Orijinalini görmek için tıklayınız : Haftanın konuğu Kelebek
Bu haftanın konuğu Kelebektir, arkadaşımıza bol şanslar diliyoruz :D
Not: Kelebek erkektir, kız nicki sanmayınız, kelebeği kız sanan, gördüğünde beyin kanamasından ölebilir :D
selam melıhcımmmmmmmmmmmmmm :kopar:
sımdı sole bakalım hayat sence ne annam ıfade edıo
benım hakkımda ne dusunuosun sence nası bırıyım yannıslarım doğrularım w.s. (cıddı olsun pilis :p )
soracıma gercekten kasatura bılıomusun ewt se bu deneyım nerden gelıo :kopar:
bukadar janım :):):)
şu an aşık mısın ?
çapaza ne demek ?
sana bu adı kim taktı ?
Neden çapazasın ?
Hiç bir kızın eline dokundun mu? Ne hissettin ?
Bir kızla çıkarken öncelikli düşüncen nedir ?
Evlilik mi Flört mü ?
Corpsefire
19-03-07, 15:22
sex in hayatındakı yerı nedır melihcim bisle paylasırmısın :D 1 ayda kac gununu sex e ayırıyosun :D
:hiho: :box: vay adiler kumpasa geldik:idam:
cevaplarım yakında bomba gibi düşecek.I'll back.:kahve: :bunelaaa: :qorsan: :box: :sofeer: :halter:
zavalli melih bukadar soruya bakilirsa sen yandin ben cevaplari okim yeter :D
sor sor sende sor anasını satim batan balık yan gider:D
cevap yascan melıh :kopar: hade beklıorus
selam melıhcımmmmmmmmmmmmmm :kopar:
sımdı sole bakalım hayat sence ne annam ıfade edıo
benım hakkımda ne dusunuosun sence nası bırıyım yannıslarım doğrularım w.s. (cıddı olsun pilis :p )
soracıma gercekten kasatura bılıomusun ewt se bu deneyım nerden gelıo :kopar:
bukadar janım :):):)
hayat yalan be güzelim:D hayat bir rüya.:)
senin hakkında düşündüklerimden bilmeni istediklerimi zaten sana söylemişimdir.bilmeni istemediklerimi de yazacak halim yok:)harbi kızsın,lafını esirgemiyosun,açık sözlüsün,iyi kalplisin güzellik faso fiso o konulara girmiyorum.kötü tarafların ise ikiye ayrılıyo sana zarar verenler beni ilgilendirmiyo ama bazen asabi olabiliyosun,gerçi en son bi sene önce falan asabileşmiştin bana karşı ama asabi oldunmu tam oluosun:D böle işte.seni seviyom ben:)
kasaturaya gelince,:Devet biliyorum ama bun bilmek yada öğrenmek zor bişe deil.isteyen her genç kıza öğretebilirim:D:D benim uzmanlığım geniş hayal gücü ve teknik bilgiye dayalıdır.:D:D:D sorduğun için teşekkürler janımmm
şu an aşık mısın ?
çapaza ne demek ?
sana bu adı kim taktı ?
Neden çapazasın ?
Hiç bir kızın eline dokundun mu? Ne hissettin ?
Bir kızla çıkarken öncelikli düşüncen nedir ?
Evlilik mi Flört mü ?
aşık deilim elhamdülillah:)
çapaza:genç karizmatik yakışıklı cinsel gücü yerinde elini sallasa ellisi olan ama o taraklarda bezi olmayan abazan gezen çapkın bıçkın yiğit türk delikanlısı demek:playboy: :kopar:
bana bu adı takana takacam ben de:kopar: bi ad:D
çapaza olunmaz! doğulur:playboy: :kopar:
hiç bir kızın eline duygusal manada bir temasta bulunmadım.onun için de bir şey hissetmişliğim yok:)bu durumdan bir şikayetim de yok elhamdülillah.
bi kızla çıkacaksam o kız sözlüm nişanlım falan olmalı yada o kızla evlenmeyi düşünmeliyim.iş olsun torba dolsun yada kolasına ilaç atiim niyetiyle çıkmam :kopar:
evlilik,flört bizi bozar.kağıt mendilmiyiz la biz.:Dkullan at olsun.:kopar:
sex in hayatındakı yerı nedır melihcim bisle paylasırmısın :D 1 ayda kac gununu sex e ayırıyosun :D
sex in hayatımdaki yeri mi? hayatın sexim deki yeri nedir olsa daha doğru olurdu heralde:kopar: :kopar: hgayat bir sex koçum.ya altta kalırsın ya üste çıkarsın:Dhayat böle.ne felsefik konştum lan:kopar: :kopar:
diğer soruya gelince,ay yetmiyo birader:kopar: :kopar:
düştün elime kelebenk abi :kahve:
*mucizelere inanırmısın?
*hayat felsefen nedir?
*kadın ve erkek sence eşitmidir?
*hayatta sana bi şans tanınmış ve bir yanlışı düzelteceksin,bu ne olurdu?
*yazılarını en beğendiğin yazar,ve şiirlerini en beğendiğin şair kim?
*Hiç aldatıldınmı,aldatıldıysan öğrendiğinde ne yaptın?
*Hiç aldattınmı?
*Sanal aşka inanırmısın?
*Hiç sanal aşkın oldumu?
*En son ne zaman ağladın?
*Hayattaki en düşkün olduğun kişi kim?
*Fobin varmı?
*şiir yazmayı mı çok seversin okumayı mı daha çok seversin...????
*ilk şiirini kaç yaşında yazdın seni şir yazmaya iten olay neydi...???
şimdilik bukadar kafiii devamı gelecek...
düştün elime kelebenk abi :kahve:
*mucizelere inanırmısın?
*hayat felsefen nedir?
*kadın ve erkek sence eşitmidir?
*hayatta sana bi şans tanınmış ve bir yanlışı düzelteceksin,bu ne olurdu?
*yazılarını en beğendiğin yazar,ve şiirlerini en beğendiğin şair kim?
*Hiç aldatıldınmı,aldatıldıysan öğrendiğinde ne yaptın?
*Hiç aldattınmı?
*Sanal aşka inanırmısın?
*Hiç sanal aşkın oldumu?
*En son ne zaman ağladın?
*Hayattaki en düşkün olduğun kişi kim?
*Fobin varmı?
*şiir yazmayı mı çok seversin okumayı mı daha çok seversin...????
*ilk şiirini kaç yaşında yazdın seni şir yazmaya iten olay neydi...???
şimdilik bukadar kafiii devamı gelecek...
mucizeler peygamberlere has olan bir özelliktir.peygamberlerden başkası mucize gösteremez.peygamberlerin gösterdikleri mucizelere inanırım.ancak günlük hayatta ummadığımız beklemediğimiz olaylara "mucize"yakıştırması dinen sakıncalıdır.bu yüzden böle olayların mucize olduğuna falan katiyen inanmam.
felsefem yoktur.din varken felsefeye ne hact?ben dinime göre yaşamaya çalışırım.felsefe din değildir,dinde felsefenin yeri yoktur.ancak idealim şu olmştur ki,herkes tarafından sevilmek.bunun için gayret ederim.
Allahu Teala katında üstünlük yada alçaklık iman ile ölçülür.bu yüzden şu şundan üstündür diyemeyiz.yaratılışta ikisi de eşittir.hatta kadının yeri erkeğin yerinden daha üstündür dinimizde,ancak insanlar dininden uzaklaştıkça aksi durum hasıl oluyor.
evliyanın büyüklerinden merkez efendi vardır bilmem bilirmisiniz.asıl merkez değildir tabi.birgün hocası talebelirini toplar ve içlerinden birisini yerine halef yapmak için küçük bir imtihan yapar ki,diğer talebeleri de seçileck kişinin üstünlüğünü görsün anlasın.
ve sorar mübarek;
--elinize sihirli bir değnek verilse neyi değiştirirsiniz?
talebelerin hepsi birşeyler söylemiş.kimisi içkiyi yok ederdim,kimisi şeytanı bağlardım vs.
sıra merkez efendiye gelince,"efendim herşey yerli yerinde yaratılmıştır,değiştirileck birşey yok,herşey merkezinde" bu cvap hocasının beklediği cvaptır ve "senin adın undan böyle "merkez" olsun buyururlar." hem damadı hem halifesi olur ki o zamanda devası bulunmayan sıtma hastalığının devası olan sıtma suyun bulmuştur. bu menkıbe cvap olarak fazla bile heralde:)
ben yazar falan takip etmem,ben yazıyı okur geçerim dini bir yazıysa yazarına bakarım gerisine karışmam:)necip fazıl şiirlerini severim.
sevgilim falan olmadı yada bir ilişkim.o yüzden ldatılmadım da aldatmadım da.
