PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : qaRameL tadında " Hafif Acımsı" (:

qaRaMeL
13-02-10, 23:32
GünLüküm
sana yeni aLısıorum aLısana kadar seni incitirsem beni affet :D :gulkiz:

Hayatımda ne biçim insanLar var... ßıktım... topunun köküne benzin döküp yakıcam haaa :sinirli:

Derdim tasam herßişeim var ALLAHA şükür :vergaz: isyan etmiorum ama beni anLayan bi MüsLüman evLadı oLmicak mı L*n :kac:

YasadıkLarım yetmiyo bide "DOST" dediğim kişiden kazık yiyiorum oLaya bak :sinirli:

ßugün bi ton ağLadım gözLerim şişti zaten uyumak istiyorum... Uyuyamıyorum :agla:

GünLüküme KÖTÜ ßi ßaşLangıç yaptım inşaALLAH bööLe kötü devam etmem :agla:

yarın yine bu saatLerde görüşmek üzere inşaALLAH

qaRaMeL
14-02-10, 22:23
SevgiLi qaRameL'im

insan günden güne nasıL da değişio:melek:
Bugün çok mutLu oLmayı denedm oLdumda ALLAh'a şükür :melek:

Ahh annem ahh :gulkiz:
babamın aLdıgı hediyeyi beğenmemekte çok ısrar edio :D
Bigün adam isyan edecek :gulkiz:

Ahh babam Ahh :gulkiz:
annemin huyunu biLe biLe ne diye kadına çiçek aLırsın :kopar:

Bugun de kendimi mutLu görmeyi denedm oLdu :melek:
İnşaALLah hep bööLe devam ederim :D
SevgiLisiz bi sevgiLiLer günüm müthiş gecti ;)

qaRaMeL
15-02-10, 23:12
İnsan gün geLir tanımadıgı bi kişiyLe her istediğin payLasabiLirmiş bu Lafa inanmazdım ama bugun inandıracak biri çıktı karsıma... Tanımıorum.. ama sanki yıLLardır dostummus gibi davranıo sıcak yakLasıo ama bunun aLtındada bişey vardır die hep temknLi yakLasmayı tercih ediorum ama basaramıorum ööLe bi konusması varkii sabahtan aksama kadar konussam bıkmam gibime geLioo anLam veremiorum.. Neden acaba yıLLardır tanıomus gibi görüorum onu...

Hep bişeyLer bekLeriz hayattan acaba biz hayata ne verioruz ki daha fazLasını istme güdüsüne kapıLıoruz..
İnsanLığın getirdği benciLLik oLsa gerek die düşünüorum...
Suan üşüorum bi titreme geLdi... uyurum birazdan sıcacık yatagımda :p

LoLy.
16-02-10, 19:24
günLügün hayirLi oLsn(:

qaRaMeL
16-02-10, 21:08
saoL :D:D :p

qaRaMeL
17-02-10, 23:30
Hayat film karesi gibi gözler önünde
Beni boşver kendine söz ver
Aklımdan geçen onca kelimenin unutulmaz değerlerinden
Bir tanesi benimle sonsuza , yaşananlar aklımda
Tüm karanlıklar açılır ışıklara bu güneşimi sakla

Yine dolu kalbim özlemle
Bir garip hasret yanıyor yüreğimde
Gözlerim ıslak yine aynı perde aynı yerde
Kapılıp gitmiştik aşk selinde ..

Yaktığın kalp senin değil gözlerimi çektim ben yetmedi sildim..
Sıradışı bir çok cümlemden kaç darbe alıp devrilmedin ?
Bükülmez bilekleri kestim , söyle neden böyle bu halim ?
Soğuk şehir bedenimi hapset , yardım dolu kapalı bu lanet ..

HaksızLık yapmayı ne kadr çok aLıskanLık haLine getirmişLer... Bugun birkez daha anLadım kii İnsanLık öLmüş... O onun kuyusunu kazar... ßu bunun arkasından konusur... O ona haksızLık yapar ve haksızLık karsısında susar susar susar... ve yine en ßa$a döner ve ßuna dayanmak da çok zor Susmayın dayanamıyorum haksızLığa geLemiyorum... HaksızLık yapanLar en sonunda beLasını buLurLar ELBET...
:agla:

ßugun sana yarın ßana ruhu artık topLumumuzda kaLmadıı..

_Şahmeran_
18-02-10, 11:29
Büyüyorsun ne güzel:)
Hayat sürekli derse tabi tutar,kimi sınıfta kalır kimi yatay geçer:)

qaRaMeL
18-02-10, 17:34
Büyüyorsun ne güzel:)
Hayat sürekli derse tabi tutar,kimi sınıfta kalır kimi yatay geçer:)

ama ben hep gecmek ve kaLmak arasında kaLıorum :vergaz:

mersindelikanlısı
18-02-10, 17:36
sen ablamı dinle doğru doğru sölüyor:)

qaRaMeL
18-02-10, 17:42
sen ablamı dinle doğru doğru sölüyor:)

ßizde anLadık doğru söLüo tabii ama ßende kendi durumumu söLedm arada kaLıorum die :S :agla:

mersindelikanlısı
18-02-10, 17:50
ßizde anLadık doğru söLüo tabii ama ßende kendi durumumu söLedm arada kaLıorum die :S :agla:

ağlamana gerek yok biraz nasihat gibi olacak ama idare et:)
her zaman pozitif düşün bn hep öyle yapıorum bişeye kızdığımda filan negatif düşündümmü bazen kendime kızıorum da neyse makaraya vermim konuyu,işte karşındaki insana ne kadar pozitif davranırsan karşılığı pozitif olur ama negatif bir insanla karşılaşırsan karşılığı her zaman negatif olur zaten fizikte mi kimyada mı her neyse + ve - kutuplar birbirini çeker bu yüzden sen, her kişi ne kadar negatif olursa olsun onu pozitif olmaya çalış negatif olmaya çalışma yoksa en sonunda o kutuplar çarpışır kaza yapar darmadağın olursun Allah Korusun:D:deli:
o yüzden kısaca sen ne olursa olsun dünyaya pozitif bakmaya çalış negatif insandan uzak dur çok uzun bi metin yazdım ama belki bi yardımcısı olur die yazdım ne kadar yardım olursa o kadar iyi senin için:):oke:

qaRaMeL
18-02-10, 17:54
ağlamana gerek yok biraz nasihat gibi olacak ama idare et:)
her zaman pozitif düşün bn hep öyle yapıorum bişeye kızdığımda filan negatif düşündümmü bazen kendime kızıorum da neyse makaraya vermim konuyu,işte karşındaki insana ne kadar pozitif davranırsan karşılığı pozitif olur ama negatif bir insanla karşılaşırsan karşılığı her zaman negatif olur zaten fizikte mi kimyada mı her neyse + ve - kutuplar birbirini çeker bu yüzden sen, her kişi ne kadar negatif olursa olsun onu pozitif olmaya çalış negatif olmaya çalış yoksa en sonunda o kutuplar çarpışır kaza yapar darmadağın olursun Allah Korusun:D:deli:
o yüzden kısaca sen ne olursa olsun dünyaya pozitif bakmaya çalış negatif insandan uzak dur çok uzun bi metin yazdım ama belki bi yardımcısı olur die yazdım ne kadar yardım olursa o kadar iyi senin için:):oke:

saoL eywALLAH :D ßu durumda kendimden uzak durmam Lazım :D ben negatif ßiriyim :D:D:D :gul: neyse makara yapmayaLım yardımcı oLdun saoL MersinLi :claps: :gulver:

Mysteria
18-02-10, 18:42
Gunlugunu yirim senin kiz cadiii ;d
:kiss:

_Şahmeran_
18-02-10, 20:51
Kız mı?
Garamel kız demeyin bu sitede kim kız kim erkek artık ayırt edemez oldum,bunalma belirtisi heralde :kopar:

qaRaMeL
18-02-10, 21:20
Kız mı?
Garamel kız demeyin bu sitede kim kız kim erkek artık ayırt edemez oldum,bunalma belirtisi heralde :kopar:

ßunaLıma girme Kızım ben :D:D:D

_Şahmeran_
18-02-10, 21:21
Bu üç oldu,çekirge misali :D

Yaw profilinize "bayan" oldugunuzu belirtecek bir cümle eklesenizde bende bu çelişkiler içinde kalmasam nasıl olur yeni üyeler:)

Mysteria
18-02-10, 21:27
Avatarini duzeltcez kiza benzick artkkk merk etmeyin :p

qaRaMeL
18-02-10, 21:30
DüzeLttik :D ama bööLede çok kız oLdu bea :D:D

Mysteria
18-02-10, 21:37
Oooh super oldu bence çokta yakisti
ayrica çok seviom ben bu avatari :p

qaRaMeL
18-02-10, 21:48
saooL :D:D bende sevdiim :D

Mysteria
18-02-10, 21:49
Rica ederm balm :muju:

qaRaMeL
18-02-10, 21:53
ayyhh ßugun forumdan ßirini daha tanıdım şoook şekey ßiri :p aynı ßenn :D

$$$$ sakın kimsye sööLeme ama ßen ßu kızı şook şevdim :p sonra $ımarmasın dimi :D:p

