Orijinalini görmek için tıklayınız : Uyanınca ilk ne yaparsınız?
Kalktığınızda ilk yaptığınız şey nedir ?
senın gelmenı beklerım kanka odama bılıyon :)))
gözlüğümü takarım :D
yataktan çıkmadan;
ilk işim anne kahvaltı hazır mı?
yumurta yaptın mı die sorarım?
bu iki unsur yerine getirildiyse elimi yüzümü yıkamaya giderim..
sabah okul ve dersane yoksa pcyi açarım o açılırkende el yüz yıkanır elime bide meyvasuyu alırım..
okul varken direk duş :F
abi adettir,kalkınca ayak yoluna gidilir,abdest alınır.bende bu adete icabeten önce tuvalet sonra abdest(namaz abdesti):)
Darkblue&blue
19-03-07, 21:35
ilk olarak saate bakarım :) iş güç malum:)
yanımda bi hatun varmıydı, yok muydu ona bakarım :D :D
Maniacdevil
19-03-07, 21:44
tuvalete gidilir:)
ya yınemı sabah oldu dıe dusunuorum ben ascık sora bugun ne gıcem dıe dusunuorum bunnarı yataan ıcınde yapıorum ama :) sora saate bakıorum ooo daa 10 dkka daha uyuyabılırım dıorum :):) sora uyuyorum yıne ıse gec kalıorum genelde :kopar:
Corpsefire
20-03-07, 12:15
abi saate bakarım dırek .. genelde 12 den once uyanmıyom bakalım bu sefer kacta uyandım dıe :D
ilk iş lavabo daha sonra sigara içerim
kalkar kalkmaz abdest alırım. (ha elimi yüzümü yıkamışım ha abdest almışım :))
hadi len genemi sabah oldu derim ulan bu gece erken yaticam derim yakarim bi sigara giyinirim lavoba flan:D:D
gene mi sabah oldu yaah derimm..
Telefonuma bakarım,kimler aramış die!
neden buğün tatil olmadıki derim siğara yakarım sonra ev arakadaşımada ben senin ütüyü yapayım sende bir türk kahvesi yap derim:uctum::uctum:
sabah kalkar kalkmaz aç karnına sigara içilirmi öldürcenmi kendini aç pencereti temiz oksijen al sabah sabah zehirle doldurma ciğerlerini:kac:
LimonLu ChiLek <3
08-01-08, 01:32
Pc yi aCıß wc yi ziaRed edeRim =)
giyinip yuzumu yikamay calisirm ki genelde ikisini ayni anda yapma ya calisom bu gunlerde:D
By_MotoBike
08-01-08, 01:56
wala babam arıyana kadar yatıyom babam sabah arar kalk kahwaltını yap ondan sonra ewrağını al diyo anca öle bu arada saat de 11:00 falan oluyo :D:D
ilk once gozlerim saate gider nasil bu kadar erken gecti bu saat diye sonra yuzumu yıkamam gerekir yoksa geri uyurum : )))))
sahte_prenses
26-01-08, 18:31
uyanırım telefonuma bakarım msjlara cvp yazarım cagrılara bakarım sonra saate bakarım azcık yatakta sekerlerim :D sonra yüzümü yıkarım kahvaltı yaparım :)
sweet_lady
26-01-08, 18:33
önce Telefonuma bakarım,kimler aramış diye! :D
tuvalete giderim..en rahat yer
musicaYdanza
30-01-08, 22:18
sigara herderdedeva
gözümü acarım :D
BEnimki o güne göre değişir ama ilk yüzümü yıkarım okul olmassa pc olursa tv ...
Elimi yüzümü yıkarım yatağımı toplarım :)
cep telefonunmu şarjdan çekerim....
millette bir hafta giden şarj bende en fazla bi gün gidiyo....
Saate bakarim sora yerden sürünerek yüzümü yikamaya giderim ama sürünesiye ohoooo baya sürer cok kötü ya söyle sicacik yatakdan uykusuz kalkmak:agla:
Önce yüzümü yıkarım sonra haftaiçi mecburi okula giderim :D
bismillahi rahmenirahim der kalkarım
gözlerimi acar hangi taraftan kalktıgıma bakarım cünki dagınık yatıyorum..yastıgın altında telefonlarımı arar gece gelen mesajları okur cvp veririm sonra kalkarım
Yatağımın üzerini düzeltirim sonra yüzümü yıkamaya giderim:D
bu sıralar zor kalkıyorum yaw:)telefonun alarmını iki kere kuruyorum ikinci alarm birinciden yarım saat sonraya kurulu:)önceden alarmı kapatıp yatıyodum baya bi geç kalıyodum:Dbu formülü geliştirince de hiç bi zaman ilk alarmda kalkmadım yataktan hep ikincide kalkıyom:D
gözümü zor bela açıp alarmı susturuyorum ilk olarak,sonra yavaş yavaş gözlerimin gün ışığına alışmasını beklerim,sonra yavaşça kalkıp wc ye giderim.bazen uykusuzsam yatakta biraz oturup uykumun açılmasını beklerim yoksa hemen kalkınca sersem tavuk gibi sağa sola çarpıyom:D
_ScHmArIq TaYfA_
12-09-08, 13:04
direk telefonuma bakarım gece yarısı olsa bile:qop:
mersindelikanlısı
12-09-08, 13:05
ilk iş lavabo sonra tv:kopar::kopar:
aLoneAngeL
16-06-09, 11:00
Saate bakarım.
yastığımın altından hızlıca telimi çıkartıp saat kaç olmuş die bakarım
önce saate bakarım sonrada ayılana kadar 10 dk yatak keyfi:D
yastığımın altından hızlıca telimi çıkartıp saat kaç olmuş die bakarım
aynen:)
ßşıma kaLdırır Tekrar Sonra yiNe yastıqa aTrm:D
VuSlAt ZaMaNı
16-06-09, 13:55
hemen telefona sarılıp mesaj falan varmı die bakarım yoksa da hemen günaydın msjı atarım :)
banyoya giderim orda ne yapılıyosa hepsini yapar öle güne başlarım:gulkiz:
hemen telefona sarılıp mesaj falan varmı die bakarım yoksa da hemen günaydın msjı atarım :)
aynısını su arlar bende yapıyorum
VuSlAt ZaMaNı
16-06-09, 14:46
aynısını su arlar bende yapıyorum
su aralar aşk mı var yoksam :)
Üff yinemi okulya nolur bi dk daha uyuyayım die söylenirdim eskiden,çok eskiden :D
Şimdide okul bitti hala uyutmuyon die söyleniyorum..:agla::D
pusucukurt
21-06-09, 02:04
genelde dişlerimi fırçalar sigara içerim
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.