Orijinalini görmek için tıklayınız : Haftanın Konuğu - cαяpє diєм
bahtsiz_guzel
27-12-09, 23:07
Merhaba arkadaslar bir haftayi daha geride bıraktik, bu haftaki konugumuz ozellikle benim tanimayi cok istedigim arkadasimiz cαяpє diєм, kendisine simdiden kolay gelsin diyorum.
Kisaca kendini tanitir misin?
Bos zamanlarinda neler yaparsin?
Modayi takip eder misin?
Forum ile tanisman nasil oldu?
Ne isle mesgulsun?
niye hep vur kaç yapıyosun (yani konu açıp kaçıyosun )Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.
gerçekten de gündemi yakından takipediyomusun ...Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.
moda bölümüne açtığın güzel fıstıkları nerden biliyosun ( mümkünse link lütfen )Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.
konukluğun mübarek olsun keloş :)
--> kokoreç sever misin ?
--> hayal kırıklığına uğradın mı ? kısa cevap verme, otur yaz uzun uzun.
hayde bol şanslar.
cαяpє diєм
28-12-09, 06:55
Merhaba arkadaslar bir haftayi daha geride bıraktik, bu haftaki konugumuz ozellikle benim tanimayi cok istedigim arkadasimiz cαяpє diєм, kendisine simdiden kolay gelsin diyorum.
Kisaca kendini tanitir misin?
Bos zamanlarinda neler yaparsin?
Modayi takip eder misin?
Forum ile tanisman nasil oldu?
Ne isle mesgulsun?
........öncelikle beni konuk seçtigin için tesekkur ederim:)......hemen kısaca kendimden bahsedeyim...33 yaşında evli ve iki çocuk annesiyim.....7 yaşında bir kızım ve henüz 4 aylık bir oğlum var........
.......boş zaman diye bir şey olmuyor benim için hele de iki çocuktan sonra :) iste arada kaçamak buraya geliyorum soluklanmaya....
......evet modayı yakından takip ederim
.......forum ile tanısmam sanırım siirler sayesinde oldu...tesadüf siirler diye googleden arama yaparken burayı buldum :)
........tam 11 yıldır sınıf öğretmeniyim....
cαяpє diєм
28-12-09, 06:58
niye hep vur kaç yapıyosun (yani konu açıp kaçıyosun )Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.
gerçekten de gündemi yakından takipediyomusun ...Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.
moda bölümüne açtığın güzel fıstıkları nerden biliyosun ( mümkünse link lütfen )Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.
zamanım kısıtlı barış oğlan her an uyanabilir diye vur kaç yapmak zorunda kalıyorum :) . . . . .evet gerçekten de gündemi takip ediyorum . . . .ben sana binale linkleri veririm merak etme :)
cαяpє diєм
28-12-09, 07:03
konukluğun mübarek olsun keloş :)
--> kokoreç sever misin ?
--> hayal kırıklığına uğradın mı ? kısa cevap verme, otur yaz uzun uzun.
hayde bol şanslar.
tesekkür ederim canım :) . . . .hmmmm hemde nasıl çok severim kokoreçi :) bol baharatlı ve iyi kızarmış olcak
....hangimiz hayal kırıklığına uğramadı ki canım....bu ya evlilik içinde ufak tefek hayal kırıklıkları oldu ya da iş ortamında oldu...simdi bana uzun uzun anlat deme anlatamam :))
1- Bunca haberleri ekledikten sonra haber spikeri olmayı düşündün mü ? :)
2- En son okuduğun kitap hangisiydi ve sende bıraktığı etki ?
3- Bu aralar yapmaktan en çok hoşlandığın şey nedir ?
4- Bu gün yeniden doğacacını bilsen şuan ki aileni ve ortamı istemiydin ?
Geçen sene bu zamanlar bana "Van" güzel yer demiştin fakat hayal kırıklığına uğradım bunu belirtmeden geçemeyeceğim :)
hoşgeldiniz:)
okuyunca şaşırdım ben sizi 20 l yaşlarda bekar biri bekliyodum hep nedense:)rabbim çocuklarınızı size bağışlasın:melek:ayrıca hayalimdeki meslektesinizi ne güzel bize nasip olmadı:(
1)nerelisin?
2)en çok görmek istediğin şehir neresi?
