Orijinalini görmek için tıklayınız : eşinizin sizi aldattığını ve öleceğini öğrendiniz ne yaparsınız
aldatıldığım zaman tek tepkim anında bitirmek ve geriye dönüp bakmamak oldu ama işin ucunda ölümde var diosun eğer hem ölüp hem aldatıosa :playboy: hiç acımam :idam: gebersin gitsin derim hakkımı da helal etmem çok acımasızım bu konuda...:kahve: ölücek insanın aldatmak için geçerli bi bahanesi olamas zaten...ölmeden önce hayatımı yaşayım die bi mantıkla yaptıysa da artık ........... bişey demiorum...
Önce Ben Öldrürüm.. :)
aldatmış ve cezasını bulmuş olur hiç birşey yapmam tek başına ölüp gider hiç acımam çok severim çok bağlanırım ama bir kalemdede silerim
aldatmış ve cezasını bulmuş olur hiç birşey yapmam tek başına ölüp gider hiç acımam çok severim çok bağlanırım ama bir kalemdede silerim
+ 10000
aynen öslem ablacım
Corpsefire
11-04-07, 11:22
olmesını beklemeden ben gebertırım ..
ne gerek var elinisi kana bulucanıs bırakın kendi geberio zaten
eden bulurmuş derler... Sen bulmadın mı? Eski yarim nerdesin? diye şarkı söylerdim sanırsam :D
o ölene kadar bende onu aldatırım sonra arkama donup bakmam odesmıs olurus gebersın gıtsın
o ölene kadar bende onu aldatırım sonra arkama donup bakmam odesmıs olurus gebersın gıtsın
çok büyük ve çok güzel bir ceza olurdu:claps: :claps:
Maniacdevil
11-04-07, 15:27
Aldatılmış Olduğum İçin Kendimde de Hatalar Ararım
Mutlaka Bende de Bir Yerlerde Hata Vardır...
Ölürse de Üzülürüm Ama Ne Yapalım Gitti Der Hayatıma Devam Etmeye Çalışırım;)
azraille anlaşırım önce ben öldürürüm
öle bi durumda hiç sanmıorum azraillle anlaşöak isteyeceğini!
çok büyük ve çok güzel bir ceza olurdu:claps: :claps:
bence çok sacma bi ceza olurdu, hemde bu onun içini rahatlatırdı oda beni aldattı diye düşünür kendini biraz olsun rahatlatırdı.
ben öle bi durumda hiç bişe demezdim sessiz kalırdım eğer benim bildiğimden haberdarsa kendi kendini yerdi zaten.. yada hiç bişe olmamış gibi devam ederdim öleceğini bildiğin bi insana ne olursa olsunn bence kötü davranmaya insanın içi elvermez
bahsi geçen kişi sizin yıllarca aynı yastığa baş koymuş old. eşiniz değilmi mutlaka hatalar vardır tartışma lar yaşanm ıştır ama insancıl düşünmek lazım sizi aldattı diye ki aldtama "ve aldatmaya getirecek noktalar vardır insanı"tüm hayatı görmezden güüzellikleri görmezden gelemezsiniz
öle bişey olsa bilemioyurm anı yaşardım heralde..
eden bulurmuş derler... Sen bulmadın mı? Eski yarim nerdesin? diye şarkı söylerdim sanırsam :D
bncede eden bulurmuş.. ama eski yarim nerdesin de demem.. ....zati onn gbiler geberik olmalıı..bni ÜZENİ BN HİÇ DÜŞÜNMEM...!!
.
sevinirim en azından bren öldürmemiş olacağım :D
sheqill_1903
15-04-07, 12:56
kimle aldatmıs azraille mi :D
valla tek yapacagım gider bak elimi kirletmym azraili de bosuna yorma buraya kadar gelmesin kendini as
ölüm varsa Azrail mecburen yorulucak :D Canı o alabilir sadece ...
aldattıı için Allah ona cezasını vermiş zaten, hiçbişi yapmam ama giderim hemde arkama bile bakmam bitmiştir...
karanlıkhücrem
15-04-07, 23:56
gercekten alıntı
adm birgün işten yorgun argın geldiginde karısını odada başka bi erkekle görmüş
onlar fark etmemişler. adamda kapıyı kapatıp gitmiş, ve sabah olunca
eve gerigeldiginde karısına sana boşnam davası acıyorum demiş.
