PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : en rezil olduğunuz anlar

LoRaSiMa
22-04-10, 11:07
ewt en rezil olduğunuz anları bizlerle paylaşırmısınız :)

ben başlıyım :D

küçüktük,öğlen vakti yaz günü olduğu için kimse dışarı çıkmıyodu mahallede can sıkıntısından patlamak üzereydik 3 arkadaşımla birlikte kaldırımda oturuyoruz ( biri kuzenim neyse ) kaldırımda oturduğumuz için önümdede ufak ufak taşlar var yerde.. sora önümüzden bi araba geçti geçerkende ben arabaya bi tane taşı sallıyıverdim:D yanlışlıkla elimden kaydı:p artık nasıl kaydıysa adam durdu geri geri geldi, bu arada ben yusuf yusuf :D açtı camı kim attı o taşı dedi bizde tık yok tabi :gulkiz: sora adam manyak çıktı bağırmaya başladı .. bende ben attım elimden kaydı ne var dedim ( yüsüzlüğe vurdum mecburen) :D
adamda dikkat et çiziliyo yazık deilmi dedi gitti ..
ama adamın geri gelip bizim önümüzde durduğu anki korkumu hala hissederim hiç beklemiodum öyle bi tepki verebileceğini :)

-LeyL'im-
22-04-10, 11:33
Ayy :utan:
Bende lise son sınıftayken öğle arasında arkadaşlarla bilgisayar odasının karşısında bekliyoduk.
Bekliyoruz ki hoca gelsin odayı açsında azcık internette vakit geçirelim :utan:
Benim tam arkamda masa tenisinin yapıldığı masa (ismi neyse artık :D) ona dayanmış bekliyorum.
Tam yanımızda da arkadaşımın hoşlandığı çocuk o da hocanın gelmesini bekliyo:D
herneyse biz sohbete daldık ben komik bişey dedim arkadaşımda ilahi elif dermiş gibi benim omzumu itti gülerken :D
İtiş o itiş :utan:
Dayandığım masa ortadan ikiye ayrıldı:kopar:
meğerse masa 2 parçaymış bende dayanınca bi parçası bi parçasından koptu :utan:
Arkadaşlarım gülmekten yerlere yattı,arkadaşımın hoşlandığı çocukta bi kere dahi gülmeden geldi masayı yerine taktı :D
Ardından da olur böyle şeyler takma kafana diyip gitti:kopar:
Rezil olan ben miyim yoksa arkadaşım mı bilemem:slk:
Ama en utandığım,rezil olduğumu düşündüğüm olaylardan birisidir:slk:

LoRaSiMa
22-04-10, 11:47
hani derlerle k.çınla dağları devirdin die o misal olmuş brz:D:D

-LeyL'im-
22-04-10, 11:51
hani derlerle k.çınla dağları devirdin die o misal olmuş brz:D:D

ahaha:kopar:
ama ben dayandığım için olmadı ki arkadaşım itti diye oldu :agla::hıh:
olsun bana yardım ediceğine güldü de hoşlandığı çocuk gelip yardım etti yaa nasıl mort olmuştu :D:D

LoRaSiMa
22-04-10, 11:55
iyi kız arkadaşında atmamış kendini yere kıskançlığından o anda çocuk onada yardım etsin die :D:D

-LeyL'im-
22-04-10, 11:58
iyi kız arkadaşında atmamış kendini yere kıskançlığından o anda çocuk onada yardım etsin die :D:D

:kopar::kopar::kopar::kopar:
bu benim bile aklıma gelmemişti:kopar:
Tüh bunu ona söylesem eminim "hakikaten yaa tüüh" diye karşılık verir:kopar:

Boncuk!
22-04-10, 12:00
ayy gecenlerde isteyim yine calisiyorum,:nurse:hastalardan biri seker verdi ici kahveli,
bende sevmeme ragmen kibarlik olsun diye aldim arka cebime koydum.
Aradan saatler gecti.. Kizlardan biri "Betül arkanda ne var?, Ne olmus oraya?"
demeye basladilar.. Bende ne olcak canim kagit fln vardir diyorum.. :melek:
Sekerin icindeki kahvenin eriyip beyaz pantolonumda leke yaptigi aklima gelmedi
tabi o an..:gulkiz:
Yanimda yedek pantolonda yok bende dedim en iyisi lekeyi cikarmaya calisiyim suyla..
Tabi daha da cok yayildi kocaman leke vardi ayy aklima geldikce gülüyorum:gulkiz:

Bu kücük rezilliklerimden biri, digerlerini anlatmiyorum:utan:

LoRaSiMa
22-04-10, 13:09
bir tane daha geldi aklıma :D mezuniyet törenindeyiz ben ilk defa takma tırnak taktım böle çok uzun deil ama kısada deildi neyse süslendim püslendim gittik topluca yuvarlak büyük büyük masalardan birine oturduk sohbet muhabet yemekler geldi ben kibar kbar çatal bıçakla kesip öyle yicem kuş yemi gibi yapmadan yemem:mama: :D neyse yemeğin orta yerinde sağ işaret parmağımdaki tırnak bıçağın etkisiyle sen fırla :D:D masanın te öbür yanına ama karşımdaki arkadaşımla havada takip ettik tırnağı sora ikimizde şok vaziyette kaldık birbirimize bakarak:D ay allahım şok olmuştum napıcamı bilemedim 3 sn sora şoktan kurtulup gülmeye başladık fark etmeyenlerde fark etmiş oldu daha güzel rezil olmuştum:D

Gunusu
22-04-10, 20:37
:gulkiz:

mersindelikanlısı
22-04-10, 21:09
benim çok varda anlatsam roman olur en iyisi anlatmama:D

irem
23-04-10, 17:51
Bende arkadaşımın azizliğine uğradım .....

Manken bir arkadaşımla şişliye bir reklam filmine gidiyoruz o günde otobüse bindik bu şerefsiz alçak yolda bir gaz çıkardı ama öyle böyle değil bana karşı dönüp birde pöf yaptı ne yaptın sen der gibi otobüstekilerin bakışlarını ölsem unutmam kız tabi afet ondan beklemiyorlar direk bana odaklandılar durağa gelmeden inmek zorunda kaldım ama bunun acısını fena ÖDETTİM ONA

özselin
23-04-10, 18:25
lise mezunuyetine arkadaşım merve:gulkiz: hoşlandığım çocukla ( çocuk merve'nin mahalleden ardaşı) geliceni söyleyince tebiiki tek gitmiştim kavalyesiz:) neyse ben gittiğimde onlar çoktan gelmiş, merve yanında yerimi ayırmıştı. o ana kadar hiç bişeyin farkında olmayan zavallı ben:slk: oturdum masaya oturur oturmaz merve benim ondan hoşlandığımı tayfun'a söylediğini söyledi inanmadım tabi:melek:tayfun ilk dansı merve'yle yaptı sonra beni dansa kaldırdı, dans ederken zaten heyecandan bayılmak üzere olan bana merve'nin söylediklerinin doğru olup olmadığını sormuştu:utan:
yüzüne ne kadar süre bakamadığımı hatırlamıyorum bile çok fena rezil olmuştum:utan::utan:
merve'cim bak yine andım seni:D:D:D:gulkiz:

ToDoMeDa
24-04-10, 11:54
her günümüz rezil zaten...