PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ttnet dayanamadı:2048 kb sınırsız net sadece 20 ytl

halaluya
31-03-07, 23:26
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.
lafın kısası 1024 kb sınırsızlar 15 ytl 2048 ler de 20 ytl diğer tüm kota olayları falan kaldırılmıştır yani sadece 1024 sınrsız ve 2048 sınırsız hariç hiç bir uygulama olmayacak bu sistemi alman teknisyenler ile yapılacaktır..yeni tarifeye gelecek ay geçilektir bu ay eski sistemle ,ayrıca şuanda üye olanların hepsi yeni fiyatlara göre ücret ödeyeceklerdir.
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.

ADSL Nedir?

ADSL (Asimetrik Sayısal Abone Hattı) A symmetric D igital S ubscriber L ine sözcüklerinin baş harflerinden oluşan ADSL, mevcut telefonlar için kullanılan bakır teller üzerinden yüksek hızlı veri, ses ve görüntü iletişimini aynı anda sağlayabilen bir modem teknolojisidir.

TTNet ADSL İle İnternet Kullanıcılarına sağlanan Yenilikler Nelerdir?

Yüksek Hızda İnternet Erişimi

ADSL, Internet kullanıcısına minimum 256/64Kbps, maksimum 2048/512 Kbps arasındaki mevcut tarifelerde alternatif hız seçenekleri sunar.

24 Saat Kesintisiz Bağlantı

ADSL, Internet kullanıcısına sürekli bağlantı olanağı sağlar.

Aynı Telefon Hattı Üzerinden internet ve Konuşma

ADSL, Internet kullanıcısına aynı telefon hattı üzerinden ikinci bir telefon hattına gerek kalmadan aynı anda internet erişimi ve telefonda konuşma olanağı sağlar.

Size Özel Hat

ADSL ile İnternet kullanıcıları kendilerine ayrılmış olan özel bant genişliğini kullanırlar. İnternete erişirken telefon hattının meşgul olması gibi bir durum söz konusu olmaz.

Sayısal Teknoloji

ADSL, İnternet kullanıcılarına sayısal teknolojinin sağladığı tüm olanakları sunar.İnternete bağlanamama ve kesinti gibi durumlar ortadan kalkar. Sayısal teknoloji farkıyla internet üzerinden eş zamanlı ses ve görüntü aktarımına olanak sağlar.

Sabit Ücret

ADSL, Internet kullanıcısına sabit ücretle Internete erişebilme sağlar.

Güvenli Internet Erişimi

ADSL, Internet kullanıcısına güvenli Internet erişimi sağlar. ADSL'de, Kablo TV'deki gibi paylaşımlı bant aralığı üzerinden Internet erişiminde söz konusu olan güvenlik risklerinin hiç biri yoktur.

TTNet ADSL Paketleri Nelerdir?

TTNet ADSL paketleri limitli ve limitsiz kullanım bazında ikiye ayrılmaktadır.

1-Limitli Paket :Veri kullanım miktarına bağlı olan limitli paket 1024/256 Kbps hızında 3, 6 ve 9 GB' lık kota seçenekleri sunmaktadır.

2-Limitsiz Paket :Veri kullanım miktarına bağlı olmayan limitsiz paket 256/64, 512/128, 1024/256 ve 2048/512 Kbps hız seçenekleri sunmaktadır.

TTNet ADSL Paketleri Hangi Hizmetleri Sunar?

TTNet ADSL paketlerinden herhangi birini alan müşterilerimiz;

-256 Kbps' den başlayan yüksek hızlarla numara çevirmeden anında internete bağlanabilir,

-Kendisine tahsis edilen 10 Mb kotaya sahip e-posta adresi ile e-posta alıp gönderebilir,

-İsteğe bağlı olarak statik IP adresi sahibi olabilir,

-Kesintisiz ve sürekli intrenete bağlanabilir,

-Aynı anda telefon ve interneti kullanabilir,

-İstedikleri takdirde kendi yerlerinde kurulum ve servis hizmetinden faydalanabilir,

-7x24 Çağrı Merkezi desteği alabilirler.

TTNet ADSL Paketlerine Nerelerden Abone Olunur?

Müşterilerimiz arzu ettiği paket için abonelik başvurularını;

-Tüm Türkiye çapındaki Türk Telekom Ofislerinden,

-Çözüm ortağı firmalarına ait yurt genelindeki bayilerinden,

-İnternet ile Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir. web sitemizden,

Başvuru formu doldurarak gerçekleştirebilirler.

