PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sevgiyi öğrenmek

KaRDeLeN
10-03-07, 11:47
Yaşamımda ilk önce sevmeyi öğrendim. Çünkü sevdikçe kendimi hissettim.
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.ğışlamanın ne olduğunu anladım ve bağışlamanın aslında yeni insanlar kazandırdığını gördüm.
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir. değer veren insanların çok yakınımda olduğunu fakat gözlerimin hep uzaklarda olduğunu fark ettim.
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir. anımsamanın aslında küçük bir telefon görüşmesi kadar basit olduğunu anladım.
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir. kırdıktan sonra özür dilemenin aslında beni yücelttiğini anladım.
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.ıyıya vuran dalgalara bakıp, düşünürken birinin de beni düşünüyor olabileceği düşüncesinden mutluluk duydum.
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir. olmanın aslında bir kedinin güzel bir anını izlemek kadar basit olduğunu gördüm.
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.çırdığım fırsatların aslında yeni fırsatlara gebe olduğunu anladım.
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.şkın da bir gün bitebileceğini fakat aşkı yaşarken aldığım hazları hatırlayarak mutlu olacağımı biliyorum.
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.ıldızların benim için parladığını görmeyen gözlerimin, gün gelip yaşamımdan kayan yıldızların gömüldüğü geçmişi unutması gerektiğini anladım.
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.özlerin sözcüklerden daha önemli olduğunu ve yalan söyleyemediklerini biliyorum.
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.şamın yaşamaya değer olduğunu ve istersem mutlu olacağımı öğrendim.
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir. ondan beklediğim şeyler olabileceği gibi, onun da benden beklediği şeyler olduğunu biliyorum.
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir. parça özveriden ne büyük sevgiler doğabileceğini öğrendim.

..yuppo..
17-03-07, 13:20
çok güseller yani :D:D:D

mızrak
26-10-09, 18:05
teşekkürler çok güzel sözler süper paylaşım

mecnunca
26-10-09, 20:57
süperdiler tşkler emegine saglık..

HaykomaNia *
26-10-09, 22:06
çok güzeL geRçekten :gulver: