Orijinalini görmek için tıklayınız : iremin düş günlüğü
Nişanlanıyorum
Bu gece rüyamda tayfun diye bir çocuk var reelde böyle biri yok ..yaşıda 25 -26 yaşlarında biri allahım nasıl hoşlanıyorum ondan anlatamam beni ailesiyle tanıştırıyor kaynanama bayılıyorum sonra beni öptü annen görücek diyorum nişanlanıcaz diyor ....neyse sonra bir evin oraya yaklaşıyoruz benim evimmiş fotoğrafı çekiliyor eşimin halasının kızını görüyorum onlarda onu tanıyor eyvah dedim eşimin tarafını tanıyorlar ne yapıcam şimdi ...eşimden vazgeçemiyceğimi düşünüyorum ama çocuğada resmen aşığım parmağıma yüzük takıyor ama halka küpeler kadar büyük ....sonra büyük bir yağmurun içinde buluyorum kendimi devasa büyüklükte denize benzeyen havuzda yüzen çocuklar görüyorum ve bıyıklarına kadar buz tutmuş bir kedi ....tekrar tayfun denen rüyamdaki nişanlıma acele etme sen daha 1. aylıksın eşimle 21 yıldır birlikteyiz diyorum baya bozuluyor nişanlancaktık eşim uyandırdı :D
ne uyandırdın dedim eşime nişanlanıyordum ben yumrukluyor beni rüya bile olsa böyle bozarım dedi :D:D evet arkadaşlar bu bölümü ben istedim hem rüya günlüğümüz olur hem birbirimize yorum yaparız sizce rüyamın manası nedir ?
Kalpsiz Güzel
11-02-10, 11:04
hımm...önce kediden başalyım kedi kötü kadın demek..seni sevmeyen biri....ama pek etki etmicek..çünkü bıyıkları buz tutumuş:F:
yüzük takmışsın;güzel kısmet ve haber alcan..para..yada yeni ev alacan arabada olabilir...
bide gördüğün çocuk genç bu temiz şekilde olcak
güzel rüya......
hayırlısı olsun;)
hımm...önce kediden başalyım kedi kötü kadın demek..seni sevmeyen biri....ama pek etki etmicek..çünkü bıyıkları buz tutumuş:F:
yüzük takmışsın;güzel kısmet ve haber alcan..para..yada yeni ev alacan arabada olabilir...
bide gördüğün çocuk genç bu temiz şekilde olcak
güzel rüya......
hayırlısı olsun;)
of be çocuk çok tatlıydı ,birde genç :D:D yeni birşey alıcam galiba ben koltuk takımına yorayım :D en fazla istediğim o şuanda :)
rüya anlatmak iyi değildir die bilirim yani çok güzel rüyaları da kötü bi rüyayıda anlatmak hoş deil diye biliorum.. ama anlatmışın yorum yapıyım bi yerin açıkta kalmış yatarken :Dkocan zamanında müdahale etmiş :)
rüya anlatmak iyi değildir die bilirim yani çok güzel rüyaları da kötü bi rüyayıda anlatmak hoş deil diye biliorum.. ama anlatmışın yorum yapıyım bi yerin açıkta kalmış yatarken :Dkocan zamanında müdahale etmiş :)
rüya anlatmak kötü değildir ama rüyayı iyi yorumlayanlara anlatın derler ...ben çok dikkat ederim iyi yorumlarım hep ...kocam zaten rüyalarımın en güzel yerini bölmeye bayılır:D
yok iyi olarak yorumlansada kısıtlanır derler.. yani dahada güzel bi şey olcaksa kişinin yorumuyla kısıtlanır derler yani ben öyle biliorum
Kalpsiz Güzel
11-02-10, 11:14
rüya anlatmak kötü değildir ama rüyayı iyi yorumlayanlara anlatın derler ...ben çok dikkat ederim iyi yorumlarım hep ...kocam zaten rüyalarımın en güzel yerini bölmeye bayılır:D
evet anlatmka kötü değil...ama iyi yorumlayanlara anlatacan...
