PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İlk Düş Günlüğüm

mersindelikanlısı
12-03-10, 11:09
Rüyamda İken Kendimi Bir Harabe Gibi Bi Yerde Bi Sürü Fare Büyüklüğünde Sineğin Ana Kraliçe Sineği Beklerken Gördüm Yanımda Biri Spiker,Biri Sinek Avcısı Bayan ve Bi Profesör Erkekle Dev Sineklerin Arasında Buldum,Sanırım Kraliçe Sineği Bekliyorduk,Ama Her Yerim Tutulmuştu,İşin İlginci Korku Filmi Ya Da Samanyolu İzlemedim Pek,Sonra Sinek Avcısı Kız Gitti Kraliçe Sineği Gözetlemeye Filmdekiler Gibi Sarışındı Vallahi,Spiker Esmerdi:)
Profesör ise Zenciydi Artık Nerden çıktı Bilmiyorum..
Sonra Kraliçe Sinek Geliomuş Tabi O Virane Yerde Her Yer İnsan Kanı İdi..
Kız Haber Verdi Ve Yere Uzandık Sinek Görmesin Diye O Sinek Bir Dinozor Büyüklüğünde Yavrularını da Alıp Bi Şehire Doğru Uçuyordu Bizde O Sıra Birkaç Sinek Öldürdük
Sonra Noldu İse Birden Uyandım Acaba Bu Rüyanın Anlamı Ne Çok Merak Ediyorum:)

Kalpsiz Güzel
12-03-10, 11:13
hayra yor:sinek görmek ii değildir üzülecen biraz
çok ise etrafında bi sürü düşman olduğunu gösteriri dikkat ett.....;)
bide ana sinek var kraliçe bide abovvv:F:
iii değil ben hep böyle bilirim

mersindelikanlısı
12-03-10, 11:14
yapma ya o kadar kötümü:D

Kalpsiz Güzel
12-03-10, 11:15
yapma ya o kadar kötümü:D
okadar değil ama sinek ,böcek falan ii değil derler..tabirlere bak anlarsın

mersindelikanlısı
12-03-10, 11:17
sen değince baktım bulaşıcı hastalık diyor bnde zaten hastayım grip,nezle falan ondan sözediyordur inş rüyam:D
yoksa erkenden gidiciyim bn:D

blue luna
12-03-10, 13:13
abooov Rüyaya bak yaw :) harolsun kardeşim :)

mersindelikanlısı
12-03-10, 13:16
inş hayır olur ya:)

Kelebek
19-03-10, 20:12
valla sarışın esmer ve zenciden yola çıkarak,senin de abazanlığını hesaba katarak söyleyebilirim ki sevişmekten kıl payı yırtmışın mersinli:Daz daha uyanmasan bi atraksiyon olacakmış yani.:D

mersindelikanlısı
19-03-10, 20:20
abi sende öle bi yazıosunki bana senaryo gereği yani şu an kendimi miki filmde hissettim:Dvallahi demekki olacağı varmış yada bi hayırı varmış artık bilmiorum uyandığıma göre ama senin cvbın açıkcası beni korkutmaya yetti melih abi:D