Orijinalini görmek için tıklayınız : Slm Arkadaşlar
Merhaba Arkadaşlar Ben Geldim Benide Araniza Kabul Edermisiniz
ne demek kabul etmezmiyiz canım kankam benim hoşgeldin :ponpon: öslem diye diye nickini de ÖSLEM yaptın :)
TeŞekkÜr Ederİm Kankİcİm Benİm Bana Bu Sİteyİ Anlatan Sensİn Tabİ Senİn DedİĞİn Olacak
öslem bırak şimdi vildanı:Dvildandan daha çekici üuyeler var burda:D
hoşgeldin öncelikle,nasılsın iyimisin?:D
çalışıyomusun?okuyomusu?kaça gidiyosun?:D
ve son olarak
benimle evlenirmisin?:kopar:
ve son olarak
:kopar: :kopar: allah karetmesın ya hosgeldın bu arada
hoşgeldin özlem, iyi eğlenceler.
HoŞbulduk Kelebek Vİldani Birakmam Ama Senİn Teklİfİnİde DÜŞÜnİcem
HoŞbulduk Haylaz Sİtenİzİ Çok Merak Edİyorum İŞallah İyİ Vakİt GeÇİrİrİm
geçirirsin ya, vakit zaten geçiyor neden o vakit iyi olmasın :D takıl bize sen, vildandan uzak dur ama, o azcık tehlikeli :)
ya öslem vakit falan geçer sen takma kafana:Dprofilimde msnim var ekle beni her türlü geçiririz vakti:D
Güzel Vakit Geçireceğimden Eminim şimdiden Bayildim Siteye
Vildanin Tehliklerine Aliştim Artik 10 Yildir Bana Zarar Vermiyor
ama ben zararsızım tehlikeli de değilim ki haylaz aşk olsun heee :) arkadaşımı ürkütmeyin :D:D
Evet Geçer Vakit Eminim Pul Koleksiyonlarini Sevmiyorum Ya
Cnm kankam ya neden herkes seni tehlikeli görüyor üstüne gelmeyin arkadaşımın:melek:
sen bunca yıllık arkadaşını tanıyamamışın öslem.heralde biraz safsın:)bu kadar iyi niyetli olduğunu tahmin etmemiştim.ben iyi niyetli kızlardan hoşlanırım.ah aşık oldum sanırım:kopar:
bak işte şimdi yanıldın kelebek ben hiç saf biri değilimdir alınganda değilim yani bana aşık olmamışsın:kopar:
arkadaşlar büyük harfle yazı yazılmaması gerektiğini bilmiyordum kusura bakamyın acemiliğime verin
sen bunca yıllık arkadaşını tanıyamamışın öslem.heralde biraz safsın:)bu kadar iyi niyetli olduğunu tahmin etmemiştim.ben iyi niyetli kızlardan hoşlanırım.ah aşık oldum sanırım:kopar:
Bu nasıl bir çapazalıktır ya şu mübarek günde, Allah Allah:idam:
sevmek suçmu bilaader?aşkım pazara kadar deil benim mezarlığa kadar:Dduy beni ösleeeemmmm:kopar:
KRONİK öğRENci
30-03-07, 15:21
oojjjjjgeeelllllldiiiin
Maniacdevil
30-03-07, 15:24
ve son olarak
ya öslem vakit falan geçer sen takma kafana:Dprofilimde msnim var ekle beni her türlü geçiririz vakti:D
haha çapaza forever:D
hoşgelmişsin bu arada..
sağolun arkadaşlar hoşbulduk
aramıza hoşgeldin öslem. iyi eğlenceler...
hos geldun oslem umarım ıyı vakıt gecırırsın:)
hoşgeldin öslem ablacım..inş geçen seferki gibi olmaz:Danladın sen onu..artık haylazdan çıkış yok :oke:
hg ozlem iyi vakit gecirmen dilegiyle ama tehlikeli dostluklar ediniyorsun ilk gunden gidisat iyi degil:D:D
hoşbulduk arkadaşlar ama sitenize bayıldım çok güzel beni aranıza kabul ettiğiniz için teşekkürler
Aramıza kabul etme diye bir şey söz konusu bile olamaz, bu siteye gelip, msj yazan (mantıklı tabi) herkes aramızdadır zaten :)
Arkadaşlar foruma yazı yazmaya çekinmeyin sakın, aramızdasınız :D
ben yazacam sana mesaj memo:Dkandil geçti:D
naber çikolata görüşmeyeli uzun zaman oldu seni kocaman öpüyorummmm:muju:
mereba üslemm ben yeni katıldım nasılsınız
Sevmek inanmaktır.
-Sevmek yaşamaktır.
-Sevdiğini kendisi gibi, kendisinden de çok duyumsamaktır.
-Sevmek sevdiği olmaktır.
-Sevmekte ikilikler kalkar, bir olmalara gidilir. İki ten, iki kalp, iki gönül yoktur sevgide. Tek bir kalp olunur, tek bir yürek olunur.
-Sevmek paylaşmaktır . Sevdiğiyle sevdiğini paylaşmaktır. Sevdiğiyle kalbini bölüşmektir sevmek. Ki tek kalp olunsun.
-Sevgide son yoktur. Sevgiler hiçbir zaman son bulmazlar. Biten sevgiler yoktur, bitmiş gibi görünen sevgiler vardır. Vazgeçiş de yoktur sevgide. Yaşandıkça yaşatılır sevilen. Ama kimi zaman sevgili için kimi zamansa sevginin bir gereği olarak saklanır bu aşklar. Vazgeçiş yoktur, vazgeçmiş gibi görünmek vardır o yüzden.
-Sevmekte istemek yoktur. Sevgilinin olduğu yerde son bulur istekler. Bir şey varsa istediğin bu senin için değil, sevgili için istediğindir. Ondan O'nun adına istersin. O'nu daha sonsuz sevebilmek için istersin. Sevme özgürlüğünü istersin, kabul edilmesini istersin. İstersin ama bir gün gelir bu istekler de son bulur. Kendinden istersin artık. Sevgiliyi daha çok sevmek istersin kendinden. Sonsuz kılmak istersin. Bu yolda sevgili olur mu, olmaz mı bunu sevgilinin isteği belirler.
Sessizliğe bir ses ver endamınla
Dile gelsin gecenin ürkek karanlığı
Bir damla yağmur ol toprağa
Canlansın yeşillerin aşk kokan fidanlığı
Bir kanat çırp korkmadan Barış’ a
Dinlensin yüreğinin yorgun firtınaları
Ömrümü teklif ederken sana hiç düşünmeden
Sevmelisin demiştim son kez en derininden
Bu hoyratlığı kalbin nasıl kaldırıyorsa
Vurdumduymaz olmaya nasıl cesaret ediyorsa
Bir adım atmaya bu kadar korkuyorsa
Varsın ölsün aşk ölsün senden sonra
miss_cileke$
18-07-07, 21:16
hoşgelmişsin öslemcim:D
MaKfAlİcEtAğErİ
18-07-07, 22:47
pek bişe anlamadım ama bir hoşgeldin sefasıda benden gelsin özlem
slm arkadaslar ben daha bugün üye oldum sayfa ilgimi cekti.
Görüsrüz:claps:
merhaba sudenaz yeni konu aç istersen ;)
evet sudenaz kendine özgü bi topic açarsan daha iyi olur snin için ;)
hoşgeldin aramıza..
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.