Orijinalini görmek için tıklayınız : Deve kesimi
Hiç deve kurban edilirken görmemiştim, eğer bu adamlar caiz bir şekilde kestiyse ben ömür boyu deve kurban etmem, işkence çekiyor gibi geldi bana bu hayvan...
gmOCVEE6580
bu ne vahşet ya cani insanlar bide legen tutuyolar rezaletin bu kadarı yani
yuhh yaa böyle şey mi olur yamyam gibiler eziyetten başka bişey değil...hayvan mundar oldu resmen yaa :mad:
ne kesmesi yaaa resmen işkence baksana keserken bile gülüyo +artı bide leğen ttuyo:(
Devede de ne kadar çok kan varmış öyle değil mi ?
arkadaşlar deve kesimine bizzat şahit oldum.tamam bu adamlar abartmış ama bağlamaya falan hiç gerek kalmadan boynuna vuruyorlar bıçağı hayvanın.kendinden geçince de kellesinin alıyorlar.bu işe biraz daha heyecan katmak istiyorum.verdiğim linki izleyin lütfen
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.
yaa ßunLar insan mı? ALLAH ßeLasını versin ßunLarın yha :@
çok kötü ya resmen eziyet ediyolar :@:@:@:@
black_woman
25-12-07, 14:16
offfff bu ne ya:S:S:S yasık hayvana ne bçim bi kesimdir bu :@:@:@
Su Işıltısı
25-12-07, 15:03
insan değil bunlar ya....
ShyzOpHrEniC
25-12-07, 15:12
yuh diOrum yua ne ßicim insan ßunlar.
Üfffff zavallı hayvan.:(Bence böyle kesilmez ya bunlar ne yapmış öyle
bunlar kurban kesmesinler ya yuh...
abiler ben bu devevi göremedim yaaa
:agla:
arkadaşlar bu videoları nasıl izliyosunuz
QarizmatiX
06-12-08, 18:12
adamlar tam bir gerizakali
You tube videosu olduğu için açılmıyor.
Bazı videoları izleyemiyorum ben özelliklede haylaz nedendir bilmiyorum ama senin eklediklerin oluyo...beyaz bi ekran var videoda :S
video mideo foto moto haniko düdüko ötmedi ko... :gulll: neyse arkadaşlar video ya da foto. açılmıyor sadece yorumları okuyabiliyorum nasıl bakacağım ben buna???
deveyi kesmek için uzman olmak lazım adam bıcağı çekti kanları aktı hayvanın önce bacağından asılması lazımdı inek gibi deve çok güçlü bir hayvan bunlar çok kötü kesmiş yazık adamlara
Allah kahretsin yaa o ne hayvanlıktır öyle. O hayvan caiz bir şekilde kesilmemiştir kesinliklede mundardır. Bkz. ilmahal
ne yaptınız len onlara ... :agla:
Bhen korkudan izlemedim :D
rezıllıkten başka bişe deyil böle kurban kesılmez vahşetin ta kendisi bır müslüman böle eziyet etmez bide müslümanımdiye geçiniyorlar
yazık hayvana şunu acı çektirmeden yapsalar nolur sanki
insan bi gözünü baglar be..
Adige_kızı
16-12-09, 19:51
bu video açılmıyo izleyemedim ben
umutsuzvaka
08-07-10, 11:40
yazık ya
bu video açılmıyo izleyemedim ben
bende göremedim :D kesin korkunçtur aradan bakıcaktım ama açılmadı :D
kötükedişero
11-08-10, 12:33
rezalet :(
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.