Orijinalini görmek için tıklayınız : Siz Yalnızlıkla Tanıştınızmı?
Geçenlerde tv de duydum siz yalnızlığı gördünüzmü onunla tanıştınızmı diye soruyordu bende size sormak istedim milyonların içinde tek dostunuz olduğunu hissettinizmi adı Yalnızlık olan :confused:
Bir çok zaman hissettim bu duyguyu.. Bazen yalnızlık iyi oluyor..Kimseyle konuşamadıklarını yalnızlıkla konuşuyorsun, göz yaşlarına ortak oluyor bazen...
Abartı olmadığı sürece yalnızlık güzel...
Yalnızlık en iyi dostlarımdan biri, hiç kimse ile paylaşamadıklarımı onunla paylaşırım
Darkblue&blue
26-10-06, 18:40
een güzel dost ne derdi var ne tasası ne dersen aynıı soyler muhalefet etmez boyle bi dost var mı acaba:sorunsuz bi dostluk .
ewet yalnızlık benim en iyi dostum ve beni sırtımdan vurmayan, beni anlayan tek yoldaşım...var mı yalnızlık gibi dost?
bende yasadim, ama herzaman dostlarimdan yana kendimi yanliz hissetim malesef, beni anlamayanlar cok var cok........
yalnızlık benim herşeyimi paylaşabileceğim bir dostum :)
Yalnızlıkla tanıştım ben sanırım bigün ölüme çalım adan bi insan gördüğümde hani herşeye karşı gelmek istediğiniz de yanınızda biri vardır ya biliyormusun o sizin zannettiğiniz kadar büyük güçlü kuvvetli ne bileyim dediğim dedik biri değil yada bişey değil yalnızlık çoğu zaman kendimizi kandırmadaki en büyük dost birçok insan içinde bile bomboş çaresiz tek başına kaldığınızda yada kaldığımda yanımda hissettiğim biliyormusunuz ağlamayı sevmem ben ve çoğu insan da görmemiştir bunu onun dışında iki dakkalık üzüntüden sonra kapı çalar içeri alırım onu anlat der hiç tereddüt etmeden herşeyimi paylaşırım bilirimki o bende bulduğu yaraları kanatana kadar oynamayacak bilirimki bütün olgunların yaptığı gibi bu sırrımı saklayacak yalnızlıkla çok önceden tanıştım en uzun hikayede onu gördüm yanımda o çok güçlü bişey değil o bana benzeyen bişey onunla bigün tanışırsanız korkmayın ürkülcek bi insan değil sevin onu bazen sadece seveceğiniz o kalıyor avuçlarınızda :)
hiç kimse yalnız değildir.yalnızlık allaha mahsustur.insan koca dünyada tek başına bile olsa içinde nefsi vardır.ve aslında yalnız kaldığında bile kendiyle başbaşadır.yani iki kişidir aslında.kendiyle konuşur insan,düşünmek kendiyle konuşmak değil midir?düşünemediğinizi düşünsenize!!!!!!!!
ne kadar korkunç değil mi??düşüncesi bile korkutucu..işte insanın doğası yalnız kalmaya elverişli değildir.ve bu yüzden allahu teala hiç bir kulunu yalnız yaratmamıştır.
elma$ekeri
28-11-06, 18:15
peki siz hiç ateşböcüğü gördünüzmü:D:D
:Dtam da öskeden beklenecek bi cevap:D ben gördüm:D sen:D
hic kimse yalniz deildir kesinlikle melih e katiliorum yalnizlik Allah a mahsustur..
hickimse yalniz oldugunu iddia edemezz..
semiorum yalnızlıı cok ınsan olmalı etrafımda devamlı paylasmalıyım cevap almalıyım ben konusmalı benımle fıkır uretmeli..Allahım yalnız bırakmasın...amin :)
yanlızlıkla bir çok insan hayatlarının bir noktasında mutlaka tanışmışlardır. belkide bu hayatta en zor olan bir şeyde yalnızlıktır. ben defalarca yalnızlıkla tanıştım şuan olduğu gibi.
çoooooook yakın arkadaşımdır ((((((((((((((maaalesef)))))))))))))))
Maniacdevil
10-03-07, 09:19
insan yalnız doğar belki hayatında bazı kişiler olur ama sonuçta yine yalnız ölür...
yanlizligin aini ben yazdim bilmezmiyim :D
aslinda çaresizliktir
tanistim.. tanismammi.. ii biri yaf.. sana cevap felanda vermio.. sana karismiyorda.. ole sana bakip duruyor ve dinliyor :) iidir ii : ) ama ben yine coklulugu severim : )
Her insanın hayatında yalnızlıkla başbaşa kaldığı ufacıkta olsa bazı zamanlar vardır...
yalnızlıkla çok uzun bir süre birlikte yaşadım tek dostum oydu ama onu sevemedim bir türlü yalnızlık bana göre değil çevremde beni seven insanların verlığını hissetmem lazım
aslında kelebekin dediği gibi yalnız değiliz ama insan çevresinde sevdiklerinin olmasını dersi paylaşa bileceği birilerinin olmasını istiyor ihtiyac duyuyor
~DeLiYüreĞiM~
09-06-07, 10:37
yanlızlık benim eski sevgilim die bir sarkısı vardı baha'nın en güzel şarkılarından yanlızlıgı en güzel anlatan ve yanlızklıgın ne kadar vefalı oldugunu anlatıyordu evet yanlızlıkla tanıstım sevdiğim adamla ayrı oldugum her dönemde gözlerimden yaslarla beraber yanımda sdece yanlızlık vardı ve iyiki yanlız kalmısım sevdiğimin değerini dahada iyi anladım...
bence kendisinin dinlenmeye ihtiyacı oldugunu düşünenler yanlızlıgı secsinler sonunda pişman olmazlar:sus::sus:
Tanıştım yalnızlıkla gözleri çok güzel senin gözlerin dolduğunda ıslaklığından neminden arındırıyo :) güzel şey yalnızlık
evet tanıştım.bence her insada tanışır die düşünüyorum
Yalnızlık Benim Eski Sevgilim :)
MaKfAlİcEtAğErİ
13-09-07, 12:12
kişinin tek başına kalmasıysa yalnızlık evet bazan insan istiyor yalnız kalmayı..ama melihinde dediği gibi yalnızlık Allaha mahsustur insan yalnız kaldığı an muhakkak kendisiyle hesaplaşıyordur..yani aslında iki kişidir
yalnızlık benim diğer ismim :) allah kimseyi yalnız bırakmasın zordur yalnızlık ve sadece O'na mahsustur...
By_MotoBike
14-09-07, 23:20
yanlızlık alır götürür insanı uzaklara nerdesin nereye gdiyosun bilemezsin hep istediğin şeyler olur o zaman çünkü istediğin şeylere gidersin yanlızken.güzeldir yanlızlık yanlız kalmayı bilene. yanlız kaldığında ne düşünmesi gerektiğini bilene....
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.