Orijinalini görmek için tıklayınız : hep beraber aşk mektubu yazıyoruz
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.
Canım Sevgilim yusuf;
Bu mektubu sana sarıyer dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz adı konmuş ayrılığın şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
dinliyorum.Mazimiz geliyor aklıma.Çok üzülüyorum sevgilim..Bana verdiğin sözler,ettiğin yeminler,bir türlü
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin canımm lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 213 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 21. günü.Sana kalleş diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
Bir gün kahvaltı yaparken kafana şeker kasesini fırlatmıştım.Sen de ani bir
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana tutruramadı demiştin.Ama arkasından gelen reçel
kavanozunu hiç hesaba katmamıştın sevgilim.Yüzünden süzülen reçel ile çok tatlıydın.
yusuf; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün köfte almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 21 gün olmuş ve ben o köfte i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için öteki sevgilimi :)))))))) bile feda edeceğimi unutma.
Bu arada sakın mezarıma gelme!!!
Son olarak; ayy istemiyorum sevgili falan yusuf
işte benden de bu kadar aşk mektubu olur :kopar: :kopar:
Canım Sevgilim raziye:);
Bu mektubu sana tuvalet:) dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz tırmala beni kaşı beni şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
dinliyorum.Mazimiz geliyor aklıma.Çok üzülüyorum sevgilim..Bana verdiğin sözler,ettiğin yeminler,bir türlü
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin deli danam:) lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 23 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 40. günü.Sana totoş:) diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana ıskaladı demiştin.Ama arkasından gelen reçel
kavanozunu hiç hesaba katmamıştın sevgilim.Yüzünden süzülen reçel ile çok tatlıydın.
raziye:); Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün musakka almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 40 gün olmuş ve ben o musakka i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için donumu bile feda edeceğimi unutma.
Son olarak; fak yu :) raziye:)
bu da meli abinizden:D speyşıl:kopar:
Canım Sevgilim Hamdullah;
Bu mektubu sana Cami avlusu dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz Shake it up şekerim şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin Hayatım lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 22 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 42. günü.Sana Hayvan diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana acımadıkiiii demiştin.Ama arkasından gelen reçel
Hamdullah; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün sandal sefası almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 42 gün olmuş ve ben o sandal sefası i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için msn imi bile feda edeceğimi unutma.
Son olarak; nelvedaaa Hamdullah
:melek:
Corpsefire
30-03-07, 13:06
Canım Sevgilim şaziye;
Bu mektubu sana genel ev dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz kaldıramassan kaldırırlar şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin karamelli dondurmam lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 21 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 49. günü.Sana helal olsun diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana yataktada bölesin demiştin.Ama arkasından gelen reçel
şaziye; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün kadınbudu köfte almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 49 gün olmuş ve ben o kadınbudu köfte i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için çihnediim çikleti bile feda edeceğimi unutma.
Son olarak; biri gider biri gelir şaziye
Canım Sevgilim afet;
Bu mektubu sana madagaskar dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz anemi ta a.q şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin essek gozlum lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 23 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 49. günü.Sana mal diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana bi tanem demiştin.Ama arkasından gelen reçel
afet; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün top kek almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 49 gün olmuş ve ben o top kek i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için tuyumu bile feda edeceğimi unutma.
Son olarak; askim bye ben gittim afet
:kopar: :kopar:
Canım Sevgilim şadiye;
Bu mektubu sana e-5 dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz ayılık var senin hamurunda şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin bal baklavam :D lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 17 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 45. günü.Sana ırspı diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana sen yorulma ben atarım demiştin.Ama arkasından gelen reçel
şadiye; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün kaplumbağa çorbası almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 45 gün olmuş ve ben o kaplumbağa çorbası i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için 5 kontör bile feda edeceğimi unutma.
Son olarak; unutma korunmadan asla :D şadiye
hııı.hiç hoşuma gitmedi
_ScHmArIq TaYfA_
17-06-08, 09:41
Canım Sevgilim cücük;
Bu mektubu sana orman dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz ajdar çikita muz:D şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin datlı ayıım lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 18 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 28. günü.Sana goca öküz:D diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana beceriksiz demiştin.Ama arkasından gelen reçel
cücük; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün işkembe almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 28 gün olmuş ve ben o işkembe i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için bir öğün yemeğimi:D bile feda edeceğimi unutma.
Son olarak; seni sevioruuuum:) cücük
:kopar::kopar::kopar:bu nası bşy oldu böyle yhaa :kopar:
Canım Sevgilim X;
Bu mektubu sana alısveris merkezi dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz icimdeki seytanın ensesindeyim şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin bögürlenli recelim lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 16 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 49. günü.Sana özürlü yaratık diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana kıyamadın dimi canım demiştin.Ama arkasından gelen reçel
X; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün cikolatalı pasta almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 41 gün olmuş ve ben o cikolatalı pasta i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için bütün kısmetlerimi bile feda edeceğimi unutma.
