PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İngiltere'yi değil Türkiye'yi seçtim

psycho
21-03-07, 17:37
'İngiltere'yi değil Türkiye'yi seçtim'
Ümit Milli Takım kampına katılan Sheffield United'lı golcü Colin Kazım Richards, "Davet gelince gururlandım. İngiltere de bir hafta sonra beni çağıracaktı" dedi

Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Sheffield United'da top koşturan Colin Kazım Richards, Ümit Milli Takım kampına katıldı. Ay-yıldızlı ekibin, Antalya'da cumartesi günü İsviçre ile oynayacağı özel maçta ilk kez milli formayı giyecek olan golcü oyuncu, aldığı tekliften gurur duyduğunu söyledi.
Annesi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, babası ise Antigualı olan Colin Kazım kendisini Türk hissettiğini belirterek, "Davet geldiğinde çok mutlu oldum, gururlandım. İngiltere Milli Takımı da bir hafta sonra beni davet edecekti. Ayrıca babamın ülkesi Antigua da beni istiyordu. Fakat Türk Milli Takımı'nı seçtim. Başka bir milli takımda oynamak istemem" diye konuştu.

'Ailem Galatasaraylı'
Türkiye'de iyi futbolcular olduğunu dile getiren Colin Kazım, "Türkiye güzel iş yapanları seviyor ve sahip çıkıyor. Türkiye'de futbolcunun değeri biliniyor. Fazla Türkçe bilmiyorum, ama ailem Türkçe konuşur" dedi.
Ailesinin Galatasaraylı olduğunu da belirten başarılı futbolcu, Türkiye'de büyük kulüplerin yanı sıra Ankaragücü forması giyebileceğini sözlerine ekledi.