Orijinalini görmek için tıklayınız : Böyle gelinliğiniz olsun istermisiniz?
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir. (Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.)
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir. (Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.)
Corpsefire
07-04-07, 17:45
ben sahsen bole gelınlıklerın yaygın olmasını dılerım :D
vaaauuuvvv süppeerrr tam istediim bi gelinlik tipi:D
evlenirken aldırcam bende kocama:D
o zaman sen evlenirken eşine böle bi gelinlik giydir tai :kopar:
ben sahsen bole gelınlıklerın yaygın olmasını dılerım :D
tai sen bundan al evlenirken karıcığına :D sende boxer giy tam olsun :kopar:
böle gelinlik mi olur bee kadın bikinisine bi kaç tül takmış gelinlik die giymiş tamam da yanında ki kalas nie öle giyinmiş oda mayosunu giyseymiş :D bunlarda edep die bişey yok ki :kopar:
Halk Dilinde Don diye tabir Ettiğimiz Şey Değilmi Bu :)
Corpsefire
07-04-07, 20:20
tai sen bundan al evlenirken karıcığına :D sende boxer giy tam olsun :kopar:
böle gelinlik mi olur bee kadın bikinisine bi kaç tül takmış gelinlik die giymiş tamam da yanında ki kalas nie öle giyinmiş oda mayosunu giyseymiş :D bunlarda edep die bişey yok ki :kopar:
edeb deil canoy medenıyet :D hem ucuz yollu bunnar 2 parca bıse saten :D tavsıye ederım fildoş :D
Yagmur Yürekli
07-04-07, 21:11
gelinligini cikarmis beaa :D
gelinlik dioruz yaa..beyazlar icinde olacaksiniz..bunee bole hayatta giymem..kocam istesede:@
bunu gelinlik diye giyende akıl yok
bu modeli beğenen erkekler sizde eşiniz olacak bayana giydirin lütfen ama sizde baksır giyin bi kaçtanede tül takın harika uyum sağlarsınız:kopar::kopar::kopar::kopar::kopar::kop ar:
la havle =))
gevur olmak da bi ceza insanogluna yaa bakin su hale ya sinirlerim tepeme cikacak yineee :d
bunu gelinlik diye giyende akıl yok
bu modeli beğenen erkekler sizde eşiniz olacak bayana giydirin lütfen ama sizde baksır giyin bi kaçtanede tül takın harika uyum sağlarsınız:kopar::kopar::kopar::kopar::kopar::kop ar:
:kopar: :kopar: :kopar: ama mutlaka tül takın :kopar: :kopar: kıs öslem sen uçtun valla :uctum:
hiç giymese daha bii olurdu:D
Anaaa Bunun daha Acigi yokmuymus :D
tanrım diyorumm neden bunlar buralarda yokkkkkkkkkkkiiiiiiiiiii : )
millet cep teline resmini cekiyor kadinin.. yanindaki kocasi olacak adamda guluyor.. ne esler var Allahiiimm..
oslem'e katiliyorum.. bu modeli begenen erkekler , eslerinede dugun zmninda giydirtip sokaga cikartsin bi zahmet :D
zevkisiz bi kizmis :haha:
hopsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss sssssssssss:D
yuh yani gelin de pek rahat
Diyecek Soz Bulamiyorum ...
cok igrenc ötesi bişey biz sahilde bile denize girerken cekiniyoruz millet aşmış kendini..igrenc..
allahh korusun asla öyle bişey giymem özkan öldürür beni:p:D:D
zaten ben giymem aslaaaaaaaaa........:D
hmm güzel bu nerde giyilmiş türkiyede biyer olmadığı kesin yoksa kadının etrafı adam dolardı şahsen ben istemem ama giyenler de varmış demek:D
ben onu gelinlik diye üstüme giymem:makyaj:
erkek olsam onu giyeni gelin diye koluma takmam:hıh:
ben onu gelinlik diye üstüme giymem:makyaj:
erkek olsam onu giyeni gelin diye koluma takmam:hıh:
aynen arkadaşım:claps:alkışlıyorum seni...katılıyorum sana...
dengesiz_rocker
07-05-08, 14:30
aslaaaaaaaaaaaaaa one be ole
iyide damatla gelin arasında bi uyumsuzluk olmuş.gelin nekadar soyunmuşsa damat okadar giyinmiş. bu evlilik yürümez ben diyeyim görüş ayrılığı var. :hoop::hoop:
bu ne ya bu gelinlikten çok başka bişeye benziyo....
iğrenç bence istemezdim ben
catlaq_bebeq
08-05-08, 16:47
bunuda giymeseymis keske.........
blue_09_12
18-10-08, 23:39
hayalimdeki gelinlik dermişim :kopar::kopar::kopar::kopar:
aLoneAngeL
06-07-09, 12:49
Iyyy yaa iğrençç
Bu gelinliği görünce kendi gelinliğime baktım da ben eskiden tesettürlüymüşüm :kopar::kopar:
Böyle gelinlik mi olur, buna gelinlik demeye 5 şahit 5 de noter lazım :gul::gul:
Eşinin ona hediye aldığı ilk bikini olsa gerek, hatırası var diye gelinlik olarak giymiş olmalı :kopar::kopar:
ne şanslı adamlar var be ..:D:D
hatun harika be :utan::utan::utan::D
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.