Son olarak; Allah cızırtını versin emi X
:kopar::kopar::kopar:
Canım Sevgilim şaziye;
Bu mektubu sana ravlı dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz arabada beş evde onbeş şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin gödem lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 42. günü.Sana fışkı diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana beceriksiz şey demiştin.Ama arkasından gelen reçel
şaziye; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün karnı yarık almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 42 gün olmuş ve ben o karnı yarık i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için babamdan kalan 42 dönüm tarlayı bile feda edeceğimi unutma.
Son olarak; ben karazalakların mustafanın bahçede kavun karpuz yetiştiriyo olacağım şaziye
Canım Sevgilim ........;
Bu mektubu sana istanbul. dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz kalp kalbe karşı derler şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin hayatım lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 21 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 42. günü.Sana şerefsiz diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana beceriksiz demiştin.Ama arkasından gelen reçel
........; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün pizza almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 42 gün olmuş ve ben o pizza i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için hak ettigi şeyleri bile feda edeceğimi unutma.
Son olarak; hoşcakal..canım.. ........
Canım Sevgilim feriştah;
Bu mektubu sana kömürlük dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz yalanmı yalanmı dondurmayı yalanmı şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin kekliğim lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 24 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 47. günü.Sana bambik diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana kör demiştin.Ama arkasından gelen reçel
feriştah; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün homaça almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 47 gün olmuş ve ben o homaça i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için lig tvli decoder bile feda edeceğimi unutma.
Son olarak; burgacan kökü ile efelek otunu kaynatıp içsem belki basuruma iyi gelir ama kalbimdeki bu acı çürdük otu sürsem bile geçmez. feriştah
buda sevgili kuzenim bıdırdan:kopar: ( bu adam aşk adamı ya)
Canım Sevgilim Mahmut;
Bu mektubu sana kocaeli dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz kara tren şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin sevgilim lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 35 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 40. günü.Sana hain diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana tutturamadı demiştin.Ama arkasından gelen reçel
Mahmut; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün köfte almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 40 gün olmuş ve ben o köfte i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için öteki sevgilimi bile feda edeceğimi unutma.
Bu arada sakın mezarıma gelme!!!:gul::gul:
Son olarak; hoşçakal Mahmut :gul::gul:
Ne güzel oldu ya:haha::haha:
çıkan mektup"u paylaşmayı çok isterdim sizinle ama olmazzzz:cigara:
:haha::haha:
deneyin bence:D
mersindelikanlısı
10-06-09, 22:18
:kopar::kopar::kopar::kopar:
pusucukurt
23-06-09, 01:00
Canım Sevgilim pelin;
Bu mektubu sana sahil dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz sen aşksın şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin aşkitom lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 36. günü.Sana şerefsiz diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana gülerdi demiştin.Ama arkasından gelen reçel
pelin; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün ayva almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 36 gün olmuş ve ben o ayva i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için kirli donumu bile feda edeceğimi unutma.
Son olarak; mucuks pelin
manyak bir mektup yazdı yaa yetenekli,ymiş :D
Evet, güzel bir yaz günü tekirdağ da. Dünyadaki en iyi insani gördün ismi abdülrezzak ve erkek in fiziği sana çok çekici gelmişti.
Yakın arkadaşın gizem a dönüp, offff be hayatımda gördüğüm en sakin vücut bu dedin. Aniden erkek sizin yanınıza yaklaşmaya başladı ve erkek şunları dedi:
"selam sizden çok hoşlandım ve siz çok olgun siniz, acaba benimle arkadaş olup birlikte teras e gidip, gezmek yapmaya ne dersiniz?"
Suratında aptal bir ifadeyle: "neden kafama göreymiş" dedin ve onunla birlikte gittin.
teras a vardığınızda, erkek sana iyice yakınlaşmaya başladı ve seni öpmeye başladı.
Öpüşmeleriniz hızlandığı sırada, birden kafana taht çarptığını hissettin ve gözlerin açıldı.. Hepsinin bir rüya olduğunu anladın..
Fakat o da ne??? Yatağının yanı başında bir not var..
O notta yazanlar ise: "abdülrezzak seni çok seviyor, hayatı boyunca senin gibi birini bekliyor..
erkek sana 6 gün içinde, tüm hislerini ve doğruları açıklayacak... Eğer bu sayfayı en az 10 kişiye tavsiye edersen, ya da ne kadar çok kişiye bildirirsen, o kişiyi daha çabuk bulacaksın. Bu notu hafife alıp görmezlikten gelme!