Az önce doktordan geLdm aksam aksam ßi iğne yedim çokk aciyo :(
Pazartesi doktora gidicem ßide bu çıktı :sinirli:
Neisee yaRın Görüşürüz qaRameLim :D

Mysteria
18-02-10, 21:55
Oda seni çok sevdiiiiiiiiiiiiii :o Simarin hadi beraber vbsndmfg :slk:
Geçms olsun kuzuum ;o
opuldun :kiss:

qaRaMeL
18-02-10, 21:57
Oda seni çok sevdiiiiiiiiiiiiii :o Simarin hadi beraber vbsndmfg :slk:
Geçms olsun kuzuum ;o
opuldun :kiss:

$ımaraLım hoßaaa :D ama kmse ßu $ımarıkLıkLa bize dayanmaz :p
SaoL Kuzum... sende öpüLdün :muju:

Mysteria
18-02-10, 21:58
Amaaaaaan bizi seven boyle sevsin vabsndmfg ;d
Alisin bize ok ? (h)

qaRaMeL
18-02-10, 22:00
Amaaaaaan bizi seven boyle sevsin vabsndmfg ;d
Alisin bize ok ? (h)

aynen :p :D ama fazLa gökLere çıkmayaLım bu suLarda gezeLim şimdiLik bööLe ii :D :p :cee::cee: :kiss:

Mysteria
18-02-10, 22:03
katiliyorum sonra kendimize gelemeyiz hsjdkfgh ;d
:muju:

qaRaMeL
18-02-10, 22:10
aynen :D:D :gulver: :muju:

Kalpsiz Güzel
20-02-10, 15:04
oo hayırlı olsun delümm:F:

qaRaMeL
20-02-10, 15:16
saoL dadLum :gulver:

qaRaMeL
20-02-10, 22:57
qarameLLiiim
ßugun mutLuyum çünkü ruhiiim geLdii :gulkiz:
Çok özLemi$iiim ruhiimi herkes çok begenmiişş onuuu tanı$an herkes çok memnun oLmus Ruhiim ßeniim nasıLda bakıor çok dadLuu ALLaH nazarLardan sakLasıın MASALLAHHH :D

ßugun MeLeküümü Gördüm çok şekerdii benm arkadasımm :D:D :gulkiz:
ßiraz muhaßßet ettikten sonra gitti :( Veeee aßimLe fiLm izLedik zombiLer faLan tırsmadım amaaa iğrendiimm bööykk o yüzLer çıkmıo akLımdan ama fiLmin sonu duygusaLdı begendmm ii ki fiLmdeki ßeßek kurtuLdu yoksa teLefon açıp Senariste Küfredecektm :D :D

qaRaMeL
21-02-10, 22:19
qaRameLiiiim ben geLdiiim hoşgeLdin de abLana :D :F: (deLirmedm qünLüğümLe konusuyorum :F:)

ßugun bir kez daha insanLArın ne kadar maLtooz oLdukLarını anLadım :vergaz:
Herkes ßirßirinin arkasından konusyoo herkes ßirßirinin işine parmağını sokuyo :sinirli:
ßıktımm hata yaparLar pişman oLurLar !!! hata yapmaman için urasan insanLArıda kırar üzerLer hep kendiLeri hakLıdır ya zaten :sinirli:

ama bunLara ragmen mutLuyum :D

Çnküü beni anLayan seven yanmda oLan insanLar var!!!... :gulver:
OnLar oLmazsa hayatta kaLamam ayakta duramam hemen düşerm zannediyorum :(
onLarı çok seviyorum basta RUHİİ'mii tabiki :muju:
Yine takvimden bir günü devirdik yasLanıyoruuuz :D

mersindelikanlısı
21-02-10, 22:46
arkadaş forumda ruhi varsa kim söleyebilir mi tanışmak istiomda kim diye harbi merak ettim gizemli ruhiyi:F::D

qaRaMeL
21-02-10, 22:59
Ruhii'mm forumdan değiLL :D :F:

mersindelikanlısı
21-02-10, 23:00
olsun belki gizli giriyordur bi denim dedim:D:F:

qaRaMeL
21-02-10, 23:04
:D:D denedn oLmadı :D :D ama çok merak etme merak ii değiL :D

ShyzOpHrEniC
21-02-10, 23:08
tmm çocuklar sıkıntı yapmayın.
itiraf ediyorum ; Ruhi ßenim.

qaRaMeL
21-02-10, 23:10
puhahahahhaha Kendini Ruhi zannediyoor :D

ShyzOpHrEniC
21-02-10, 23:16
Senin Sevdiğin ßir $ey Olmayı nie zannedim ki :D Allah Göstermesin :D mersinliye küçük ßi yem attım ama daha ßüyük ßi sazan Geldi ßen napim :D:D:D

Neyse Gülüm Hayırlı olsun Günlüğün. Onu dicektim zaten.

qaRaMeL
21-02-10, 23:23
EywALLAH gözüüm :D:D benm sevdiğim sey oLmak için miLLet öLüo :D

ShyzOpHrEniC
21-02-10, 23:30
Evet ßiliorum. Nasıl ki Cenaze araßasına ßinmek için millet ölüosa.

Seninkilerde öyle ölüo :gul::gul:

aL ßuda sana kapak olsun 3 gün konu$amazsın daha sen :gul::gul:

qaRaMeL
21-02-10, 23:33
öyLe öLmekte ßir marifet sen bence beni sevenLere soor ;)
beni daha doru dürüst tanımadan hüküm verme derim ;) 3 gün konusamama meselesine geLncede 3 dk sonra konustum hayatım ;) :D:D

ShyzOpHrEniC
21-02-10, 23:38
ßana Ka$ Göz yaparak Konu$ma ßu ßir.Sana hüküm vermek Gißi ßi derdim yOk Olmazda zaten ßu iki.istiOsan 3 sene sonra konu$ ßenim için ßunun hiçte önemi yok.sadece espriydi ßu da üç.

Hayırlı Olsun dedim ve Gittim.

qaRaMeL
21-02-10, 23:43
sanki biz şaka oLdugunu anLamadık....
hayrLı oLsun dedin saoL gözüm eywALLAH .... :oke:

mersindelikanlısı
22-02-10, 13:10
Senin Sevdiğin ßir $ey Olmayı nie zannedim ki :D Allah Göstermesin :D mersinliye küçük ßi yem attım ama daha ßüyük ßi sazan Geldi ßen napim :D:D:D

Neyse Gülüm Hayırlı olsun Günlüğün. Onu dicektim zaten.

ya şizo benden büyük çipuralar da varmış sen hala bana sazan diyon:D:kopar::kopar:ayrıca qaramio arkadaş canlısı olmak ruhumda var napimm:D

qaRaMeL
22-02-10, 21:25
qaRameLiiim
Bugun hayatımın en korkunc anını az önce yasadım :agla:
İnsanLarın herseye burnunu sokmasından bıktım hayatıma mudahale etmelerndn bıktım :agla:
Bazen öLsem noLur ki diorum :( ama ALLAHIN verdiği emanete hıyantten baska birşey olmadıgını biliyorum onun için toparlıyorum kendimi :(
Kimsenn oyuncagı değilim olmamda !!!
Herkesin hayatım hakkında karar vermeLerini önLeyemedim gitti :agla:
Su araLar en çok Bursa'ya gitmeye ihtiyacım vaaar :( Keske gitsem ama okuL vaaar :agla:

Neyse artık yarın görüşürüz inşALLAH :(

qaRaMeL
23-02-10, 22:57
qarameL'im
Ruhi bugun okuLa geLdi beraber çok eğLendik :D ALLAH bozmasın :D
Bugun öğLeye doğru sinrLerimi bozan oLayLar oLsada Küpra'mLa konustukdan sonra sinir faLan kaLmadı iiki varsın Kübişim :gulver:
Bugun kendime geLdim biraz oLsada yoğun 2 haftadan sonra iLk defa bu kadar rahat ve mutLu hissediyorum kendimi ALLAH bozmasın :melek:
MutLuLuk denen bişey kaLmamısken Kübiiim bitanem benm beni çok mutLu etti :gulver::gulver::gulver:

Hayatta hiç ummadıgımız anda geLen mutLuLukLarLa.. en çökmüş anımızda mutLuLugu tam ensesnden yakaLamısken.. bırakmamak için eLinizden geLeni yaparsınız ya.... bende eLimden geLeni yapıyorum ki mutLuLugumu kaybetmym ama eLimden geLeni yıkacak gçte bir darbe yemeyene kadar mutLu oLurum !!! Suan mutLuyum ama 2 dk sonra ne oLacagım beLLi oLmaz !!! Oyyyhhh içimden geLenLeri bi türLü yazamıyoruuum nedense :D çok doLuyum ama yazamıyorum inşALLAh bi gun onuda basarcam :D

qaRaMeL
27-02-10, 00:14
qaRameLiiimm

Bugun en sevdiğim kişiLerLe konustum onLarı çoook özLemişim teLefonda konussak biLe artık bana yetmiyo :( :'( Babam desen zaten göremiorum haftada sadece 1 kez benm ömrüm hep özLemekLe mi gececek :( die soruyorum hep kendime ama kader diyorum katLanıyorum :(
Artık kapanmıyor yaraLArım sardıkça kabukLarı soyuLuyor yasımLa yasadıkLarım arasında orantı kurmya çaLısıorum ama oLmuyoo :(

Karsımda duruyor o güzeL hayaLin
AşkLarın en güzeLine bakıyorum
Sevgimi haykırmak istiyorum
SoLugum kesiLior birden..
ÇığLıkLarımı kimse duymuyor artık...
Eriyorum... Tükeniyorum...
Gnden güne sensizLik ateşinde öLüyorum ... :gulver:

Seni seviyorum dediğim anda
Birden dur diyor beynim
neden bu çaresizLik
diye soruyor bana...
Ve yine bağırmaktan aLamıyorum kendimi...
Bağırmak istiyorum....
Sesim içimde öLüyor....
Ben sende öLüyorum....

