Orijinalini görmek için tıklayınız : Haylaziye kahvesi
Sayfa :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
kizlar buyrun gelin, bügünden itibaren buraya icinizi dökün, kadin kahvemiz acilmisdir :D
24 saat hizmetlerinizdeyiz :D kahve cay icmeye beklerim hepinizi :)
veya derdi olan da gelsn konussak cözek :D
Burada ikili konusmalar serbestdir :) Sohbet, eglence, muhabbet hersey yapalim, geldigimizde ben geldim bir cay isterim fln yazabilirsiniz veya ne bilim yazin konuslarim eglenelim degilmi ama ;)
bol eglenceler.........
NOT: bu arada erkeklerimiz de buyursun gelsin bekleriz kardesler :)
Sükût-u Hayâl
24-10-06, 11:42
ii ozaman bi çay kap gel ümran.Açık tek şekerli bi zahmet :p
s.a arkadaşlar ya üman bi çay da ben alim 5 şekerli. hani açılış fln yok mu?
saka hayırlı olsun kahveniz. :)
Duyuru:
acilis aksama saat 8 gibi.
Kendin pisir kendin ye :D:D:D
tatlilar caylar, kahveler benden. Yemeklerimizi beraber pisiriz :D
tek getireceginiz kendinizi ve nesenizi :)
Sükût-u Hayâl
24-10-06, 11:51
:D tmm işte geldik :p
senden ne varsa getir ümran,uğraştırma beni şimdi :) bi dinlenmeye stres atmaya gelmişiz şuraya :D
getirim beya siz gelin ayarlariz :D
kizlar buyrun gelin, bügünden itibaren buraya icinizi dökün, kadin kahvemiz acilmisdir :D
NOT: bu arada erkeklerimiz de buyursun gelsin bekleriz kardesler :)
tezat olmasın kardeşim.. bizim kahvemiz var.. girmeyin kardeşlerim buraya.. bizim kelebek kardeşimizin kahvesi güzel.sohbet hoş. :)
burasi herkese acikdir kardesim isteyen gelir, istemeyen gelmez ;)
Bana bir sütlü nescafe . Herhalde içecekler sendendir imi KaRa MeLeK .
Birde her türlü der dinliyorsun dimi ?
Darkblue&blue
24-10-06, 22:18
bende bi fındıklı kola istiyom mumkun mu aceba?
aha kaşar ahanda ekmek hadi bi tost yapalım ümran sen şöle bide demli çay kap gel götürelim sabah sabah :)
özenti olum bu kızlar ne o öyle erkekler kahvane açtı diye sizde mi açmak zorundaydunuz:) :) :)
3 ü var biri yok hadi batağa 1 kişi araniyor. yancıya gerek yok :))):)))):)))
Bana bi tost bi double çay :)
pasam(hasan):Dkos hakana toast ve cay getir ;)
bugün caylar bende arkadaslar, niye diye sormayin sülemem :D
tamam ozamn bi çay bide karışık tost alim birazdan okula gidecem acele olsun :)
selamünaleyküm beyler bayanlar ben gelsim...acil bana bi sade nescafe...
ya bende istiyorum bana da ayran alın gelin bide tost yok yok hamburger istiyorum :) açımmm
kahvelerden benden olsun bare...yanınada fal açarım ;)
şenay sen zahmet etmeseydin bi sana ısmarlayalım güzelim...
yok kız ne zahmeti tek başına olunca insan içemiyo laflaya laflaya yaparız....eee başka fal bilen varmı ?
benimde falıma bakarsanız kahve içebilirim :D
tabe kahve nası olsun
şekerli sade orta şekerli
ama ben en güzel orta şekerli yapıyorum ona göre kahvelerinizi isteyin :)
ben zaten orta şekerli severim.
Yalnız bu kahvenin sahibi kim ise, isim hakkı taleb edicem, nickimden rant elde edilmeye çalışılmış gibi geldi de :qorsan:
hişt lan hooop anaaaaaaaa,öle geçiyodum bölümün önünden memonun sesini duydum:Dkıslar kahve açmış herzamanki gibi taklit tabi:Deee insanın koltukları kabarıyo tabi:Dtaklitler asıllarını yüceltirmiş.
