PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sevdiğinizi Söyleyin!

darkwenom
25-10-06, 21:40
(daha öncede eklemiştim eski haylaz sitelerinde..tekrardan eklemek istedmm)

Bu yazı gerçek bir aşk hikayesini anlatmaktadır ve yazıların hepsi aşık delikanlının günlüüünden alınmıştır…

Lise 1. sınıf
İngilizce dersinde yanımda bir kız oturuordu..onun için “benim en yakın arkadaşım” diyordum..ama ben onun ipek gibi saçlarına bakıp onun benim olmasını istiyordum.. ama o bana benim ona baktııım gözle bakmıyordu bunu biliyordum..dersten sora kalktı we geçen gün sınıfta olmadııı için o günün notlarını istedi ona notlarını werirken bana teşekkür etti we yanağımdan öptü..onu sadece arkadaş olarak istemediiimi bilmesini istiordum,onu çok sewiordum ama söleyemiordum,nedenini bilmiorum ama çok utanıordum..

Lise 2. sınıf
Telefonum çaldı,arayan oydu we ağlıordu..bana aşkın nasıl kalbini kırdııını anlattı,beni ewine çaırdı,yalnız kalmak istemediini söledi..bende tabi ki gittim.. koltuğa onun yanına oturdum,güsel gözlerine bakmaya başladım we onun benim olmasını diledim..2 saat sora Drew Barrymore’un bir filmi başladı we onu izledik.. filmi izledikten sora uyumaya karar werdi,bana her şey için teşekkür etti we yanağımdan öptü..onu sadece arkadaş olarak istemediiimi bilmesini istiordum, onu çok sewiordum ama söleyemiordum,nedenini bilmiorum ama çok utanıordum..

Lise Son sınıf
Mezuniyet balosundan bir gün önce yanıma geldi we “çıktııım çocuk hasta we partiye gelemicek” dedi..benimde çıktııım biri yoktu we 7.sınıfta birbirimize söz wermiştik eer çıktııımız biri olmassa partilere birlikte gitcektik,”en iii arkadaş” olarak..we partiye birlikte gittik,o akşam çok güseldi,her şey yolunda gitti,partiden sora onu ewine,kapısının önüne kdr bıraktım,kapının önünde ona baktm o da bana o güsel gözleriyle gülümseyerek baktı..onun benim olmasını istiyordum..ama o bana benim ona baktııım gözle bakmıyordu bunu biliyordum..bana “hayatının en güsel zamanını geçirdiiini” söyledi we yanağımdan öptü..onu sadece arkadaş olarak istemediiimi bilmesini istiordum, onu çok sewiordum ama söleyemiordum,nedenini bilmiorum ama çok utanıordum..

Günler,haftalar,aylar geçti we mezuniyet günü geldi çattı..sürekli onu izledim,onun mükemmel wücudunu seyrettim..diplomasını almak için sahneye çıkarken sanki hawada süzülen bir melek gibiydi..onun benim olmasını istiyordum..ama o bana benim ona baktııım gözle bakmıyordu bunu biliyordum..herkes ewine gitmeden önce yanıma geldi we ağlayarak bana sarıldı sora başını omzuma koydu we “sen benim en ii arkadaşımsın,teşekkürler” deyip yanağımdan öptü..onu sadece arkadaş olarak istemediiimi bilmesini istiordum, onu çok sewiordum ama söleyemiordum,nedenini bilmiorum ama çok utanıordum..

Aradan yıllar geçti..bir kilisedeydim we o kızın nikahını izliordum..ewt artk o ewleniordu,onun “ewt,kabul ediorum” demesini,yeni hayatına girmesini izledm,başka bir adamla ewli olarak..onun benim olmasını istiyordum..ama o bana benim ona baktııım gözle bakmıyordu bunu biliyordum..yeni hayatına girmeden önce yanıma geldi “nikahıma geldin,teşekkürler” deyip yanağımdan öptü..onu sadece arkadaş olarak istemediiimi bilmesini istiordum, onu çok sewiordum ama söleyemiordum, nedenini bilmiorum ama çok utanıordum..

Yıllar çok çabuk geçti..şu an benim bir zmnlar en yakın arkadaşım olan o kızın tabutuna bakıorum..eşyaları toplanırken lise yıllarında yazdııı günlüü ortaya çıktı,hemen günlüünü aldım we günlükte okuduuum satırlar şöleydi:
“Onun gözlerine bakarak onun benim olmasını diledim..ama o benim ona baktııım gözle bakmıordu bunu biliordum..onu sadece ARKADAŞ OLARAK İSTEMEDİİİMİ BİLMESİNİ İSTİORDUM,onu çok sewiordum ama söleyemiordum,nedenini bilmiorum ama çok utanıordum..Keşke bana bir kez beni sewdiiini söleseydi…”

Sizin için önemli olan o sewdiiniz insanları böle kaybetmektense sewdiiinizi söleyerek kaybedin..

Geniouss
25-10-06, 21:52
Ezberimizde var artık bu yazı :) Yinede sağol Sinem :)

darkwenom
25-10-06, 21:53
ya bi laf sokma yaaa ..allallaaaaa..ne memnuniyetsiz adamsn sen beee :P:)

KaRDeLeN
30-11-06, 10:21
gerçekten çok güzel bi hikaye saol