PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sevgilinizi Unutmak İçin Ne Yapardınız?

ЧaSaK εL)\/(a
08-03-07, 18:07
Sevgiliniz sizi terk ediyor ve bir daha görüşmek istemiyor,
Unutmak için ne Yapardınız?

incitanem
08-03-07, 21:20
aklıma bile getirmezdim beni terk edeni ne die unutmaya çalışayım sie der yaşantıma hiç bişey olmamışgibi devam ederdim çokta tın sanki hem beni terk etsin bide onu unutmaya çalışıyayım...o an biter herşey benim için ..bitmişte bitmiştir benim için hiç bizaman geri dönüşü olmaz

Geniouss
09-03-07, 09:23
aklıma bile getirmezdim beni terk edeni ne die unutmaya çalışayım sie der yaşantıma hiç bişey olmamışgibi devam ederdim çokta tın sanki hem beni terk etsin bide onu unutmaya çalışıyayım...o an biter herşey benim için ..bitmişte bitmiştir benim için hiç bizaman geri dönüşü olmaz

Ya bu kız böyle konuşmuyormu deli ediyor beni.. İncicim büyük konuşmamayı bir türlü öğretemedim sana ya ona yanıyorum :)

Eğer gerçekten unutmak kolay olmaz tabiki ama herşeyde bir hayır vardır der yaşantıma kaldığım yerden devam ederdim.. Ona ait mesajları, resimleri vb şeyleri siler (yakar) hayatımda onu hatırlatacak herşeyi yok ederdim... Bir laf vardır unutmak sevmekten daha zordur!!!

Simsiyah
09-03-07, 09:26
Ya unutmak için izlerin silinmesi şartmı yada o beni önemsemiyo bende onu demek yanlış bence unutmak için bi çaba sarfetmem ağlarım zırlarım ama sonunda zaten bende anlarım herşey bende de bitmiştir zaten

KaRDeLeN
09-03-07, 09:26
Bir laf vardır unutmak sevmekten daha zordur!!!

hakancım o laf '' alışmak sevmekten daha zordur'' olmasın....

Geniouss
09-03-07, 09:40
hakancım o laf '' alışmak sevmekten daha zordur'' olmasın....

Alışmak diye de bi amcamız söylemiş olabilir :)Ama o lafın gerçeği Unutmak sevmekten daha zordur :kopar:

KaRDeLeN
09-03-07, 09:56
Alışmak diye de bi amcamız söylemiş olabilir :)Ama o lafın gerçeği Unutmak sevmekten daha zordur :kopar:

:kopar: :kopar: asın beni yaaa:idam: amcamız sölemiştir lafa bak süpersin :) ben öle biliyodum da ondan dedim..neyse sevmek ne kadar kolaysa unutmak da o kadar kolaydır...ben bunu bilir bunu sölerim...2,5 seneyi 2,5 dakikada bitirip herşeyi o anda kafamdan siliyosam bu kesinlikle unutmaktır...sevdiğimi unutmak için bişey yapmama gerek yok...unutmak istiyosam unuturum...unutamıyosam ne yaparsam yapıyım unutamam....

Yagmur Yürekli
09-03-07, 12:20
hic bir sey yapmam kendimi hayatin akisina birakirim...

Maniacdevil
09-03-07, 18:04
başka birini bul yeter...

Le mans
09-03-07, 22:00
yeni bi tane bulurum :D:D

CinGeNe
09-03-07, 22:07
sadece zamana bırakırım unutmam gerekiyosa zamanla unutulur yada daha farklı olur..

güvercin
10-03-07, 02:24
sevgilim olsun ayrılayım ondan sonra düşünürm nasıl unutacağımı :kopar: gece gece yormayın beni...

manner
10-03-07, 02:53
unutmak çok zor... emrahın unutabilsem parçayı herşeyi anlatıyor bence...

Hala hislerimde...
Hala ozlemimdesin..
Sen aci sen tatli gunlerimdesin...

