Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir Garip Günce...
öncelikle bu günceyi günü gününe dolduracağımı zannetmiyorum... uzun uzadıya tüm günümüde yazamıcam. o yüzden o zamanki ruh halime göre videolar paylaşıcam..
konunu açılışı şerefine şöyle oynak bi video paylaşalım:)
shakiranın en sevdiğim klimi hips dont lie
x9c8mk
insan bazen maziyi özlüyor... ama mazi işte, özlemek bir işe yaramıyor...
yaramasınıda istemem zaten, mazide özlemediğim o kadar çok şey varki...
bu sınav beni bozdu, garip gurup konuşmaya başladım...
bilmiyorum bu yazdıklarım ne kadar günce sayılır?.. ama yazmak istediğim için yazıyorum...
teşekkürler:)...
bugün almanca yazılım vardı... almancadanda hiç çakmam, almancadan sınıfta kalmak babında çakabiliyorum ama o ayrı bi konu:D neyse...
hoca bize arkalı önlü sınav sorularını verdi... bu soruları cevaplayın sizi burdan yazılı yapıcam, tabi bütün sorular olmıycak... bizde ooo harika hocam dedik... ama kimse soruları yapmamış... öğrenci milleti işte:D.. zaten o soruları yapacak babayiğitte yok ki sınıfta:D...
biz yazılıyı haftaya cuma sanıyoruz... bugün 3. saat almanca hoca geldi yazılısın demez mi?.. bizim kuyruklar tutuştu tabi... ama Allahtan fotokipide sıra bize gelmemiş... o yüzden diğer saat yapıcam dedi... tabi ben ve arkım esma hocaya koşarak yalvar yakar soruları yaptırdık adama... zaten canından bezmiş kaçarıda yok:D.. cevaplarıda sınıfa dağıttık:D..
aman ya Rabbim yok böyle bişey keşkem parayla satsaymışım:D.. 4. saat geldi ders mat2 girdik... haca dedi yazılıyız bizde dedik eyvallah:D... vuhu ne yazılı yaparmışız yav:D.. açtık kağıtlarımızı... istesem 100 alabilirim ama öğrenci kalbi kendime yediremedim... ulan adama ayıp olmasın zaten sende 100 lük öğrenci değilsin dedim 85 lik kağıdı verdim çıktım:D:D:D:D....
yarın büyük gün...
değişen öss siteminin ilk basamağı olam ygs sınavı yarın...
büyük bir heyecanla girmeyi bekliyorum...
ama bakalım kim kime girecek?..:S
Kalpsiz Güzel
10-04-10, 16:04
başarılar.....:)
mersindelikanlısı
10-04-10, 16:18
başarılar geçmen dileğiyle çalış evladım çalış:D
ama maalesef ygs'yi geçince iş bitmiyor:D
eet ygs işin kolay kısmı...
eveeet sınava ilk ben girdim sonra sınav bana girdi... güzel bir girişin ardından acısız, rahat bi sınav geçirdik ve şimdi burdayım...
keşke zaman biraz daha uzun olsaydı bi saat kadar:D boş bıraktığım sorulara geri dönemedim ayrıca fenede hiç bakamadım hoş ben ea cıyım ama yinede puan puandır... hayırlısı artık...
asıl problem ikinci sınavda...
bugün birkez daha hayatın fani ölümün ani olduğu gerçeğinin farkına vardım, aslında bu gerçek hep farkındaydım ama insan unutuyor yada unutmak istiyor... sanki unutmak çareymiş gibi...
bugün hayatımda 3. kez cenaze namazı kıldım...
canım arkadaşımın babasını kaybettik.
kardeşimin babası...
:agla:
bu aralar vampirli kurtadamlı filmlere ve kitaplara fena sardım...
timbelandı da severim baktım vampirli klip çekmiş. her zamanki gibi klasınıda konuşturmuş...
mükemmel bi klip mükemmel bi parça....
Timbaland - Morning After Dark ft. SoShy(uzun version)
xbdi7r
burdada aynı parça bir eksiği yok hatta fazlası var Nelly Furtado var!.. daha ne olsun:)...
xbted5
yalnzım arkadaş...
şevval sam-yalnız kullar...
xbe78e
bugun ygs sonuçları açıklandı
türkçe 30 net
sosyal 19 net(çok ama çok kötü, hiç böyle bişey beklemiyordum)
matematik 20 net(zaman problemi nedeniyle tamamına bakamadıydım:()
fen bilgisi 0 net(ben ea cı olduğum için fen beni pek ilgilendirmiyor ama kendi yapmış olduğum denemelerde 10 net üstü çıkardı ama dediğim gibi zaman yetmedi:()
artık önümüzdeki maçlara bakıcaz(lys):D...