valla ben çok iyi anlarım ..gerçekten....arkadaşlr beni arayıp anlatır paso:F:
iremm sen şimdik belki ev alcaktın kaldın bi koltuk takımına :gulkiz: :P
ben mükemmel yorumlarım açın günlüklerinizi kalpsiz :D:D
loracım haklısın valla aslında evimin resimleri çekiliyordu arkadan görüyorum en üst kattı evim süpermiş dedim mutfağı falan mükemmeldi ....ev alıyorum kesin :D
mersindelikanlısı
11-02-10, 11:34
ne güzel ya bu bölümü sevdim:D
abla eşin harbi seni çk seviyor baksana rüyanda bile nişanlanmanı engellenmiş:D
benim naçizane yorumuma gelince Ablacım sen aşkı memnu'nun fazla etkisinde kalmışsın..:sefkat:
benim naçizane yorumuma gelince Ablacım sen aşkı memnu'nun fazla etkisinde kalmışsın..:sefkat:
gider ayak güldürdün beni:kopar::kopar::kopar::kopar:olabilir :kopar::kopar:
yakın çevrenden birisininden nikah düğün haberi alacaksın
altınları hazırla şimdiden irem.
ve haberi aldığında kız tarafı size yakın olacak erkeği gördüğünde çok tipsiz birisi olacak ve içinden yazık olmuş bizim kıza diyeceksin.
ama yine de senden altın çıktı geçmiş olsun
yakın çevrenden birisininden nikah düğün haberi alacaksın
altınları hazırla şimdiden irem.
ve haberi aldığında kız tarafı size yakın olacak erkeği gördüğünde çok tipsiz birisi olacak ve içinden yazık olmuş bizim kıza diyeceksin.
ama yine de senden altın çıktı geçmiş olsun
aslında altın dün çıktı elimden :)
ya bu gece rüyamda kardeşim ölmüş bak diyorum nekadar kötüymüş arkasından dua eden bile yok namaza başlamalıyım falan diyorum sonra sanırım namaz kılıyorum ...uzun bir rüyaydı ama sadece bu kısmını hatırlıyorum ...öbür dünyanın zorluğunu ve kardeşimin vereceği hesabı düşünüyordum korkunç bir rüyaydı
Bildiğim kadarıyla Ölüm görmek öldüğünü gördüğünün kişinin ömrünün uzun olmasına işaret ama tabiki tam bilmiyorum..Allah hayırlara çıkarsın..
Bildiğim kadarıyla Ölüm görmek öldüğünü gördüğünün kişinin ömrünün uzun olmasına işaret ama tabiki tam bilmiyorum..Allah hayırlara çıkarsın..
öyle derler evet :) sağol yorumun için
cαяpє diєм
16-02-10, 17:11
duş gunlugumuz de mi var :gulkiz: hadi vatana millete hayırlı olsun bakalım:D
dünyada işimiz bitti öbür tarafın seceresini tutuyoruz :kopar::kopar:
ablacığım kardeşinin ölümü ömrünün uzadığına işarettir..
bu arada bu aralar cok sık şekilde bende rüyalarımda ölüyorum ve ölümün acısını diger tarafın zorluklarını bire bir yaşıyorum artık uykuya hasret kaldım korkumdan artık uyuyamıyorum da:(bide rüyalarım yetmiyormuş gibi bugün yolda yürürken adamın biri yanımdan gecerken ahiret var ahiret demesi beni maf etti ALLAH sonumu hayırlı etsin (=
ablacığım kardeşinin ölümü ömrünün uzadığına işarettir..
bu arada bu aralar cok sık şekilde bende rüyalarımda ölüyorum ve ölümün acısını diger tarafın zorluklarını bire bir yaşıyorum artık uykuya hasret kaldım korkumdan artık uyuyamıyorum da:(bide rüyalarım yetmiyormuş gibi bugün yolda yürürken adamın biri yanımdan gecerken ahiret var ahiret demesi beni maf etti ALLAH sonumu hayırlı etsin (=
şu sıralar bende sıyırıyorum namaza başlıycam yoksa kafayı yiyicem ...vicdan azabı çekmeye başladım ve rüyalarıma giriyor :((
ay dün rüyamda biraz +18 duygular yaşıyorum eşimi arıyorum mekan falan neresi olsun derken kızlarımı kalabalık biryerde kaybediyorum ...Arıyorum arıyorum yoklar 2 çocuk beni teselli etmeye çalışırken küçük kızımın kokusunu duyuyorum ablan nerde diyorum bilmem diyor büyük kızımın öldüğünü düşünüyorum kaburgalarım birbirine geçmişti ...çok ağladım
rüya böyleydi
aynı gün kızım saniyede alışveriş merkezinde yanımdan kayboldu onu bulmam fazla uzun sürmedi ama alışveriş mağzasının çıkış kapısına kadar gitmiş korkudan çok ağlamıştı benimde ödüm patladı ama rüyam düz bir şekilde çıkmış oldu iyiki dışarı çıkarken ayetel kürsi okuyorum üstlerine duaların üzerimizde çok hafiflik yarattığına inanıyorum ...şükürler olsun rabbime ki büyük bir sorun olmadı ..Allah hayra çıkarsın
rüyamda bir sokağın başında bir deve herkez sokaktan geçiyor tam ben geçicem bana dur diyor ama neden diyorum sen geçemezsin diyor ...Ben niye geçemem falan diyorum senin alnında leke var allah izin vermiyor diyor gülüyorum o leke değilki diyorum biraz önce bisikletle çamurdan geçtim o çamur diyorum ve elimle silerek gösteriyorum ama yinede beni geçirmiyor ...
