmez. İşte öyle bir şey .................
zübeyde = hayat bulduğum,aşık olduğum en sevdiğim, forumhaylazın bana kattığı en büyük değer herşeyim,dünüm yok yarınımsın dediğim,hasret çektiğim özlem duyduğum biricik sevgilim benim
by_motobike = kardeşim dostum kankam başka ne denebilirki mükemmel şahsiyet geyik makara yapabildiğim aynı zamanda rahatlıkla dertleşebildiğim içimi dökebildiğim yegane insan..
öslem = ablaların bir tanesi en güzeli en hanımı en seviyelisi en cana yakını en zevklisi
elifb = renkli kişilik 7/24 nette olan hiç uyumayan:D her türlü muhabbete girebilen temiz kalpli sevdiği insana laf söyletmeyen hatta toz kondurmayan(ali:D:D) hep gülerken görmeye alıştığım yaşında çok büyük bir kardeşim ELİFİM benim
selda_1905 = uzun zamandır tanıdığım ve iyiki tanımışım dediğim her şeyi ile dört dörtlük dediğim nadir insanlardan birtanesi sözüne güvenilir dost canlısı mükemmel şahsiyet
yusuf_misali = kişiliği oturmuş olgun ne istediğini bilen efendi yol gösterebilen sevdikleri için elinden geleni yapabilen uygulamalı olarak.. doğru yola yaklaşmamda büyük katkısı olan bir abim
MaKfAlİcEtAğErİ = ibrahim abi ne söylenebilirki yakında baba olacak allah mesut etsin tekarardan
kardelen = işte geldi sana :D vildan gerçekten temiz kalpli tam bir aşık sevgi nedir iyi bilen ve yaşatan aşkı önünde şapka çıkardığım en duygusal en romantik şahsiyet her ne kadar anlaşamadığımızı düşünsede çok iyi anlaştığım bir arkadaş bir abla...:)diyelimm
asparuh = olduğu gibi biri geyik zamanı geyik yapan bazen muhalefet olup kıl ettiğim:D siyaset zamanı siyaset yapan tek yöne bağımlı olmayan çok yönlü renkli makara bi adam işte:D
psycho = tek kelime ile kadirrrrrr:D cumartesilerin adamı sanal ortamda hitap şekli çok farklı olan ama normalde öyle olmayan bir arkadaş;)
nesil = ilk tanıdığımda böle değil di ama şimdi her yerinden aşk fışkırıyor ya çook seviyor yada acı çekiyorrr
sahte_prenses = hemşo işte oda ne olsun :D oda çok iyi afacan renkli geyik makara ders çalışmak zorunda kalan mesajları silinince foruma girmeyen bir arkadaşım:D:D
cantürk = kardeşim dediğim yıllarca arkadaşım olan heranımda olan her zaman yanımda olan 10 numara kardeşimmm
zeynep abla = ablam benim uzaklarda olan ama her zaman bizimle olan bizim için güzel temennilerde bulunan zübeyde ile beni çok seven:) çok anlayışlı temiz kalpli sevgi dolu bir ablamızz:)
incitanem = incide akşamcılardan:D kısaca görmüş olsamda cankan hastası hemde fanatik:D duygusal sakin ılımlı düşünceli aceleci birazda panik bir insan birde aşık olmak istiyor sanki:D:D
dishekartal = gördüğüm en fanatik feminist:D
maviş = mutluluğu isteyen hak eden biri
nazlim = adı aşk dedikodularına karışan ama şimdilik durulan son zamanlarda çok aktif gördüğüm biri
genious = düşünceli olumlu istekleri geri çevirmeyen sert admin takılan bi admin işte:D
zuzush = henüz tanımadığım ama tanımak istediğim renkli bir kişilik
hüsnüzan = canım ablam kaçak takılıyor ama olsun ablam:D:D
şahin42 = o forum ile kaynaşmaya çalışan iyi niyetli konyalı bir kardeşimiz benim askerlik yaptığım yer eğer oralıysan zamanlşa sende hit olursun şahin relax takıl:D:D
Nesil : Kendimi gördüğüm, düşüncelerimin hemen hemen aynı olduğu birisi. Muhabbete başlayınca bizi susturabilene helal olsun. Sohbetini sevdiğim insan. Aynı takımın taraftarıyız.
