C.j™
12-01-10, 11:56
sLm arkadaslar yine sanssız bi haftasonu gecirdim paylasmak istedm
cuma günü gece uykum bi türlü gelmek bilmiodu gecenin bi wakti yatakta dönüp dururken nasıl olsa iki gün tatil gidip bi cay pisireym oturaym dedim
cayı pisirdim sigaramı aldım odamda müzik dinlerken icerinin duman oldugunu farkettm biraz camdan dısarı bakıyım derken camdan asagı bakmamla bi de ne görüyüm!?
bir sürü polis bana bakıo saskın saskın bakakaldm biseler söylüolar ama
7. katta oldugm icin duyamıyorum
snra bitanesi bana dönüp söyle dedi
polis: genc adam asagı gelsene
c.j noluyo yha !?
polis: araba calınmıs karakolda ifade wermen gerekiyor
c.j: ama ama sey ben niye calıyım ki arabayı wallaha sucsuzum ben
polis: araba yeni calınmıs gecenin bu saatinde senin onlara yardım etmek icin etrafı gözetlemedigini nerden bilelim?
c.j: abi wallaha hic biseyden haberim yok yha
polis: derdini orda anlatırsın ya gel yada biz gelip alalım
c.j: peki geliom :/
caresizce asagı indim karakolda sabaha kadar ifade werdim sonunda calanlar bulundu sucsuz oldugum anlasıldı bıraktılar sükür ki adalet yerini buldu
amacım sadece uykum gelmedigi icin sakin sakin oturmaktı ama sans mı desem kader mi desem artık..
cuma günü gece uykum bi türlü gelmek bilmiodu gecenin bi wakti yatakta dönüp dururken nasıl olsa iki gün tatil gidip bi cay pisireym oturaym dedim
cayı pisirdim sigaramı aldım odamda müzik dinlerken icerinin duman oldugunu farkettm biraz camdan dısarı bakıyım derken camdan asagı bakmamla bi de ne görüyüm!?
bir sürü polis bana bakıo saskın saskın bakakaldm biseler söylüolar ama
7. katta oldugm icin duyamıyorum
snra bitanesi bana dönüp söyle dedi
polis: genc adam asagı gelsene
c.j noluyo yha !?
polis: araba calınmıs karakolda ifade wermen gerekiyor
c.j: ama ama sey ben niye calıyım ki arabayı wallaha sucsuzum ben
polis: araba yeni calınmıs gecenin bu saatinde senin onlara yardım etmek icin etrafı gözetlemedigini nerden bilelim?
c.j: abi wallaha hic biseyden haberim yok yha
polis: derdini orda anlatırsın ya gel yada biz gelip alalım
c.j: peki geliom :/
caresizce asagı indim karakolda sabaha kadar ifade werdim sonunda calanlar bulundu sucsuz oldugum anlasıldı bıraktılar sükür ki adalet yerini buldu
amacım sadece uykum gelmedigi icin sakin sakin oturmaktı ama sans mı desem kader mi desem artık..