Orijinalini görmek için tıklayınız : isminiz den memnunmusunuz
isminizden memnunmusunuz
isminizin disinda hangi ismi tercih ederdiniz
ben ismimden memnunum Eyüp :claps:
kendi ismim diye söylemiyorum en cok sevdigim isimdir :kopar: :kopar:
Eyüp ten sonra en cok sevdigim isim Fatih tir
valla bende çok memnunum hatta 2-3 sene öncesine kadar herkes necdet olarka bilirdi ama çift isim oldum için necdet alp arkdaşın biri kimlikte gördükten sonra alp denmeye başladı biri necdet biri alp dio çift isim çok kötü oluo ya en güseli tek isim ama yinede ismimden çok memnunum:D
adım Kadir
varın gerisini siz düşünün memnunmuyum değil miyim :D
fatih gayet ii :D
:kahve:
idare edr seviyorum amma nuri alco flan olsa daha iyi olurdu :D:D
benım ısmım cokkk gusseelllll Şeyma :melek:
bende çok çok memunum ismimden
ismin çok güzel İNCİ İNJİİİİ diyenlerde oluyo ama ikisinide seviyorum çok güzel:D:D:D:D:D
ben çok memnunum ismimden hem öle herkesde yok, heryerde adaş muhabbetim olmuo hiç çok nadir bulunan bi isim...ve ben ismimi çok sefiorum
Vildan
Fildan ve Fildoş diolar tabi bunnarı dien taiiiii
Corpsefire
11-04-07, 11:47
ismimi sevmıyorum "tai" daha cok hosuma gıdıyo ..
valla ısmımden memnunmuyum bılmıyorum aılem ibrahim dıyo bazı samımı arkadaslarım ibo diyo lısede çift ismim olduğu için halil dediler üniversitede antepli diyolar bilmiyorum ne kadar memnunum
çok memnunum ismimden çok anlamlı
Memnun Olmaz Olurmuyum..
Peygamber Efendimizin Kizlarindan biri ZeyneP ;)
Biricik babamda O yüzden Koymus zaten ..
Allah ondan razi OlsuN..
time_off(digisis)
12-04-07, 22:08
bende memnunum walla
peygamber efendimizin yegenlerinin ismi hasan ve hüseyin
mehmet...
ismimden memnunum :)
ismimi sevmıyorum "tai" daha cok hosuma gıdıyo ..
nufus kaadına tai yasdır osaman hıhhh tayfun cok gusel bence :kahve:
Elbette Ezanla okunup Selayla bitecek olan adımdan memnunum heleki bir insanın ismi ile soyadı bu kadarmı uyumlu olur . Burda yazmak istemiyorum çünkü burası sanal bir ortam olduğu için lâkab ( Nick ) kullanıyorum zaten beni rasyonel hayatta yakından tanıyanlar adımı vede soyadımı bilirler .
Ama insan ismini kendi seçemiyor hayattaki bazı şeyler gibi bunuda bilmek gereklidir .
nüfus cüzdanımdaki ismimden memnun değilim:( ama kısaltılmış halinden çok memnunum bana göre adım selvi :p çokta seviyorum kimileri selvişş kmileri selvi boylum diyor onlarda hoş kısaca memnunum :oke:
"ebru"
çok memnunum:)
bende memnunum walla
peygamber efendimizin yegenlerinin ismi hasan ve hüseyin
yegenleri degil torunlarinin isimleri :dede: :dede:
Maniacdevil
14-04-07, 09:55
Mert İşte Adım:)
Memnun muyum?
Bilmem ki:D
mert tam adını söylesene bide :kopar:
adım murat, bende memnunum :)
Maniacdevil
14-04-07, 19:27
mert tam adını söylesene bide :kopar:
Karıştırma lan tamamını:D
Darkblue&blue
14-04-07, 20:29
Memnunum hemde çook:) ismim Cihad
ZEYNP.... olgun-güsel:) kadın(!).. sevilmezmi yaw..
benm adim :selin seyma selin i kullaniom daha cook seyma diende far tabi ama sadece biri..:)
Elbette Ezanla okunup Selayla bitecek olan adımdan memnunum heleki bir insanın ismi ile soyadı bu kadarmı uyumlu olur . Burda yazmak istemiyorum çünkü burası sanal bir ortam olduğu için lâkab ( Nick ) kullanıyorum zaten beni rasyonel hayatta yakından tanıyanlar adımı vede soyadımı bilirler .