tesekkur ederım canım:gulver:
KARDELEN: ARKADASLIĞIMIZI GAYET GUZEL ANLATMIS DIYECEK KELIME BULAMIYORUM
AYNI TAKIMIN TARAFTARI OLMANIN YANI SIRA AYNI DUYGULARINDA TARAFTARIYIZ :gulver:
KELEBEK : DIDISEREK GECINIP AMA COK IYI ANLASTIGIM CANDAN VE SIKI BIR DOST
HOLOCOUST : O BU ARALAR AŞKA PROGRAMLANMIS AMA EN SAF DUYGULARIYLA EN DEGERLI FORUM DOSTLARIMDAN
YEŞİM 90 : BU ARALAR PEK GORUSEMESEK DE O BENIM BIRICIK DUNYA TATLISI CIMCIMEM BUYUMUS DE KUCULMUS OLAN TATLI CADILARDAN
ELIFB : TAKIMIMIM EN DAMAR TARAFTARI GURURUM , FANATIGIM LAF CAMBAZIM
ASLAN CIMBOMLU : HER NE KADAR ASLAN OLSA DA FORUMUN SEKERI ONUNLA UGRASMAYA BAYILIYORUM
PSYCHO:HER NE KADAR PEK KONUSMUSLUGUMUZ OLMASA DA ONU VILDANIM SAYESINDE TANIYORUM O VARYA KARDELENIMIN SEVDASI KARIN SOGUKLUGUNA RAGMEN VILDAN CICEK ACMAYI ONUN SEVGISIYLE BASARDIYSA KADIR BENIM DE DOSTUMDUR
GENIUSS:SERT ADMIN OLARAK TANIMAMA RAGMEN SERTLIGINI HIC GORÖEDIGIM ASIK BIRI FORUMDAKI YARDIM ISTEKLERIME EN CABUK COZUMU BULAN ASIK ADMIN BENCE
SIMSIYAH : FORUMDAKI ILK DOSTLARIMDAN AMA KISKANC (BU HUYU BAZEN MUTLU EDIYOR BENI SEVILDIGIMI GOSTERIYOR BANA) O BAL ALAN ARI GIBI ASK PESINDE KOSAN HIZLI MI HIZLI CADI MI CADI BIRI AMA SEKER ISTE NE YAPARSIN
Evettttt: ) birde ben yazim sura
Missy: Sen varya sen benim bitanemsin senin yerini bende kimse alamaz seni cook seviyorum canim benim senin iyi gününde kötü gününde herzaman yanindayim ben,Seni cook seviyorum canim benim
Elifb: Kiz vazgec su fenerbahceden artik:D saka saka,canim benim seninle dertlesmek gülmek hersey cok güzel ve bak sonunda basardik sabirla bekliye bekliye türkiyemize kavuscaz.Seni cok seviyorum deli ya geceleri artik sana ciiiik artik eliff uykusuzum diyen de olmaz:D :kopar:Seni cok seviyorum canim benim sende iyiki varsin :muju:
PREnses(Büsra):Son zamanlarda yoksun ama yinede seni kimse unutmadi canim benim iyiki varsin,siirlerin,paylasdigin konulari harika.
Kardelen: Kiz senin yemeklerini cok merak ediyorum:D.Öyle bir insansinki seninle herseyimi paylasabilirim,inan cok iyi birisin.Umarim Kadirle ömür boyu mutlu olursun.Unutma dügününde oynicaz daha beraber:D Seviyorumm senii
Mavis: Herzaman benimle herseyini konusabilirsin unutma.Bende icini dökebilirsin aklindan ne geciyorsa söyliyebilirsin.Sende sevdigim arkadaslarimdansin ve gercekden güvenebildigim cok az kisilerden birisin.Umarim bu güzel arkadasligimiz hicbirzaman bozulmaz.Ve devam birlikde güzel zaman gecirebiliriz.Unutma herseye cözüm vardir;)
EMEL: kizzz sen ne güzelsin öyle:D tertemiz bir kalbin var.:D o resimlerin ne güzel öyle havali havali cikiyosun ama hava atacak kadar güzelsin MASALLAH:)
cok iyisin canim umarim hersey gönlünce olur.:kuul:
Yusuf_Misali:paylasdigin siirler cok güzel;) umarim seninde hersey gönlünce olur cok iyi temiz kalpli birisin.
Kelebek: ya senin yorumlarin yokmu ya:kopar:harika birisin,birtek ben deyil herhalde forumda sana hayran kalmayan birisi yoktur;)
Zynp: duu esprit fan du:D benim gibi gurbetci istanbula hayran olan bir arkadasimsin.Hoffe das du immer glücklich sein wirst.Tertemiz kalbinle o güzel siirlerinle herkezi hayran yaptin kendine:)irgendwann mal werden wir schon in der türkei leben ;)abwarten und tee trinken:D
Haylaz: Beni herzaman kizdirabilen bir arkadasim:kac:saka biyana;) cok iyi birisin baze günler sana yaklasilmiyo ama yinede seninle konusmak dertlesmek gülmek dedikodu yapmak cok güzel:Diyiki varsin:D Umarim seni seven sana saygi duyan bir kiz bulursun kendine,Evlenme yasi yaklasiyo mehmet:D acele et bence:kopar:Seni hepimiz cok seviyoruz
asparuh:söyle diyim forumumuzun sapigi:Dahaha saka saka yoook canimmm aaa hasana sapikmi denilir sadece yeni üyelere felan laf atar ara sira:D dimi
9Ayda almanyada cosarsin sen umarim begenirsiniz frankfurtu:) harika birisin ;)
Holocoust:Fazla tanimasamda cok iyi birisin:)umarim hersey gönlünce olur:)
Hepinizi cooook ama coook seviyorum ve cok özlicem sizi:(:muju::muju:
faworilerimle başlıyayım
tabiki manyak abi yeni nicki başkan galiba epeydir karşılaşamıyoruz kendisiyle biricik abim o yaw haylazlığı ondan öğrendik tam bir forum insanı:):D:gulver:
sessiz gemici abim faworix im olmasına rağmen forumdan uzaklaşan şahsiyet arada bir emirle beraber gıcık ettiğimiz insan:D:gulver:
prenses(yeşim90) o bir sohbetkolik o bir iyi cici dimamları sewen:D biricik we tatlı üye:muju::gulver:
emir bu aralar kendini bozmuş olsada:( o benim dert ortağım kader arkadaşım kankemam:D:gulver: çiçeği yeme emi janım:D
kardelen o bir abla haylazlığa ilk başladığım zamanlarda (körpe zamanlarım:D) bana yardımcı olan sıcak dawranan biricik insan tam bir kural kolik oda hemşehrim pisiko abimim sewdiği we daha neler neler? saol ablacım her şey için:gulver:
haylaz adminliğin kitabını yazan adam:) forumun neşeli admini tezkere almış bir admindir kendileri:D gerçektende derdin olan Vildan ablayla haylaz abiye gitsin diyom bide pranses onlar forumun güzin ablaları sayılır:D:gulver:
bulut şaka insanlardan biri sewdiğim ablalardan geyikoloji üzerine master yapan şahsiyet:D:gulver:
mawiş kıdemli ablalarımdan beni engelleyen(güzel bi şekilde:D) muhterm kişi:D iyi tanırdık rahmetliyi der gibi oldu biraz:D:D:gulver:
daha yazıcamda zamanım yok şimdilik bu kadar bunları okuma zahmetinde bulunduğunuz için teşekkürler
NOT:yazım yanlışları vaya cümlede anlamsızlıklarla karşılaşırsanız özel msj atabilirsiniz:) tşk:D
Haylaz:Bu siteye ilk geldiğimde bana dediğin"Bu siteden Çok şey öğreneceksin emel"Gerçekten öyle oldu diyebilirim.Eve internet aldığımız ilk günlerde peçeli fotoğraf ararken bulduğum hatta ilk 1 ay girmeye korktum :D neden bilmem acemilik işte şimdi gülüyorum :kopar:
Yaşadığım yerden ibaret değilmiş herşey bir yerlerde klavye ve mausa dokunduğunu bildiğiniz insanlar var.
Rüzgarının bazen nerden estiği belli olmuyor,yok böyle biri :D farklı,içtenliğine inandığım samimi bir kişilik ;)
Kardelen:Vildancım hepimiz için bitane :muju:benim için hoş şeyler söylemişsin,yakın bulduğum,benimde kişilik olarak beğendiğim,lafını esirgemeyen güzel bir insan :)
Kelebek:Kendileriyle çok sohbetimin olduğu,ağır başlı,ehli osmanlı :Dyerinde konuşmasını bilen,esprili,bana güzel tavsiyelerde bulunan,art niyetsiz :)özel bir insan diyebilirim
Gs Kübra:Küboşum oyyyy o bitane :kiss: bana artist diyor :D sende havalısın,hoşsun canım benim,gönlümüz güzel olsun.Kısa zamanda kaynaştığım,yürekten bir insan :)
İyiki tanımışım.Sohbeti güzel,canlı,içten,yapmacıksız onun için ne denilirki başka :)
Asparuh:Ah bu hasannnn :kopar: sopalık yaws uğraşma benimle :D kayfe içmeye gelecekmiş bize samsuna ana ana o kayfeyi kafanda paralarım senin :kopar: onu heryerde görebilirsiniz muhalefet insan :D
Alemci,keyfine bir hayli düşkün,rahat bir insan kendileri :D
Beni çok güldürüyor :D keyifli,neşeli,sıradışı bir insan :)
By Motobike:O şimdi asker :) fazla samimi :D,içten,motor tutkunu bir arkadaşımız.Askerliğini hayırlısıyla bitirip gelmesini diliyoruz
Prenses:Büşracım :) sıcak kanlı,kaynaşmayı seven,dost canlısı,aktif,beyaz atlı prensini bekleyen :D
tatlı bir kız :muju:
Zübeyde:Canım arkadaşım benim :kiss: bu aralar pek göremiyorum onu
Trakyanın gülü,kendime yakın bulduğum,anlaşabildiğimi düşündüğüm,uyumlu,candan bir arkadaşım.
Lemans:O bizim ağır abimiz,tarafsız bir insan,olgun,kayserili,iyi bir abimiz kendileri
Genious ve black woman:Birbirlerine çok yakışıyorlar,içten,yerinde sohbetleri olan,iki güzel insan :) İnşallah herşey gönlünüzce,mutluluğunuz daim olur :)
Bulut:Magazinci ablamız :D gözünden bişey kaçmıyor,canlı,aktif,samimi bir insan
Maviş:Hanım hanımcık :) Karadenizli,mavi gözlü ve zamanla tanıdıkça memnun olacağım bir üyemiz
İbo Abi:Abi Faruk gibi bende nickini yazamıyorum :utan: Karadenizin hası :D suyundan içtiği her halinden belli :D bebeğinin fotoğraflarını da hala göreceğiz en kısa zamanda bekliyoruz forum haylaz sakinleri olarak saygılar.
Yusuf Misali:Mübarek bir abimiz :D konularıyla bizi aydınlatıyor
Sweet lady:Yeni tanıdığım ama buraya kısa zamanda uyum sağladığını düşündüğüm :)bizlerle güzel konular paylaşmaya çalışan bir arkadaşımız
İncitanem:Onu Cankan hayranı olarak biliyorum sadece :D
birde vildanın sevgili kardeşi,güzel fotoğraflar çekiyor :)
EliFB:Fanatik ,koyu fenerli bir arkadaşımız,yeni tanıyorum henüz çabuk uyum sağladığını düşünüyorum :)
Diğer arkadaşlarımızla da zamanla,tanıdıkça fikir sahibi olurum ve eklerim :)
Herkese iyi forumlar :kuul:
Daha yeni tanIdIm ama yinede anlatmak istedim.
HAYLAZ_mehmet ogretmeyi cok seviyor.Bana bi cok $ey ogretdin.Sana cok te$ekkur ediyorum.Cok iyisin.Biliyomusun sen cok farkLIsIn.Sana her $ey cok yakI$Iyor.Ne yapsan guzel.Kalbin gibi:claps::gulver:
Yusuf misali_yusuf cok yeni tanIdIm ama tanIdIgImIn kadarIyla cok duyqusal,iyi kalpli guzel yazILarIyLa aydInLatan ozellikle de dini konularda.Bide haftaLIk duaLar var ya..Arkada$Im in$allah o dualar sana haytInda yardImcI olur.Allah senin tum dileklerini kabul eder in$allah.Amin...:claps::gulver:
Asparuh_hasan daha yeni arkada$ olduk.Bana AzerbaycanIn kaprisli kIzI diyor ama kenmizde biraz kaprisiz qaliba.Iyi anla$Iyoruz diyemem ama daha onceler yazIlarInI takip etdiyim biri.AnladIgIm kadarIyLa bilimli bir arkada$.tarih konusunda da daha fazla :claps::gulver:
Missy_kader canIm yaa.sen bitanesin.guzel arkada$Im seni cok seviyorum.Dogru cok fazla konu$amIyoruz.ama yakInda halledecegiz.opuyorum canIm.:melek::muju:
ForumdakI diger arkada$larI henuz yakInen tanIma fIrsatIm olmadI.Ama forumdan tanIdIgIm kadarIyla hepsini cok seviyorum.:gulver:
devam edelim:)
bismillah:D
aslında kimden başlayacağımı bilmiyorum,uzun zamandır tanıdığım muhabbet ettiğim o kadar çok kişi oldu ki,birini dahi unup üzersem diye korkuyorum.şu an aramızda olmayanları yazmayıp aramızda olanları anlatmaya devam ediyorum.
zeynepte kalmıştık yusufla devam edelim :D
yusuf_misali : her meslek liseli gibi onun için de kader ortağım diyebilirim,biz bu ülkenin üvey evlat muamelesi gören çocuklarıyız:)çok fazla övecek bi tarafı yok esasında:Dolsa da övmek doğru olmaz,ancak biliniz ki hakkınızıda art niyet beslemeyecek kadar asil,hakettiğinizi verecek kadar adil birisi.kel kafalı:Dama şimdi moda kellik hacı takma kafana:D
Kardelen: "yanyana gidip de bir süre ayrı yönlerde uzaklaşan iki tren gibi"ydik.ayrı yöne gittiğini kestiremediğim biri.
Missy: bazen ciddi bazen bazen gayri ciddi,ama her zaman olgun davranan ama gözlemlediğim kadarıyla neşeli ve canayakın bir arkadaş.ortak fikirlerimizin olduğunu düşündüğüm varlığına sevindiğim bir bacımız:)
GS_Kübra:bu tür nicklere oldum olası kıl oluyorum:Dyada sonuna plaka yazılan nicklere:Dnapalım herkesin fikri ayrı,kübra forumun rekortmenlerinden saylır.105 lakaplı şeymayı ekarte ederek forumhaylaz rekorunu elinde bulunduruyor bence:Dgurbet ellerde göğsü kıllı türk erkeğine hasret kalmış bir arkadaşımız:Dgenelde neşeli,espirili,cana yakın.oğuz kankamın tabiriyle "daş gibi hatun":D (bunu senin için sölemedi tabi ben sana uyarladım:D)
black_woman:blaçk womın:Dhande siteye ilk geldiği zamanlar hakanın ablukası altına aldığı uzun çabalar sonunda tavladığı esmer yengemiz:Dhakanın torpiliyle süper moderatör olduğu ayan beyan ortadadır:Dmonarşiyle yönetiliyoruz ey user milleti yok mu kazan kaldıracak babayiğit:Dfenerbahçe taraftarı en koyusundan,haksız da olsa savunmaktan vazgeçmez elindeki yetkiyi de kullanır:Dbu kadar eleştirdiğime bakıp gaza gelmeyin aramız çok iyi hiç birinizi tanımam:D
bulut: pastanede çekilmiş fotorafını paylaşabilecek son kişi olmasına rağmen pastanede çekilmiş fotosunu paylaşarak "bu kızın ömrü pastanede geçiyo heralde" dedirten vatandaş işte bu kız:Dadı aşk dedikodularına karışan ama hep inkar kameraların bir türlü yakalayamadığı hızlı çapkınlardan:Dseni gidi senii:D
maviş:bulutun kardeşi huy olarak ablasıyla benzer özellikleri var,ordunun bi dereleri meşhur bide bulutla mavişi:D
ibrahim:yane maktayfıl gibi okunan ama aslında nasıl okunduğunu kendisi de bilmeyen çılgın türk:Drizeli olması hasebiyle yusuf kardeşim gibi toprağım olan ve bu sebeple kanımın ısındığı bir şahsiyet.kız kaçırarak 10 puan bir de baba olarak 20 puan alarak yarışmayı 30 puanla önde götüren üyemiz:Dyürü baba rize arkanda:D
Manyak: adı üstünde manyak:Dne ayak olduğunu çözemediğim şaibeli vatandaş:Dkarabatak gibi bi görünüp bi kayboluyo.:D
İncitanem: abisinin gülü:muju:
Asparuh: tıp dilinde sapıkyus critus fış fış kayıkus siye adlandırılan bu tür genelde barlarda yaşar:Dtemel içeceği tekirdağ rakı olmakla beraber votka ve ayranla da beslendiği vakidir.malum fotoğrafta ay küre gibi görülen big boot un sahibidir:D
Holocoust: öncelikle malum fotodaki big boot la alakalı yanlış tahminde bulunarak olaya adını karıştırdığım için sory diliyorum:Dama aynı potansiyele sahip olduğunu da sölemeden geçemicem:D aramıza kastamonu aşiretinin aracılığıyla gelen bu kardeşimiz genelde çalışır.hakkında şöle böle diye dedikodular çıksa da henüz ıspatlanmış değildir.:D
By_Motobike: ayranı yok içmee motorlan gider büfeye:Do şimdi asker canı neler ister ah neler ister:Defendi çocuk zırtapozlukları var tabi ama ben görmedim,görmem de inşallah:Dsenin kuzen fırını da bırakmış bu arada:Drekora gidiyo adam bu sıralar üstanbula düşmüş olması lazım:Den kısa zamanda bekliyoruz karabüke,turist ablalar da geldi rehber lazım:D
psycho:abazanın önce gideni,elinde delik hacı şakir koleksiyonu olduğunu tahmin ettiğim coşkun-nuri karışımı ama birazda deli kadir bulaşığı olan birisi:Devt evt tam tarifi bu olmalı:D
dishekartal: dişiguş beşiktaş taraftarı,en kıl olduğum şey fotoraf çektirirken yaptığı dudak mimikleri:Donun dışında sevimli cana yakın espirili neşeli zeynep le kübranın kankası ki zaten olmasa bi eksiklik olurdu:Düç tunç tas has hoş hoşaf bunlar:D
Emel: temiz kalpli,art niyet düşünmeyen saygılı seviyeli,bazen tribal enfeksiyon bazen ilaç gibi:)konuşmaktan sohbet etmekten haz aldığım yeri ayrı olan biri.
yusuf_misali
28-06-08, 20:08
devam edelim:)
yusuf_misali : her meslek liseli gibi onun için de kader ortağım diyebilirim,biz bu ülkenin üvey evlat muamelesi gören çocuklarıyız:)çok fazla övecek bi tarafı yok esasında:Dolsa da övmek doğru olmaz,ancak biliniz ki hakkınızıda art niyet beslemeyecek kadar asil,hakettiğinizi verecek kadar adil birisi.kel kafalı:Dama şimdi moda kellik hacı takma kafana:D
böle kel felan diyerek bel altı vuruyorsun ayıp oluyorr :D:D:D
fiziksel özellikler üzerinde siyaset yapmayalım :D:D:D
tşkler kardeşim kader ortağım,yol arkadaşım ... ama anlattığın kişi benmiyim bilmiyorum biraz abartı var. oda senin temiz kalbiden olsa gerek .....
Nesil:espirili sıcak kanlı hemen uyum sağlayan şeker bir üyemiz;)
Kardelen: o bir Co Admin bana çok yardımcı olan çok şeker canayakın işinden çok sıkılmış bir üye;)
Yusuf_misali:Çok güzel şiirler yazan bir üye;)
By_motobike:O bir motor tutkunu şuan askerde olan çapkın bir kardeşimiz;)
Sweet_lady_0642:Forumhaylaza çok çabuk alışan çok fazla konu açan üye;)
Lazkızı:Canayakın karadenizli hemşehrim benim;)
Emel:O bir karadenizli hemşehrim ve çoğu zaman online olan üye;)
Zynp:Güzel şiirler yazan çok sevdiğim şeker bir üye;)
Haylaz:O bir admin en haylaz üye o bir karadenizli hemşehrim.Soru sorduğumda yardımcı olan bana çok
çabuk sinirlenen kişi.:DSon zamanlarda adı benimle aşk dedikodularına karışan kişi;)
Geniouss:Benim gibi Bjk li olan yardımcı olmayı seven bir admin,sert admin diye adı çıkmış ben hiç
rastlamadım:D O bir Black_woman ın aşkısı:gulver:
Black_woman:O bir Genioussistanbul Aşığı:gulver:
Sedat:O bir ağar abi dediklerinden sert görünüşüne rağmen iyi sohbeti olan üye;)
İnci tanem:O bir cankan hastası,BJK taraftarı canayakın bir üye;)
Öslem:Espirili,canayakın bir üye;)
Muco:O çok uzaklarda olmasına rağmen bizleri unutmayan bir üye;)
Le_mans:O bir leman dediğim,sakin kendi halinde kimseye karışmayan bir üye;)
Zuzush:Espirili,sıcak kanlı bir üye;)
Başkan:(eski manyak)bu aralar pek bir sakin olan fazla göremedğimiz manyak bir üye;)
Pyscho: Henüz tanımadığım bir üyemiz Kadelenin Aşkısı olan üye;)
Missy:O bir kelebek e güzel konula açan terzilik yapan espirili bir üye;)
Maviş:Baş belam o benim nere gitsem arkamdan gelen karanlıkta korkan bir cingöz;)
Makfalicetağri:O bir rizeli karadenizli hemşehrim benim:DO artık bir baba:emzik:;)
Kelebek:Melih efendi:D Karadenizli hemşehrilerimden biri çok espirili güzel şiirler yazan,bazen çok sinirli
olan,bir sor sorduğumda hemen yardımcı olabilen bir üye,maviş ve bana çingen diyen,fotolarıma bile espiri yapan tek kişi;)(hayatım
pastanede geçmiyor kelebek):D
Asparuh:Eski muhtar şimdi mod olan:DKız kaçırma planları yapan bizden destek alan magazin malzemesi
yaptığım ve Bjk li olan bir üye ;)
Gs_kübra:O bir mavişle kardeş olduğumuza inanmayan Galatasaray fanatiği olan Bjk liyim diye benimle
çok uğraşan adımı haylazla aşk dedikodularına uydurma bir şekilde yazan şeker bir üyemiz;)
By_komix:Fıkra ve komik yazılarda benimle yarış yapan ,komik bir üye;)
Selda_1905:O bir Galatasaraylı üye;)
Holocoust:Öslemin kardeşi :DO hep beni sinirlendiren verdiğim cevaplara cevap veren bir üye ;)
Elifb:O bir Fenerbahçe fanatiği,uzaklarda olmasına rağmen hep aramızda olan üye;)
Dishekartal:Benim gibi Bjk li olan Bjk ye laf söyletmeyan bir üye;)
Prenses:Sevdiğim sürekli ders çalışan,çok fazla konu açan biraz inatçı bir üye;)
N.çamlıbel:Henüz tanışamadığım çoğu zaman online olan ,yakında askere gidecek olan ve kısa dönemle yırtacak olan üye;)
Bozkurt_TR:Ordu'lu olan hemşehrim güzel yorumlar yapan bir üye;)
Ykfu:Abisinin kardeşi,çoğu zaman online olmayan,şaka yapıtığıma beni pişman eden tek üye;)
FORUMHAYLAZ'I VE HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM BURADA OLMAK BİR AYRICALIKTIR.
bulut:kendisi şaka ablam olur:gulver:
prenses:biricik büşbüş yanıma geliyo:D:gulver:
manyak:biricik abim abi nerelerdesin sen???:gulver:
kro:benim gibi awatar hayranı:gulver:
genioussnickin anlamını hala çözemedim:):gulver:
zuzush:emirin adına fun kurduğu abla:gulver:
wesayre işte:)
mersindelikanlısı
02-09-08, 11:44
sweetlady_en iyi kuzenlerimden biri ayrıca forumhaylazı bana tanıtan kişi
kardelen_başta CO admin olduğunu bilmiordum şimdi ise onu daha ii anlıyorum
lazkızıı_süper espri yapan ayrıca kuzenimin en yakın arkadası süper biri beni iyi tanıyanlardan
ays-ays_süper biri,adanalı ve en yakın arkadasım
psycho_yusuf misali_holocoust_bir ara o kadar tartıştık ama ben onlarında iyi kişiler olduğunu biliyorum
N.çamlıbel:beni uyaran abilerimizden ve en önemlisi zora düştüğümde yardım eden kişilerden
Haylaz:O da ii biri o da beni foruma ilk girişimden beri beni uyaranlardan ve yardım eden kişilerden
Kelebek:yöneticimiz yardımı çok dokundu sağolsun bana nerde ne yapıp yapmadığımı gösteren kişilerden
Gizemli_en iyi ablam bende onun kardeşi
şimdilik bu kadar aklıma geldikçe yazarım beni de yazmayı unutmayın
Arkadaşlar anlatmaya devam...
missy : Onu kelimelerle nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama ben ona artık uzaklardaki yakınım diyeceğim :) , onun yeri hep farklıdır. Hiç kopmayacağız , gün gelecek gelinleri olacağım :D güzel yüreklim :gulver:
lazkızıı : gerçek ablam gibi görüyorum onu :) , aşk kadını :D , onla da hiç kopmayacağız. Gün gelecek belki de onların gelini olacağım :kopar:
biz 3'ü 1 aradayız hep öyle olacak :melek: Allah bizi ayırmasın sizleri çok seviyorum güzel lazkızları :cee: sakın unutmayın daha beraber Trabzon'u gezeceğiz :kuul:
biraz aceleye geldiği için 2 kişiyi yazdım sonra devam ederim diğer arkadaşlarla :)
Sedat=forumhaylaz sayesinde tanıdıgım şimdi hayatımın anlamı özlem duygugum canım kadar deger verdigim yarınlarımı hayallerimi kurdugum canım aşkım.
missy=cok iyi duygusal yardımsever ücü bir aradanın bir parcası:Dcok sevdigim canım benim.
Lazkızı=kuzenim canım benim sen benim herşeyimsin düştügümde kaldıran agladıgımda güldüren sen benim herşeyimsin iyiki varsın seni cok seviyorum.ücü bir aradanın ikincisi
Zeynep=cok şeker cok tatlı hoş sohpetli yardımsever ücü bir aradanın ücüncüsü iyiki varsın zeynep.
Asparuh=kankam benim bu aralar görüşemesekte her zaman iyi düşüncelerini benimle paylaşan cana yakın iyi bir insan
Gunusu=kankamın sevdigi daha yeni tanıştık ama cok candan cok iyi biri ALLAH hasanla ikinizi birbirinize bagışlasın.
Eyzün=canım kardeşim benim öz kardeş olmasakta sen benim tanıdıgım en mükemmel insansın gün boyu mesajlaşmak seninle konuşmak cok güzelcok sıcak kanlı cok iyi ama biraz benim gibi herkeze cabuk güvenip inanıyor sonrada pişmanlık yaşıyor umarım hayatımızda herkez bizim gibi dürüst olur.
Sweet layd=forumun bana kazandırdıgı en iyi arkadaş apla sırdaş duygusal,yardım sever:melek:
Simla=cadı:D:Dkomik resimleriyle tanıştıgım cok makara espirili biri
tatlı cadı: yüreği tertemız dürüst sevgı dolu mükemmel bı yürek onu iyiki tanımışım :gulver:
gizemli: ilk onla tanıstıgmda yüregının güzeliğini farkettıgım mükemmel kişilk... cann... sırdaş arkadas... :gulver:
devamı gelecek ( işten kaytarıyorumda her fırsatta yazıcam :)
karamel: ılk gözagrım bana çömezlıgmde yardımcı olan ilk balll :)
neşeli pozıtıf enerjı verıyo bana... o yanımdayken üzgün kalabılmem zor :)
yüregı guzel.....dostt..... cann..........:gulver:
jasmin: gülen yüzlüm,canayakın,sevgı dolu, kalbı fethetmeyı bılen.... cannn....ball... :gulver:
eyzün: yüregımde sıcak bir esinti... sevgı dolu ..içten.... yenı tanıstım ama çok ısındım ballıı tatlımı tatlı cann............ :gulver:
berfınom : yenı tanıstık ama yüregım yüregını çok sevdı..... içten oda benım gıbı oyunları seven..... ınsanları seven....güzel kişilik... tanısmıs olmaktan mutluluk duydugum yüregı guzel olan ınsanlardan bırı..:gulver:
sheytan ruh: her ne kadar basta benı korkutsada yınede sevdıgım bırı :gulkiz:
bı sheytan ruhu sevecegım hıc aklıma gelmzdı :gulkiz:
çok sevdımm .... yüregı güzel..... o bir melek olmalı bence.... :gulkiz::gulver:
haylaz : her ne kadar tanımasamda bu sıteyı kurdugu ıcın onu çookk sevıyorum :gulkiz:
ve hal ve gidişe bakılırsa yüregı güzel biri.................. :melek:
laz kızı : nedense lazları oldum olası severımm :gulkiz:fazla konuşmuşlugum yok ama
bence çok şekerr tatlı biri.....:gulver:
marie : çok duygusal benım gıbı,benım gibi yaralı,yüregı tertemız ve sevgı dolu...içten..samimi...yalansız...duru...:gulver:
sweetlady: fazla konuşmuşlumugz yok ama cok tatlı ve şeker biri oldugnu düşünüyorum... ve yüregı guzel... bence duygusal...benım gıbı.. :gulver:
zuper haylaz: o bir dünyanın en tatlı uyusu :gulkiz:
yürek atışım..gülümsememin nedeni...her ne kadar abzen gıcık olsada yüreği tertemız bir kişilk.... canaykın içten samimi.... yalansız.....art nıyetsız...... sevgı dolu.....bazen ben gıbı çocuk......uykucu.....oyun seven....... cann...........ball......:gulver:
mersindelikanlısı: oyunları çok seven büyümeyen çocukk :gulkiz:
delikanlı işte adı üstünde bide palabıyıkları olmasa :kopar:
yüregı güzel insan belli..... sevdiğim oyun arkadaşlarımdan biri..
bahtsız güzel : sıcak bi elektırk aldıgım yüregı güzel ınsan.....duygusal sevgı dolu canayakın içten.....
Led ıt bleed : oyunsever....yüregı güzel.... duygusal...içten sıcak.....cann...
bir kaç mesajı silmek zorunda kaldığım için üzgünüm.konuyla alakası olmayan mesaj yazmazsanız sevinirim.
kimse anlatmak istemiyormu yahuuu :melek:
hadi burdan buyrun:)
:gulver:
öhömmm öhööömmmm:D
haylaz ile başlayalım :p herzaman yardım eden hiç dert yanmadan bizlerle uğraşan bazen çileden çıksada sabrını zorlayan :melek: sevecen iyi kalpli akıllı zeki çevik haylaz
iyiki forum haylazda üyeyim:melek:
Geniuoss SERT ADMİN diyorlardı askerden geldi yok okadarda degil bençe gerekeni yapıyor sadece :)
bir üyeye 1kere ters 1şey söylemen zaten yetiyor hemen damgalıyorlar okişiyi bunu adminiçin demedim :)
kelo bi kahve açtı kıriz nedeniyle ilgilenemiyor hala:gul:
grup dersen saldım çayıra mevlam kayıra:kopar:
konuşkan bilgili benimle hala konuşmayan:( çamura yatayım biraz:agla::D la seviyoz seni işte ne tirip yapıyon uyuzzzz:hıh:
n camlibel forumda onunla siyaset yapabilecek 1kişi daha tanımıyorum:)
iyi kalpli bazen kızıyorum aslında ama fazla sürmüyor çünkü nihat a söyleyemediğim için kendi içimde patlıyorum :box::D
yeşili sevmeyen:hıh: sinirli oldugunu söylüyorlar bence alakasıyok :)
zeynep deli kızzzz bu ara tlfn kullanmadıgım için ona işkençe yapıyorum:gul: missyle aramda mekik dokuyor akşamları:D ah bebem benim:muju: ablasının gulüüü:sefkat: inşallah allahın izniyle bu kızı gelin yapıcagız :slk::D seni seviyorum ablası:cee:
misyy ayyyy bukız benim ömrümü yedi :p gecenin biryarıları bana mesaj atan ablaaaaaa napyon nasılsın diyip gerçekleri söyle çabuk diye ısrar eden :D bugün seninle görüşemesekte bebem arada laftaşıdı bize tşk bebem :muju:sende olmasan :papatya:
enkısa zamanda tlfn uma kavuşacağım merak etme :hiop:inşallah tabi:D
pirincess kuzenim dert ortagım kimseyle konuşamadıklarımı konuştugum beni herzaman anlayan dinleyen yanımda olan iyi kuzenimsin bazen seni nekadar dövmek istesemde seni seviyorum:muju:
***eylül*** çok tatlısın şekersin şekerçimi baban senin kaşın kara gözün kara kömürçümü baban senim :gulkiz:
oyyy oyyyy ablasının fıstığı:emzik:cnm benim:muju:
kopuk çoJUK :D kardeşimmm cnm ablasının tosbası öndişleri 19unda dökülen bide bana gülersinhe çakallllll:kopar:
asparuh&Gunusu cnm benim şimdi bir heyecen varki onda sormayın :) allah mutlulugunuzu daim eylesin cnm:muju:
KaTRe-İ MaTeM konu açıp sonrada konularda tartışan :)
masalımmm :) cnm benim odada mahsurkalan aclıktan hayel kuran :) oyyy oyyy cnm kıyamam sana :cee::kiss:
şimdilik bukadar devam edeceğim sonra:)
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.