3)evlenmeyi tavsiye edermisin:gulkiz:
4)severekmi evlendiniz görücü usulümü:)
merhaba öncelikle :))
ilk sorum;
- sizce spor programlarında,otomobil fuarlarında filân neden kadınlar kullanılıyo,yani erkekler her halûkarda bunlara ilgi gösterir,amaç kadınlara futbolu sevdirmek midir sizce :))
- 2 tane çocuğunuz varmış ( Allah bağışlasın bu arada ) ilk bebeğinize kucağınıza aldığınızda neler hissettiniz ve aranıza yeni bi can katıldı sonuçta bu duruma alışmak zor oldu mu sizin için,hazır mıydınız anneliğe yani ?
ve son sorum;
- çocuk,eşinizle olan ilişkinizi nasıl etkiledi,aradaki dengeyi nasıl kurdunuz ?
Kolay gelsin... :gulver:
cαяpє diєм
28-12-09, 08:57
1- Bunca haberleri ekledikten sonra haber spikeri olmayı düşündün mü ? :)
2- En son okuduğun kitap hangisiydi ve sende bıraktığı etki ?
3- Bu aralar yapmaktan en çok hoşlandığın şey nedir ?
4- Bu gün yeniden doğacacını bilsen şuan ki aileni ve ortamı istemiydin ?
Geçen sene bu zamanlar bana "Van" güzel yer demiştin fakat hayal kırıklığına uğradım bunu belirtmeden geçemeyeceğim :)
........neden olmasın yapabilirim sanırım :) . . . . .en son Elif ŞAFAK AŞK'ı okumustum......tasavvufa ilgi duymaya basladım bu kitapla beraber...
.....hmmm en çok hoşlandıgım sey oğlandan vakit bulup dısarıya cıkmak sanırım:) bana iyi geliyor.......
........kesinlikle yeniden doğsam su an ki ailemi isterdim iyiki varlar.....
....van konusuna gelince daha once orda gorev yaptım o yuzden oyle dedim.......yani daha kotu illeri dusunursek :)
cαяpє diєм
28-12-09, 09:07
hoşgeldiniz:)
okuyunca şaşırdım ben sizi 20 l yaşlarda bekar biri bekliyodum hep nedense:)rabbim çocuklarınızı size bağışlasın:melek:ayrıca hayalimdeki meslektesinizi ne güzel bize nasip olmadı:(
1)nerelisin?
2)en çok görmek istediğin şehir neresi?
3)evlenmeyi tavsiye edermisin:gulkiz:
4)severekmi evlendiniz görücü usulümü:)
merhaba canım hosbuldum :) amin insallah herkesinkini...sanırım senin gibi bazılarıda oyle dusunuyordu benle ilgili :)
.........ailem manisa da biz izmir deyiz....hımmm sanırım en çok antalya yı merak ediyorum daha once gitmedim belki bir gun nasip olur..
.....tabi ki evlenmeyi tavsiye ederim...kimse sonsuza kadar bekar kalamaz :) dogru insanı buldugumuzda daha dogrusu inandıgımızda o zaten olacak.......evet sevrek evlendim ..üniversitede tanısmıstık esimle :)
cαяpє diєм
28-12-09, 09:25
<B>
merhaba öncelikle :))
</B>
ilk sorum;
- sizce spor programlarında,otomobil fuarlarında filân neden kadınlar kullanılıyo,yani erkekler her halûkarda bunlara ilgi gösterir,amaç kadınlara futbolu sevdirmek midir sizce :))
- 2 tane çocuğunuz varmış ( Allah bağışlasın bu arada ) ilk bebeğinize kucağınıza aldığınızda neler hissettiniz ve aranıza yeni bi can katıldı sonuçta bu duruma alışmak zor oldu mu sizin için,hazır mıydınız anneliğe yani ?
ve son sorum;
- çocuk,eşinizle olan ilişkinizi nasıl etkiledi,aradaki dengeyi nasıl kurdunuz ?
Kolay gelsin... :gulver:
güzel sorular tesekkur ederim :) . . . .spor programlarında ya da otomobil fuarlarında yer alan guzel bayanları erkeklerin ilgisi cekmek amaçlı oldugunu dusunuyorum...hangi erkek ilgi gostermez ki ya da o programı ızlemez...kadınlara futbolu sevdirmek daha alt katagoride benim için :)
.....kızımı kucagıma ilk aldıgımdaki duyguyu tarif etmem mumkun degil ancak anne olan bilir......planlı bir hamilelikti ve ben cocuk cok istiyordum....ilk hamile haberini aldıgımda o kadar sevindim ki anlatamam....icinizde bir canılının olustugunu hissetmek bilmek bambaska birsey......akabinde cok endiselendim......cocugumu iyi yetistirebilecekmiydim ona guzel bir gelecek kurabilecekmiydik....ama kısa bir sure sonra bunları da astık ......çok guzel 7 yıl gecirdik kızımla o benim herseyim :))
......gelelim ikinci cocuga :) su anda 4 aylık bir oğlum var ...su aralar biraz sıkıntı ceksemde onunda ustesinde geliyoruz esimle.......sagolsun bana da çok yardıncı oluyor her konuda....evliligimiz esas simdi dengelendi diye dusunuyorum.......
mersindelikanlısı
28-12-09, 11:07
slm carpe diem abla:)
haftanın konuğu olmak nasıl bi duygu:)
bende rehabilitasyon merkezinde çalıştım sınıf öğretmeni olmak peki sence nsl bi duygu?
hangi üniversite mezunusun?
çocukları severmisin?
ne tür müzik dinlerisin?
en sevdiğin pop rock türkü metal:D?
Evli Olmak Gerçekten Zormu(Bilgi Amaçlı:D)
Alttaki Cümlelerde Aklından Ne Geliosa Yanına Onu Yaz
Aşk;
Sevgi;
Forumhaylaz;
Konu Açma;
Şiir;
Ban;
Kilit;
Üyelerimize Şarkı Armağan Edermisin:D
Bu Kadar Sana Haftanın Koınuğunda Başarılar Diliyuorum Carpe Diem Abla:)Kolay Gele:D
.....kızımı kucagıma ilk aldıgımdaki duyguyu tarif etmem mumkun degil ancak anne olan bilir......planlı bir hamilelikti ve ben cocuk cok istiyordum....ilk hamile haberini aldıgımda o kadar sevindim ki anlatamam....icinizde bir canılının olustugunu hissetmek bilmek bambaska birsey......akabinde cok endiselendim......cocugumu iyi yetistirebilecekmiydim ona guzel bir gelecek kurabilecekmiydik....ama kısa bir sure sonra bunları da astık ......çok guzel 7 yıl gecirdik kızımla o benim herseyim çok güzel anlatmışsınız,heveslendim :))
hep huzurlu olur yuvanız inşallah :muju:
cαяpє diєм
28-12-09, 11:29
slm carpe diem abla:)
haftanın konuğu olmak nasıl bi duygu:)
bende rehabilitasyon merkezinde çalıştım sınıf öğretmeni olmak peki sence nsl bi duygu?
hangi üniversite mezunusun?
çocukları severmisin?
ne tür müzik dinlerisin?
en sevdiğin pop rock türkü metal:D?
Evli Olmak Gerçekten Zormu(Bilgi Amaçlı:D)
Alttaki Cümlelerde Aklından Ne Geliosa Yanına Onu Yaz
Aşk;
Sevgi;
Forumhaylaz;
Konu Açma;
Şiir;
Ban;
Kilit;
Üyelerimize Şarkı Armağan Edermisin:D
Bu Kadar Sana Haftanın Koınuğunda Başarılar Diliyuorum Carpe Diem Abla:)Kolay Gele:D
merhaba mersinli haftanın konugu olmak guzelmis ..simdiye kadar hep kaçtım durdum bu bolumden :) . . . .oğretmenlik bambaska bir duygu helede sınıf oğretmenligi......minicik cocuklarla ugrasıyorsun...annesinden kopmus ve sana gelmis ...butun vaktini senle geciriyor bir nevi annesi oluyorsun onların....sen sekil veriyosun yön veriyosun gelecekleri için.....1. sınıftan alıpta kocaman bir ergene donustuklerini gormek anlatılmaz bir duygu....ozellikle sabır ve sevgi isteyen bir meslek...herkes oğretmen olamaz..............selçuk üniversitesi mezunuyum.....cocukları da çok seviyorum :)
her türlü müzigi dinlerim....ama ozellikle balkan müzigi ve karadeniz müzigine karsı ayrı bir ilgim vardır . . ..
......evli olmak zor degil aslında birbirini iyi dinledikten sonra...karsındakını anlayıp kendini anlatabildikten sonra hiç de zor degil :)
Aşk; çocuklarım
Sevgi; eşim
Forumhaylaz; tiryakinim
Konu Açma; olmazsa olmazım
Şiir; hayatın anlamı
Ban; üzücü
Kilit; ne guzel :)
üyelerede hemen bir sarkı armağan edeyim
x8fw7x
bahtsiz_guzel
01-01-10, 18:59
aynen bende seni en fazla 25 yaslarinda falan saniyodum sasirdim biraz.
Yeni yildan beklentilerin neler?
Yeni yili nerde nasil kutladin?
