Orijinalini görmek için tıklayınız : kızlara güvenilir mi ?*?????*
hadi bakalım TARTIŞŞŞŞŞ:melek:
Maniacdevil
10-03-07, 09:17
güvenilir niye güvenilmesin ki yane ama kızdan kıza da değişir;)
Bu zamana çok güvendim ama hep güvenilmeyecek kızlara güvenmişim.. Yine de güvenilecek bir çok kız olduğunu düşünüyorum...
güvenilir niye güvenilmesin ki yane ama kızdan kıza da değişir;)
+1:oke:
bence bir çoğuna güveniliyor
Maniacdevil
10-03-07, 20:34
evet benim şu anda güvendiğim kızlar var ve sonuna kdr da güvenebileceğim kızlar ;)
tabi kızlara güvenilir...ama güvenilmeyenleri de vardır...
bi abim bana bir laf söylemişti bu konuda.o sözün özeti şu idi
kızlara güven olmaz !
genelleme yapmasan kadircim:)kankam dediğiniz insandan daha da güvenilir olabiliriz yane
evet arkadaşlar ben kızlara inanın kendimden daha çok güvenirim :)
genelleme yapmaması gereken son insanımdır belki de ;)
kendime bile güvenmiyorum ki kızlara güvenim... insanoğlu çiğ süt emmiş... ne olcağı belli olmaz... hayat...
bu bi papatya falına benziyo
hiç belli olmaz bence:)
bence kızlara güvenilmez ama sana deli gibi aşık olursa güvenilir.
Bende sana katılıyorum +1 :uctum:
kızlara güvenilir desem olmaz, güvenilmez desem olmaz... kızlara güvenmek için ilk etapta onların sana güvenmesi lazım.. eğer sen ona güven veriyorsan kesinlikle oda sana aynı şekilde davranır...
alperpusat
11-03-07, 16:02
bunu kız veya erkek olarak ayırmak bence saçma insanlara güvenilir mi?? tabi güvenilecek insan var güvenilmeyecek insan allah akıl vermiş anlamak için :) iyi insanlarla karşılaşmanız dileklerimle...
Yagmur Yürekli
11-03-07, 17:01
sarki sözü -
denizlerin mavisi yapraklarin yesili dünyanin en güzeli olsan bile nafile alemin en güzeli olsan bile nafile sevemem sevemem cekemem ben kimselere boyun egemem ben simdiki asklar yalan olmus bu devirde kizlara güvenemem
git ara bul dengini yakamam ben kendimi yanlislikla kalbimi calsan bile nafile sevemem sevemem ben kimselere boyun egemem ben simdiki asklar yalan olmus bu devirde kizlara güvenemem
kizlara fazla güvenmeyin beyler :D
Corpsefire
11-03-07, 17:07
guvenıLcek var guvenıLmıcek var ;)
ölede ben bi tek cwp istiyorummmmmm :D:D:kopar:
ben bi bayan olaraktan tek bi kelimeyle katien ,asla , mümkün değil, hayır olamaz, sakın , aklını kullan ve onlardan uzak dur,aman gençliğin heba olmasın ,,,,,,,,,, şaka şaka önce ara bul ve güven tamsa kolundan tuttuğun gibi nikah masasına oky
bncede kızdan kıza dğişir..bişy daha; izmirin kızlarına & havasına güven olmazmış..
/ben dahil değilim tabi bunaaa..)
kızdan kıza degısır benım ıcın guven
herkese aynı muameleyı yapamassınıs bı kac kız kotu :p dıe herkes ole olamas heralde tıpkı ERKEK ler gıbı ;)
Bence genellme yapılmadan cvp vermeklazım bu konuya benim düşüncem kızlara degil yeri geldiginde babana bile güven,duymadıgın oluyor bu tamamen karşındaki
kişiyi iyi tanımayla alakalı bazen kendine bile güvenemedigin konular oluyor güven konusunda kız erkek farketmez;) tanımaklazım sanırım anlata bilmişimdir:nargile:
:cool:SeLaMetLe:nargile:
elbette güvenilir ben çok güvenirim :)
sonrada ortada kalırsın :D çok güvenrsen tabi (bazı kızlar için geçerlidir forumdaki bacılarım üstüne alınmasın) :kopar:
nasiL bakarsan Öyle görürsün =)
geneLLeme yapilmaz bu tür konularda herkes kendi payini alir zaten..
güvenirsin ..güvenmeye degmez :d
güvenmessin.. asil güvenmen gereken odur :d
deyisiyor iste kizdan kizaaa tipkii Erkekden erkege gibi :)
sana ayyyynen katılıyorum :D
kızlara yerine göre güvenilir ama öyle kızlar varki herkesi parmağında oynatır onun için bu soruya net bir cevap verilemez kızlara değil hiç kimseye güven olmaz bu devirde
önemli olan güveninizi hakedecek birini bulmak
karanlıkhücrem
30-04-07, 23:07
ya yanlışbi soru olmuş kusra bakma yani bu güven konusunda ayrım yapmak yanlış kişilik meselesi bu kişiligi bozuksa cinsiyeti önemli degil
:)Arkadaşlar bencede Kızdan kıza değişebilen bişey.:)
Herkesin dedigi gibi.. kimse esit deildir.. ama bayanlar cogunLukla guvenilir oLur.. ama damarina basarsaniz, intikami aci olur :D
Genelde erkekler kızlara güvenir. Erkeklerin gözleri boyanması kolay gözlerdir. Kızlar ise erkektir belli olmaz derler. Ama genel itibariyle biraz zaman geçirdikten sonra iki taraf ta birbirine güvenir. Bence tamamen güvenmeyeceksin ve bir çok imtihandan geçireceksin deneyeceksin yeri gelecek araştıracaksın. Tamam hiç bi yanlışı yok dediğin andan sonra ise tedbiri elden bırakmayacaksın. Güvercinler nekadar sahiplerine kümeslerine alışkın olsalar da kümesi sürekli açık bırakırsan bir gün atmacalara kanarlar ve giderler...
By_MotoBike
11-08-07, 00:38
abi bırakın yaa kız milletine güven olurmu bunlar adamı mahfeder ah bu kızlar ykmu ömrümü yediler beaa (laflarımın tamamı meclisimiz olan FORUMHAYLAZ'dan dışarıdır) :D:D:D
bize güvenmeyeceksiniz de kime güveneceksiniz;)
güveniLeni vardir güvenilmeyeni..
tipki erkeklerdede oldugu gibi..
biraz sans..birazda gönül isi..ya tutar ya tutmaz..
asla güvenilmez kızlara
söyleyeceğimi söylemişim aslında da
birkaç şey söylemeliyim sanırım
cinsiyet elbette önemli değildir söz konusu güven ise
ama bayanlarda nasıl bir yapı vardır anlamış değilim saçma sapan bir sebepten ötürü saçma sapan şeyler yapabiliyorlar. bu yüzden onlara güvenemiyorum.
hoş, artık insan evladına güvenmek anlamsızlaştı.
anlamsızlaştıkça da dostluklarımız yok oldu..
Sanki erkekler çok güvenilir.Ama yinede kızı erkeği yok bu işlerin
Zaten birine güvenmiyosan önce kendini sorgulamalısın bu kendine güvenmniyosun demektir
Zaten birine güvenmiyosan önce kendini sorgulamalısın bu kendine güvenmniyosun demektir
erkeklere güvenmeyen sen misin bide ?
Zaten birine güvenmiyosan önce kendini sorgulamalısın bu kendine güvenmiyosun demektir
insanın fikri neyse zikride odur
Yanlışlıkla sana teşekkür ettim birde kadir yorum yaptım ben arkadaşım
Neye bozuluyon sen
moonfighter
19-08-07, 22:30
ben kızlara hiç güvenmem..ama bana insanlalr güvenir
ben kızlara hiç güvenmem..ama bana insanlalr güvenir
Çok alçak gönüllüymüşsün güven olayı karşılıklıdır bence
By_MotoBike
19-08-07, 23:00
Çok alçak gönüllüymüşsün güven olayı karşılıklıdır bence
bence öle deil benim güvendiğim bi kişi bana güvenmeyebilir güven konusunda karşılık yokdur bence
moonfighter
19-08-07, 23:53
ben güvenmiyorum ama insanlar bana güveniyolar...değişik bir durum benmki anlatılmaz yaşanır diyebiliriz...gerçi bendeki hiç kimseye güvenmeme durumu zor bir durum...
By_MotoBike
19-08-07, 23:56
mutlaka ki öledir güvenilcek kimse olmasa hiç bişey yapamayız şöle yapamayız kendimzi yanlız hiseder ve kötü durumlar doğurur ama kızlara güvenilmez :D:D:D:D:D
moonfighter
20-08-07, 00:04
tamam siz kızlara güvenmeyin...ben erkeklerin bazısına dost anlamında güvenebilriim...kadın dostum olacağını erkek dostum olsun tercihimdir...
hmmm valla kızdan kıza değişir...
ya bence bu sacma ya kiz ya erkek ne farkeder allah askina
bende sorsam erkeklere güvenilirmi ayni tas ayni hamam erkek insan da kiz ne oluyo onlara güvenilmiyomu herkezin bi yasadi hikayesi vardir evet baze kisilere güvenemez ondan sonra ama bende simdi desem erkeklere güvenilmez ya ben dünyada tüm erkekleri tanimiyomki nerden bilim ha kizlardada öyle !!yinede paylasim icin sagol:)
kızdan kıza değişir.
güvenilecek kızlarda var güvenilmeyecek kızlarda var...
ya sadece kız olarak bakmamak lazım... erkeklere de güvenilmez... he ben bi kıza çok fazla güvendim... hemi de çok fazla... herşeyimi paylaştım... sevgilim dedim... sonuç ne oldu derseniz yalan... ya bi laf vardır... hayatta hiç kimseye güvenme... Çünkü; beyaz gülün gölgesi bile siyahtır...
Yav ne sinirsiniz kızsınız sonuçta korumanız lazım hemcinslerinizi siz kendi kendinize gerilinde koz vermeyin bari erkeklere :) ben bütün hatunlara güveniorum :p
bu işin kızı erkeği oLmamaLı..
her ikisindede güveniLecek yada güveniLmeyecek kişiLer var.
ama orana bakarsak erkekLere güvenmek bence daha zor..
tamam siz kızlara güvenmeyin...ben erkeklerin bazısına dost anlamında güvenebilriim...kadın dostum olacağını erkek dostum olsun tercihimdir...
ahh canım, biri beni mi çağardı ne :D
ahh canım, biri beni mi çağardı ne :D
:kopar::kopar:
Güvenmeyim karlı çıkın:D
Güven karsiliklidir bence kizlara sorsan erkeklere guvenmem der erkeklere sorsan kizlara..ortasi yok ama hernedense guvensiz olsakda olsanizda ne sizsiz ne de bizsiz olmuyor.....
erkekelerden daha güvenilirdir bi çok kız bence
A - K - G
(A)sla (K)ızlara (G)üvenme :cigara:
Su Işıltısı
15-12-07, 08:31
Arkadaşlar bu durum bence kızdan kıza değil insandan insana değişir... yani sadece kızlar olarak değilde erkekler olarak da aynı diye düşünüyorum...
ama ben kızlardan çok erkeklere güvenirim... Hepsi olmasa da arkamdan iş çevirmiyorlar...
insandan insana fark wardır
sahte_prenses
29-12-07, 19:14
bence bu konu yanlış olmuş :)
aslı erkeklere güvenilirmi olucaktı :kopar:
•[уаŁиız мєŁєκ]•
29-12-07, 19:15
bncede kübüü :D
yeşim olursa güvenirimde diğer kızları bilmiyom:D
By_MotoBike
03-01-08, 22:35
kizlara asla güvenilmez ne konu olursa olsun:kopar::kopar::kopar:
:claps::claps::claps::claps: işte bu gerçekleri kabul edin arkadaşlar:D:D:D
:claps::claps::claps::claps: işte bu gerçekleri kabul edin arkadaşlar:D:D:D
Alla alla bak sen bence böyle bir genelleme pekte doğru değil
Çünkü bu kişilikle ilgili bir durum genellemeye vurmayalım
Erkeklerinde güvenilmeyenleri pek fena hani
Evlenip masaya oturana kadar inanmayacaksın bazısına :D
By_MotoBike
03-01-08, 22:53
Alla alla bak sen bence böyle bir genelleme pekte doğru değil
Çünkü bu kişilikle ilgili bir durum genellemeye vurmayalım
Erkeklerinde güvenilmeyenleri pek fena hani
Evlenip masaya oturana kadar inanmayacaksın bazısına :D
Bazısına mı kızların hiç birine inanmam ben bea :D genellemede yaparım kariyer :D:D:D
Bazısına mı kızların hiç birine inanmam ben bea :D genellemede yaparım kariyer :D:D:D
Bence bir insan birilerine güvenmiyosa şayet önce kendini sorgulamalı ben ne kadar doğruyum diye öyle ya insan önce kendine dürüst olmalı.
İnsanın fikri neyse zikride odur bana göre o zmn ben şüphe ederim
Demekki kendine güvenmiyo kendi böyle ki herkesi öyle sanıyor derim.
kızLAra daha çok güveniLeceğinidüşünüyorum:)
By_MotoBike
03-01-08, 23:09
Bence bir insan birilerine güvenmiyosa şayet önce kendini sorgulamalı ben ne kadar doğruyum diye öyle ya insan önce kendine dürüst olmalı.
İnsanın fikri neyse zikride odur bana göre o zmn ben şüphe ederim
Demekki kendine güvenmiyo kendi böyle ki herkesi öyle sanıyor derim.
Sen şimdi benden cevap beklersin ama çok beklersin :kopar::kopar::kopar: ama bunu yazmadan edemem kendime güvenim ALlah'a şükür çoktur:D
kızLAra daha çok güveniLeceğinidüşünüyorum:)
düşünerdur sen :)
hahahahahaha lemans sende düşüne dur ben oran yaptımm ikisindede var güvenilmeyen...
Sen şimdi benden cevap beklersin ama çok beklersin :kopar::kopar::kopar: ama bunu yazmadan edemem kendime güvenim ALlah'a şükür çoktur:D
Sen kendine güvenebilirsin belki ama bazen kendine güven herşey demek değildir
Önemli olan başka insanlarında güvenini kazanabilmektir :)
Bir defa senden niye cvp bekleyeyimki ben görüşler farklı olabilir saygı duyuyorum konu kapanmıştır bişey demeni istemiyorum bu lafı dediğin için aşk olsun:hıh:
By_MotoBike
03-01-08, 23:21
Sen kendine güvenebilirsin belki ama bazen kendine güven herşey demek değildir
Önemli olan başka insanlarında güvenini kazanabilmektir :)
Bir defa senden niye cvp bekleyeyimki ben görüşler farklı olabilir saygı duyuyorum konu kapanmıştır bişey demeni istemiyorum bu lafı dediğin için aşk olsun :hıh:
İnsanların güvenini kazanmasam hiç bişeyde kazanma şansım olmazdı:)
Ya aşk tabiki olsun ama hıh olmasın üzülürüm ben şimdi:(:(:(
güven, güvenmek vs.. mevzusu olmuş ve bu konuda emel bile vaaz verir olmuş
vay be..
güvenebilceğimiz kızlar az sayıda
bu zamanda bı kıza guvenıyom desemde ıcımden guven gecmez kızlar yawas yawas guven konusunda sınırları zorluyor :S
kıza göre değişir genel olarak güvenmem ama sevdiğim kıza güvenirim yada güvenmek zorundayım:D:D
genel olarak kızlara güvenmem demicem ama bu güne kadar hayatımdaki hiç bi kıza güvenmedim...
MaKfAlİcEtAğErİ
07-01-08, 11:43
hangi kız olursa olsun karşısındaki erkek eğer onun güvenini kazanmışsa asla o erkeğe ihanet etmez..yani kızın güvenini sağlayan erkek de o kıza sonsuz güvenebilir..mesela ben sonuna kadar
well-behaved
07-01-08, 11:44
kızına göre değişir
•[уаŁиız мєŁєκ]•
07-01-08, 11:46
yeşim olursa güvenirimde diğer kızları bilmiyom:D
hıımm saol:gulkiz:
erkekleree güvenılmezz asıll :hıh:
evet erkeklere güvenilmez:D
ben kızlara gtüvenir gözüm kapalı teslim olurum onlara...
sahte_prenses
14-01-08, 21:25
erkeklere güvenilmez yha onlar ne cakaldır nee:cigara:
kıslara güwenilmez miii yaaa:D:D
walla kişisine göre değişir ama ben bile bazen kendime güwenemiom:D
Toprak_erkan
06-10-09, 22:06
ne gereği var güvenip de ne olacak saat 12 geçince yıne aynı oluyolar:kac:
mersindelikanlısı
06-10-09, 22:07
eskiden çok güvenirdim şimdi umrunda değiller:hıh:
miss california
06-10-09, 23:13
ya insana göre değişir bencede;)
Toprak_erkan
06-10-09, 23:16
bana güvenın dergıbısınız:D:D
aslında ilk aklıma gelen tabiki güvenilirdi :gulkiz:düşündümde yokya kızlara güven olmaz :agla:bu beni üzüyor ama gerçekler acıdır :agla:
Guven konuSu neDen kizLaRa enDexLi ....
inSanLaR oLaRak degerLenDiRmek en iyisi geneLine guven oLmaz iStiSnaLar kaiDeyi Bozmaz..
morkelebek
06-10-09, 23:40
her kıza güvenilmez her erkeğe güvenilmediği gibi
kizlara guvenilirde erkekleri bilemem:kopar:
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.