Orijinalini görmek için tıklayınız : RealisTin günlügü
xxRealisTxx
19-04-10, 11:28
aslında güzel bir başlangıç yapmayı isterdim ama içim buruk nasıl güzel bi başlangıç yapabilirim ki...
bugün içimde dünden kalma bi hüzün var.:(saatlerdir gidip gelip telefonun o anlamsız ekranına bakıtm.aslında istedigim çok şey degil sadce yüzümde küçük bi tebessüm olusturmasına sebep olacak bi msjdı:(sana hep ihityacım oldugu anlarda gitmek zorunda mısın???seni çok özledim:agla:
BUARA İHTİYACIM VAR SANA
ELLERİMİ SAKIN BIRAKMA
BANA HUZUR VEREN TEK YER
SENİN YANIN UNUTMA..:agla:
HaykomaNia *
19-04-10, 13:24
hayırLı oLSun cnm günLüğün :)
xxRealisTxx
19-04-10, 13:25
saol canım :melek::gulver:
mersindelikanlısı
19-04-10, 14:01
hayırlı olsun yeni günlüğün:)
xxRealisTxx
19-04-10, 14:06
saol:D:gulver:
hayırlı olsun günlüğün (:
Kalpsiz Güzel
19-04-10, 14:19
hayırlı olsun hemşom:muju:.bu arada bir yerde görüşelim..tanışırız;)
xxRealisTxx
19-04-10, 14:28
saol bebekim:muju::melek:
xxRealisTxx
19-04-10, 14:30
bencede seni tanımayı isterm :gulver::muju:
ShyzOpHrEniC
19-04-10, 14:43
qünlüqün Hayırlı olsun Hacıııı :D:D ßulu$un ßulu$un hatta qüzel ßi qün ayarlayın hep ßeraßer ßulu$alım :D Kaç ki$iyiz zaten Adana'lı Olan dimi Ama :D:D:D:D:D:kopar:
xxRealisTxx
19-04-10, 14:45
voooooooooov sende mi adanalısın?*?
KömürGözlü
19-04-10, 14:45
günlüğü boş bırakmaya gelmiyor değil mi ? :D hayırlı olsun
xxRealisTxx
19-04-10, 14:47
saol :gulver:
ShyzOpHrEniC
19-04-10, 14:49
$a$ırdın taßi Sende haklısın. Adana'da ßenim qißisini qöremezsin diye $a$ırdın farkındayım :DDDDD Adana qöremez ßenim qißisini :D:D:D:D:D yOk $aka yapıorum ßen iStanßuL ' da ya$ıorum. Traßzon'luyum Aslen
HaykomaNia *
19-04-10, 14:53
aDnan hani KonyaLıydın :F: herkesi kandırıon mu :d
xxRealisTxx
19-04-10, 14:53
:gulkiz:
KömürGözlü
19-04-10, 14:54
Anadolu evladı her yerinden :D :gulll:
ShyzOpHrEniC
19-04-10, 14:57
Traßzonluyum ßen Konya'yla ne i$im var :D Konya'da Olmamı ßu kadar çok istediqinden ßeni orda hayal ediyosun eßru Sen. Hayal qücüne hayranım :D:D:D:D neyse ßu qünlüqe ßu kadar yazmak yeter :D ßa$ka qünlükleri pisletcem ßiraz :D:D
xxRealisTxx
19-04-10, 20:17
????????????????????????????
xxRealisTxx
19-04-10, 20:20
AŞK bize hiç ugramadı...
bence çok aşırı gidiyorsun sen... bi kere dinlemeyi ve ona inanmayı denesen..kim bilir belki onun için senden başka kimse olamaz... senin üzülmene bile dayanımıyordur belki bu kadar acımasız ve anlayışsız olmamak lazım bence...
GünLüğün HayırLı oLsun canikom :D :D:D
İnşALLAH bundan sonraki gunLer gunLugune
mutLu oLdugun anLarı yazarsın :) Hep mutLu oLman diLeğiyLe :D :gulver:
xxRealisTxx
20-04-10, 16:55
inşalah saol garamelim:muju:sennkilerde inşallah güzel olur baktımda sennkindede var biraz acı;):melek:
xxRealisTxx
20-04-10, 16:57
bence çok aşırı gidiyorsun sen... bi kere dinlemeyi ve ona inanmayı denesen..kim bilir belki onun için senden başka kimse olamaz... senin üzülmene bile dayanımıyordur belki bu kadar acımasız ve anlayışsız olmamak lazım bence...
