PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : zaman mı kanatır daha çok yalan mı?

Womanizer
12-02-10, 12:51
tanımaktan öte midir sevmek?tanıdığını mı sever ister gönül hep?acılar sadece tanıdıkların vücutlarında mı hissedilir?

böyle bir gün...

size emanet birine ihanet etmek üzereseniz.ihanetinizin o ana kadar ne demek olduğunu,o kişinin o zamana kadar size ne ifade ettiğini bilmediğiniz herşey yaşandıktan sonra gözükür.belki önce gölgesi daha sonra kendi silüeti.yaşadığınız çok şey varken beraber,yaşayabileceğiniz daha çok şey varken herşeyi bir kibritle kül etmektir,ihanet."arkadaş" ya da "can" dediğiniz kişiye ihanet etmeden önce değeri ortaya çıkmıyormuş.ama tecrübesi bu kadar mı acıtır?
öyle bir şey düşünün en ucunda.biz kimiz Yaradan affettikten sonra?affeder miydiniz gözünüzde görmüş olsa,yüreğiniz yansa!anlamını değiştirebilir misiniz "arkadaşınızın" sizde ki?
ya da anlamanız için,yaşananlardan pişman olduğunuzu söyleyip onun sorması beklenir "bana aşık mısın?" diye.
aşk nedire cevap aramak mıdır?aşk yaşamak mıdır?aşkın anlamı olsaydı bence tadı kalmazdı.sahi aşk anlamların değişmesi mi yoksa? şimdi kırılan bir vazoyu sihirbaz gibi kırıkları belli olmayacak şekilde düzeltmek istiyorum.ama zor..her uyandığımda kalbimin ortasına mıh gibi çakılıyor.akla gelmeyecek dakikası da yok.zaten yapılan şeyin malzemesinde akılda yok.
şimdi sormak yeri midir?söylemek zamanı mı? geçmişin neyse ne?gördüklerim unutulmuş hepsi bahane!Allah affeder bizler sadece unutabiliriz.o zaman arkadaşca aşka koşmak zamanı mıdır?
tüm kirliliğimle geldim.çekip çıkaracak bir tek senin ellerin.durum vahim.çünkü ben seni çok sevdim.
sana yalanları söyledim.ama farklıydım be böyle değilim.şimdi tüm yaşananlardan sonra etsem tevbe mi,sen de el açıp koşsan bana,yıkasak gözyaşlarımızla ellerimizi ve söylesek;
affetmek değil aşk bizimkisi...

aslında yalan kanatır zaman tuz olur,hatırlandıkça hatırlatanlar yüreğe köz olur...

sevgiye koşmak en güzelinden,"arkadaşım" aşığınım.tüm yaşananlara rağmen.
Affet beni...

(Kartalatm)