karısıda hic sormamış naden diye bunlar boşanmışlar kadın hemen
diger erkekle avlenmiş ama yine rahat durmamış bunu ikinci eşi bi başka erkekle görünce
dayanamamış ikisinide öldürmüş adam hapiste yatarken kadının eski eşi gelmiş
adamın yanına
-bak ben senle eski karımı birlikte gördüm ama kapıyı kapatıp gitim
neden biliyormusun? adam neden ?diye sormuş
-cünki bana bunu yapan onada aynını yapardedim deymeyen biri icin neden hayatımı bitireyim?
bak sen hapistesin ben dışarada....
aldatan sevmiyordur zaten bunu tartışmaya bile gerek yok sevmeyene ne yapıla bilir
biraz düşünmek lazım onu öldürüm derken kendini öldürüyor olmayasın?
hmm.. sole diyebilirim.. puhhh Allahin cezasi.. hem olecen hemde gozun halaa disarda.. yuruuuuuu defolll : )
bunu bana nasıl yaparsın derim :(
Allah'ın sopası yok derim.:kac::kac:
güllerdim galiba snrda sktr ederdim
Ben yüzüne tükürür çeker giderdim. Belki biraz da döverdim o kadar sinirlencem kafam atacak biraz sankinleşmem lazım :D
~DeLiYüreĞiM~
09-06-07, 10:47
anında biter
senelerce asırlarca sürsede sevdam eger beni aldatıp baska bir tene kanıyorsa zaten o benden vazgecmiştir benim ondan vazgecmemem gibi bir durumum olamaz
öleceksede asla ne ölüsüne giderim nede ölüsünü görürüm
bu konuda asırı derecede sabit fikirliyim...
elindekiyle yetinmeyen cogunuda bulamaz...
eger aldatiliyorsam kendimdede hata ararim ...
hatam yoksada olucek zaten , birakirim oLsun ...
tepki vermem ..
bir insana verebilecegin en buyuk ceza tepkisizliktir...
Ben valla eğer çok seviosam ve o bu akşam ölcekse hiçbişe belli etmezdim aksi ya daha çok sevdimi sölerdim ölürken pişman olsun bari ee zaten ölcek bide kendimi yormamın maksadı ne :D:D
hiç bişe yapmazdım allah şimdiden rahmet eylesin der mezarınada bir demet çiçek gönderirdim :kopar:
MaKfAlİcEtAğErİ
30-06-07, 17:02
Aldatma affedilmez orda hemfikiriz ama işin ucunda ölümü bekleyen biri var.gerçekçi olalım lütfen.kalbiniz taş olsa bile o durumda parçalanır.yüreğiniz sızlar..hatta belkıde ağlarsınız kim bilir...
By_MotoBike
10-07-07, 11:47
abi bu konuyya girmiyim dedim çok acaip bi konu vallai tbrkler yani ölümü uzun sürerse ondan ayrılırdım ama yakınsa belli etmemeye çalşırdım.(herhalde):D
:papatya:ölmesi iyi olur muş çünkü nefretim yerini hiçbişeye bırakırdı
ben affetmem Allah affetsin:kac:
başka birinin tenine başka birinin gözlerine ihtiyaç duyuluyorsa zaten o sevgi bitmiştir.uzatmanın bir anlamı yok.arkama bakmadan giderim.zaten ölücekmiş istesem ona böyle bir ceza veremezdim:D
soguk davranirsim o bana acimadan aldatmis seven insan aldatmaz
aldati kisi gelsin ozaman
my_TetO!crazY
29-10-07, 12:42
aşldatıldığımda önce aldatanaı sonra aldattığı kişiyi vururum öleceğim zaman mutluluktan ölürdüm be :D:D:cigara:
eşim yok sevgilimde cesaret edemez beni deliler gibi seviyo
geneliniz büyük konuşmuş ama hiç birinis bu dediklerinizi yapamazsınız ya hiç biriniz tatmadınız bazı acıları yada dalgaya alıyosunuz..!