TTNet ADSL Başvuruları İçin Gerekli Belgeler Nelerdir?

Bireysel Müşteriler İçin Gerekli Belgeler:

* ADSL abone başvuru formu

* Nüfus Cüzdanı Aslı ve Fotokopisi

* Vergi Kimlik Numarası

( Şahsen veya vekalet ile başvurması gerekmektedir. )

Bireysel ADSL Hızlı Başvuru Formu İçin Tıklayınız...

Kurumsal Müşteriler İçin Gerekli Belgeler:

* ADSL abone başvuru formu

* Şirketin imza sirküleri

* Şirketin faaliyet belgesi

* Telefon hattına ait telefonun ödenmiş son faturası

* Yetkili kişinin kimlik fotokopisi

( Şahsen veya vekalet ile başvurması gerekmektedir.)

Kurumsal ADSL Hızlı Başvuru Formu İçin Tıklayınız...

TTNet Müşterileri ADSL İle İlgili Sorularını Nereye İletebilirler?

Müşterilerimiz TTNet ADSL hizmetine ilişkin soru ve sorunlarını Türkiye' nin her yerinden 7 gün 24 saat 444 0 375 numaralı telefonumuza ileterek Müşteri Hizmetleri çalışanlarımızdan destek ve yardım alabilirler.

KaRDeLeN
31-03-07, 23:40
şok şok şok ve 545642121321200 bu kadar şok oldum yani gerçek mi rüya mı anlayamadım...ttnet ttnet olalı ancak bu kadar sevindirdi beni :D Allah razı olsun faithcim bu gece mutlu oldum haberden dolayı :D:D :ponpon:

asparuh
31-03-07, 23:43
telekom a... protetomus ise yarim anlasilan:D:D

halaluya
01-04-07, 00:28
geç oldu ama yinede sevindirici bi yerden başlamak lazım sonuç ta : ))

Haylaz
01-04-07, 00:31
ben bilgilerimi faxladım yarından itibaren 2048 lik bir bağlantısı olan admin arkadasınız olacak :D

halaluya
01-04-07, 10:09
herkez msnden sorduğu için buraya yazayım dedim
öncelikle otomatik olmuyor arkadaşlar ya gideceksinin ayın 15 inde yaptıracaksınız yada şimdiden fax çekeceksiniz onlar gelcek aya düzenleyecekler...
kesinlikle TELEFONLA BAŞVURU OLMAZ
ya fax çekceksiniz 15 ine kadar yada 15inde gideceksiniz ttnete

KRONİK öğRENci
01-04-07, 10:12
oley be 3 gündür internete giremiyodum kota yüzünden yaşasınnnnnnnnn

halaluya
01-04-07, 10:14
aman ha bu ay kota geçerli dikkat edin bu ay indireceğine gelecek ay beleşe indirirsiniz unutmayın !

Maniacdevil
01-04-07, 10:32
oleyyy:D:D
geçecem sınırsıza:p

halaluya
01-04-07, 19:38
bu gün günlerden ne?

Maniacdevil
01-04-07, 19:39
1 Nisaaaannn:D

Byminik
01-04-07, 21:25
hehe ne kadarda komik . Ama yakındır o günler gelecek . Gelmezsede artık o günlerin olduğu yeremi gitmek gerek ne .

Haylaz
01-04-07, 21:55
inş. o günler gelirde, bugün bu şakaya güldüğümüz gibi, o gün eskiden ödediğimiz bu yüksek meblalara güleriz :)

incitanem
02-04-07, 19:10
inamıyorum yaa bu şakamıydı şimdi :( fatih seni Allah'a havale ediyorum eğer öyleyse :D

Kelebek
02-04-07, 19:13
vay kekler:kopar: memo faksa çiçek böck de çizeydin la seninkini daha önc işleme koyarlardı:kopar:

Haylaz
02-04-07, 19:19
bu msj ibret-i alem için kalsın, belki düzgün okursunuz konuları...

KaRDeLeN
02-04-07, 19:19
abi nasıl böyle bi keke geldim yaa kendime şaşıyorum...işin içinde haylaz desteği olmasa yemezdim ama neyse :D :kopar:

time_off(digisis)
02-04-07, 19:31
:d :d

KRONİK öğRENci
02-04-07, 20:51
mehmet abi ben gectim diyince orda olaybitti boyle bişey var zannettim

Maniacdevil
02-04-07, 21:15
hehe bu kez mehmet abiyi de kattık şakaya:D

Kelebek
02-04-07, 22:24
memo seni şiddetle kınıyorum:D