seni çoooooooooooooook seviyorum lan:muju::melek:
inşalah saol garamelim:muju:sennkilerde inşallah güzel olur baktımda sennkindede var biraz acı;):melek:
OLmamı hemde en isotLusundan :D
xxRealisTxx
26-04-10, 09:31
günaydın günlük:D
ayy bugün çok mutlu kalktım rüyamda beyaz atlı prensimi gördüm:ileriden atla geliyordu yaklaştıkça yüzü daha da cok netleşiyordu allahım bi yaklaştı bayılacaktım:Dbide baktım ki karşımdaki kim biliomusun günlük? nerden bilebilirsin ki:D ALEXANDRım ya:D zaten bende onu anca rüyamda görürüm nese oda güzeldi:D ama en güzel yerinde tam beni öpecekti :D annemin seslerini duymaya başladım sonra gözümü bi açtım rüyaymiş:s:
mersindelikanlısı
26-04-10, 11:18
ilginç bi rüya beyaz atlı prens hee çok güldüm:kopar::kopar:
xxRealisTxx
26-04-10, 12:40
evet çok ilginçti en ilginç noktasıda beyaz atlı prensin alexandır olması:D
xxRealisTxx
26-04-10, 12:46
haYırlısıyla şu bi hafta geçseydi ben kafayı yemeden:S
allahım eger istedigim sey olsun bambaşka biri olacam herşeye bir çizgi çekip yepyeni bi sayfa açacam ama beynimi kurcalayan şey bi çözüme kavuşsun:(
o üzdügün kırdıgım insanın yüzünü güldürecem ama yeterki o şey olsun ne olur ya ilk defa böle bi çıkmaza girdim kafayı yicem olmazsa eger ...:(off düşünemiyorum bile olmama ihtimalini. :agla:
xxRealisTxx
26-04-10, 14:45
Ölü bir yılan gibi yatıyordu aramızda
Yorgun, kirli ve umutsuz geçmişim
Oysa bilmediğin birşey vardı sevgilim
Ben sende bütün aşklarımı temize çektim
xxRealisTxx
26-04-10, 22:37
senden nefret ediyorum günlük :Dseninle tanıştıgımdan beri işler hep ters gidio:D
yav aslında o yalan makinasıymışta bana çaktırmıyormuş ne kurnazmış hiç tanımamışım meger:D
xxRealisTxx
27-04-10, 17:59
selam günlük hanım:D
bugün dershanem cok güzel geçti.artık aklımı kurcalayan şeyleri tek tek cözüyorum..
kendimde yeni hayatımın izlerini görüyor gibiyim..okadar mutluyum ki bugün aldıgım mesaj bile canım sıkmaya yetmedi:D
nese artık gereksiz seyleri yazıpta hem senin hemde kendimin canını sıkmak istemiyorum:D:gulkiz:bugün hava çok sıcaktı yav millet hep soyunmuştu:D:gul:bugün dershanedeki kzı görmen lazımdı günlük resmen afetti o nasıl bi etekti öle yav hiç giymeseydi daha iyi:D:D:Dyani benim bile gözlerimin açılmasına sebep oluyosa erkekleri düşünemiyorum bile:Dbizim sınıfın abazaları merdivenin altında bekliodu salaklar:gulkiz::gulll:veeeeeeeeeee yaşadıgım en güzel ana geldi sıra yeni hayatımın izlerini belirleyen bi gün bugün sınıfa test dagıtırken çoooook gözel şeyler oldu:D iyikide ahmet hoca bana testleri dagıtmam için vermiş cok mutlu oldum artık dersi zevkle dinledm aklım bi karış havadaydı bugünün bitmesin hiç istemiyodum ama bitti neyse darısı yarına:D:D:D
mersindelikanlısı
27-04-10, 19:57
aynen ya dersane sıcak olunca hiç çekilmiyor hele ki klimasız hamam gibi:D
konuyu açan nereliyse o da oralı oluyor :P
Kalpsiz Güzel
10-05-10, 16:19
hangi dersanye gidyosun uğrayım bir ara:)
xxRealisTxx
10-05-10, 16:20
bogaziçi pi ye gidiyorum gel beklerim::D
Kalpsiz Güzel
10-05-10, 16:21
tamam uğrarım bir ara:D
yada bici yemeye gideriz yavv:)canım çekti
xxRealisTxx
10-05-10, 16:23
he yav buaralar benimde canım çok istio çıkmış heryerde görüyorum buzlu buzlu:D
mersindelikanlısı
10-05-10, 19:33
insan bi davet eder dimi biz hemşeri olmuyormuyuz kızlar:D
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.