Ama insan ismini kendi seçemiyor hayattaki bazı şeyler gibi bunuda bilmek gereklidir .
bu sitedekilerin cogu seni rasyonel hayatta yakindan tanimiyo ve kimse ismini kullanip is cevirmez, emin olabilirsin. bana güven. en azindan büyük cogunlugu :cigara:
bu sitedekilerin hicbiri kendi ismini secmemistir ve secilmedigini de biliyolar, hayatta bildikleri diger bazi seyler gibi. :emzik:
ama ismini sevmeyen veya ismim güzel ama su ismi kendi ismim den daha cok seviyorum diyenlerde vardir . hatta takma isim kullananlarin da var olduguna inaniyorum . sadece bunlari paylasicaz burdan ve tabi sadce isteyenler paylasacak.
not : bu isimler her hangi bir eylemde kullanilmayacak ve 3. sahislarla paylasilmayacaktir. :kopar: :kopar: :kopar:
anlamı gibi kendiside çok güzel ONUR
memnunum tabi serap:)sıkılırsam bir gün öteki ismimi kullanırım iki ismim var
bu kadar isminden memnun olanın içine bir memnun olmayan lazım ben memnun değilim ..çok uzun ...
Özlem adım ve gayet memnunum :) (ismine bu kadar çok şiir yazılan varmıdır ki :D)
•[уаŁиız мєŁєκ]•
24-10-07, 14:46
memnunum çoook seviorum isimimi
catlaq_bebeq
25-10-07, 11:29
bende ismimden cok memnunum EBRU
Evet memnunum ismimi seviyorum
iyiki emel koymuşlar :)
bnde seviyorum güzel buluyurlar ama şekilli azamıorum ismimi
ben memnunum da bazı kişiler deil galiba lakab takma meselesinede kılım.
By_MotoBike
28-10-07, 11:33
vLa bende pek memnunum ismimden 2 ismim war ama çoğu arkadaşım birisini biLir oda faruk :D
LimonLu ChiLek <3
06-12-07, 17:52
:cee:Ezgi:melek: Cok memnunum :)
yusuf_misali
06-12-07, 18:15
isminden memnun olmayan yoktur sanırım olan olsada söylemez her insan gibi bende memnunum :cigara::cigara:
ben hiç memnun değilim :cigara: amcam koymuş bir kere işte adama ayıp olmasın diyede değiştiremiyom :kopar:
AHMET Adimi cok seviorum ne de olsa ' Ahmet gelior aleme Rahmet gelior demis Hz.isa ' iste bu ismin de bu kadar yukumlulugu var
ben hiç memnun değilim :cigara: amcam koymuş bir kere işte adama ayıp olmasın diyede değiştiremiyom :kopar:
muzafer amca duysan yüzüne puuuu der:kopar:
ben cok memnunm ismimden eysan :kopar::kopar:
İsmimi çok seviyorum
hemen hemen bütün şarkı sözlerinde geçer :)
ama Sevda'yı Sefda diye yazanlara, çağıranlara sinir oluyorum :@
Evet,çok memnunum:)
seLdaa..
İsmimi güzel ama değiştirmek yani gül,nur gibi isimler eklettirmek istemiştim bir zamanlar,daha sonra babama(anneme ve dedeme)dava açmak zor geldi vazgeçtim.:):)
isim sadece insana takılmıs bi boncuktur. ismimden çok memnunum
ismimden çok memnunum çünkü çok sevdiğim ama sadece resmilerde gördüğüm ve babamın annatıklarını dinlediğim dedmin ismi. onun ismini ve mesleğini sürdürmenin onurunu yaşıyorum innşallah ileride evlenirsem bu mesleğin daha ii aşamalrda olmak üzere çocuklarımada aşılamak ve yaşatmak isterim.
sahte_prenses
26-01-08, 18:21
evettt cok seviyorummmm ismimi kübra :muju: herkesde cok seviyor ve begeniyooo :ponpon: acayip derecede memnunum yaneee :kull:
Ben ismimden memnunum güzel bir ismim var : EREN
ben adımı seviyorumda kimse bana adımı söylemez; emre adım ama gher kaz emir diyo.....
