Orijinalini görmek için tıklayınız : Aşk !
Dostlarım Yardım Lütfen ;
Sizinde anlıcağınız gibi konu bir KIZla ilgili :utan: Ben bu kızla hiç ama hiç konuşmadım ama aynı sitede oturuoruz 1-2 yıldır.Son 1-2 haftadır göz göze geliyoruz filan ama ben kıza bir türlü açılamıyorum çekiniorum neden diyecekseniz Bu kızlar hep küme halinde dolaşıyorlar :sinirli: hiç tek başına görmüorum onu hep yanında 2-3 kişi oluyor Bi yardım elinizi uzatırmısınız ya napmalıyım :agla:
önce selamlaşmayı dene bence :)
2 yıldır aynı sitedesiniz ama 2 haftadır sen oun farkındasın
acele etme ozaman önce hakkında bilgi edin sonra herfırsatta onun gözüne gözük seninde varlıgının farkına varmasını sağla fazlada peşidende koşma
:) yani kız milleti işte az yzvermeye gelmiiyor:D
QarizmatiX
29-08-10, 04:13
üyeye zarar gelmezADMİN kızmayıncaADMİN kızmaz üye azmayınca
bunları bi kızdan duymak ilginç geldi bana :D:D neyse
lazkızına katılıyorum :) bir lâfım daha olacak sevdiğini söyleyeceksin :) sonra sen olursun üzülen :) yani boşuna ümit etmiş olursun :)
dök içini kıza karşı. için de kalıp kendi kendini yemek yerine gerçekler için üzülmüş olursun en kötüsü...
Valla teşkkürler denicem :oke:
nerde bende o şans kız tatile gitti :D
nolmuş olum grup halinde geziyosalar?.. onların duymasından mı çekiniyosun?..eğer ondan çekiniyosan işin yaş, zaten onlarında bi şekilde haberi olur durumdan.. kız gruplarının istihbaratı MiT ten sağlam..:F:
Yaa çekinmiyorumda bu kızlar herşeyede gülüyor ondan :sinirli: geçen gün yanlarından geçtim tatile gitmeden önce kız arkadaşlarıda vardı bi gülmeye başladılar moral 0 :agla::sinirli::gulll:
fesuphanallah onlar aka moka güler zaten.. bide lise yıllarında yeni ergenseler..
kafana takma git söyle meramını..;)
mersindelikanlısı
30-08-10, 14:58
reacpe yemin ederim benim kopyamsın bu forumda:D
ama ben bişey öğrendim eğer bir kızla çıkmak istiosan hiç durma teklif et ya da önce beynindekileri yokla sonra ilan et:D
kız milleti hepsi değişiktir yeğen:D herşey aynı veya farklı zamanda yaparlar,akıllarını incele,ölç,tart ya da hiç sen rol verme ona o seni bulur yeğen :D
Tamam :D sevindim kopyan olduğum için Denicem :D
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.