İ.L

qaRaMeL
27-02-10, 23:59
qaRameLiim

İnsanLar can acıtıcı LafLar söyLeyip sonra bunLarı söLememiş gibi davrandıkLarı zaman gıcık oLuyorum :@ sen o kadar LAfı söLe et sonra ağzımdan kaçmıstı bi anLık sinirdi die geciştirmeye çaLıs yok yaa baska sıkıntın varmı :Q Sonrada sen hiçmi sinrLenmiyosun die soruyoLar işte sana sinirLenmşşimki tavır aLıyorum allalalalallaalla :kac:

Bugun dedikodunun ne boyutLAra geLdiğini bir kez daha gördüm :S MaLesef arkadan kuyu kazan insanLAr oLdugu sürece ben bu dünyayı sevemicem :/ NasıL oLuosa artık o iş çeviriciLer bi yoL buLuyoLr ortada kaLan kuyusunu kazdıkLarı kişi oLuyo ne yazıkki :S
Neyse artık Dünya haLi aLışmak zorunda kaLdık bi kere !!!

HatrLar mısın?
SennLe birLikte ne çok gezerdik güL kokan bahçeLeri
Her seferinde koparmaya kaLkardım
Sen durdururdun beni
Hep şunu " Seni benden koparsaLar ne hissederdin? işte güL de topraktan ayrıLırken aynı seyLeri hissedecek" derdin
Seni bu yüzden severdim!
Seni bu yüzden toprağım ((canm kanım NEFESİM )) gibi hissederdim
Ve sana bu yüzden KALßimin En güzeL yerini verdim
Sırf sen bende yasa diye BenmLe kaL diye !!!
Sen yasaki bana can ver!
Sen yasaki bana Kan ver
Sen yasaki NEFESİm oL
ßende o nefesLe yasayayım!!!!

İ.L

ŞiZoFreNiK AtAK !
28-02-10, 03:02
qaRameL günlük ii hoş güzel de Günlük'ün adı :Sss :gulver:

qaRaMeL
28-02-10, 13:39
GünLüğümün adı bence tam nickime uyuyor....
ßu arada saoL

ŞiZoFreNiK AtAK !
28-02-10, 16:13
tamm kabul günlüğünün ismide güzel kıskndım ondan yazdım :melek:

qaRaMeL
28-02-10, 17:39
kıskanma sekerim :D saka bi yana saoL :D

qaRaMeL
11-03-10, 00:13
qaRameeeL

ahh ahh diye başLamak istiyorum söze :D Bugun en sevdiğim arkadassım... hayatım.... bitanem... hayatta en çok değer verdiğim kişilerden oLan.... kardeşLerimden ayırmadıgım.... KüPRam'ın dogum günüydü :) Çoook egLendk ii dogmus benm arkadasım iiki o var ii ki hayatta güvenebiLeceğim aiLemden sonraki en degerLi insan vaar :) Burdan teyzeme teşekkür ediyorum ii ki KüPra'mı dogurmussun :D:D :gulkiz:

Ve bugun yazıLısız gecen bir gundü yani süper bi gündü :D:D Bi öğrenci hergun yazıLı yapıLmazki ya da her gun ödev oLmaz ki arada bir rahat bırakın yaaaaLinkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir. :D

Çoook yorucu bigundu tiyatro,gazete ve dergi 3'ü birarada insanı çook yoruyor :o ama mutLuyum hep böyLe devam etsiiiin :D(AMİN)

İLerde görüşmek üzere esen kaL günLük gardas :kopar::D:D

qaRaMeL
14-03-10, 01:02
off ne gündü bee diye başLamak istiyorum :D

Adamın biri kendini hediye paketi gibi yapmıs çıkmıs sokaga ne oLuyo anLmadım yarın çıkar kokusu :D ama esege aLtın semer vursan essek yine essek :D (Hiç yakısmamıstı payLaçoLara benziyodu :D hediye paketi gibi oLmustu :D)

Suan "Suya atıLmıs aspirin gibiyim HoşurtuLu ve Paramparça" :D :vergaz: :D

Ve bugun çok deger verdiiğim kişiyi kırdım :( değer verdiğim bi insanın aniden beni tanımıyomus gibi davranması.... hatta davranmaması... ne kötü bişey bunu anLadım :( Offffff herşey bitti Dostumu kaybediyorum gaLiba ve kendimden bir kez daha nefret ettim bugun :(

Hiç birşey eskisi gibi oLmayacak.... Dostumm arkadasım canım bitanem herşeyim bu hatayı bugun yapmamaLıydım ama insanLık haLi oLdu bi kere :( GeL artık eskisi gibi oLaLım her zamanki gibi Canıımmm Bacııımm de bana :(

Kendimi çoook kötü hissediyorum :o Nedenn yaptım o hatayı (SebepLerim vardı söyLeyecektim oLmadı...)
:( offf offf off keske o teLefona cvp verseydim böyLe oLmazdı çok pişmanım :(

Bu yazdıkLarımı sana söyLemeye utanıyorum.... Özür DiLemek istiyorum... diLeyemiyorum...
İnsALLAH beni anLarsın :o (beni bir kez dinLeseydin böyLe oLmayacaktı asLında hak verecektin bana :()

Beni iyi tanıyorsa Zaten anLar beni ne kadar üzüLdüğümü biLir... (Sana Dostum demeyi özLedim :( )

Herşey bitti sen gittin
Hatamı yüzüme vura vura gittin
HakLıydın kendince ne diyebiLirdim kii sana
Ama biraz da oLsa dinLemeLiydin beni
Ne kadar haksız oLsamda dinLemeLiydin
SebepLerim vardı
SöyLeyecektimm...
OLmadı....
SağLık oLsun "Dostum"
Birgün anLarsın benii
O bir gün hemen yarın oLmaLı asLında
Tekrar eskisi gibi oLmaLıyız seninLe
Yok dersen anLarım üstüne düşmem
Ama seni sevdiğim için yaptıgımı bi anLatabiLsem sana
Bi sebebini söyLeyebiLsem
Ama söyLeyemem
DiLim tutuLur
KaLırım karsında
Boğazım düğümLenir ...
konusmam...
Herşeye rağmen iyi ki varsın !!!
İyi ki hayatımda oLdun !!!
Sen bana dostLugu öğrettin
12 yıLLık kardesimsin seni hiç birşeye değişmedim
Değişmemde..
HoşçakaL "Dostum" HoşçakaL "biricik arkadasım" HoşçakaL "12 yıLım"
İnşALLAH bu satırLarı değiştiririm iLerde
HoşgeLdin "Dostum" HoşgeLdin "Biricik Arkadasım" HoşgeLdin "12 yıLım"

İ.L

beren_26
14-03-10, 12:07
günlüğün hayırlı olsun garamel:) bende tutcam yakında formda günlük tutmak adet oldu:D:D

qaRaMeL
14-03-10, 21:50
saoL canım :D

sende tut ama benm günLüğüm kadar acımsı oLmaz inşALLAH :)

beren_26
15-03-10, 14:06
yok ben günlük tutmayı sevmem şekerim şaka dedim:D:Dsen yaz ben okurum:D:D

qaRaMeL
15-03-10, 20:45
özeLime mi giriyon ne ayıpp Laaan :D

beren_26
16-03-10, 16:16
:kopar::kopar:kilitle sende çıkarken:D:D

th3_l1nk1np4rk
16-03-10, 16:18
:kopar::kopar:

qaRaMeL
16-03-10, 21:57
hea ben nasıL düşünemedim :D :p

qaRaMeL
18-03-10, 00:02
qaRameL...
Müthiş gecen bir günün ardından aksam yasadıkLarım beni çok yıktı .. BoğuLuyorum... Dayanamıyorum yeteer diye bağırmak ve istifamı vermek istiyorum hayata ...
ama ne yazıkki istifa etmek o kadar kolay değil... işte kolay olmadıgı için bir türlü istifamı veremiyorum... Hayat beni artık yok yazsa iyi oLacak :)

ve herşeye herkese rağmen güLüyorum sırf inat oLsun diye.. Ve kendimi bu yüzden tekrar yeniliyorum hergün hergün sırf hayata yeniLmiyim diye.... Herşey kayıyor gidiyor yavas yavas boğazım düğüm düğüm oLuyor bazen.... Ben bu acının üstüne ysayamam derken yenisi ekLeniyor ... Hani derLer ya insana geçmişteki acıLar şimdii acıLardan daha koLay geLir diye...