Kalpsiz Güzel
30-04-10, 12:22
bugun ygs sonuçları açıklandı
türkçe 30 net
sosyal 19 net(çok ama çok kötü, hiç böyle bişey beklemiyordum)
matematik 20 net(zaman problemi nedeniyle tamamına bakamadıydım:()
fen bilgisi 0 net(ben ea cı olduğum için fen beni pek ilgilendirmiyor ama kendi yapmış olduğum denemelerde 10 net üstü çıkardı ama dediğim gibi zaman yetmedi:()
artık önümüzdeki maçlara bakıcaz(lys):D...
hımm..çook ii değil...bencede önündeki maçlara bak sen;)...başarılı olursun inşallah:)
vay arkadaş ya lys ye 3-5 günüm kaldı ama sınav kağıdım gelmedi:S...
inşallah hiçte gelmaez bende girmem:D... ama gelmese bilem ösym merkezinden tedarik edilebiliyormuş, işte bu kötü haber:D...
aboo lan hakkaten benimkide gelmedi niye acaba.ben senin gibi istemiyomda ha gemesini:D
yarın gidip öğrenelim diycemde sen çalışıyosun...
olsun sen ören banada haber ver
vay anasını yaa bugün liseyide bitirdik..
okul hayatım bir zille başladı
bir zille son buldu..
liseyi özliycem, arkadaşlarımı..
bu sabah erkenden kalktım, anacım menemen yapmış:)..
bi güzel yedim menemenimi üstede 2 bardak çay.. sonra ben kapıya yöneldim anamın dua sesleri benim Allah Allah nidalarıma karısştı ve evden çıktım..
artık zor bir yola girmiştim, karşımda çetin bir güşman vardı, tek dişi kalmış bir canavar!.. LYS..
neyse gittik girdik işte nasıl derseniz beklediğim gibiydi:D toplamda 29 soru yaptım 10 tanesi sallamadır bunların:F:...
bu aralar çok fazla rüya görüyorum, mesela dün gece gördüğün rüyada adamın biri önüne geleni bıçaklıyordu.. Yarın birgün sınavım var.. Zaten sinir stres üste bide bu garip rüyalar.. Onun üstünede kendini bi bok zanneden kendini bilmezler!.. Zaten depresyondayım, bunalım deseniz e onada gire çıka yalama olduk!.. Senin anlıycan günlük sinir katsayılarım limitleri zorluyor.. Artk ailemle aynı odada bile oturamıyorum.. Bide hiç sebepsiz yere suçlanmıyormuyum, işte o zaman tamamen kopuyorum!.. Oh be!. Biraz rahatladım.. Şu dünyada insanların başaramadığını sen başarıyosun.. Kendinle gurur duy...
öncelikle günlüğün hayırlı olsun :)
bu ne biçim rüyadır yaw halen devam ediyor mu...bence o rüya senin ruh halini yansıtmış gibi :D önüne gelene saldırmak istiyosun bir nevi depresyon (:
bazen tek kurtuluş yolunun kelimelerden geçtiğini düşünüyorum.. Belkide sırf bu yüzden burdayım.. Bilmiyorum, bilemiyorum.. Aslında bilmekte istemiyorum.. Hiç bişey umurumda değil ne yarın gireceğim sorumluluk sınavı ne yarın bir gün açıklanıcak olan sınav sonuçları.. Nefret ediyorum, herkesten ama en çok kendimden.. Çünki ben kötüyüm kaderimi suçlayamam, ben bir yazarsam eğer kader benim eserim değil midir?.. Bazen ölmek geliyor içimden, öylece aniden ölmek.. Bazense uzaklaşmak, kaçmak, adını bilmediğim yerlere kaçmak, adını bile söyliyemediğim yerlere.. Off hayat offline ama ben şu an online yim:F: dahada yazmak istiyorum ama kelimelerim tükendi.. Bende tükenicem, solucam..
öncelikle günlüğün hayırlı olsun :)
bu ne biçim rüyadır yaw halen devam ediyor mu...bence o rüya senin ruh halini yansıtmış gibi :D önüne gelene saldırmak istiyosun bir nevi depresyon (:
saol, teşkür ettikte dükkanı açalı çok oluyo..:D aslında o yazıyı sinir krizi geçirdiğim bi anda yazmıştım.. Ama yazanlar doğrudur yani..
ayy az önce annnem geldi şu menemenli lys li yazıyı okumuş :D anne sen napıyosun dedim gülüyo habire :D:D baktım bend eokudum ya bak elalemin anneleri menemen yapıyomuş dedim :D:D sen habire terlik fırlat dedim :D:D ( ha buarada avtarını örünce seni kız sandı :D)
:kopar::haha::kopar: beni ve ailemi örnek alabilirsiniz:p
yalnzım arkadaş...
