PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Konu Hediye :D

RuHsUz
22-03-07, 22:37
Yaw bana yardimci olur musunuz lütfen ??? :)

Ya size bisi sorcam eger sizin kiz arkadasiniz olsa dogum gününe ne beklersiniz ondan ??

Bana kiz arkadasimi isterim demeyin ooo haric hersey olabilir

saolun simdiden .Dogum günü hediye almam gerekicek ama karar veremiyorum kendisine soruyorum caktirmadan yani sevdigi sey nedir diye sen diyor bana :@ Ama ben ona bi hediye almak istiyorum yardimci okursaniz sevinirim :) :muju:

OuTCasT
22-03-07, 23:40
cıddı dusunuyosan altın yuzuk al kıslar bayılır yuzuge ve anlamıda olur yuzugun ben olsam yuzuk alırdım:)

KaRDeLeN
23-03-07, 09:48
bence tek taş pırlanta al çok anlamlı olur :)

illa bi hediye alıcaksan bi buket gül ve içinde çok güzel bi not olsun en güzel hediye budur bence

ashab
23-03-07, 09:59
bence tek taş pırlanta al çok anlamlı olur :)

:protesto: oohaaa falan oldum :D tek taş yüzük aldırtacak :kopar:

zuzush
23-03-07, 11:12
ben sahsen pelus kojamaaaaannnnnnnn oyuncakları cok sevıorum bı kıs olarak :melek:

RuHsUz
23-03-07, 16:29
zuhaha iyide arkadaslar ben erkek arkadasima almayi düsünüyorum:D hehe koptum:D

Bakin Erkeklerin ooo konuda avantaclari cok bi buket gül al götür veya yüzük falan filan biz kizlar ise ?? aklima bisey gelmiyor :S

Simsiyah
23-03-07, 16:40
Peluş oyuncak al erkek içinde iyi olur :D:D

RuHsUz
23-03-07, 16:47
Peluş oyuncak al erkek içinde iyi olur :D:D

:D hehe iyide komik olur :D Kendisi Askerde oraya yolladigimda actiginda sarfi gülmekten ölür _D ne bu diye :D ama yinede saol ;)

KaRDeLeN
23-03-07, 16:53
yawss kardeşim sende hediye alcağın cinsiyeti belirtmemişsin ki...:)zaten sende şüpheliydin :kopar: kim kıs kim erkek şimdi öğrendim :) :kopar:

RuHsUz
23-03-07, 16:59
yawss kardeşim sende hediye alcağın cinsiyeti belirtmemişsin ki...:)zaten sende şüpheliydin :kopar: kim kıs kim erkek şimdi öğrendim :) :kopar:

:D eh orasi öyle
Ya size bisi sorcam eger sizin kiz arkadasiniz olsa dogum gününe ne beklersiniz ondan
ama burdan biraz belli oluyor niyse ya

erkek arkadasima yani ne alacagimiz bilmiyorum siz olsaniz ne alirdiniz? Bu zefer anlasildi insallah :D

KaRDeLeN
23-03-07, 17:04
ayyy çok zor bi soru oldu kendimi kazanamadığım öss sınavında gibi hissettim..:kopar: ömrü hayatımda hiçbir erkeğe hediye almadım da :)

sitenin önde gelen erkekleri siz olsanız ne hediye olsa beğenirdiniz azcık ipucu verin hem belki bigün banada lasım olur bu bilgilerinis :D:D

zuzush
23-03-07, 17:52
ııde askerde sanırım bu arkadas oraya bıse yollanmas :kopar: şap al sen ona puahuahauhauhauhuh bıse daa geldı aklıma ama nese solemıcem :kopar: ama tuttuu takımın store una gıt bıse al ıste sende cnm ...

psycho
23-03-07, 17:54
kazak ör. fakat satın alma. ör :D

RuHsUz
23-03-07, 17:57
ııde askerde sanırım bu arkadas oraya bıse yollanmas :kopar: şap al sen ona puahuahauhauhauhuh bıse daa geldı aklıma ama nese solemıcem :kopar: ama tuttuu takımın store una gıt bıse al ıste sende cnm ...

yoooo aldiklarim onun eline geciyor yani oo sorun degil .. he bide ne geldi aklina onu söyle :)

Simsiyah
23-03-07, 17:57
Askere mektup yas :) duygusal olsun

RuHsUz
23-03-07, 17:58
Askere mektup yas :) duygusal olsun

her gün yaptigim sey :D

zuzush
23-03-07, 18:00
sölemem :haha:

RüZGaR
23-03-07, 18:09
altın yuzukm u sen bakma bunlara:D

bı gul al yeter onemlı olan o hedıye deıldır o hedıyeyı werdıgınde yaptıgın edebıyattır made ın dj_ila :D

RuHsUz
23-03-07, 18:16

bı gul al yeter onemlı olan o hedıye deıldır o hedıyeyı werdıgınde yaptıgın edebıyattır made ın dj_ila :D

him orasi öylede ben gülü postaneyle yollayana kadar gül coktan kurumus olur off ya :(

RuHsUz
23-03-07, 18:16

him orasi öylede ben gülü postaneyle yollayana kadar gül coktan kurumus olur off ya :(

RüZGaR
23-03-07, 18:21
hım sanırım forumda sorun war mesaj gıtmıo bı daha tıklayınca 2 kez gıdoo neyse konuya doneyım eger sewdıgın uzakda ıse kurmucak bıse bulalım o halde.

sımdı edebıyatı bı kagıtta parcalarsın alacagın hedıyeye gelelım

bence bana kalırsa kendı yazdıgın bı sıır olsun :)

ashab
23-03-07, 18:31
bana kalırsa asker erler çok fazla iç çamaşırı değiştirmek zorunda kalır. o yüzden ona Atlet al ve atleti giydiğinde kalbine denk gelecek yere kendi simini yaz. yada fotoğrafını işle. istersen başka birşeyde yap. fakat yaparken dikkat et atleti giydiğinde belli olmayacak şekilde yap. sonra arkadaşları arasında alay konusu olmasın gariban :D

RuHsUz
23-03-07, 18:46
bana kalırsa asker erler çok fazla iç çamaşırı değiştirmek zorunda kalır. o yüzden ona Atlet al ve atleti giydiğinde kalbine denk gelecek yere kendi simini yaz. yada fotoğrafını işle. istersen başka birşeyde yap. fakat yaparken dikkat et atleti giydiğinde belli olmayacak şekilde yap. sonra arkadaşları arasında alay konusu olmasın gariban :D

:D det ne oluyoruz gariban mariban.:D Fikir icin thx

Geniouss
24-03-07, 11:24
Bence onu sevdiğini anlatan güzel bir mektup ya da şiir yaz. Ekine de yeni çektirdğin bir fotoğrafını koy.. ..

RuHsUz
24-03-07, 16:33
Bence onu sevdiğini anlatan güzel bir mektup ya da şiir yaz. Ekine de yeni çektirdğin bir fotoğrafını koy.. ..

Saol bende öyle yapacam öyle karar verdim bugün

Fikirleriniz icin hepinize tesekkür edeerim

Geniouss
24-03-07, 20:39
İşte yine bir sert admin klasiği.. Bu konuda da son sözü söyledi ve hediyeyi belirledi.. Çok duygusal adamım yawsss :D