Orijinalini görmek için tıklayınız : Garip Bir Anket
Foruma açtıgınız konuları hıc bırının ıcerıgını kendınız bıle okumadan actınızmı???
ısteyen ısaretlesın ısteyen altda açıklasın Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.
hayır okumadan açmam tabiki
hayır ya içinde kötü kötü şeyler yazıyorsa nolur snra olmaz öle şey :D
tabiki hayır...mutlaka okurum...
tabi ki hayır...okumadan asla konu açmam
hiç okumam. ne uğraşıcam :F
valla ne yalan söylüyim bazen okumuyorum ama genelde okurum:D:D
Maniacdevil
10-03-07, 21:30
çoğunluğunu okurum ve eklediğim programların hepsi kendi uploadımdır neredeyse.
itiraf etmek gerekirse ben açtım açmadım değil.. ama konuya kesinlikle hakim olduğum için böyle birşey yaptım.. yaptım dediysem de fazla değil :D
•[уаŁиız мєŁєκ]•
08-10-07, 09:47
hayırr
Hayır tabikide o zman bir anlamı olmazki paylaşımın
konuyu açan hem komik durumda olur
hemde önemsememiş
bazen bazı arkadaşlar link yolluyor konu komikse gülücük smileyi atıom yada emeğine sağlık yazıom:D
ama konuları açarken okuyorum
By_MotoBike
30-01-08, 21:32
Vala 1 yada 2 kere böle bişey yaptım galiba :utan::utan: Bi yönetici olarak utanıyorum :kopar::kopar::kopar:
:hiop:yuh be olm nası yaparsın bunuuu bize :kopar::kopar:kendim konu açmadım sana açtırdım msj yazmadm sana yazdırdm yazıklar olsn meğer koynumuzda yılan besliyomuşuz:claps:
önceden çok konu açtığım zamanlar,başka sitelerde fıkralar olurdu uzunca bi sayfa halinde.okuduklarım olurdu okuyamadıklarım olurdu komple c/p yapardım ama bu kabul edilebilir bi durum sanırım:)
benimde okumadan açtığım konular yalan sölemeye gerek yok
bn çk fazla konu açmıyom zaten,açtıım konularda okuyup beğendiim konular oluoo=)
eskiden açıyodum ama banlanıp döndükten sonra tövbe asla açmadım açmamda...
ShyzOpHrEniC
27-09-09, 11:35
cOk uzun kOnu Olursa ßa$ini ve Sonunu Okuyorum :) yaLana qerek yOk :D Ama iceriqinin ne Olduqunu anLiOrum Sonucta :D
HaykomaNia *
27-09-09, 13:32
cOk uzun kOnu Olursa ßa$ini ve Sonunu Okuyorum :) yaLana qerek yOk :D Ama iceriqinin ne Olduqunu anLiOrum Sonucta :D
:D evet aynen :D :D
konu açmayı bilmiyorum bu yüzden açamadım ): öğrensemde okumadan açsam=)
:kopar::kopar:
okumadan konu açılırmı ya ne olduğunu bilmeden yada konu varmı yokmu die bakmadan ,konunun başı belki doğru gibi gelebilir ortalarında ters bi şeyler yazıyosa sora çık işin içinden :)
Toprak_erkan
28-09-09, 09:43
ben konu açmam kı zatenn :D:D
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.