PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 300 SpartaLı ...

Corpsefire
12-03-07, 11:59
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.

Vizyon Tarihi : 16 Mart 2007

Yönetmen : Zack Snyder

OyuncuLar : Gerard Butler
Lena Headey
Vincent Regan

Tür : Savaş-Macera-Dram-Aksiyon

Frank Miller'in grafik romanından uyarlanan "300 Spartalı", M.Ö. 480 yılında geçen Thermopylae savaşını konu alıyor. Filmde Sparta Kralı'nın ordusu ile Pers ordusu arasında başlayan savaş tüm Yunanistan'ın Persler'e karşı birlik olmasını sağlar. Sparta Kralı Leonidas (Gerard Butler) ve emrindeki 300 Spartalının Pers Kralı Xerxes'in büyük ordusuna karşı duruşu başta ölümüne bir savaştır. Ancak bu durum dünyada ilk demokrasinin kuruluşuna da yardımcı olacaktır.

ArkadasLar bu fiLmi şiddetLe tavsiye ediyorum .. Son zamanLarda yapıLmıs en iyi fiLm senaryo , görüntü ve ses kaLitesi bakımından bir cok sinema yorumcusundan 10 uzerınden 9.5 aLmıs bır fiLm .. İmax teknoLojisiyLe cekiLmis bu fiLmi İmax destekLeyen sinemaLarda izLemenizi tavsiye ederim ..

Buradan (Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.) fiLmin fragmanına uLasabıLırsınız ..

Not : Quicktime gerekmektedir fragmanı izLemeniz icin :)

zuzush
12-03-07, 12:01
mutlaka gıdcem fragmanını ısledım super bıse

Corpsefire
12-03-07, 12:09
git git aferem :) benım verdıhım fragmanıda ısLe bı ara bu daha iyi ;)

zuzush
12-03-07, 12:31
sınemadakını serettım bunu nı seredım alahala :)

Corpsefire
12-03-07, 12:43
isle diyosam isliceksin okadar :)

onur194
21-04-07, 20:04
çok tavsiye ettiler bunun dvdsini izlemem lazımmm

ahmet99
22-04-07, 18:01
tesekkürler

Kelebek
24-05-07, 10:55
valla beklenildiği kadar çıkmadı bence film.bi boğazda başladı bitti:)çok az ve dar mekanda çekmişler filmi,bence daha çok mekanda,daha kalabalık bi kadrıyla savaşlar sahnelenmeliydi.

beklediğim kadar iyi çıkmadı ancak bu onu yılın filmi yapmaktan alıkoymuyor:)