Eğer görmezlikten gelirsen 6 yıl Paris Hilton peşini bırakmayacak." Sevgilerimle... :)
:kopar::kopar:
Evet, havadar bir yaz günü istanbul da. Dünyadaki en sıkıntılı insani gördün ismi tolga ve erkek in fiziği sana çok çekici gelmişti.
Yakın arkadaşın ülkü a dönüp, offff be hayatımda gördüğüm en bunaltıcı vücut bu dedin. Aniden erkek sizin yanınıza yaklaşmaya başladı ve erkek şunları dedi:
"selam sizden çok hoşlandım ve siz çok üf siniz, acaba benimle arkadaş olup birlikte bahçe e gidip, araba kullanmak yapmaya ne dersiniz?"
Suratında aptal bir ifadeyle: "sıcak hava ve yaz" dedin ve onunla birlikte gittin.
bahçe a vardığınızda, erkek sana iyice yakınlaşmaya başladı ve seni öpmeye başladı.
Öpüşmeleriniz hızlandığı sırada, birden kafana ayna çarptığını hissettin ve gözlerin açıldı.. Hepsinin bir rüya olduğunu anladın..
O notta yazanlar ise: "tolga seni çok seviyor, hayatı boyunca senin gibi birini bekliyor..
erkek sana 4 gün içinde, tüm hislerini ve doğruları açıklayacak...
:kopar::kopar:süper birşey bu
Evet, Güzel bir yaz günü Forumhaylaz da. Dünyadaki en Aksi insani gördün ismi Aydan ve kız in fiziği sana çok çekici gelmişti.
Yakın arkadaşın Karamel a dönüp, offff be hayatımda gördüğüm en canlı vücut bu dedin. Aniden kız sizin yanınıza yaklaşmaya başladı ve kız şunları dedi:
"selam sizden çok hoşlandım ve siz çok kahramanca siniz, acaba benimle arkadaş olup birlikte bilgisayar başı e gidip, Forumhaylazda takılmak yapmaya ne dersiniz?"
Suratında aptal bir ifadeyle: "Sevgi" dedin ve onunla birlikte gittin.
bilgisayar başı a vardığınızda, kız sana iyice yakınlaşmaya başladı ve seni öpmeye başladı.
Öpüşmeleriniz hızlandığı sırada, birden kafana Bilgisayar çarptığını hissettin ve gözlerin açıldı.. Hepsinin bir rüya olduğunu anladın..
O notta yazanlar ise: "Aydan seni çok seviyor, hayatı boyunca senin gibi birini bekliyor..
kız sana 11 gün içinde, tüm hislerini ve doğruları açıklayacak... Eğer bu sayfayı en az 10 kişiye tavsiye edersen, ya da ne kadar çok kişiye bildirirsen, o kişiyi daha çabuk bulacaksın. Bu notu hafife alıp görmezlikten gelme!
Eğer görmezlikten gelirsen 11 yıl Paris Hilton peşini bırakmayacak." Sevgilerimle... :)
Bu sayfayı tavsiye etmenin her türlü bedeli talihsize aittir.
:D:D:D:D:kopar::kopar::kopar:
Evet, soğuk bir yaz günü bursa da. Dünyadaki en kırmızı insani gördün ismi leyla ve kız in fiziği sana çok çekici gelmişti.
Yakın arkadaşın barış a dönüp, offff be hayatımda gördüğüm en uzun vücut bu dedin. Aniden kız sizin yanınıza yaklaşmaya başladı ve kız şunları dedi:
"selam sizden çok hoşlandım ve siz çok sarı siniz, acaba benimle arkadaş olup birlikte park e gidip, seyehat yapmaya ne dersiniz?"
Suratında aptal bir ifadeyle: "kafama göre" dedin ve onunla birlikte gittin.
park a vardığınızda, kız sana iyice yakınlaşmaya başladı ve seni öpmeye başladı.
Öpüşmeleriniz hızlandığı sırada, birden kafana ayna çarptığını hissettin ve gözlerin açıldı.. Hepsinin bir rüya olduğunu anladın..
O notta yazanlar ise: "leyla seni çok seviyor, hayatı boyunca senin gibi birini bekliyor..
kız sana 5 gün içinde, tüm hislerini ve doğruları açıklayacak... Eğer bu sayfayı en az 10 kişiye tavsiye edersen, ya da ne kadar çok kişiye bildirirsen, o kişiyi daha çabuk bulacaksın. Bu notu hafife alıp görmezlikten gelme!
Eğer görmezlikten gelirsen 5 yıl Paris Hilton peşini bırakmayacak." Sevgilerimle... :)
soğuk bir yaz günü demek...:D:D:D
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.