yalnız bizim toromanların burda işi ne??kılıbıklaşma seziyorum:D:Dfazla kalmayın olm bunlara benzersiniz;)erkek adam erkek adamla oturur.o kadar:D
tehdit:ümran müşterimi çalmaya kalkışma topuklarından fururum:D
he bi de ben reklam afişi hazırladım benim kaaveylen alakalı senin cama asabilirmiyiz:D:Dsağol tenks:D
afiş:"kelebek kahvehanesi iftiharla sunar"kahvehanemizde lig tv yayını vardır:D 24:00 dan sonra belgesel kanalları izlenmektedir:D:D
:D:D napim kendileri geliyolar pasam :D:D memet ben senin falina bakarim canum mrk etme :D:D iyi fal bakarim bilginizi olsun ;);)
hepsiniz hosgeldiniz tostalriniz caylariniz kahveleriniz hazir ciragim suan yok idare edin :D:D okula giti yine :D:D okuyup adam olucam diyo :D
Benimde falıma bakın :)) bende orta şekerli istiyorum bana da yapın :))
geliyo canim, sen gec bagam masaya, ben kahveleri alip geliyom, falina da bakacam ama bi sigara vir bana ondan önce :D:D
Sigara sağlığa zararlı içme onun yerine sende elmalı orelet iç tavsiye ederim :))tamam sen bak fala
özlem hanimcim, falinda bir genc yakisikli karizmatik erkek gözüküyo. HAyirli bir kapi acilcak sana, ALLAH bir kapiyi kapar öbürünü acar. Kendini fazla üzme. Bu aralar bir SIKINTI var gibi?? en yakin zamanda düzelecekdir bu sorun. :) yeter bügünlük :)
Darkblue&blue
31-10-06, 19:00
benim falımada bakın yaa merek etiim:)) fincan burda ::.
Bu sitede böle fallara falan bakılamaz.. Bakılırsa da ilk bende geçmesi lazım falcının :) Yani bana fal bakması lazım, yoksa mührü basarım kapıya görürsünüz :) Kapatırım kahvenizi :)
wissssssss sert admin hosgelmiseniz efendim, :D:D:D sizinde faliniza bagam beya ayip ediyonuz :D börek de getirim mi :D
Darkblue&blue
31-10-06, 22:25
baskanım senin falında -zilzurnz aşıksın aevdigin kişi seni çook seviyoo-işinde bazı sorunlar var ama kafaya takılacak bişey deel bunlar saglıgın iyi allah seni bası mızdan eksik etmesin...))
şimdide benimkine kim bakıyosa gelsin:))))bekliyom
:D:D ben bakim cihad ayip ediyon sen gel öylende :D
Bravo Cihad bir çoğu tuttu :D
----------
Hala isim hakkı parasını ödemediniz? Ya ödeyin ya da çıkın burdan, almanyadan oğlum gelicek, hadi bakalım!....
----------
hg hepiniz :) kahveler caylar börekler tatlilar hazir. Memet´de aylik kirayi ödücekmis ALLAh ragzi olsun :D:D
ahanda ödendi bu aylik paramiz :ponpon: :ponpon: :ponpon:
Sen bi benim odama gel bakayım, ücret hakkında bir görüşelim, zam yapıcam yoksa kiraya :)
Efet sadece memete ödenmeyecek bende varım :) Bana da ödeyin :D
ya daha emriniz varmi batirmak mi istiyonuz beni :D:D zaten yeni balasik :D:D
DUYURU: Cumartesi günü tüm bayanlar davetlidir. Eglencemiz var, sanatci bile getirecegim :D:D Tarkan mi gelsin?? Gökhan Özen?? Emre Aydin mi ??? :D:D Yemege ne yapalim?? programi birliklte yapalim, hadi fikri olan gelsin yazsin ;)
Ya bence gökhan gelsin severim kendisini hem :D:D
emre aydın gelsin. yemeğede börek çörek pasta kurabiye falan yaparız.D:D
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.
çaylar ve kahveler geldi hadi kızlar toplanın bakalım yapın bişiler getirin,,, kuru kuru çay içilmezzz....
selam millet bende geldimmm... pasta getirdim hadi sizde börek çörek getirin de keyfimize bakalım...
inci'nin kurabiyelerini de çaldım valla züperrrr yapmış...afiyet olsun şimdiden..
sen yapamıyonmu ben senin elinden yemek istiyom
aaaa bak şimdi ayıp ettin bende yapıyım getiricem kaaveye herkesler yesin die... bi sonraki şölende neler istiyonuz ....:D
sen ne yaparsan yerim ben
o kadar erkek sanatçı çagırmışsınız ayıp :D erkekler davetli değilmi :)
Gelin yav sizsiz olurmu ama nolur sizde börek mörek bişi yapın yoksa yetmicek bunnar bize durun ben daha bişiler hazırlicam :D
özlem ama olmaz ki biz kızlar dururken erkeklerin bişi yapıp getirmesi normal mi? Hem düşünsene onların yaptığı yenmez bile... haylazın melemeni dışlında diğerlerinden bişi görmedik ama ...:D
o kadar erkek sanatçı çagırmışsınız ayıp :D erkekler davetli değilmi :)
tabi davetlisiniz ;) buyrun gelin
vildan erkeklerinde iyi yemek yapani var bundan emin ol :)
Hem zaten hepimiz birliklte yapicaz yemekleri :) aksama yapilacak yemekleri aciklarim ben onda göre bakariz :ponpon:
tabi davetlisiniz ;) buyrun gelin
vildan erkeklerinde iyi yemek yapani var bundan emin ol :)
heralde benden bahsediyon ama ben kızlara hayatta yemek yapmam :):D
heralde benden bahsediyon ama ben kızlara hayatta yemek yapmam :):D
:D usta o zaman pastaneden bişiler al yav ayıp eli boş gelinirmi :uctum:
:D usta o zaman pastaneden bişiler al yav ayıp eli boş gelinirmi :uctum:
alırım tabi okadarda deil yani :D :ponpon: HALLEDERİZ A:Ş :uctum:
Eğer iyi bir ücret verirseniz o gün sahneye ben çıkıp sizi costurabilirim :)
Hakan şimdi paranın ne önemi var mühim olan hep beraber olmak değilmi yaf bide bizden paramı alcan ayıp ayıp hiç yakışmadı sana:uctum: :uctum:
Kusura bakma özlemcim, benim gibi bir sanatçı öle bedavaya iş yapmaz :) Atarsınız ufak bişi Herkese 15'e yaparken size 5'e yaparız :) 5 Milyarcık yani :uctum:
Çingeneyi çağırcam o daha ucuza söler be sende rekabeti görde söle fiyatını hem o bedavaya gelicekmiş :D:D
Keyfiniz bilir valla, madem ben yokum bu cafeyi kapatıyorum :D
yaa hakan sende sahneye cikarsin :D:D ayip edion senden iyisini mi bulcaz :D:D zuahahhaha tarkan gibi iki göbek at 1 sarki söyle :D:D ücreti ama Hasan ile Mehmet ödüceklermis öyle geldi kulagima :D:D
ya nekadar belescısınız bu kızlar yokmu her seyı erkeklere oducek :D
DeNGeSiZ_TaVSaN
03-11-06, 19:19
aaaa
bayanlara özel kahve:F
nargilenizde varmi, bana ordan bi cay:p
Yarin saat 6. gibi gelmek isteyenler yardima gelebilirler :rolleyes:
Yemeklerimiz:
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.(stuffed%20grape%20leaves).jpg
tatlilarimiiz:
inamam sen yapmamışsındır :hiho: :hiho:
Cok GÜzel Ya Bu Yemekler
Darkblue&blue
03-11-06, 22:52
:D:D ben bakim cihad ayip ediyon sen gel öylende :D
öglen gelemem umran bakıyosan şimdi bak meraktan çatlıcam yavvff:D :D :D
Kahvemize nazar degmesin diye bakin ne yapdirdim :D
masallah nazar değmesin :D:D:D
Darkblue&blue
04-11-06, 17:14
aman nazar degmesi..de..
benim fal noldu yaa dilimde tüy bitti artık bakın su falıma
çilekli aşk pastası
şapka pasta
boş boş gitmez diye pastalar yaptım size..Afiyet olsun
hıc tattın mı o ask pastasından
hıc tattın mı o ask pastasından
ben almıyım...sizin içindi zaten
kızlar nasılsınız acaba :)
sagolasin zehracan iyi diyelim iyi olalim demi :)
sen nassin, hg kahvemize:)
saol cnım ya iyiyimde biraz başım ağrıyorr :)
ahh canım geçmiş olsun..bende de aynı dert var...bi çay iç ii gelir belki
ilaç alın sonraa uyuyun kesin geçer :)
Ay saolun kızlarda benimkisi çaylık değil dışardan geçti kesin birazdan eve gitcem zaten geçer inş.
çilekli aşk pastasından istiyorum...çok seviyorum çilekli olan herşeyi..
bu gün ne istiyosunuz yemek mi tatlı mı?
sonuncusundan bir dilim bir de şeftali suyu alim:)
hemen kardeş ama şeftali suyu kalmamış...kayısı suyu olsa olmaz mı?:)
olur tabi akşam yemeğinede kısır isterim ;)
merhaba...hoşgeldin...ne getirdin gelirken akşama eğlence yaparız kendi aramızda...ii olur dimi...
nemi getirim bilmem ne severseniz :)
valla ne olursa olsun fark etmez...site olarak boğazına düşkünüz pek fazla ayırım yapmayız..:):)
ahahaha :D:D mantıya ne dersiniz :D
züperrrr olur..kısır, kokoreç, yaprak sarması,, kurabiye, börek, çörek ne istersen yapp.:)
eh tamam bekleyin bakalım :D
eee hade beklıyoz ağaç olduk burda sulayan yokmuuu :D
kokoreçi elinde melinde yapıp getirme iyyyyyyyyyyyy
yaa
başka zamana inş :D vaktim yok kızlar :D:D:D
sana kaldıysa işimiz aç kaldık desene...:D:D:D neyse canım yapmış kadar oldun...:)
eheheheh :D napak kısmet :D
selam millet ben çay istiyom....demli bi çay yapan yok mu?
hem çay içiyon hemde çay yapan yokmu diyon o nasıl bişey öyle sevgili vildan:):):))))))))
lam nerde çay içiyom...yemek yedim çay yok...burda sadır gibi çay içmekten midem bulanıyo...yok mu çay yapacak baba yiğit biri ????
vildan iyi diyon hoş dion da ne o çay için sölediğin tabir ya çikolata yiyorum miydem bulandı he
ii de özlemcim napıyım şimdi bi çay istiyoz bin dereden su getiriyolar..beceriksiz bu kızlar..afiyet olsun sana da...canım çekti şimdi.:)
SENA'nın düğün pastası benden olsun :):)
İNCİ'ye benden olsun :):)
bunlarda kaaveye gelenlere :):)
kuru pastamı werıonuz bız erkeklerın kahvesı daha sen sakrak ya :D
ne kuru bi pastası daha yeni başladık hazırlıklara menüde neler var neler kızlar yapıp getirecek...
bu kızlar ewde kalacak vıldan :D hanı nerde ortada bıse yok :D
yaw acele etme gelirler...olmazsa ben yaparım başka şeyler
baq kısır yap sonra patates salatası sonra seftalı suyu al sonra tuzlu cubuk al sonra hımm ne kaldı dusunem :D
kısır da yaptım diğerlerinide kızlar yapcaklar...benim işim var şimdi...
ohhh bunlarda ne ya canim cekdi bak :D :D :D
eeeeeeyyyyyyyyy erkek milleti uyumayın!!!!!!!
pastaların üzerine kelebek koymuşlar hep.biz seni böle yeriz diyerekten atıfta bulunuyolar.bu olayın,kelebek kahvehanesine rakip olarak açılan haylaziye dedikoduhanesinde meydana gelmiş olması olayın diğer enteresan tarafı.bu mekanda aleni örgütlenme ve sataşma var kardeşim.güvenlik güçlerine çağrıda bulunuyorum;"tez ceza verilsin".bunlar yakında canlı bomba olur,bizim kaaaveye saldrırlar.mazallah.allah korusun :D
Darkblue&blue
25-11-06, 23:05
sana canı gonulden katılıyom..özellikle canlı bomba olayına:D:D:D:D:D
o kadar da terorıst ruhlu mu bayanlar aşk olsun haaa...:D:D kıskandınız pastalarımızı böreklerimizi sarmalarımızı ondan böle yapıyonuz...sizde yapın tutan mı var ala ala :D:D
sen ne üstüne alınıyon kelebek onlar şekerden pastalar için yapılmış kelebekler...sen ise sanal kelebeksin:D:D:D:D:D
höytt ... geri bas lam:D sensin sanal:D kelebek gibi uçarım,arı gibi sokarım:Dbilmeyenler bilsin bizi,bilenlere selam olsun:D
höytt ... geri bas lam:D sensin sanal:D kelebek gibi uçarım,arı gibi sokarım:Dbilmeyenler bilsin bizi,bilenlere selam olsun:D
ne celalleniyon be sanalsın işte :)uç bakıyım gerçek kelebek gibi görüyüm seni:D:D:D:D:D:D:D
bi uçarım sana burdan:D işiniz gücünüz taklitçilik işte:D üretim sıfır:D allahtan erkek milleti var da insan nesli tükenmiyo:Dyoksa siz çocuk da yapmazsınızgüzelliğim bozulacak kilo alacam falan diye:D:D yaşasın erkeklik:D
Ay melihi konuşturmuşlar yine melih çık çabuk cafemizden git kavende tavla at sen bizi kovalıyon hemen çabuk çık
kaaveniz bi şereflendi be:Dşuna bak ben gelmesem kimsenin geleceği yok:Dneyse ben tükana gidim bakim,bizim uşaklar yanlış işler yapmasınlar gece gece:D:D
yaaa kızlar nerdesiniz ben demli bi çay istiyom.birinizde kurabiye falan yapsın :)
:) bana bir cay 2 sekerli ve toast yapin bi zahmet cok acim :D
selam millet nerdesiniz yawww çaysızlık başıma vurdu :)
kızlar burası nie böle bakımsız kaldı heee:D
ben çok yoğun çalışan biriyim canım ondan bakamıom...diğer kıslar napıo bilmiom falla....bi el atında çeki düzen verek şuraya pislikten görünmüyo...tabi kimseler gelipte bi bardak çay istemes dimi yaaa :D:D zehra sen git camları sil :gul: benim şimdi işim var gelicem sonra...çingeneyide çağır oda bulaşıkları yıkasın :kopar:
aaa en sevdiğim işi verdin için teşekkür edrrim canım camlar bebim diğer kzılarda iş görsün yaf üf kokmuş burası :D
en kisa zamanda hersey yolluna girecekdir, az sabirli olun ;)
yaw bu nasıl biyerdir böle kimselerin uğramadığı harabe virane biyer olmuş :D
kızlar nerdesiniz temizliğe başlayalım, yaz sezonunu açalım :ponpon:
Kızlar Kadınlar kendini kız gibi hissedenler temizliği boş verin kahve içmeye gelin yaf :)
Ohhh be kızlara ait bi kahve varmış bu forumda. Çok şükür bu eski püskü harabe yeri keşfettiniz ve kullanıma açıyorsunuz. Kurtulduk bizim kafyemizde sizi görmekten :D Allah bidaha yaşatmasın o günleri bize :kopar: Erkek kahvesinde kızlar aman aman başımıza taş yağcak :kopar:
bu rezil ortamda kahve mi içilir karauzum :D
önce temislik yapcan ki sonra da keyif kahvesi içicen :d bişiden anlamıon hee :D:D
MUCO sende çık dışarı tuvaletleri temislemek zorunda kalırsın yoksa :kopar:
Para versen durmam burda her tarafı bilmemne götürüyor :kopar:
durma zaten çık dışarı :D yoksa bilmem neleri temislemek zorunda kalırsın :kopar:
Aman çıktım çıktıııımmmm ama bak sizden birini bizim kahvede görmiyim yoksa tuvalete kitler çeker giderim heee :D
:kopar: ii olur dermişiimmm :D
sen biraz daha burda durursan ben seni kilitliycem buraya :D kapatıorum dükkanı kardeşim çıksana artık :haha:
Önce temizlik temizlik bitir temizliğini :D Hade hade az laf çok işşşşş :kopar:
hade ben haziriimm... yerleri ben yikarim... vileda nerdeee????
bizim sitenin kızları çok pasaklı ayol bizim kelebek'in kavesine bak bal dök yala burda bi dkka durmam aartık ıyyyyyyy :D
lol vildan şu alt taraftaki fare kapanımı bea :D
en azindan sigara kokmuo :D
bende temizliyim ama burada birileri gelmiş ayy ne sinirler ya :D
hele şu mücahitmidiri nedir pismiş diye çıkmıyor içeriden çıkın çıkın girmeyin kavemize :D
evet.. zehracim.. ben yerleri siliyorum zaten.. sende masanin ustlerini mutfagi felan silde.. tam olsun.. sonra biri gelirse camlari siLer.. sonra haziriz :D
tamam siliyorum cnaım hazırıdrı herşey birazdan sonra bende eve gidim :D
tamam.. baya yorulduk ztn bugun ;p hehe dinlenelim yarin dewam ederiz :) bnm bi kac daha isim var D:
tamam canımcım :) saol elelrine sağlık :)
ölemi boşver o konuşşun dursun :D
Evet evet boya şart pembe yapın yada yok yok her duvarı farklı bi renk yapın pembe lila açık turuncu felan :D
kıslar ben acım yemek varmı :D yada alkol fılammmmmmmmmmmm :emzik:
Yemek kalmamış şansına küssss
şşş çaktırma varda senden saklıyolar çok yiyomuşun biraz zayıfla diye :kopar:
Alkol de vermez bunlar sana sonra sapıtıyomuşun :kopar:
kıslar ben acım yemek varmı :D yada alkol fılammmmmmmmmmmm :emzik:
aplam gelmiş yemek olmasmı var tabe ablacım :kiss:kahvemisi lekemye çalışmayınız lütfen :kopar::kopar:
kıslar bence pembe ye boyayalım üstünede mor mor çiçekler yapalım duvarın nedersiniz he :makyaj:
sahsen benim resim becerim cok iidir.. bence deniz manzarasi cizelim sonrada yunuslar bole atlioo.. cok seker olurrr... tabii ciceklerde eklemeli.. gorunus acisindan...
tamam buketcik sen yunusları çiz bende çicekleri çizim he ne dersin ;)
tamam bana uyar hayalcik ;)
acaba masalarin uzerine dantel sersek mi:PpP hahaha
ıyy yok ne danteli
boşver daha modern şeyler düşünelim :)
yaf cok modern danteller var : )) ben hic beceremem.. el becerim ona calismiyor :D
Allah iiliğinizi veesin sizin. Bi de camlara tül takın yerlere de desenli halı :D Ayakkabıyla girmek de yasak olsun :kopar:
yaww kızlar ne saçmalıosunus ne danteli yaa :D temislik bitti de dantel kaldı sanki :kopar: bu kıslar beni öldürcek muco çık artık yaa yoksa badana işlerini sana bırakcaz görcen gününü :D:D
Walla elimden her iş gelir ama hiç iş yapmayı sevmem çok üşengecimdir :D O yüzden hiiiççç aklından bile geçirme bana iş verdiğine pişman olursun sonra :D
la havle:Dgörmemişin kahvesi olmuış,tutmuş şeyini koparmış:D:D:D:D:Dkapının kolunu:kopar:kopar: kızım siz bizlen aşık atamazsınız yaa,bu cafeyi ilk açtıınız zamanı da biliyom ben:D:D:D:D:Dtutunamadınız karşımda:Dbi kere kahve kültürü kadınlar için değil erkekler içindir:D
siz toplanın bi evde dantel oyalayın,kazak örün ne bilim ağda falan yapın:kopar:sizin sosyal aktiviteniz bunlar,olmadı hamama gidin alla alla ne işiniz var kaavede:D:D:Dkelebek kahvehanesinde bi tek dişi sinek bile görmicem bundan kelli.muco sen de kendini kız hissetmiyosan çık burdan:D:D
kanadi kirik keLbek önce kendin bi uc burdan :D
hem sen sükr etki variz yoksa kahvehanen kokcak alla alla :D:D
sildim süpürdüm Cayi yaptim öle gittim ise fenami oldu :d
Erkek milleti iste ne yapsan yaranamassin :D:D
aynen zynp.. bundan sonra burasina bakariz bizde.. oraya sirf hizmet ettittirmek icin gideriz.. bize cay felan getirsinlerde gorsunler:P
kisLarrr hadiii geLinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ziyafet varrrr:kiss:
Yaaaa ben de gelebilirmiyim karnım çok aaçççççççççç :D
oLmassss oLmasssss Biz kendi aramizda yicezzzz :D
Mücahit sen yeme yememizden :D
sana yemek yok kelebek sende vır vır ne konuşuyon :D al elişne örgü boşa çenen çalışamsın :D
Ulan iki lokma profiterolü çok gördünüz alacağınız olsun görüüüsünüz sizzzz
muco hadi kardeş dışarı ben bu kavenin güvenlikçisi olarak söz verdim kıslara kimseyi almayacağım. :D
E yuh yaniiii
Sen bekçi mi oldun buraya???
Olmaz bukadar kardeşimmm
Bu kızlar kullanıyor erkekleriiii
Düşmeyin kızların ağına beyleerrrrr :D
öyle deme muco bana da veriyorlar ama :D
bende geldim :D
yafff bide nargile dosesek super olurrrrrrrrr çayla beraber
ohhhhhhhhhhhh gel keyfim gel
:cigara::cigara::cigara::cigara::cigara::cigara:
saolasin zeynebim.. ellerine kollarin sagggliik..
Muco merak etme canim, sende bulasiklari yikarsin :)) kirinti kalirsa onlar senin olar ;D
biz o kadarda kotu deiLiz..
blacksun_roy
05-06-07, 23:03
ooo hayırlı olsun. artık bı cay ısmarlarsınız:D
aa aipsin... dedim ya.. biz o kadar kotu deiLiz.. dibindeki demlerini veririz :) ilk biz bayanlar icelimde
blacksun_roy
05-06-07, 23:12
sız gelırısnız bızım kahveye:D gorusuruz
tum erkekler buaraya onlar bizim kahveyi basti bizde onlarinkini:D kelebegin cayi yerde kalmasin:D
bundan once sankim siz vardiniz.. hih.. cok takariz ya..
bi kere marifetiniz yok sizin.. gozunuz bizim borek ve tatlilarda.. bi kuru cayiniz var kahvehanenizde.. oda burdada var :D
o yuzden kahfenin kapisinda ambulans bekliyor :D pasatayi yiyen hastaneye kac kisi zehirlendi burdaD:
aaa aaa.. sana ben bi tane yapacam ozel pastami..o zmn ihtiyacin olacak ambulansa
blacksun_roy
05-06-07, 23:59
ehehehehe sızde borek pasta varsa bızdede sandıvıccı sımıtcı var:D
yaf asil sizin bayat caylariniz yuzunden millet hastanelik oluyor... 3 gunluk cayi tekrardan isitiyorsunuz.. boghhh
blacksun_roy
06-06-07, 00:00
evet beyler sımıııııt cıtır cıtır yokmu ısteyen:D
blacksun_roy
06-06-07, 00:01
ama sen bızım bayat cayımızaa kurban ol kovuyolardı yıne ckmıyodunuz unuttunuz galıba o gunlerıD:
ne 3 gunluk cati dinlendiriyoruz biz onu sarap gibi bizim cay :D zamanla daha gusellesiyor:F
ole sizin pastada bi kere bosuk sut bozuk yag felan var belediye imalathanenizi muhurlemis kacak pasta yapio bunlar zabitaa yetisss:D
sana laf ederdim.. ama simdi buda konu disi oLar.. ;) uzatmicam.. kilit gelmesin burayada benim yuzumden.. mcx
acilsin kapilar kirilsin kilitler :D
saolasin zeynebim.. ellerine kollarin sagggliik..
Muco merak etme canim, sende bulasiklari yikarsin :)) kirinti kalirsa onlar senin olar ;D
biz o kadarda kotu deiLiz..
Saol buketçiimm ben dün evdeki hizmetçiye söyledim yaptı bişeyler saolsun
elinden geliyor... Kalmadık sizin bozuk pastanıza böreğinize :D
ben geLdimmm cok halsiz uykusuzum bana allah rizasi icin bi cayyy :(
enee mucooo resim harikaaa... eyt benim kiz kuLemmm nede güzeLLl bakarsin nede güzeLLdir senin endaminnnnnn özledim sabah kadar oturup seni seyretmeyiii :(
cok güzeL oLmus bu resim ....
Arkadaşlar kahveleri içen fal için bana gelebilir, çok güzel fal bakarım .Ama fal ücreti peşin olsun :kopar::kopar::kopar:
benim baksana kız kayvemde beyaz atlı prensim ne zaman geliyo :(
birde mücahit gel sen ben sana veririm en güzel pastalardan :::::::::)
Tabi bakarım canım :)Kahve fiyatlarına zam yapın satışlarda patlama olabilir:kopar:
Kahveci güzeli geldi :kopar:
Bulut nolur bana da bak :p:D:D:D
Sen tanıdıksın fazla para vericen :kopar::kopar:Sana belediye baksın hemde Sarıyer belediyesi :kopar::kopar:
Belediye artık fal da mı bakıyor :kopar:
Hizmette sınır yok tabi :D
Bizim belediye bakar.:kopar: Yaa muco sen yanlış gelmişsin burası bayanlar kahvesi ,sen kelebek'in kahvesine bi uğra bak bakalım ne var ne yok bizi oraya almıyolar :kopar:
kıslarrrr bente geltimmmmmmm :melek:
ee hani .. bende istiorum .. benimde falima bak.. lutfen.. hic baktirmadim.. burda yok ole seyler.. ne kadar oduyorusss? ?? :D
hosgeldin zuzush
Canım ya sen 10 ver yeter yabancı değilsin:kopar: :)KIYAMAMMMMM
Oğlum ŞAKİRRR ordan şekerli 4 kayfeee kap gel çalış çalış.:kopar:Fal bakıyoz burda.:)
ilk bennnnn :D ben ben beeen :D hahah ne goruyorsun bakalim :D
uzun bi aradan sonra bende geldim yorgunum bi kahve istiyorum 2dkya burda olsun :D
o kahveden bi tanede bana getirirseniz cok iyi olur valla yorgunum az.. :)
emrediLmedigi surece ben yaparim :D
Cingene.. (_)> buyur janem
kimsenin bize kahve getireceği yok senacım neyse ben sana sende bana yaparsın artık sepeti sal gönderiyom sende yolla bana :F:F :kopar:
tşk ettim buket..
kız inci sen boşver kahveyi yap bi çay cıkalım kapının önüne :kopar:
yok canım başka zaman hele bi kendimize gelelim yeterince güneşin altında kaldık bugün resmen şaftımız kaydı bi ara yorgun olmadığız zaman çıkarız :):))
suan hava cok güseldi ama nese bakalım :)
selam kizlar , bir cay alabilirmiyim ? :D
Arkadaşlar hepinize bakıcam tek sıra lütfen :)Bakalım beyaz atlı aman şaşırdım beyaz arabalı prens varmı :)
kisLarrrrrr canLarim hadin geLin kahvaLti yapaLimmmmmmmm
ömür dedigin geLir gecer, yeterki canim senin OLsun.
Hayat dedigin basLar biter, yeterki bu kaLp senin Olsun.
Gül dedigin soLar gider, yeterki güLüm benim OLsun..sevgiLiLer üzüLürLer , birak Hüznüm senden OLsun ..
Sen iyi OL bana yeter, duaLarim kabuL oLsun...
Sen benim Cocuk yüzLü meleGim kaL , sana kimse dokunmasin , varsin beni yaksinLar, atesLere atsinLar ..Sana kimSe dokunmasin..:slk::slk::slk:
agLama güL güzeL gözLüm..kederLerin benim OLsun..
icin rahat uyu güLüm..hüzünLerin beni buLsun..
hayat yoLu sona erer...sana haKKim heLaL oLsun..
senLe gecen bana yeter..
Bu can sana FEDAA OLSun..
benim yoLum burda biTer..
Senin YOLUN ACIK OLSUN ___:slk::slk::slk::slk:
sesim biraz berbatdir idare edin artik :cee::cee:
anammmmm kahvaltıya bak bee ah ulan muco turnayı gözünden vurmuşsun hee :D
sekercik maynak senide kenarda kösede ottururuz ayip ettin :D
geLin kizimizida getirisen ama :D:D
bekLiyom al getir hadee :D
sekercik maynak senide kenarda kösede ottururuz ayip ettin :D
geLin kizimizida getirisen ama :D:D
bekLiyom al getir hadee :D
bana bulmuşmuyduk ki :) bir kaç tane vardı sıraya koyduğunuz... bir buketi vermişti annesi parayla bana ama sonra ne oldu bilmiyorum nikahı kıydıkmı yoksa :D
bak simdi sen bacini diNle :D
öle benLe ugrascana ÖSLEMI kacirma sen :D seviyeli dürüstce yakLaski güzel bi ask dogsun :D sakin sakin sen OL kizin üstüne pek gitme bana bakk yoksa beni buLursun karsinda :D
anladin sen onu :D:D
vayy koruyu melek tripleri heee :D
Harbiden kahvaltı süpermiş vay beee nekadar zaman oldu böyle bi kahvaltı yüzü görmeyeli... Manyak bak sen dinle Zeynep bacını Öslemi kaçırma ;) Ama Zeynep in laflarını da dikkate almayı sakın unutma yoksa yersin kurşunu topuğuna benden söylemesi :D
hopp beni diNle bak aradigin insani buLacakcin benden demesi :D
benim bi dedigimi iki etme bak gör hayatin toz pembe olcak abi :D:D
Harbiden kahvaltı süpermiş vay beee nekadar zaman oldu böyle bi kahvaltı yüzü görmeyeli... Manyak bak sen dinle Zeynep bacını Öslemi kaçırma ;) Ama Zeynep in laflarını da dikkate almayı sakın unutma yoksa yersin kurşunu topuğuna benden söylemesi :D
muco gözüme girdin afferim akiLLimisin sen :D
maynak bak mucoda da bi iki ders kaptinmi sen tamamsin hic bi rüzgar seni yikamas :oke::oke::cigara:
vay be Muco Demek gizginleri kaptırdın he... anlaşılan ZynP evde söz sahibi.. bak söyliyim racona ters bu hareketler :D
vay anasını bunlar çift olarak intikam peşindeler :D:D neyse siz tatiliniz bitirin gelin hallederiz biz :)
:)))))))))))))))))))
biz ne diyos sen ne diyon :D
kiz eLden gidince geLipde bana aglamaa amaaa :D
yok be ben bağlarım kaçmaz hiçbiri :D
ÖSLEM canim ,maynak sana bisey aciKlicakmis gaLiba ben biraz susayim :D
öslem allahın emriyle seni bana isteyeceğiz sanırım onun hazırlığını yapıyoruz :D
manyak seni dinliyom açıkla bakalım
bende hazırlık yapsaydım yahu olmaz öyle damdan düşer gibi istemem görücü falan
maynak demedimmi sana ÖSLEMIMIN üstüne öle pat diye gitme diye sen bu isden annamiyon :D
ÖSLEM canim sen ona bakma heycandan iste =)
Aaa olmaz Ama Senin laf söylemeye yetkin yok ZynPPPPp yetiş kaçıyor bağlayalım Şunu :D
ya haklısın gerçekten de dediğin gibi oldu... Muco da sana bu kadar yüklenmemişti o kadar uğraşmıştınız siz muhabbetler sorular felan birbirinizi iyi açmıştınız :D
ne demek laf söylemeye hakkım yok bal gibide var istemiyom vazcaydım
birak simdi Muco Zynp muhabbetini isi düzeltmeye bak :D
hayatinin firsati diye nitelendir ;) :D
ne demek laf söylemeye hakkım yok bal gibide var istemiyom vazcaydım
ÖSLEM cim ne desen haKlisin daha ilk günden laf sölemeye hakkin yok diyen erkekden hayirmi gelir =))
yinede az bekLiyek belki heycandan ne diceni sapitmistir :oke: ne dersin :kiss:
DUR BENDE MUCONUN TAKTİĞİ UYGULAYAYIM BELKİ İŞE YARAR ....
Öslem yaşın kaç, Evlimisin, bekarsan benimle evlen, çocuk bile yaparız :D kaç kardeşsiniz, nerde yaşıyorsun, en sevdiğin yemek, en sevdiğin müzik, en sevdiğin sanatçı, ne tür müzik dinlersin :D:D:D
kızımıda heycanlancak be zeynepcim sanki onu istemeye geliyorlar ben gelemem böyl senin laf söylemeye hakkın yok falan kusura bakmasın
Öslem yaşın kaç, Evlimisin, bekarsan benimle evlen, çocuk bile yaparız :D kaç kardeşsiniz, nerde yaşıyorsun, en sevdiğin yemek, en sevdiğin müzik, en sevdiğin sanatçı, ne tür müzik dinlersin :D:D:D
hay aLLah sen gercekden maynaksin bu oldumu simdiii kizi tam kacirdin bölece benden sÖlemesii offf manyak offf :kac::kac:
:kopar: :kopar: :kopar:
ahahahaha manyakcım hayatta etkilenmem
Vildan burayı dağıtmadan bence aşıklar bölümüne geçelim arkadaşlar yoksa sonumuz hayırlı olmuycak :kopar:
kızımıda heycanlancak be zeynepcim sanki onu istemeye geliyorlar ben gelemem böyl senin laf söylemeye hakkın yok falan kusura bakmasın
ÖSLEMcim bencede saLLa sen bunu :D
güzeL yüregine yazik Olcak okadar anLattim anlamadi salliyaLim :D (maynak isi eline yüzüne bulastirdin ) :kac:
aşıklar bölümüne geçin muco haklı vildan gelcek şimdi
Vildan burayı dağıtmadan bence aşıklar bölümüne geçelim arkadaşlar yoksa sonumuz hayırlı olmuycak :kopar:
Kızlar kayvesin de kız kıza sohbet ediyosunus yaw kim ne dicekmiş alalla :kopar:
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.