Darkblue&blue
28-10-06, 13:59
ne olduunu ne ben biliyordum ne de sen.çocukluktu bizimkisi yaşadıklarımızda bir oyundu!kmse bilmezdi bu oyunun oynandığını gözlerimizle oynardık uzun uzuuun bakışmalarla...ikimizde tecrübesizdik ikmizde korkuyorduk,neden korktuumuzu bilmeden..belkide içten içe hissediyorduk bu aşkın sna uzak bana tuzak olduğunu..kimbilir neydi derdin bakışırken neler geçerdi aklından?ne düşündüğünü sorduğumda başka başka şeyler anlatırdın.yinede anlamamı beklerdin.beni sna ağlamak seni bana susmak anlatıyor.şimdi sorardın aşk nedir diye.sen daha iyi bilirdin aşkın ne olduğunu!zaten o yüzden zafer saymamışmıydın nedensiz gidişini?! ama ben bana öğrettiğin kadarını söyleyim;
önce bir rüzgar eser rüzgara nereye gittiğini sormadan -beni götür-dersin.çünkü dar gelir olduğun yer sna..sonra içinde kara kara bulutlar kümelenir ama yağmur bir türlü yağmaz.güneş uzak we solgundur.karanlık basar üşürsün!sonunda seni götüren rüzgara yalwarırsın;
ya bu kara bulutlar gtsin yada ESKİ BİR NEFES GİBİ BU YOKLUK BİTSİN!!!
önce bir rüzgar eser rüzgara nereye gittiğini sormadan -beni götür-dersin.çünkü dar gelir olduğun yer sna..sonra içinde kara kara bulutlar kümelenir ama yağmur bir türlü yağmaz.güneş uzak we solgundur.karanlık basar üşürsün!sonunda seni götüren rüzgara yalwarırsın;
ya bu kara bulutlar gtsin yada ESKİ BİR NEFES GİBİ BU YOKLUK BİTSİN!!!