PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Jitem

VforVendetta
30-12-09, 12:13
Jandarma İstihbarat ve Terörle Mücadele.

Ordunun, zamanında: 'Biz kurmadık,jandarmanın ismini kullanarak bazı kirli işler çeviren illegal grup' dediği; fakat her nedense açığa çıkan bir üyesinin ordudan aldığı maaş bordrosunun sağ üst köşesinde 'görev yeri : jitem' yazan,kurulumunun üstlenilmediği, 'üvey muamelesi' gören kuruluştur ayrıca. (bkz.Bordro (Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.))

Şurada da güzel şeyler var meseleye dair (Belgeleriyle): bkz.Wikipedia (Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir. dele#cite_note-Jb-2)

Ali Munzur
03-01-10, 17:52
hanefi avcı tarafından varlığı doğrulanmış, devletin gayrimeşru çocuklarının gayrimeşru işlere bulaşan birimidir. uyuşturucu işine PKK’yle (PeKeKe diye okuyunuz ve lütfen Türk Dil kurallarına uyalım) birlikte bulaşmış, abdülkadir aygan adlı vatandaşın görev yeri: Jitem başlıklı bi maaş bordrosu olduğu doğrulanmıştır. bknz: abdukadir aygan yada devletin verdiği isim ile "aziz turan"
argenekon sanığı olan emekli albay arif doğan JİTEM’i ben kurdum sonra dizginleri, tası tarağı veli küçük’e devrettim demiş. (ergenekon diye bir çete yok!!! o halde bu iddiada yoktur varsa "mantardır" değil mi):)

bknz: kedidir o kedi.
bknz: je t'aime :)

düzeltme ve itiraf: af buyur V, linklere bakmadan yorum yaptım. vikipedia sayfasında ki fotoğrafta abdulkadir aygan janti çıkmış. üstelik ersever çekmiş fotoğrafı.