bendede alışkanlık oldu heryerde nickim emir oldu:)
ben ismimi cok sevıyorum nesil :gulver:
herkes tarafından farklı yorumlansa da sevıyorum adımı hemde cok :gulkiz:
benım adımı kurayla koymuslar tam 3 kez aynı ısım cıkınca adım nesıl olmus:gulkiz:
ıyıkı de nesıl olmus...:claps:
benım adım burak ısmımden memnunum zaten 2. adım war bı sorun olsaydı :kopar:
ismimi daha önceden sevmiyodum ama acaip acaip isimler duyunca sevmeye başladım:kopar:
adım ''ahu'' eskiden sevmezdim .böyle sevda sevgi falan olsaydı keşke die düşünürdüm.:gulver: mahallede çocuklar ahu diyemzdi gıcık olurdum. uhu-afu -:hıh: şimdilerde beğeniyorum bu yaşıma kadar çevremde hiç adaşım olmadıı :oke:
Ben memnunum yaw aa yoksa benim ismimi beyenmiyomusunuz :)
Bende ismimden menunum :D Hem klasik bir isim değil herkeste bulunmuyor böyle bir isim...
Bu arada ismim ENGİN okulda bir arkadaş enginox diyor :D
ismim gül gayet memnunum önceleri herkesin 'sadece gül mü' demeleri sıkıyodu ama artık alıştım
dengesiz_rocker
23-04-08, 16:37
belqı memnun olmam dıe ıqı tane ısım wermısler saolsunlar
tuana hasret:gulkiz:
bende özkan yakışıyor bana herhalde beğeniyom yaa:D
aleyna yada rabiya olabilr..cok hoş isimler
turk ismi olmasini tercih ederdim....
Çok çok memnunum çokda beğenilen isimler arasında anlamıda çok güzel ben bir inci tanesiyim
ismimden cok memnunum ve cok seviyorumm hem anlamı cok güzel hem de peygamber efendimizin de cok sevdigi ve kızına koydugu isim :melek:
ismimi seviyorum Ata Hamza
hamza Hz. Hamza'dan geliyo
Ata'yıda eski şişli belediye başkanı gülay atı koymşş o yüzden atayı fazla sevmiorm :D
Ismimi seviyorum ve memnunum..
Emegine saglik.
Evet hemde çok memnunum,iyi haber da nolsun işte...:gulkiz::gulkiz:
ben de çok memnunum NİL adım:)
seviyorum ismimi anlamıda çok güzel
adım vildan
mersindelikanlısı
10-06-09, 14:57
memnunum olmadım kadar:D
memnunun cevher demekmiş:D
Bayılıyorum ismime...
İNCİ işte başka söze gerek varmı ?
aLoneAngeL
16-06-09, 10:19
Tabiki de memnunum..
İyiLiq PeRiSi__61
15-07-09, 20:05
MeRVe..
Evet memnunum tabikide..
18 yaşına gelmeden memnun değildim ...hatta diyodum reşit olayım değiştircem diyee genclik sorunları işte...:kac:
şimdi mutlu mesudd geçinip gidiyoruzz :muju:
kendimde en çok sevdiğim şey ismindirrr fazlasıyla memnunum
Memnunum gerçi volko volki volkiş demeseler daha memnun olacağım ya neyse bide abim xvolki diyo gıcık oluyorum....:D:D:D
memnunum bende, kLasik ama güzeL. :)
Evet memnunum valla
hem telaffuzu hem de anlamı güzel bence..Azıcık klasik ama olsun
Elif:oke:
VuSlAt ZaMaNı
09-08-09, 21:36
vildan- memnunum yaf olmasam nolcak sanki:D
morkelebek
09-08-09, 21:39
aslı--memnunum bi şikayetim yok :)
Halil-kesinlikle memnunum...
Memnumun ama diger ismimin zeynep olmasını cok isterdım.Olmadı :(
bende artık bebişime koyarım zeynep ismini ((:
Kalpsiz Güzel
15-08-09, 21:21
evettttttt:aga:
bende memnunum eda açık net güzel seviorum kendimi ismimi herşeyimi çok şekerim ya :D
Memnumun ama diger ismimin zeynep olmasını cok isterdım.Olmadı :(
bende artık bebişime koyarım zeynep ismini ((:
bendee zynp ismden hoşlanırım :D
Toprak_erkan
01-11-09, 02:19
mustafa toprak erkan tabıkıde memnunum:D
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.