aşkın sanalı olur mu ya?sanal aşk var dersen hissettiklerini yalanlıyosun demektir:)insan dokunmadan sesini işitmeden canlı kanlı görmeden aşık olabilir mi? diye soruyosan neden olmasın.sevmek kalple olan birşey.eskiden oyalı mendile aşık olunyodu da şimdi bu kadar teknolojik imkan varken neden olmasın.tabi insanlar değişti,nadir de olsa dürüst birileri bulunabilir.sanal alemde gerçek aşkı yaşamışlığım da olmuştur.:)
en son ne zaman ağladığımın tam tarihini veremicm ama 5-6 ay oldu.gece uykumdan ağlayarak uyandım,rüyamda ağlıyordum sanırım:)
en düşkün olduğum kişi kendimim sanırım.sonra kardeşlerim.annem ve babam.anneannem ve dedem.
normalin dışında korkularım yoktur.fobi neyim bilmem ben:)
şiir okumak güzeldir,ama güzel bi şiir yazdıysan onun keyfi başkadır.yazmadığım zaman okumayı çok severim ,yazdığım zaman ise yazmayı:gul:
ilk şiirimi lisedeyken yazmıştım.zannederim şiir yazma güdüsü ırsi bende:)babadan kalıtsal olan birşey.lisede başlamıştım yazmaya.
huhhhh yoruldum bea:sck:
Sükût-u Hayâl
20-03-07, 10:56
Kuzen ben fazla yormayacam seni :) Zaten aklıma soracak bir şey de gelmiyor.Laf olsun torba dolsun misali sorular soracağım sanırım :p
Beni nasıl bilirsin? :d
Bu kız milletinin derdi ne?
Nedir bizim bu çektiğimiz çile? :d
Yanına gelsem, bana ne gibi bir güzellik yaparsın?Bu güzelliğin türü ne olur?(Beni rencide etmeden cvp verirsen memnun olurum canım benim :p )
Bu internet aşklarının,aşk sahiplerine varsa getirileri ve götürüleri nedir?Bilirkişi olarak sana danışmak istedim de :p .Benim işim olmaz biliyosun :d
Sorularıma ciddiyet ile vereceğin cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim canım :)
hayırlı günle kelebek. arkadaşların sorularına ve verdiğin cevaplara bakarak seni azda olsun tanıdım. bir kaç surda ben sorayım.
*evlenmek istediğin zaman nasıl bir yol izlersin. (eşini nasıl bulursun. yani yoldan geçen birinimi çevirirsin yoksa başka yolmu bulursun :))
*eşinde ne gibi özellikler ararsın.
*şu anki yaşam şeklinde en sevmediğin ve değiştirmeyi düşündünün halin nedir?
*şu anki yaşam şeklinde en sevdiğin ve bizlerede tavsiye edeceğin nedir ?
*İslamı öğrenmek için, eşine ve çocuklarına öğretmek için, günlük belli bir zamanını ayırıyormusun?
*Kurân meali yada Arapcasını okuyormusun? Okuma için çaban varmı?
*Ne işle uğraşıyorsun? Geçimini nasıl sağlıyorsun?
*Babanında Şiir yazdığını söylemişsin. Peki babanın mesleği nedir?
Kuzen ben fazla yormayacam seni :) Zaten aklıma soracak bir şey de gelmiyor.Laf olsun torba dolsun misali sorular soracağım sanırım :p
Beni nasıl bilirsin? :d
Bu kız milletinin derdi ne?
Nedir bizim bu çektiğimiz çile? :d
Yanına gelsem, bana ne gibi bir güzellik yaparsın?Bu güzelliğin türü ne olur?(Beni rencide etmeden cvp verirsen memnun olurum canım benim :p )
Bu internet aşklarının,aşk sahiplerine varsa getirileri ve götürüleri nedir?Bilirkişi olarak sana danışmak istedim de :p .Benim işim olmaz biliyosun :d
Sorularıma ciddiyet ile vereceğin cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim canım :)
ben seni iyi bilirim:D dışına bakınca odun:Diçinde filizler açan bi fidansın sen.ruhunun derinliklerini incelemek istiyorum:kopar:
kız milletinin iki derdi vardır.
