PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Beni İnternetten Tanı Sevgilim...

psycho
26-10-06, 14:41
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir. Geçtiğimiz günlerde yapılan bir anketin sonuçları doğum günü partilerine ya da trend mekanlara giderek yeni kişilerle tanışma devrinin artık geride kaldığının mesajını veriyor adeta… Anketin sonuçlarına göre insanlar artık yüz yüze görüşerek tanışmak yerine Internette chat yaparak potansiyel sevgili arayışına girmeyi tercih ediyor.
Bir finans şirketinin gerçekleştirdiği ankete katılan ve tamamı bekar olan 2000 kişinin büyük bir çoğunluğu potansiyel sevgililerini arkadaş partilerine aramak yerine onlarla internet üzerinden sohbet ederek tanışmayı tercih ediyor. Katılımcıların büyük çoğunluğu chat yaparak tanıştığı kişilerle ilişki yaşadığını söylüyor.
Anketin ortaya koyduğu bir diğer sonuç ise ilk buluşmada tarafları rahatsız eden davranışları ortaya koyuyor. Buna göre ilk buluşmada sarhoş olan, küfreden, ağzını şapırdatarak yemek yiyen ve eski kız/erkek arkadaşından bahseden kişilerin karşısındaki insanla bir daha buluşma şansı yok.

Geniouss
26-10-06, 14:48
İlginç ama doğru bir araştırma sanırım... İnternet çıktı mertlik bozuldu :D ;)

SuLTaN
28-10-06, 12:43
evet gercekten öyle ya :( mesela eskiden arkadaslar birlikle toplanirlardi bi kahve veya cay icmeye giderlerdi. Ama simdi herkes PC basinda takilip kaldilar bende tabiki :( Slm ümran napiyon dedi gecen bana komsu kizi ya msnden hemide, sok oldum. Eskiden her ALLAHin günü gelen kiz msnden yazar oldu artik:(Bence cok üzücü birsey ????? Neten sevgili arama konusuna gelince,bence olmicak birseydir ya, Nete gördügümüz tanisdigimiz bazi kisiler hep baska bir yüzle taniniyor, ve bir zaman sora gercek yüzlerini gösteriyorlar. Yani kisacasi Nete olan herkese güvenilmiyor........

KaRDeLeN
21-12-06, 12:35
aslında internet bağımlılık yapan hastalık gibi bişey...internet aldığımızdan beri sena bizden hiç ayrılmıyo eskisinden daha fazla samimi olduk...yakında nüfusa geçircez...:) şaka bi yana fena alışkanlık yapıyo ve internet te ne yazarsam evde de öle yapıom ne kötü :(

Şirine
21-12-06, 12:44
bence bu ayırımı yapabilmek gerekiyo...

zuzush
21-12-06, 12:54
ya dusunsenıze suan burda konustumuz ınsanlar bıle netten yuzyuze gorusebılme sansımız olmıan ınsanlarda var ben sevıorum ınternetı ne yalan solıım suan burda olmamın sebebı.Hangımızı yolda tanısabılırdık ? Şahsen ben dısarda kımseyle tanısmadım yuzumu cevırıp gectım burda ıse en azından fıkırlerını tarzını orenebılıorum :) ınsanı yanıltıo bazen evet ama ... yanı ....

zehracan
21-12-06, 12:59
iyi yanlarıda çok kötü- yanlarıda iyiyye kullanmak en iyisi

onur194
03-01-07, 15:09
ya bi tanede bize rastlamaz mı beee bu nasıl araştırma böle :D:D:D:D:D:D