PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Seni Sevdiğim İçin...

Geniouss
26-10-06, 15:11
Bayramın son günü, son saatleri, senin yokluğunu fırsat bilen Ay da kaybolmuş saklanmış bir yerlere, her yer karanlık havada hafif bir yağmur ve ben sensiz yüreğime bakmaktansa etrafıma bakıyorum sensizliği sessizlikle karıştırıp soluyorum. Kendime kızıyorum sana iç açıcı şeyler yazamıyorum diye, hala kendi iç dünyama hapsettiğim senin sevgini adeta hayatın çıkmaz sokaklarında dolaşıp arıyorum. Beni hiçbir yere götürmeyecek düşüncelere dalmaktan kendimi alamıyorum ama buda yaşama dair bir kanıt değil mi? Yaşamın varlığını seni sevdiğim için anlayabiliyorum. Bir an bile olsa senin varlığınla gönlümde güneşin açtığını görüyorum, arkasından karanlığa yağan sağanak bir yağmur geliyor sanki bu yağmur şimdi cama vuran ve toprağa hayat veren yağmur değil, bu yağmur içimde sensiz sevginle karamsarlığa bürünen, vücudumun her bir organını yağmur ormanları gibi saran hüznün belirtileri. İçimde beni ezen hisleri, ara ara sevgisiz dünyaya duyduğum derin öfkeleri biliyorum, bir şekilde kendi iç dünyamı düzene koyuyorum ancak bu dünyada gerçek yaşamda benim diyen insanların sevgi dünyama yaptıkları haksızlıklara karşı gelemiyorum. İşte o anlarda senin varlığını hissetmek istiyor, senin dokunuşlarını özlüyorum, nerede kiminle olursan ol, yeter ki bir ses bir nefes, sendeki benim yaşadığına dair bir işaret ver....

KaRDeLeN
26-10-06, 15:17
İçimde beni ezen hisleri, ara ara sevgisiz dünyaya duyduğum derin öfkeleri biliyorum, bir şekilde kendi iç dünyamı düzene koyuyorum ancak bu dünyada gerçek yaşamda benim diyen insanların sevgi dünyama yaptıkları haksızlıklara karşı gelemiyorum.

bittiğim yer burasıydı.saol kardeş ellerine sağlık

Simsiyah
26-10-06, 15:45
çok güzel hakancım ellerine sağlık

Geniouss
26-10-06, 16:48
Teşekkürler arkadaşlar ;)

incitanem
26-10-06, 21:03
çok güzel hakan..teşekkürler..

Geniouss
27-10-06, 11:03
Beğenmenize çok sevindim arkadaşlar ;)

KaRDeLeN
27-10-06, 12:05
sen yazarsında beğenmezmiyiz valla çok beğendi. :)

Geniouss
27-10-06, 12:19
Teşekkürler Vildan ;)

nagi
27-10-06, 12:47
mükemmel yazmışsın yüreğine sağlık.....duygusal bi andı galiba.....

Geniouss
27-10-06, 12:59
Sağol Nagi, arada oluyor böle :)

SuLTaN
27-10-06, 15:30
gercekten güzel bir yazi, siirlerle sözlerile kendini ifade ediyorsun, ne diim süper bisey gercekten

Darkblue&blue
27-10-06, 15:42
şair olacak bir şahsiyetsin:) tesekkurler sert admin

kristalin
28-10-06, 00:01
guzel bir yazi, tskler paylasimn icin