Orijinalini görmek için tıklayınız : sitemizin en çalışkanı kim
Arkadaslar buyrun gelin, sizce sitemizin en çalışkan üyesi kim?? Paylasalim tartisalim :D:D
Darkblue&blue
28-10-06, 13:41
hangi pencereden bakacazz buna ..
badem + kristalin ikiside çok çalışkanlar maşallah :)
hangi pencereden bakacazz buna ..
sence kim çalışıyor sitede cihad bence ona göre yani..
kıstas : sana göre kim çalışkan ?
Darkblue&blue
28-10-06, 13:55
sence kim çalışıyor sitede cihad bence ona göre yani..
kıstas : sana göre kim çalışkan ?
saol kadir ne kızıyon alla alla.
ozamna inci-karamelek badem
çalışan kazanır, isim veremiycem oyumu kullanmam yeterli bence :D ii olan kazansın :D:D
yaw pc başında olsam sürekli kimse elime su dökemez ama imkan meselesi işte:D hakkını yememk lazım kız sandalyeye yapışık yaşıyo:Dümran diyorum ben.
ümran deyom bende:):):)
Maniacdevil
30-10-06, 19:03
bnde kadir abi dedim ama ümran abla da çalışıyo baya
biz bu siteye boşuna emek veriyoruz demekki biz bile daha sitenin çalışkanı olmamamışken başkaları oluyo ümran valla kızdım sana:(:(:(:(:(
bence hakan kadir ve sensin hakkınızı yemeyim
kimse bosuna emek vermiyo güzelim, herkesin hakki yenmez hepimiz baya caba sarfediyoruz. olur böle seyler ;)
Tamam kızlar gerginlik yaratmayın .. Sitede herkesin az ya da çok emeği var.. Unutmayın ki en büyük emek Haylaz'ın.. O bu siteyi yapmasa kimse burada olamazdı..
En çok benim emeğim var tartışmayı burda noktalıyorum :D:D:D
Evet özlem :D:D tabiki en cok emegi Mehmet verdi, onun yerini zaten kimse alamaz. Ondan hic listeye bile eklemedim cünki bizimle onu yan yana getirilmemesi lazim, siteyi yapan o ;) tsk canim iyiki varsin :)
site hepimizin arkadaşlar, hepimiz emek veriyoruz. O bakımdan polemiğe bile gerek yok. Bizi gerçekten kendisine yakın gören, bizi ailesi olarak gören arkadaşlarıma can-ı gönülden teşekkür ediyorum. İyiki varsınız.
sende iyiki varsın.memet senin sayende burdayız...özürdiliyorum maksadım tartışmak yada kimsenin kalbini kırmak değildi..bianlık bişeydi benim yaptığım üzgünüm
bence uzatmayın ...güzel mutlu günler için Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir. da böle tartışmalara gerek yok
tamam heyecan yapmayın:uctum:
hatam varsa özürdilemesini bilirim...neyse konu kapandı benim için ..iyi eğlenceler diliyorum herkezlere...haylaz.infoyu seviyorum...
memet abi tabiki :)
Özkan haklı önce can sonra canan tartışma mevzu oldu gerçi bu ama :kuul: hepicimizin emeği var herkez kendince emek sarfediyo ee şimdi hepimize ne görev düşüyo arkadaşlar emeğe saygı birbirimize saygı sevgi :maraba: sonrada sınırsız eğlence :ponpon: :ponpon: devam ediyoruz :claps:
evet özlem haklisin canim :) Inci anlayisina hayranim canim , tsk bidenem ;)
Tartismalar normaldir, önemli olan küs kalmamak :) biz bir aile gibi olduk, ben mesela buraya girmeden edemiyom. Babam bile diyo ikinci ailen haylaz oldu :D:D neyse,dedigim gibi kücük tartismalar cikabilir, bir ailenin tuzu biberidir tabi :)
Hepinizi cok seviyorum, ne olursa olsun unutmayin. Beni ynalis anlayanlarda bana gelsin konusalim cözelim küs kalmayalim :) öbdüm hepinizi
evet özlem haklisin canim :) Inci anlayisina hayranim canim , tsk bidenem ;)
Tartismalar normaldir, önemli olan küs kalmamak :) biz bir aile gibi olduk, ben mesela buraya girmeden edemiyom. Babam bile diyo ikinci ailen haylaz oldu :D:D neyse,dedigim gibi kücük tartismalar cikabilir, bir ailenin tuzu biberidir tabi :)
Hepinizi cok seviyorum, ne olursa olsun unutmayin. Beni ynalis anlayanlarda bana gelsin konusalim cözelim küs kalmayalim :) öbdüm hepinizi
maksadım tartışma çıkarmak değildi tekrardan özürdiliyorum yaklaşık aranıza katılalı 4ay oldu ve haylazkolik oldum bende buraya girmeden duramıyorum ayrıca senide çok sevdim..konu benim için kapandı :kiss:
Artık bu konuda bir özür mesajı daha duymak istemiyorum. Sonuçta herkes herşeyi biliyor.. Gerekirse forum bazı konularda tartışma yeridir.. Bunu aklınızdan çıkarmayın ve forumun keyfini çıkartın
sen nasıl istersen canım adminimiz...söz bidaha özür falan yok:D
bence umran sıteden cıkmıo bıde tasumo su ko ızın werırse dımı umran :D
bence umran sıteden cıkmıo bıde tasumo su ko ızın werırse dımı umran :D
he valla su tasuma su ko varya :s20: :s20: :s20:
tmm umran yazıktır wurma ole :D
DeNGeSiZ_TaVSaN
03-11-06, 19:22
vaaaaay ümran almis basini gidiyo:F
sitenin en calışkanı başta ben olmak üzeree :))) hakan,inci,karamelek,kadir
Darkblue&blue
03-11-06, 22:44
ümran gidiyoo bakalım sonu ne olacak..
yapım da ve yayında emeği geçen herkese teşekkürler iyi günler haylaz her nerde yaşanıyor ve yaşatılıyorsan :p
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.