şevval sam-yalnız kullar...
xbe78e
bayılıyorum bu parçaya..:vergaz::music:
işte hastası olduğum bir parça daha...(bunu profil müziği yapmak istiyorum, ne dersiniz?..)
işte size REM Losing My Religion.. (canlı performans..):music::music::vergaz::vergaz::claps: :kuul:
xd0wrb
bu şarkı beni hep gaza getirir.. gaza gelmek istiyorum!..
Eminem- lose yourself...:vergaz::music::vergaz::music:
xjz6c
yarın lys sonuçları açıklanıyor.. Merak içerisindeyim..:s: gerçi sonuç belli ama.. Hayret bişe ya.. Neyse bunu söylemiyim.. Yarın 10:30 da görüşürüz günlük..:bye:
hayırlı haberlerini bekliyoruz :bye:
çok beklersiniz..:F::D :kopar:
biliyorum öylesine demiştim zaten :p
çok düşüncelisin, saol..:p
şu an içimden sövmek geliyor.. sövüyorumda.. neye veya kime sövdüğümü bilmeden sövüyorum.. sadece sövmek istiyorum, şuan...
sonuçlarım mokun içi geldi.. zaten bende iyi bişe beklemiyodum ama insan yinede üzülüyor..
sanırım kendime sövüyorum.. aldırmazlığıma, vurdumduymazlığıma, kendime.. sadece kendime..
bugün öylesıne sinirliydim ki.. Hiç olmadığım kadar sinirli.. Fitili almancı teyzemin şımarık veletleri ateşledi üste extradan bir iki olay daha olunca benim film koptu.. Kimseye belli etmiyorum ama yerimde duramıyorum.. Neyse sofraya oturduk.. Almancı teyzem bişe dedi o sinirle biraz ters çıktım.. O an diğer teyzem araya grdi sinirli bile olsan teyzenle öyle konuşamassın die elimde kaşık çorba içmeye calışıyorum.. Kafamı yemekten kaldırdım teyzeme bakmaya başladım.. Kendime hakim olamıyorum sinirden ayaklarım ve ellerim titriyor, çorbayı içemiyorum.. Kaşık elimde titryor ve ben hala teyzeme bakıyorum.. Artık nasıl bi durumdaysam yengemler tırstılar, teyzem aldı beni balkona çkardı.. Ayaklarım titriyor, ellerim titriyor, gözlerim yaşardı.. Balkona çıktık balkona çıkmamızda duvara bi yumruk attım artık nasık vurduysam parmaklarımın oralar hep yara oldu ve şuan hala ağrıyolar.. Gerisini anlatmaya lüzum görmüyorum, zaten telden yazmakta zor oluyor.. Bi ara cinnet filan geçirdiğimi düşündüm, hiç böyle olmamıştım umarım bu son olur..
bugün anladım ki orta parmağım çatlamış..:(
umarım iyileşir..
duvara yumruk atınca çatlıyor işte..
hastahaneye git o zaman hem neden duvara yumruk atıyosun git kum torbasına at...
insan sinir krizine girince gözü herşeyi kum torbası olarak görüyor.. Tavsiyen için saol..
vay tayyarım vay.sende benim gibisin.sana tavsiyem benim telden al.çok sağlam.bu güne kadar 25-30 a yakın duvara çarptığım olmuştur.batarya yamukyumuk oldu ama hala kusursuz çalışıyor;)artık sinirlenince sinirini ondan çıkartırsın
dayı oğlunun bi lafı var.. lanet girsin..
lanet girsin ya geçen iki günümü papatates tarlasından ot sökerek geçirdim eğil çömel kalk belim mahvoldu, kasıklarımı hissetmiyorum, oturmak ayrı bi işkence..
üstüne üstlük bide sağ elimin tüm parmakları su topladı bunların ikisi patlamış durumda..:F:
köyü hem seviyorum hemde nefret ediyorum...
:NoT: sineklerden bahsetmek bile istemiyorum..
açım aç...:F
oyy dıkandım kaldım..:F:
bide:sinirli:
açım aç...:F
oyy dıkandım kaldım..
bende sigrasızım açlık susuzluk bana tıklamıyo ben sigarasızlıktan gidiyom ulyyyynnnnnnnnnnnn
beter ol pis tiryaki.. Burası zaten dumansız hava sahasına giriyo..
beter ol pis tiryaki.. Burası zaten dumansız hava sahasına giriyo..