1-para:)
2-fofenk :kopar:
bizim çektiğimiz çile değil de bize öyle geliyo.senden kötü durumda olanları bi düşün.mesela vildan:kopar: .ektirdiği fotoğraf başına ne işler açtı baksana:kopar: o durumda sen de olabilirdin yane.haline şükret kuzenim benim:kopar:
bi kere yanıma gelmen bile senin için büyük bi ayrıcalık olur biliyosun:muju:
ayrıcana burada tanışacağın manitanın haddi hesabı yok:kopar: hem sonra safranbolu kıçımızın dibi,elektrik direkleri bi rtarafımıza batıyo yani o derec dibi:kopar: :kopar: gezeriz tozarız falan işte,sen gel yeter ki:D
internet aşklarının getirisi götürüsü üzerinde fizibilite çalışması yapmadım ama şöle diyebilirim,benim için getirisi götürüsünden çok oldu:)
soru sorma zahmetine girdiğin için teşekkür ederim.çok nazik ve yirisiniz:kopar: :kopar:
hayırlı günle kelebek. arkadaşların sorularına ve verdiğin cevaplara bakarak seni azda olsun tanıdım. bir kaç surda ben sorayım.
*evlenmek istediğin zaman nasıl bir yol izlersin. (eşini nasıl bulursun. yani yoldan geçen birinimi çevirirsin yoksa başka yolmu bulursun :))
*eşinde ne gibi özellikler ararsın.
*şu anki yaşam şeklinde en sevmediğin ve değiştirmeyi düşündünün halin nedir?
*şu anki yaşam şeklinde en sevdiğin ve bizlerede tavsiye edeceğin nedir ?
*İslamı öğrenmek için, eşine ve çocuklarına öğretmek için, günlük belli bir zamanını ayırıyormusun?
*Kurân meali yada Arapcasını okuyormusun? Okuma için çaban varmı?
*Ne işle uğraşıyorsun? Geçimini nasıl sağlıyorsun?
*Babanında Şiir yazdığını söylemişsin. Peki babanın mesleği nedir?
bu kadar geyikten sonra bu sorular baya ağır geldi:)
genel anlamda tek cevap yetiyo aslında bu sorulara ama değer vermemiş gibi algılanmaması için ayrı ayrı cvaplandıracam:)
eşimi ben bulmam bu bir.ailem bana layık olan kzıı bulur ben de beğenirsem olur.ha olmadı iş başa düştü.dinine bakarım,dinine bağlılığına bakarım.
eşimde arayacağım özellik birinci maddeyle ilişkili aslında.dinin eşler arasındaki hak hukuku korumak için emrettiklerini yapması yeterli.
şu anki yaşam şeklinde değiştirmek istediğim birşey yok.elbette yaptığım çok hata var,buları yapmamak istiyorum elbette ama onlar da bende kalsın:)
benim tavsiye edebilecğim birşey yok,öyle bir lüksüm de yok.herkesin okuma yazması var madem,okumanızı tavsiye ediyorum çünkü ben okuyorum.
evli değilim ki eşim çocuğum olsun.ama olursa eşime de çocuklarıma da mutlaka öğreteceğim.kardeşlerim zaten benden farksız.ailem dinini bilen ve dinine bağlı.bana yük olmyorlar sağolsunlar.
ben kuranı kerim meali okumam.arapça yüzünden okurum.
özel bir şirkette çalışıyorum.ailemle beraber yaşıyorum.yuvarlanıp gidiyoz işte:kopar:
babam da benim çalıştığım şirkette çalışıyor.iyi bir pazarlamacıdır,uzun zamandır yöneticilikle meşgul.:)
hatırlatma: imam hatip mezunyum,ilahiyat okuyorum (a.ö).benim gibi adama çerez bu sorular:kopar: fıkıh sorsaydın bundan iyiydi:D
melihcim sorularım;
1- nie sürekli benle dalaşıyorsun
2- işinden memnunmusun
3- dünyaya bir daha gelsen kimin yerinde olmak isterdin
4- ne zaman istemeye geleceksin yahuu :)
1-aslan sevdii postu yerden yere vururmuş:)
2-işimden işyerimden memnunum.
3-dünyaya bi daha gelsem kendi yerimde olmak isterim yine.hiç deilse beni neyn beklediğini bilirim:D
4-valla hemen gelcem de biliyosun imzamdan sonra hayranlarım arttı:kopar: onları üzmek istemiyorum:kopar: gizli halledelim biz bu işi:D
Kelebek ' e çok teşekkür ediyoruz. Bir müddet "Haftanın Konuğu" konusu açılmayacaktır. Bilgilerinize...
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.