offf neyse aksam aksam fazLa girmeyeLim :) hadi baş baş qaRameL

Rüzgar !
18-03-10, 00:13
qaRameL...
Müthiş gecen bir günün ardından aksam yasadıkLarım beni çok yıktı .. BoğuLuyorum... Dayanamıyorum yeteer diye bağırmak ve istifamı vermek istiyorum hayata ...
ama ne yazıkki istifa etmek o kadar kolay değil... işte kolay olmadıgı için bir türlü istifamı veremiyorum... Hayat beni artık yok yazsa iyi oLacak :)

ve herşeye herkese rağmen güLüyorum sırf inat oLsun diye.. Ve kendimi bu yüzden tekrar yeniliyorum hergün hergün sırf hayata yeniLmiyim diye.... Herşey kayıyor gidiyor yavas yavas boğazım düğüm düğüm oLuyor bazen.... Ben bu acının üstüne ysayamam derken yenisi ekLeniyor ... Hani derLer ya insana geçmişteki acıLar şimdii acıLardan daha koLay geLir diye...

offf neyse aksam aksam fazLa girmeyeLim :) hadi baş baş qaRameL

Neden hep beni buluyor dediğin oluyor mu seninde . Eski bi sarkının meshur sözlerindeki gibi günahım neydi allahıım dediğin ..

Ve hayatına reset atmak istedin anlar , bir şeyleri değiştirmek icin bir fırsat verilseydi ah neler yapmazdım gibi keşkelerin ..

Sövüyormusun sende hayata , her darbede öldüren aşkın kurbanı olduktan sonraaa :)

qaRaMeL
18-03-10, 00:16
Ewet istiyorum reset atsam ne oLcak yine aynı programLArı yükLiycem kendime :o Hayatı değiiştirmek yerine hayatımın su son 3 yıLını tamamen siLebiLseydim keşke diyorum ama oLmuyor :o yapamıyorum :( askın kurbanı değiLim oLmakta istemem benim yasadıgım seyLer tamamen bagımsız :) Zatende o yüzden çaresi yok gibi gözüküyor :)

Rüzgar !
18-03-10, 00:23
Ewet istiyorum reset atsam ne oLcak yine aynı programLArı yükLiycem kendime :o Hayatı değiiştirmek yerine hayatımın su son 3 yıLını tamamen siLebiLseydim keşke diyorum ama oLmuyor :o yapamıyorum :( askın kurbanı değiLim oLmakta istemem benim yasadıgım seyLer tamamen bagımsız :) Zatende o yüzden çaresi yok gibi gözüküyor :)

o yüklüceğin programların sürekli yeni sürümleri cıkıo güncelleniyo vs. 10 kisiye sorsan 9u mutlaka hayatındaki bazı yılları silmek yaşanmamıs gibi sayılmasını isterdi . ama öyle olamayacağı icin ilerki yıllara asılmak lazımki ileri zamanda geçmişimiz gibi olmasın vesselam.

qaRaMeL
18-03-10, 00:28
inşALLAH oLmaz vesseLam hacım :) işte zaten geLeceğimi düşünerek asıLıyorum :) düşünceLErin için saoL hacım :) :gulver:

Rüzgar !
18-03-10, 00:32
rica ettim broo (:

qaRaMeL
18-03-10, 00:39
tamam bro :) ama bro ne demek birader gibi bişey mi :)

''qMz''
18-03-10, 00:42
baş baş :D

qaRaMeL
18-03-10, 00:43
baş baş :D

Rüzgar !
18-03-10, 00:48
biraderrrr :)

soytarılık etmeden güldürebilmek seni
ekmek çalmadan doyurabilmek
ve haksızlık etmeden doğan güneşe
bütün aydınlıkları içine süzebilmek gibi
mülteci isteklerim oldu ara sıra, biliyorsun..
şimdi iyi niyetlerimi
bir bir yargılayıp asıyorum
bu son olsun be..bu son olsun!
bu da benim sana
ayrılırken mazeretim olsun!

buraya yazasım geldi aklımda kalan bir şiirden alıntı :)

qaRaMeL
18-03-10, 00:53
:) istediğini yaz günLüğüme :D ahahahahah :kopar:

şiir için saoL :gulver: bro :D :)

Rüzgar !
18-03-10, 01:04
rica ederim brooo :D

qaRaMeL
18-03-10, 22:04
Keşke suan Bursa'da oLsam :D ne güzeL oLurdu :) ahh ahh bugun müthiş bir gündü :D GüLşah erkek kıLığına girdi çok komikti :D süper bi gündü :D Sonunda siparişi verdik yarın aLıyoruz inşALLAH sağlam bişey getirirLer :D:p

İşte buyuzden hayata bağLanıyorum sevdiğim ve beni seven insanLarLa mutLu oLuyorum. İnsanoğlu işte bi gün üzgün bir gün mutLu hatta bu anLık biLe oLuyor en güçsüz anınızda ööLe bi haber geLiyorki hayatnız birden aLt üst oLabiLiyor ve en kötü anınızdan öLe bir haber aLırsınız ki o sizi dünyanın en mutLu insanı yapar :) Dostum Sensiz gecen herbir gün çok zor geLiyor ama saoL benmLe konustugun için beni anLadıgın için Kaç gündür safak sayıyorum ne zaman konuscaz diye ama sonunda konustuk ve çok rahatLadım Seni Tekrar Kazandıgıma Çok Sevindim HoşgeLdin Bitaneciğim :gulver: HoşgeLdin eşsiz insan gönLüme tekrar kendi isteğinLe HoşgeLdin :)

VarLıgın öyLe bir sevinç ki
Var oLdugun sürece mutLuyum
YokLugunda öyLe bir burukLuk veriyor ki içime
Ama yinede bir umut oLuyor umutLanıyorum
Sen oLdugun sürece yasarım tüm acıLarı kederLeri seninLe payLasırım
Sen yoksan eğer o acıLar katLanır da katLanır azaLmaz acıLarım
Sen Dünyada oLdugun sürece bende seninLeyim
ÖLüm biLe daha koLay geLiyor ağzıma
Senin ismini söyLerken yine tekrar düğümLeniyor boğazım
Sen Sen Sen ismini bugun daha çok söyLemek istiyorum
Çünkü defaLarca KaLbime HoşgeLdin Dostum demek istiyorum
Ve bunu bugun defaLarca sana söyLememe rağmen haLa söyLemek istiyorum
SeviLmeye değersin..
Bende oLdugun sürece benimLesin..
İ.L

qaRaMeL
24-03-10, 23:45
qaRameL :D

SeLamın aLykum :D aLykum seLam diemezsin :D ama içinden geLiyo biLiyorum :D

Neyse
Bugun çok güzeL bi gündü :) AkLımda oLan herşeyi çözdüm sayıLır :) tek bir sorun var oda herşeyin daha yeni başLıyor oLması beni tedirgin etmekLe birLikte biyandanda heyecan veriyor:) Benim bu değişken haLim cevremi etkiLiyor :D SürekLi soru soru soru :D Bıktım canım aaaa :D :p

Fizik yazıLım güzeLdi iLk defa böyLe bir fizik yazıLısı gecirdim :p beLkide kafam rahattı onun için kim biLir :) Bugun prmagımıda kestm :( ama yine mutLuyum ALLAH bozmaz inşALLAH :D

Ahh ahh annem ahh Bi günde beni hakLı çıkarma ya seni şoooookl sevdiğimi biLiyosun kıramadıgımıda biLiyosun her işini bana yaptırıyosun :D Babama bişey söLeyeceğin zmaan biLe beni kuLLanıyorsun :D Babam AntaLya'dan çabuk geLsin yaaa özLedm :o :agla: GeLicek ne fayda bidaha gidicek pazartesi :(

neyse günLüküm hadi bana iyi geceLer :)

qaRaMeL
27-03-10, 01:08
qaRameL (:

KendinLe iLgiLi tek bir söz yaz deseLer "probLem" derdim :) Bugun ASP yazıLısı oLduuk süper geçti :) YGS LYS derken hayat gidiyoor yaa :o Sınav Sınav ve yine Sınav çoook stresLi bi hayatım vaar ya heran nerden bişey çıkacak diye yasıyorum :D:D MeseLa artık sınav günLerini saymıyorum :D Çünkü nerdeyse her gün bi tane kesin ya sınav ya da sözLü oLuyoor :D SıkıLLLDıııııııııııııııııııımmmmmmmmm yasamakk istiyorum yaa :( Daha çocukLuguma doyamadan okuLa gittim :) gençLiğimi okuL sıraLArnda çürütmekLe devam ediyorum :D Pfff GüLüyorum yinede GüLmek güzeL birşey :) Bu kadar güLmesem haLim ne oLurdu diye düşündüğüm oLuyor bazen :D

İyi ki güLüyorum yinede herşeye rağmen Çünkü kahkaha atmayı bekLersek bir tebessüm biLe edemeyiz :) Bazı arkadasLarımızı yarısmaya gönderdik inşALLAH dereceyLe dönerLer :) yazın stajımızın iptaL oLacagını duydum :D Yuppppppiiii ne güzeL tatiLimi yaparım bende :D gecen yaz ki gibi tatiLde saat 8de uyanmam inşALLAH :D Stajın kesin oLarak iptaL oLacagını duymadan sevinmemeLiyim :D sonra direk düşüyooor hayaLLerim suyya :D

bugunLuk bu kadar yeter hadi baş baş qaRameL :D :gulkiz::aga:

qaRaMeL
28-03-10, 01:56
qaRameL

Bugun güzeL bi gündü :) öğLeye kadar ki durum maLum dershane test YGS LYS muhabbetLeri :) ÖğLeden sonra güzeLdi amcamLara gittik orda kuzenLer faLan oturduk çoook eğLendik ya :D MüzikLer oyunLar çok eğLenceLiydi :) kuzenLerLe muhabbet etmek daha bi eğLenceLi oLuyor ya :D

ßugun Serkan abi aradı konustuk özLemişim yaa :( Pfff burda oLsa ne oLur ki sankii :D Süper biri ya :D Şimdi konusuyoruz :) Sinir etmekLe mesguLum onu :D Yazııık bişey diemio garißim :D guduuuu :D ßigün fena dövecek ama ne zaman bekLiyorum :D

Neyse ßugunLuk baş baaş :D

qaRaMeL
17-04-10, 22:18
qaRameL'imm :)

An geLir insan güLerken ağLarmıs GözyaşLarı seL oLup akarmış... İşte suanda yasadıgım oLay bu sözLe uyusuyor :( Az önceye kadar güLüyordum çooook mutLuydum Ama şimdi ağLıyorum. Anıma ağLıyorum yasadıkLarıma ağLıyorum pişmanLıkLarıma ağLıyorum kendime ağLıyorum...

ßi geLse bi konussam rahatLıycam ama geLmiyosun Hışto seni :Q Acımsı oLan hayatımı bir kat daha isotLadım :) :o Off Off nerden çıktı bu şimdi :( RahatLamak istiyorum hıçkırıkLarımLa boğuLuyorum . DuvarLar üstüme üstüme geLiyor . Yutkunamıyorum.....
AğLamak istiyorum boğazım düğümLeniyor. Konusamıyorum ağLayamıyorum....
Bu anın hemen geçmesini istiyorum.... Bu anın hemen bitmesini istiyorum....

Yutkunamıyorum... YoruLdum... Dayanamıyorum....

ShyzOpHrEniC
17-04-10, 22:22
ßırak qünlüqü falan ßen çıkıorum sayfaya ßi iki $ey at dalarım valla :kac: :D

qaRaMeL
17-04-10, 22:25
Baska isteğiniz var mı ßeyfendi :D :kac:
İnşALLAh Aßim :) bakarım az sonra ugrasacak birşey çıktı bana :)

qaRaMeL
22-04-10, 00:26
qaRameL
SeLAmın ALeykum ben geLdim :)

Gecenin bu saatinde içimden yazmak geldi...İçimde ne varsa dökmek istiyorum ama dökemeyeceğimi bilerek sadece rahatlamak için bir iki cümLe yazıverem istedim :)

Her gecen gun beni daha da korkutuyor buyumek omuzLarımda oLan yuku bir kat daha artırıyor . Her gecen gun daha iyi anLıyorum hayatı... Her gecen gun yeni seyLer öğreniyorum her gecen gun Bir darbe daha yiyiyorum hayattan... SaoL demek istiyorum ben yinede şükür :) :melek: Kendi hayatımızdan şikayet etmekten baskaLArının hayatını göremez oLduk zaten ;) ben yasadıgım hayatı begenmiyorum diyorum .. Oysa bir baskası benim yasadıgım hayatın 10da 1ini yasamak istiyor bunuda düşündükce şükür Ediyorum Raßßime :)

Her zaman bişeyLErin bizi buLmasını isteriz oysa biz istediğiz sey için ne kadar uğrasıyoruz ki? Yani onu ne kadar istiyoruz Çooook istiyoruz ama İstemekLe yetinmek yetmiyor herzaman..... MevLana ne demiş "Kuru duayı bırak, ağaç isteyen tohum eker. " dogru söze ne denir :) :melek:

Bazen hayatın fısıLtıLArını duyuyorum kuLagımda hep ben mi sucLuyum diyor ? Senin hiç mi sucun yok beni böyLe yasayan sensin diyor !! Bunu hayat mı söyLuyor yoksa vicdanım mı?
Vicdanım demek istiyorum Çünkü yanıLmayan tek sey "VİCDAN" Kendime bazen vicdan aynasında bakıyorum ne kadar dogruyum ya da ne kadar yanLıs ya da vicdanım sızLıyor mu ?
O ayna bana neLer öğretmiyor ki... Vicdanıma bakmak için kaLbimi yokLuyorum KaLbim ne diyor oda vicdanımLa beraber mi düşünüyor :) Bazen beraber düşünüyor bazen ayrı düşünüyorLar... Vicdanımın sesinin dinLemek aLdıgım kararLArda basarıLı oLdugumu gösteriyor :) Ama kaLbimLe duyguLarımLa verdiğim kararLar çogu zaman yanLıs oLuyor ve baska yönLere gidiyor ....

Hayattan "Şikayet Etmiyorum Şükür Ediyorum" DiyenLerden oLmak diLeğiyLe ;) :)

beren_26
22-04-10, 01:37
ayy bu kız beni çok güldürüyo allahta onu güldürsünnn:melek:

qaRaMeL
22-04-10, 14:31
Amiiin İnşALLAH güLdürecek :) AsLında çok guLen bir insanım zaten Sırf kendimi daha iyi hissetmek için :) Herseye güLüyorum ...

qaRaMeL
22-04-10, 23:28
qaRameL

Pooooff bugun çok değer verdiğim bi insanın kardeşinin kaza geçirdiğini duydum şoka girdim çoook üzüLdüm :( :agla: Çocuk daha küçük ya 10 yasında ne diye topu aLmaya caddeye kosarsın ki :Q Ahh çocuk ahh üzdün herkesi :! Ama ALLAH korumus kötü bişeyi yok arabanın hızLı oLmasına ragmen dudagı patLamıs birde bacagındaki kemik çatLamıs ßuna da şükür dieLim :) :melek:

ßugun baya eğLenmiştim bu haberi duymadan öncede gayet mutLuydum ALLAH'a şükür ßu haber içimde burukLuk yasatsada mutLuyum :) Umuuutt birdaha top oynamıcam diye ağLıomussun Ku$um yaa :kopar: :gulkiz: Aßin sana iyi bakmıyo Zaten hışto :Q Ama oda çok korkmus garißim bugun bana anLatırken biLe üzüLüyodu Sen yine aßinin kıymetini biLme Umut :Q:Q Annende çok üzüLmüş bidaha yoLa çıkarken dikkat et :D

ßugun butun bunLArın üstüne birde habersiz yazıLı oLduk :Q:Q Ayyhhh sinir oLduum hoca sürekLi tepemdeydi :Q Ama yaptım ALLAH'tan biLdiğim soruLArdı :D Yoksa ... yemiştim :p

Neyse qaRameL'iim hadi iyi geceLer Sanaa yarın görüşürük :D ßye'dım :D

qaRaMeL
26-04-10, 00:25
qaRameL'iiim :D

Bugun bi teLaş vardı bizim aiLede :D :p Amcamın ogLuna kız istemeye gidecekLerdi :D xD Ve gittiLer :D Dönene kadar canım cıktı acaba kızı verdiLer mi? diye :D Az önce geLdiLer 12:30 gibi :D VermişLer kızı :gulkiz::gulkiz: Ohhh çook happy oLdum :D Bi kız için taaa Erzurumdan Erzincan'a gittiLer :hıh: Ahahahhaha çok mutLu oLdu Lan o cocuk sevindi garißim :D Kız da güzeLmiş haa :D MasALLAH diyeLim :D

OnLar kız istemeye giderken bize de amcamLar geLdiLer haberLeri bizim evden takip ettiLer xD Ahahahahha kuzenLerLe evde düğün yaptık nerdeyse :p :D:D Çok eğLendik :D Kurt murt kaLmadı Vallahi :D:D Ayyhhh bugun çok happy oLdum :D Çok eğLendim :D :gulver::gulkiz:

Veee sıra yeni kuşuma geLdii :D Yeni kuş aLdım :D HaLa ismi yok :D Haydar koycam ismini gaLiba :D :gulkiz::gulkiz: Haydar mı koysam :D Ama annem kızıyo Haydar'a :D kuşa o isim oLur mu diye :D Ama oLdurcam ben inşALLAH :D:D:D

İnşALLAH tüm günLerim böyLe güzeL geçer :) Hadi iyi geceLer ben biraz içeri girip bakıyım kızı nasıL istemişLer :D NasıL VermişLer :D:D Hadi ßye'dım :D

qaRaMeL
30-04-10, 23:22
qaRameL'iimm

Bugun çok güzeL geçti baya güLdük :D Kız Lisesi nasıL oLsa ders de boş :D Çektiğimiz videoLarı görmen LAzım süper :D Otobüs şöförü oLdum :D KemaL SunaL'ın fiLmindeki şikişikibaba şarkısıyLa beraber şofor oLmak da ayrı bir güzeL oLuyo zaten :D:D kjrtbkn :D:D
AsLında bi kaç videoyu burda payLassam mı diye düşünmüyor değiLim :p Ama oLmazz :D:D

Serkan aßi gunLEr sonra evine dönmeyi basarmıs :Q Hışto işte :kac: Evnde otursana ne işin var gezip tozmakLa ALLA ALLA :D Nikah sahidi oLcakmısım kjfdjhjg düğünü batırırım :D Babam geLdi Trabzon'dan bugun özLemişim :agla: Bir gun evde dogru dürüst durmuyo özLem duyuyorum babama :agla: Ahhh babam ahhh :agla: Neyse duygusaLa girmiyim :D:p

Asp yazıLısı oLduk :D Fibenocci sayıLarını sormustu :Q:Q Hiç biLmiodum ama kodun yarısını yazabiLmişim :D bende hayret ediyorum :p Diğer soruLarıda begenmedm zaten zor sormustu bu sefer :D Ama ii gibi gecti :D

Hayatımı gözümden geçirirken sana rastLadım
FiLmin bir karesnde kaLmıs yüzün
Sararmış Fotografına uzun süre baktım
Hiç hissetmediğim duyguLarı hissettim
Hem hüzün hem sevgi hem mutLuLuk...
Bu duyguLarLa baktım o fotografına
Ve dikkat ettim iyice o fotografa
Fotografı güzeL yapan birşey daha varmış...
Ben o zamanLar senin yanındaymısım MEĞER...

İ.L

hadi ku$um iyi geceLer görüşürük :D :kopar:

qaRaMeL
02-05-10, 22:53
qaRameL'im :D

Bugun dershaneden çıktık Şamataya gittik çok eğLendik :D Ama çok kaLAbaLıktı yaaw :Q Sinir oLdum :D ahahahhah Sivri tursu biberLe çayını karıstırıp ve cayına ketcap katıp ayrıca üstüne tursu suyu döküp ve o çayı içen birinin arkadasıyım ben :D İddiaya girik :D Çayı içemezsin dedim içerim dedi Ve İÇTİ :o Çoook şaşkındım:D Ve 3 çikoLata aLdım :D Ama gün boyuda midesi buLAndı garißimin :D Yaaaww :D Ama çok eğLendik :kopar::kopar::kopar::kopar: Çayı kokLadım iğrenç kokuyodu :D NasıL içti anLamadım :D:D:D Ama bende iddiaya girsem (ki girmem böyLe birşey için :p) içerdim :D

Sonra eve gittim anneme anLattım OLanLarı annem kıza teLefon acmıs :D Geçmiş oLsun kızım kim biLir nasıL gaza getirdi bu kız seni demez mi :D Orda ayrı koptum :D:D :kopar::kopar::kopar::kopar:

Herşeye ragmen güzeL bir gündü :D :) Ama güzeL bitmeyecek gibi dur bakaLım :D :p

Hadi GünLüğüm GuLe güLe :D

qaRaMeL
06-05-10, 22:23
qaRameL'im

Bugun baya yogun gecti :D Deprem tırında tatbikat güya :D Baya SalladırLAr deprem tatbikatı die :D Bi arkadas Vardı Tatbikatta Dua ediyodu :D Bende KeLime-i Şehadet Getiriyom :D Ordan biri ALLAH'ım Sana GeLiyorum demez mi :D:D Koptuk resmen :gulkiz: Baya güLdük Sonra okuLa geLdik tekrar Çünkü okuL La beraber gitmiştik :D OkuLa döndüğümüzde O Lafı diyen Arkadasımıza döndük nerden akLına geLdi diyoruz :D Diyoki Deprem daha gerçekçi oLsun istedim :D Az daha tırdan atacaktım kendimi ki gerçekçi oLsun diye :D Ayy benm arkadasLarımda benm gibi :D :kopar::kopar::kopar:

OkuLda derse girdik ama hoca geLmedi :D kantinde oturduk :D Baya güLdük :D Bi arkadasıma da ingiLizce parça okuttum :D Ona ayrı bi güLdük :D Bugun çok egLenmiştim öğLeye kadar kısacası :D OkuLdan çıktık Yemege gittik :D :gulkiz: Yan masadan sarkıntı oLduuLAr sinir oLdum şikayet ettik attıLAr mekandan ama sinirLErm hayLaa bozuktu :Q GüzeL basLayan Gün biraz kötü bitsede güzeL bi gündü :) :muju: Düşündükce akLıma geLiyo ALLAH'ın hanzoLarı :Q
Şimdi evdeyim ALLAH'a şükür birazdan yatarım inşALLAH :) :melek:

İyi geceLer qaRameL'im :kopar:

qaRaMeL
13-05-10, 22:38
qaRameL

HayLi yorgun hissediyorum... Bugun ağLadıgım kadar hayat boyu agLamam heraLde GözLerim şişmiş bir vaziyette seni yazıyorum. Bunu söyLemek her ne kadar zor geLsede Nefret keLimesini hiç bukadar içten kuLLanmamıştım... Bugun nefret keLimesini "Nefret ediyorum" cümLEsini içimden geLErek söyLedim :agla: Haketmediğim şeyLEri yasamaktan ne zamn kurtuLucam çok merak ediyorum... Hep bana mı ? diye soruyorum Kendime .. Sonrada bu soruyu cevapsız bırakarak diğer soruLArımın peşine düşüyorum umarsızca...

Ve ağlamak.. GözLErimde derman kaLmazcasına ağLamak... GözLerimin sızısından değiLde canımın acısı beni kahrediyor... DefaLarca hançeer sapLanıyor sanki Canım Yanıyor Canım Yanıyor Canım Yanıyor ......

Ve tüm bunLArın yanında yanımda oLan biriLErinin oLdugunu hissetmek bana güç veriyor ... Siz oLmazsanız ben napardım :( Off bunLArın üstüne yarın oLacakALrı merak ediyorum acaba kim geLecek bu seferde ağLatmak için beni....

Hergün hayatın bir yüzünü daha görüyorum
Soruyorum hayata daha kaç yüzün var benim görmediğim?
Cevap vermiyor... Susuyoor ... Canımı daha çok yakmak için
Canımı yaktın ama bu sefer herzamankinden çok yaktın Canımı...
YıLmıyorum Tükenmiyorum ama ARTIK BoğuLdugumu hissediyorum..
BunaLdım... YoruLdum... Hergün ayrı birşeyin karsıma çıkmasından
İğrenç günLerimin oLmasından, Genç yasımda oLmama ragmen
Kendimi 35 gbi hissediyorum....

Canım Yanıyoor ...

qaRaMeL
16-05-10, 23:02
SeLam Gußaneyyy :)

OffLayarak bir günLüğe başLamayı bende istemezdim ama başLadım biLe Offf Offf

Sahibi olduğum dizim tutmuyor
Dünyayı gösteren gözüm görmüyor
Ömrümün baharı solmuş gidiyor
Canıma kastim var yaşamam artık

Arayan dostlarım beni bulmasın
Doğmasın güneşim sabah olmasın
Kuytu bir köşede ömrüm son bulsun
Canıma kastim var yaşamam artık

Neşesi olmayan ömrü neyleyim
Rüzgarda savrulan yaprak gibiyim
Böylesi hayatı nasıl seveyim
Canıma kastım var yaşamam artık :agla::agla:

qaRaMeL
23-05-10, 23:07
SeLam ;

ßigünümde ii geçsin ... Hep SevdikLerimiz Gider mi? Bizden uzakLara... Gitmek zorunda oLdukLarı için giderLer mi ArkaLArında SevenLerini ßırakarak... Gider ÜzüLerek Gider ELinde oLmayan SeßeßLerden DoLayı Gider ... Gitmek Zorunda oLdugu için Gider.. Ama İstemez oda gitmeyi Arkasında ßu kadar insanı ßırakarak Gider... Gitmek Zorunda KaLır ... (KeşKe Gitmese...)

Küp'üümmm ßideneemmm Hayatım Gitmesen KeşKe ... :agla: ßugun KüpRa'm öyLe bir haber verdi ki ßeni ve ßutun ArkadasLarını Çok Üzdü ... Gitme ihtimaLLeri Varmıs Ankara'ya EvLErini oraya tasıycakLarmıs... Ama keske bu gerçek oLmasa Sadece İhtimaLde KaLsa Gitmesee Gitmek Zorunda KaLmasa :agla: Dostum keLimesini En Rahat ßir şekiLde kuLLandıgım ßi insan Gitmese... Dostumm Gitmee Bugun baya bi ağLAdık... Canım SıkıLdı ... Keske Gitmese... :agla::agla::agla::agla::agla:

ßana Kim ßeßeiim Dicek
ÜzüLdüğümde ağLadıgımda Yanımda Kim oLacak
Kim bana Dßßß Dicek :)
KimLe ALay Etcem ßen KimLe Şaka Yapıp GüLücem
KimLe SabahLara Kadar Konusucam
KimLe OnunLa payLastıgım özeL şeyLEri PayLasıcam
Kime Küp'üm Dicem
Kime SarıLıcam Kimin Omzuna YasLanıcam
KimLe beraber Hayat'ı anLamaya çaLısıcam
KimLe Hayat MerdivenLErini Çıkıcam
Kimin Derdini DinLiycem
KimLe ßeraßer DeLiLik yapıcam
Gitme :!:!:! :(:(:( :agla:
Hayatımdaki Dost dießiLecegim Nadir İnsan Gitmesen Keske.... :agla:
Tek Duam Dostumun gitmemesi :(

İyi GeceLer GünLük'üm :)

blue luna
23-05-10, 23:17
ne kadar çok üzüldüğünü anılarınızın gözünde canlandığını tahmin edebiliyorum üzücü bi durum ama malesef alışmak zorundasın :) keşke gitmese ama bazen hayatını istediğin gibi konturol edemiyorsun...sizin için söylenebilecek en güzel şey anılarınızı canlı tutmanız ve birbirinizi hiç unutmamanız...İlşahcım kuzum arkadaşına seni hatırlatacak özel bi hediye al :) ama sana özel olsun

qaRaMeL
23-05-10, 23:20
Gidip Gitmeyeceği Bir TeLefona BağLı :( KEşke Gitmese ... Ama Giderse SöyLedğini yaparım Luna'm :) AnıLar Ahh AnıLar

AnıLar Kopmaz Benden Beni AğLatan onLar AnıLAr Zaten :(

ilker48
23-05-10, 23:59
Üzüldüm,sizin adınıza, ama mesafeler herşey değil basit bir kısıtlamadır,daha cok yılar görüşürsünüz inşalah.Gitmesinin sana yakın olmasıyla alakası yoktur dimi, :kopar::kopar::kopar::kopar:

qaRaMeL
24-05-10, 00:05
EğLencenizi baska yerde arayın... MesafeLer EngeL DeğiL Deyip KısıtLama oLarak Gördüğünüzü söyLüyorsunuz KısıtLamada Bi EngeL DeğiL mi?
Ayrıca yanımda oLdugu kadar Rahat görüşür müyüm Sizce ?
İnşALLAH görüşücez .. Ama Burdaki Kadar oLamaz...

qaRaMeL
16-06-10, 22:46
Heyytt ßeee :D

ßir Seneyi De AtLattık Cuma Günü KaRneLeri ALıyoruz GünLükCüm :D ßu ßir Dönem ßoyunCa YasadıkLarımı anLatsam Ne Sen DayanıRsın Ne De ben :D O YüZden Seni ÖzqüR ßıRakıyorum :D

ßugun DısaRı Çıktıgım AnDa Yagmur ßasLadı AsLınDa SinirLenmem Gerekiyordu SinirLEnmedim NedenSe :D GaLißa SıcakLaRa Dayanamıyorum .. ErzuRum Ve Sıcak KeLimesi Yanyana GeLdiğinde SuratımDa Hafif ßir GüLümSeme oLuyor :D Zaten 2 Ay Yaz Yasıoruz :D

Karnem İyi ALLAH'a Şükür :) :aga: ßu SeneyiDe Kazasız ßeLasız AtLAttık HayırLara VesiLe İnşALLAH :D

Hayat

Ne GaripSin ...
AnLaşıLmaz ßir Matematik ProßLemi Gißisin...
AnLamakta GüçLük Çektiğim YaßanCı ßir DiL Gißisin...
GaripSin...
Ama Herşeye Ragmen Yaşamaya DeğerSin...

CimCiMe
07-07-10, 12:15
yeniLerini bkLiyoruzz yni oLayLarıııı :D:D

oLmazki böLe :D

qaRaMeL
12-07-10, 13:50
İnşALLAH Canım (: :aga: Zaman BuLdugumda YazaRım (:

qaRaMeL
14-07-10, 23:21
Off Off
$uanda Kars'tayım... Nedenide Amcamın Vefatı.. KaLp KrizinDen öLdü.. ßirinin ÖLdüğünü KaßuLLenmek KAdar Zor ßirşey oLamaz.. Sanki ßi YerDen Çıkacak Bana Yine napıon İLim Dicek... Sanki Çıkıp GeLecek.. ÖLdüğüne İnanamıyorum... HaLa Şoktayım Hasta oLSa Yine ßu KAdar Şok Yaşamam... KaLp Krizi ßirDen Gitti Amcam... Amca öyLe Sadece ßaßanın KarDeşi DeğiLDir ßaßanın Yarısıdır HeLe ßenim Amcam... Off Off Çok kötü oLdu Gidişin ßeni Yıktı... Her CanLı ÖLümü Tadacaktır..! Ama Senin ki ßiraz Erken oLdu ße Amcam Mekanın Cennet oLsun....

KömürGözlü
14-07-10, 23:35
Ölüm bir gerçekliktir her dam olduğunu bildiğimiz lakin hiç başımıza gelin istemediğimiz .Bunu kabullenmek gerek .Başın sağolsun .Sevdiklerinin ölümü ağırdır ama en ağırı ölümleini kabullenebilmekir anıları hala yaşarken

mersindelikanlısı
14-07-10, 23:43
Başın Sağolsun:(
Ölüm Bazen Hiç İstemediğimiz Kişileri Buluyor, En Önemlisi Bu Acıya Direnmeye Çalışman Biliyorum Zor Ama Akrabalarından Birinin Vefat Etmesi Sen Yine Direnmeye çalış..
Daha Çok Yardım Etmek İsterdim Ama Elimden Bu Kadar Geliyor:(

ToDoMeDa
14-07-10, 23:46
başın saolsun, geçen yıl babaannemi kaybettiğmde bende aynı şeyleri yaşamıştım..

qaRaMeL
14-07-10, 23:47
Başın Sağolsun:(
Ölüm Bazen Hiç İstemediğimiz Kişileri Buluyor, En Önemlisi Bu Acıya Direnmeye Çalışman Biliyorum Zor Ama Akrabalarından Birinin Vefat Etmesi Sen Yine Direnmeye çalış..
Daha Çok Yardım Etmek İsterdim Ama Elimden Bu Kadar Geliyor:(

Amca SıraDan ßi Akraba DeğiL ki MerSinLi :( Ama Yinede İçimi Sogutmaya ÇaLısıyorum... ÖLümüne İnanamıyorum ... Ya da İnanmak İsTeMiyorum....
SaoL MersinLi ...

qaRaMeL
14-07-10, 23:49
başın saolsun, geçen yıl babaannemi kaybettiğmde bende aynı şeyleri yaşamıştım..

ßaßaannemide 1 sene Önce Kayßettim Ama ßu ßaska ßaßaanne Acısı Gibi DeğiL Bu Çok Baska...SaoL Todomeda Sende...

qaRaMeL
14-07-10, 23:51
Ölüm bir gerçekliktir her dam olduğunu bildiğimiz lakin hiç başımıza gelin istemediğimiz .Bunu kabullenmek gerek .Başın sağolsun .Sevdiklerinin ölümü ağırdır ama en ağırı ölümleini kabullenebilmekir anıları hala yaşarken

SaoL BladeOfHonour... ßirinin ÖLümünü KaßuLLenmek Kadar Zor ßirşey Yok ßence.. Düşün ki Artık o Yok Gitti ...

qaRaMeL
15-07-10, 23:09
Ahh ahh DiyeRek Yine ßir GünLüğe basLayacagım MeCburen :o

ßugun Yine TaziyeLeri ALdım Basın SağoLsunLar ÜzüLme Buda GecerLer DöküLdü Yine Herkesin Agzından Herkes Geçer Diyor Bir Yara Kabuk Tutar Sonra İzi KaLır O İze Bakıp Bakıp HatrLarsın O Yarayı Yine İçin Yanar Yine Canın Acır Ve Ozaman AnLarsınki AsLında Benim Yaram Hiç Geçmemiş... O Küçük İz Sana İçindeki Fırtınayı HatırLatır O Küçücük İz Sana Canının Yandıgını Ve DefaLarCa Daha Yanacagını HatırLatır. İşte Bi Küçk İz BunLArı YaparKen Unutmak Ne MumKun Yara Geçmek Ne Mümkün...

Hergün Yeni ßişey Daha ÖğReniyorum Hayattan... ÖnCe AgLamayı Sonra AgLadıgında Susmayı Sonra Neden AgLadıgını GizLemeyi Sonra GizLediğin Seyin Senin Canını Yakmasını Canın YanaRKen Büyüdüğünü HisseDerSin ßirAnDa ßüyümek Ne KAdar Zor İşmiş MEgerSe... Küçük ßir Çocuk Gißi Unutmak İçin Seker İSteseyDik Keske.... ÜzüLdüğümüzde AğLadıgımızda ßir OyunCakLa Susmayı BiLseydik Keske....

Keske Hiç Keske DeniLecek SeyLEr Yapmasak.. Ama Yapıyoruz İşte Herkes Sana BişeyLer ÖğRetir.. Bugun Bir Küçük Çocuk ALLAH İstedi O Yüzden ÖLdü Dedi ... Keske Bu Çocuk KAdar ÖLdüğünü KabuLLenmek KoLay OLsaydı....

Hayat Çok GaRip... Hiç Görmediğin İnsanLArLa Hiç KarsıLasmayacagın İnsanLarLa Beraber AgLatabiLiyor Seni...

Herşey Dünya'ya GeLmekLe BasLıyor ÖnCe Acıktıgın İçin ALtını ısLattıgın İçin AgLıyoRsun Sonra Bi oYunCak İçin AgLıyoRsun Daha Sonra AgLaman İçin O Kadar Çok Neden oLuyoRki Sana.......

Neyse Gece Yine Uzun....

qaRaMeL
12-08-10, 16:16
Ah GünLük Ahh
Acımız DiniyOr yavas yavas :) ALLAH Saßrını VeriyOr Herşeyin.. ÖLüme YokLuguna da ALıSıoRuz..

Ramazan ßasLAdı Orucumu TutuyOrum Ama SusuzLuga DayanamıOrum :) OLsn Saßır Herr işin ßası :)

Çoook Susadım... ÜsteLik Yorgunum ßörek Yaptık AnnemLe :) Sarma Sardım Ev Kızı oLdum ßugun :) ßeLim HayLa AgıRıO :) İftara 2 saat kaLdı :) ŞimdiLk ßu Kadar Görüşmek Üzere HoşçaKaL GünLük GarDaş :D

qaRaMeL
31-08-10, 23:05
Vaayyy ßeee :D
Ramazanı oRtaLadık :D HayırLısıyLaaa :D ßugun ArkadasımLA konusuOrm ahahah Yigeni Kafasına SiLahı Geçirdi kjdlfj kaLkıodu Dövmeye Küçücük Çocugu Cocuk tutturdu park Die yavrum evLAdım Oruc Oruc ne parkı Diorz anLamıO dingL :D PArka GittiLer onLAr ßen evdee kaLDım :D Ordaki herkeş Çocugu Arkadasımın Zannetmiş Sevmeye ßasLAmısLAr ahahahah Kopuşşş ya :D:kopar::kopar: Aynı ßaßası die ahahaha :D güLmekten öLdm :D

Seni ALcam Kızım :D ßugun ßu Lafa da Fena TakıLDım :D sldjkfj Seni aLcam Kızım guduuuuu ne güzeLdi beee :D
ßugunum ii geçiOdukiiii Hergünüm gibi yine İçine EdenLer Vs yapanLAr da oLDu Taßiii :Q SinirLi ßitiriOrm bugunumu Q::Q:Q::Q :kac:

qaRaMeL
20-09-10, 21:43
Ve ßir Dostu oLmaLı İnsanın...
En mahrem sırlarını verebilmeli, en derin yaralarını açıp gösterebilmelisin; gölgesinde serinlemelisin sorgusuz sualsiz...

Onca dalkavuk arasında bir tek o, sözünü eğip bükmeden söylemeli, yanlış anlaşılmayacağını bilmeli.

...Alkışlandığında değil sadece, asıl yuhalandığında yanında durup koluna girebilmeli...

ßöyLe DostLArım oLdugu İÇün Çok SansLıyım :) ßugun bunu Daha iyi anLadım :):muju:

qaRaMeL
03-11-10, 23:18
Ouuwww Nekadar Uzun Zaman oLmus İçimi DökmeyeLi...

Çok Zor StresLi Ve ßi O kadar Da yogun günLer Geçirmekteyim.. Hep ßi Kosusturmaca İçindeyim Ne Zaman Son ßuLur ßiLemiyorum... Ve tüm ßunLar yetmezmiş gibi AiLevi ßir Çok ProbLEmLE karsıkarsıyayım... ßazen Düşünüyorum Sadece ßen Mi Yoksa Herkes mi Şikayetçi?. Taßi ßunLArn yanında Çok SansLıyım ßöyLe ßir Abi'ye Sahip oLDuum İçin, ßöyLe ßir AiLeye Sahip oLDuum İçin.. :muju:

Eveeettt... ßu hafta sonu Mehtap'ın evine davetLiydik sırf ßuLgur Köftesi Yemek İçin lşfdkjlgjg :D Çok EgLendik Çok GüLdük O gün herşeyi unuttuk.. Herşeyi Unutmak MutLu Ediyor İnsanı... Hepimiz DeLiyiz AsLında AkıLLı oLanLar sadece deLiLiğin ne demek oLdugunu ßiLmeyenLErdir.. :D

İyiki Hayatmda İyi İnsanLar Var.. DeğerLiLerim ßenm...

Ayrıca Staj Yerindeki MüdürLere Sinir oLuyorumm... ßi İş yaptıkLArı yok ancak Şikayet EtsinLer ALLAH'ın DingiLLeri.

qaRaMeL
06-11-10, 00:13
Haydaaaa !

ßugun de herkes yine vır vır vır konustu arkadas ya ! :D deLi oLuyorum ßöyLeLErine ALLah'ım yaReßßim Nie Tüm Malları benm basıma gönderiOsun ... ßiri resim yapar Diğeri Fıkra AnLatır İşLerini yaptıkLArı yok ancak Ceneee ! ßu nasıL ÇiLedir YaReßßi SussaLAr O da ßişey değiL SusmuoLar anacım SusmuoLar Ders ÇaLısamıyoruz Kocaa DevLet Dairesinde.. En sonunda Girdim Odaya KiLitLEdim Kendimi sdjklkfjvfd :D Odanın Sahibi Actı kapıyı..

- Napıosunuz hanımefendi burda? İZniniz OLursa 2 dosya aLıp Çıkıcam dedi kldfjgkljf :D
- Ne demek Oda sizin Dedim :D

Çok GüLdm ya :D ßiyanı GüzeL Komik haLden anLar İnsanLAr amaaaa Çok fena cene yapıOLar :D

ßugunude ßöyLe AtLattık Vukuat oLmadı :D Aaaaa ßugun anneannemLer geLdüüLeeer ...Çok ÖzLemişim :muju: Kavustuk KokLastıkk oohh :D

ßugunun Tek ßir yanı Fenaydı... eLimi yaRaLadım :M :(:(:(:agla::agla:
Ama annem söyLe dedi.. :D

Kedi Şeyini Görmüş Yara Sanmıs ... (Ona Göre Küçük ßi yaraymıs :D)

qaRaMeL
29-11-10, 22:40
İnsan deLiLik yaptığında acısını unutur derLer ya aynen öyLe gerçekten :) Kendinden uzakLaştığında insan ancak acısını unutur... Kaderden dogan kederLerimiz vardır bazen 'Neden Ben' diye sorarız kendimize oysa kendimizi bu noktaya getirende biz değiLmiyiz? Neden hep hayatı sucLu buLuruz "Kendimiz Sütten Çıkmış Akkaşık misaLi" :)... ŞöyLe söyLeyebiLiriz Sucu kendimize yakıştırmıyoruz.. Ya da yakıştırdığımız da kendimiz oLmuyoruz. Kendini eLeştiren çok İnsan gördüm ama Kendini tam anLamıyLa eLeştirmekten kacmışLardı hep :) Her ne kadar insan kendini eLeştirsede tam anLamıyLa eLeştiremez Korkar biraz kendini eLeştirmekten kaçar kendi gerçekLerinden...

Amaannn ya saLLa gitsin yine psikoLojiye bagLadım :) (PsikoLojim ßozuk da bu araLar :D kljhkgljnk) KendimLe daLga geçiyorum ya böyLe de yapmasam çıLdırırım heraLde ...

Neyseeeeee ßöyLe günLer geçer gider ALLAH'tan kafa dengi insanLar var yanımda :D Baya egLeniyorum hahahaha Bugün oLdugu gibi :D

qaRaMeL
03-12-10, 22:51
2352235