Anlamlı olmuş :claps: tebrikler :D
bu aralara zerrin özer takılıyorum..:F: özellikle bu üç parçasını dinlemekten bi hal oldum..:D
bu hangi parçasıydı ya?.. dinlerseniz bilirsiniz işte..:D
x8q528
gönül..:music:
x9dzh4
veee Deli yaz..
x9x2fv
ben bunu naıl unuttum..:F: deli yazla favorim..
paşa gönlüm..:music:
x7rrlq
Gönül güzelmiş Teşekkürler :D
dün öğrendim ki askerlik için muayene kağıdım gelmiş..:F: ama köye kim gidecek şimdi köye?.. bide bu ayın 23 e kadar almazsam asker kaçağı sayılacakmışım..:F:
askere gitsem mi acaba?..:D
dün hem evete hemde amerika mağlubiyetine kafam bozuldu.. :sinirli: her neyse..
şimdide gwen stefaniye taktım..:D acayip sempatik hatun..:)
bu gwen den hollaback girl..:music:
x2q9xx
buda hey baby parçası ve klibi..:music:
x2agja
now that you got it:music:
x3hb7h
ahahah buda aklıma nerden geldiyse..:D
sinan özen uyusumda büyüsün..:music:
xdsrsv
hep yabancı ve Türkçe şarkıları paylaşıyorum.. birazda kendi kültürümden kendi topraklarımın ezgilerinden paylaşıym dedim..
olga sogur.. adige wored..:music:
xdvorx
olga sakurdan bi başka parça daha..:oke:
xdr13k
Aslan Tlebzu - Ağlatan Kafe:vergaz:
xbj7di
kat deluna - run the show..:vergaz:
/x9iu4c
gülcan altan - danner sip'o:vergaz:
xeu0np
Emanuela - Zapoznai q s men:vergaz:
x5zk4c
neden yapamıyorum?.. Bu kadar mı zor?.
söylede yardıım edem laa :D
saol çağrı, düşünmen yeter.
yarına bi dünya ödevim var ve ben sadece 3 mat soru bankasından ebob ekok konusunu bitirebildim.. Daha 3 kitapta rasyonel sayılar bitecek.. Daha 3 soru bankasından yazım kuralları var.. Off Allahım ya..
rasynel sayılardan kurtulduk derken işin içine mutlak değer, üstlü ve köklü sayılarda girdi.. Ayrıca burnumun tıkanmasından ve burnumu çekmekten nefret ediyorum..
içimden birşeyler yazmak geliyor.. evet yazmak istiyorum!.. ama ne yazacağımı, neden yazacağımı bilmiyorum..
bi kaç video klip paylaşıym dedim eriniyorum..:F:
dershanem baslıycak birsürü ödevim var ve ben pc başındayım...
pff..
epeydir video klip paylaşmıyodum..
bu grubu bi kaç hafta önce keşfettim..:) Setora.. yanlış hatırlamıyosam özbektiler ama tam emin değilim.. işte setora - qoach qoach:music:
xbpbce
bu aralar gülben ergen ve bademe taktım. hadi hayırlısı..
x7ar6y
xb2h1s
x6oiux
o mektubu er yada geç göndericem..
burayıda baya sallamışım.. söyliycek birşeyler bulamadığımdan olsa gerek..
cidden baya salladım hem burayı hem forumu.. Mehmet abi sonunda siteyi satmış gibi görünüyor.. Hayırlısı bakalım. inşallah bu durum hem Mehmet abi için hemde site için iyi olmuştur..
bu arada bende sonunda kayseriden kurtuldum.. denizli pamukkale üni ekonometri.. ben kaçar..:) nihahahah 4 yıllık bölümde hazırlık okumak için ne gerekiyorsa yapıyorum, bu sene hazırlık yokmuşta.. 4 yıl kaçmak bana yetmez en az 5 olucak.. yaşasın özgürlük..
bu arada çok sevdiğim bi arkadaşım sürekli; insanlar özgürlüğe hapsedilmiştirler derdi.. kendisine şuanda içimden küfrediyorum..:D ama güzel laf..:)
yeni başlangıçlar..
Hayırlı olsun todomeda :))
teşekkürler..:) 2. yılda nihayet başımızı bi yere sokabildik..:D
bi iddaa oynamışım 2 misline tamı tamına 492 bin 800 tl veriyor.. 4 maça hemde..:D loto oynasam daha iyidi..:D
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.