Yorum yapmaya bile gerek yok ismail yk - allah belanı versın :D parcasını fona vererek uzaklasırdım
O an hırs düşünmezdim beni aldatmış olsada
Ölüyor sunuçta yolumuz ayrılıyor onun için dua ederdim
neyin hesabını sorarsınki ölmek üzere olan bir insana
Yollar zaten baştan ayrılmış. Ölümde tuz biber olmuş. Allaha emanet eder çeker giderdim.
•[уаŁиız мєŁєκ]•
05-11-07, 11:33
Yorum yapmaya bile gerek yok ismail yk - allah belanı versın :D parcasını fona vererek uzaklasırdım
:kopar::kopar:ilahi yasin abi yaaa:kopar:alemsinn:kopar:
siesta_laila
06-11-07, 10:40
ölümünü beklemez, önce ben öldürürdüm... :)
catlaq_bebeq
06-11-07, 12:51
Affetmem aslinda ama ucunda ölüm varsa tas kalbli olmak niye, hepimizin gidecegi yer ayni degilmi... ALLAH AFFETSIN, ben affetsem veya affetmesem nolur??!!
Allahından bulsun nasılsa ölecek
yannıs öL derim hıh..
Azrail bana darılmasın ama, Azraili beklemem
vay kalpsizler vay :cigara:
Su Işıltısı
15-12-07, 08:24
Azrail bana darılmasın ama, Azraili beklemem
:haha::haha::haha:
ALLAH mekanının cennet eder inş derim..
saskın bakkal
02-06-08, 00:36
sadece ıkı cumle solerdım
gururuyla olenle gurursuz olen aynı yere gıtmıordur umarım! cunku senle karsılasmak ıstemıorum... derdım anam helal bana bea nasıl guzel dermısım
ama arkadaslar o an gercekten saglıklı dusenemıorsunuz!
nerden mı bılıorum:D
_ScHmArIq TaYfA_
02-06-08, 15:49
Allah ıslah etsin derim nası olsa dier tarafa yolcuyms orada cekecktr cezasını......
canın cehenneme pislik herif
zaten senin gibi azanları da ancak teneşir paklar
derim.
seni allaha havele ediyorum...
saskın bakkal
03-06-08, 18:06
canın cehenneme pislik herif
zaten senin gibi azanları da ancak teneşir paklar
derim.
lutfen cınsıyet belırtmeden konusalım erkeklere assagılama soz konusu:kopar::kopar::kopar:
azraille anlaşırım önce ben öldürürüm
aynenn.. :]
son günlerini iyi yasasın bari diye ses çıkarmazdım heralde
Allah'ın sopası yok gökten indirsin derim
hakettiğini buldun der giderim :)
mahkemelerde süründürürüm elinde ne varsa almaya calısırım
o son nefesini vermeden ben onun canını büyük zevkle alırdım
darkchevalier
18-02-09, 21:22
aldatırsa bosarım olurse mezarına cıcek korum :D
mersindelikanlısı
18-02-09, 21:24
aldatma aldatırsa sanal ise engeller yüzüne bakmam reelse off düşünemiorum bile:kac::kac::kac::kac:
sheytan_ruh
18-02-09, 21:27
önce söver sonra döver sonrada mezar:D:D:kac:
mersindelikanlısı
18-02-09, 21:28
önce söver sonra döver sonrada mezar:D:D:kac:
çok kötüsün yha:D:D
sheytan_ruh
18-02-09, 21:29
:D:Devet oleiiimm
korktum ben senden cadı,yandı zavallı adamcağız :gulkiz:
Allah korusun,böyle bişeyin var olmuş olma ihtimalini bile düşünmek istemiyorum,çok zor bi durumdur herhalde.
ben bu cevabı hangi psikolojiyle , nasıl yazmışım bilemiyorum :D
ben bu cevabı hangi psikolojiyle , nasıl yazmışım bilemiyorum :D
:haha: :haha:
o zaman Reyhan abla yeni gelmişti herhalde :D
bahtsiz_guzel
27-02-09, 19:44
aldatan adama acimam arkama bile bakmam oylece birakirim gebersin gitsin
:haha: :haha:
o zaman Reyhan abla yeni gelmişti herhalde :D
hey allah "ım yinemi benle ugraşıyor bu kız :D çakalllllll :gulkiz:
o ölmeden ben onu öldürürüm zaten boşuna o anı beklemesin :D
son nefesini benim elimden alırdı :D zawallı cazzzzzz:gulll:
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.