3. bebegi dusunuyor musun? dusunuyorsan ne zaman?
Cocuklarinin isimleri?
Hangi takimlisin?
En sevdigin yazar ve kitabi?
En sevdigin siir?
Adige_kızı
01-01-10, 19:08
konuklugun hayırlı olsun :gulver:
Sence evlenme yaşı kaç olmalı ?
evliliğin iyi ve kötü yanlarını anlatabilirmisin?
herşeyi silip yeniden başlamak istediğin oldu mu?
çocukluğunu özlüyor musun?
Ögrencilik yıllarından unutumadıgın bir anın varmı varsa anlatabilirmisin ?
seni en çok ne güldürür?
yemek yapmayı severmisin ?
kolay gelsin :)
cαяpє diєм
01-01-10, 23:16
aynen bende seni en fazla 25 yaslarinda falan saniyodum sasirdim biraz.
Yeni yildan beklentilerin neler?
Yeni yili nerde nasil kutladin?
3. bebegi dusunuyor musun? dusunuyorsan ne zaman?
Cocuklarinin isimleri?
Hangi takimlisin?
En sevdigin yazar ve kitabi?
En sevdigin siir?
gecen yıl oldukca sıkıntılı geçti benim için....o yuzden bu yıl biraz daha ferah bir yıl olmasını diliyorum.......hastalıklardan uzak refah bir yıl gecirelim istiyorum.....
.....bebeğim ufak oldugu için ne yazık kı evdeydik bu yıl . . .yeni yıla oğlumu battaniyede sallayarak girdik :)
.......kızımın adı bengisu oğlusumun adı ata :) . . . . . .galatasaraylıyım :) . . . . . .en sevdigim yazar ayşe kulin kitabı da veda. . . . . . .en savdigim siir de 'yasadıklarımdan oğrendigim birsey var' ataol behramoğlu'nun
cαяpє diєм
01-01-10, 23:30
konuklugun hayırlı olsun :gulver:
Sence evlenme yaşı kaç olmalı ?
evliliğin iyi ve kötü yanlarını anlatabilirmisin?
herşeyi silip yeniden başlamak istediğin oldu mu?
çocukluğunu özlüyor musun?
Ögrencilik yıllarından unutumadıgın bir anın varmı varsa anlatabilirmisin ?
seni en çok ne güldürür?
yemek yapmayı severmisin ?
kolay gelsin :)
olgunluk acısından en az 25 den asagı olmamalı diyorum bana sorarsan......ama bazen de diyorum ki keske daha erken evlenseydim de cocuklarım simdi kocaman olurlardı........evlilik cok acayip birsey...flort donemindeyken o kadar pembe gozukuyor ki hersey onsuz yapamızsın o olmadan nefes alamazsın....ayakların havada dolanır durursun......bir an once evlenmek istersin .........evlenince durum biraz degisiyor....sahiplenme arzısı daha agır basıyo sankı....diyosun ki o artık benim...bazı seyler gormezden gelinıyo bir rahatlık oluyor ister istemez......ustune daha buyuk sorumluluklar biniyor.......velhasıl meşakatli bisey evlilik :)tıpkı bir cicek gibi...suyunu iyi ayarlamak gerekiyo....az verirsen kurur cok verirsen çurur........
...........olmaz mı cok olmustur....cok hatalarım oldu zamanında keske dedigim olmustur keske o zamana donsemdemde duzeltebilsem yanlıslarımı.....
....hmmmm universitedeyken evde kalıyorduk 4 arkadas......iddaya girmistik karnıma yastık koyup hamileymis gibi yapacaktım ve ustelik okul yakındı bize oraya kadar gidip geri gelecektim :) deli cesareti iste yaptım valla
.......beni en cok safak sezer guldurur:)
....yemek yapmaktan nefret ederim......her gun ne pisirsem demekten bıktım artık...:)
bahtsiz_guzel
03-01-10, 15:01
En sevdigin ve en guzel yaptigin yemek?
En sevdigin film?
En sevdigin renk? neden?
En sevdigin ifade?
Fobilerin nelerdir?
Cok sevdigin biriyle aran bozuldu, duzeltmek icin ne yapardin?
begendigin ve begenmedigin yonlerin?
Konu acarken arama yapiyor musun?
kolay gelsin canim
Kalpsiz Güzel
03-01-10, 15:09
nasıl bir öğretmensin
öğrencilerin çok yorunca bu ev hayattını etkiliyor mu
yaşantın nasıl geçiyor
kolay gelsin:gulver::gulver:
cαяpє diєм
03-01-10, 15:16
En sevdigin ve en guzel yaptigin yemek?
En sevdigin film?
En sevdigin renk? neden?
En sevdigin ifade?
Fobilerin nelerdir?
Cok sevdigin biriyle aran bozuldu, duzeltmek icin ne yapardin?
begendigin ve begenmedigin yonlerin?
Konu acarken arama yapiyor musun?
kolay gelsin canim
zeytinyağlı yemekleri guzel yaparım :) . . . . .kasımda ask baskadır filmi en sevdigim ve etkisinde kaldıgım filmdir.......sanırım mor ama nedeni yok :) .........boceklerden nefret ederim ozellikle de hamamboceginden ıyyyyyy içim bi tuhaf oldu :D...........eger sebebi bensem gidip konusurdum aramızı duzeltmeyi denerdim.....yanı konusarak sorunu gidermeye calısırdım........ben cok cabuk inanırım herseye içimde kotu niyet yoktur ....kendim gibi zannederim herkesi ve cok cabuk guvenirim....bu benim begenmedigim yonum.....çok guzel sır tutar ve karsımdakini gercekten dinlerim bu da en sevdigim yonumdur :).......konu acarken arama yapıyorum ama cogu baslık farklı oldugundan aramada cıkmıyo farklı da olmasa bi sekilde cıkmıyo iste.....çok nadir aramadan konu actıgım
cαяpє diєм
03-01-10, 15:22
nasıl bir öğretmensin
öğrencilerin çok yorunca bu ev hayattını etkiliyor mu
yaşantın nasıl geçiyor
kolay gelsin:gulver::gulver:
hmmmmm sanırım sert bir oğretmenim :) ama oğrencilerim beni cok seviyorlar..su an dogum izninde oldugum için onları cok ozledim onlarda beni ikinci doneme kavuscaz insallah :) bu arada notum da kıttır :utan:
.....yok aslında cok fazla etkilenmiyorum eve gelince dinlendigim için pek sorun olmuyo...bakalım ikinci doneme ne yapcaz:)
.....yasantım kosusturmaca ile geçiyor.....aramıza katılan oğlumla yukum bi kat daha arttı......iki kisiye bolunmek cok zor...buna esinde girince supergirl falan olman gerekiyo:)
bahtsiz_guzel
03-01-10, 20:21
sanirim son sorularin benden gelecek :)
Dugunlerde oynamayi sever misin?
En buyuk pismanligin?
Suan nerde ne yapiyor olmak isterdin?
Gidip gormek istedigin bi sehir var mi?
Ozlemini duydugun birileri var mi?
Sinirlendigin zaman ne yapar? Kendini nasil yatistirirsin?
Acik sozlumusun?
Ilk okul ogretmeninin adini hatirliyor musun?
En sevdigin ogretmenin?
Nasil bi ogrenciydin?
cαяpє diєм
03-01-10, 20:33
sanirim son sorularin benden gelecek :)
Dugunlerde oynamayi sever misin?
En buyuk pismanligin?
Suan nerde ne yapiyor olmak isterdin?
Gidip gormek istedigin bi sehir var mi?
Ozlemini duydugun birileri var mi?
Sinirlendigin zaman ne yapar? Kendini nasil yatistirirsin?
Acik sozlumusun?
Ilk okul ogretmeninin adini hatirliyor musun?
En sevdigin ogretmenin?
Nasil bi ogrenciydin?
dugunlerde oynamayı hiç sevmem kendi dugunumde bile çok sıkılmıstım su dugun bir an once bitsede gitsek diye :D . . . .cok buyuk bir pismanlıgım olmadı cok sukur. . . . .bir spa merkezinde olmak isterdim o kadar ihtiyacım var kı:) . . . . .evet konya :) . . . . . . .ozlem duydugum birileri yok.....sinirlendigimde bagırırım o an yanımda olanların muhakkak uzaklasması lazım ya da benim ordan uzaklasmam lazım sakınlesmem için:D . . . yeteri kadar acık sozlu degilim heralde.....evet adı suzandı:).....en sevdigim oğretmenim de ortaokuldaki turkce ogretmenimdi gecenlerde dogum yaptıgımda sagololsun arayıp tebrik etmisti:) . . . . .iyi bir oğrenciydim derslerde ama cok da haylazdım:D ooooffffff kız meslekde okudum liseyi yapmadıgımız muzurluk kalmamıstı:D
bahtsiz_guzel
03-01-10, 22:59
canim konuklugun icin tekrar tesekkur ederim, seni tanidigima cok memnun oldum :gulver:
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.