PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : küçük bi kaza geçirdim yardım lütfen..

ToDoMeDa
26-07-10, 22:31
geçenler bi sinir krizi geçirdim ve duvara yumruk attım.. Sağ elimin orta parmağında bı sorun var.. Hani parmağın çıkmaya başladığı yerde bi eklem kemiği varya orda.. Eklemin tamamı değil yalnızca sağ tarafı çatlamış.. Elleyince belli oluyor.. Olayın ilk gününün akşamında baya ağrıyodu, şişmiştide(az ama).. Olayn üstünden 2gün geçti belli olmayan bi şişlik hala var.. Şimdi uğraşmadıkça ağrımıyor fakat ağır bi şey kaldırıp hareket ettirdiğimde kendini belli ediyor.. Fazla ağrımasada garip bi his veriyo.. Ben doktorlardan ve hastanelerden hoşlaşmayan bir insanım.. Eğer ki çatladıysa ne yapmalıyım?.. Şimdiden teşekkürler..

Kelebek
26-07-10, 23:33
uhuylan yapıştır.

MasaL
27-07-10, 00:38
uhuylan yapıştır.

öncelikle geçmiş olsun verecek fikrim yok doktordan hoşlanmaya bilirsin ama gitsen iy iolur.bu arada melihin yorumuna gülmeden geçemiyecem süper ya :kopar::gulkiz:

donjun
27-07-10, 07:01
aynısı bendede war arada kemik batıyo ben tekrar elımle duzeltıyorum batmaması ıcın :) bi doktora gorun ben gorunmedım sahsen

mersindelikanlısı
27-07-10, 11:11
ilk önerim doktora git dicem belki pansuman yaparlar:D
ağır bişey de fazla kaldırmamaya dikkat et yoksa ilerlerse karışmam:oke:
şişlik içinde üstüne krem sür ya da buz gibi bişey koy acısını alabilir şişliğin:oke:

irem
27-07-10, 14:13
Kusura bakma canım ama bundan daha saçma ,daha çocuksu yardım talebi görmedim ...
Valla melih dalga geçmiş ama çok haklı yere geçmiş ...Tatilde doktor bulamadım kızımın ateşini düşüremedim telefonla doktora danıştım o bile çocuğu görmeden birşey diyemem dedi ..Gitsene bir doktora gözük hoşlanmıyorum varmı ..kim doktora gitmekten hoşlanırki ?
Seni severim ama kusura bakma bunları söylemeden geçemiycem ...

SharingaN
27-07-10, 15:44
çatlak olsa o kadar rahat olmazdın diye düşünüyorum bi doktora görün

KömürGözlü
27-07-10, 18:55
En iyisi tekrar duvara vur çatlak kırılırsa kırıktan doktora gidersin :)
Şaka bir tarafa hangi mantıkla duvara yumruk atıp sonrasında doktordan hoşlanmıyorum dedin aklım almadı bu kadar aciz olmak kolay değildir biraz olgunlaş ve doktora göster ...

ToDoMeDa
27-07-10, 19:18
şuan köydeyim en azından 10 gün daha doktor yüzü göremem..:F:

tavsiyeleriniz için teşekkürler..:)