çok etkileyici bir rüyaydı
rüyamda bebeğim olmuş sanki aradan bir hafta geçmiş aaa diyorum ben çocuğumu emzirmeyi unuttum hemen bebeği kucağıma alıp emzirmeye başlıyorum sonra birisi bana o beklemiş sütü emzirmeseydin önce sağsaydın sütünü diyor bende ona ama ilk gelen süt çok daha fazla önemli onu atamam diyorum..
Allah hayra çıkarsın
ShyzOpHrEniC
05-07-10, 16:36
Yaş Geçtikçe ßeßek yapamıycam korkusuyla triße Girmişsin ve ßu pskolojiylede ancak ßu rüya görüleßilirdi yani :muju::muju: :D:D:D:D:kopar::kopar:
Yaş Geçtikçe ßeßek yapamıycam korkusuyla triße Girmişsin ve ßu pskolojiylede ancak ßu rüya görüleßilirdi yani :muju::muju: :D:D:D:D:kopar::kopar:
hahahahah süpersin ya ...Oğlum hamile kalma korkusu var bende ..bana hamilesin dedikleri anda beni bakırköyden toplarsınız :kopar::kopar:
Kalpsiz Güzel
05-07-10, 17:09
hahahahah süpersin ya ...Oğlum hamile kalma korkusu var bende ..bana hamilesin dedikleri anda beni bakırköyden toplarsınız :kopar::kopar:
hheheh süpersin ablam ya...özledim çoook bidee:utan:
hheheh süpersin ablam ya...özledim çoook bidee:utan:
bende özledim seni canımın içi :kiss::kiss::kiss:
ShyzOpHrEniC
05-07-10, 17:18
ßi topluycam seni qörücen o zaman :D:D ßi laf derdim ama çoluk çocuğun terßiyesini ßozmak istemiyorum :D
Bu gece rüyamda eşimle olan tüm bağım bitiyordu ...Bana sorular soruyor bende herşeyi gözden çıkarmışçasına ona sonucunu düşünmeden gerçekleri anlatıyordum ...aramızdaki herşey bitiyordu ve bana aşağılık olduğumu hissettirecek kelimeler kullanıyordu ...Hiçbirşey canımı acıtmıyordu sadece aşkımız nasılda bitti diye düşünüyordum ve asıl önemli olan şey aslında ben başkasına aşıkmışım ve o kişi inanılmaz zengin olmuş hala beni bekliyordu özlediğim o kişiyi görmek için çaba sarfederken kızım uyandırdı ....
teyzemin kızını ve çocuğunu görüyorum ..normalde 5 yaşında çocuk ama rüyamda 1 yaşlarında aman allahım bukadar çirkin olamaz .korku filmi gibi
.........................
Dün gece güya ölüleri çağırıyorum önce annemi çağırıyorum ah annem diyorum ağrılarım var diyodun küt diye gittin .Arkasından ölmüş olan babam geliyor biraz gülümsüyor bana ( reelde annemde,babamda yaşıyor)
...............................
Bu gece oruçlu ağzımla kocamın çok ama çok zengin olduğunu gördüm ...(Oruçlu ağzımla diyorum gerçek olsun diye :D) ama aramızda bir yabancılık var sanki yeniden başlıyoruz aşkımıza ..gülüyordu bana
3 gecedir kısa kısa anımsıyorum
Genelde ailenle ilgili rüyalar görüyorsun anladığım kadarıyla.Bence sende sevdiklerini kaybetme korkusu zaman zaman depreşiyor buda rüya olarak yansıyor..Allah hayıra çıkarsın..:)
güzel yaklaşım volkan ....:oke:
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.