Unutmak kolay olsa coktan unuturdum
Bosvermek kolay olsa kendimi avuturdum
Faydalar faydasiz,
Imkanlar imkansiz,
Uzayan gecelerde saatler faydasiz...

Ah ne yapsam ne yapsam...
Unutabilsem...
Ne yapsam gonlumu avutabilsem.
Kendimi avuttum, avutuldugumda...
Bir seni benim gibi unutabilsem
Hic olmassa yilda bir gun kavusabilsem...

Corpsefire
14-03-07, 17:44
yenısını bulmak mantıksız bı elbısenın sokuhunu baska bıyerınden sokup yamamaktan farkı olmas .. eher ılla unutmanı ıstıyosa hatırlanmaya dehmıcek bırısıdır zaten ..

zuzush
14-03-07, 17:46
hadı unutıım dıınce unutulmuo zamana bırakmak lasım paşa paşa o acıyı gouslemek gerekıo(olmıan arkadas varsa solesın ben bızzat yardım ederım hauahuahuaa :kopar: )

Corpsefire
14-03-07, 17:48
gogusten mı bahsedıyon :D

zuzush
14-03-07, 17:49
:kopar: herılt yanı

karanlıkhücrem
20-04-07, 23:57
unutma unutmaya calıştıgın şey asla unutamadıgındır unutmaya calışma unutamazsın ama alışırsın

ebruli
21-04-07, 00:16
eğer söz konusu terk edilmekse arkama bile bakmadan çeker giderim yüzünü bile görmek istemem benim için bitmiştir o:(

ama sadece unutman gerektii için unutuosan yerine birini bulman hiçbi işe yaramıo arkadaşlar olmuo yani ben bunu yaşadım çok emin konuşuorum:( napsanız unutamıosunus ancak onu görmiceksiniz hiç mi hiç karşılaşmıcaksınız ona dair herşei beyninizden silmeye çalışıcaksınız ölelikle zamanla unutuluo yoksamki dibinizde olduu müddetce unutamazsınız:(
ama ben hala unutamıorum çünkü sürekli dibimde:(

buket_17
24-05-07, 17:54
civi civiyi soker :ppPp hahahah..

saka bi yana.. cikolata yerdim : ) yada disarda arkadaslarla dolasirdim.. bu kalp baskasina akar bir gun elbet die :D

SultaN_
16-07-07, 23:11
terkediliyorsam sebebini ogrenmeye calisirim.. hata benimse kendimi yenilerim ...

ama iliski bitmisse ve birini unutmam gerekiyorsa ; genelde ona ait seyleri silerim yok ederim ve kendimi yeni ufuklara acarim ...

dunyada ne o son kisi , nede ben son kisi oLurum..

asparuh
16-07-07, 23:17
yenisini buluruz onalda ayrilinca baskasini bi bakmisin omur bitmis sorun bitmis:D

Simsiyah
17-07-07, 08:03
Yeni arayışına girilince taininde dedi gibi elbise üstüne yamadan bi farkı olmaz çekcen paşa paşa şeyma yardıma gel :D:D:D :kopar:

Kelebek
17-07-07, 11:27
:kopar: :kopar: asın beni yaaa:idam: amcamız sölemiştir lafa bak süpersin :) ben öle biliyodum da ondan dedim..neyse sevmek ne kadar kolaysa unutmak da o kadar kolaydır...ben bunu bilir bunu sölerim...2,5 seneyi 2,5 dakikada bitirip herşeyi o anda kafamdan siliyosam bu kesinlikle unutmaktır...sevdiğimi unutmak için bişey yapmama gerek yok...unutmak istiyosam unuturum...unutamıyosam ne yaparsam yapıyım unutamam....

2,5 seneyi 2,5 dakikada silen sen misin?:) başkalarını kandırırsın diyecem ama kimse kanmaz buna ya:)çok büyük konuşuyosunuz iki kardeş olarak:)

unutmak için hatırlamamak gerektiğini unutmamak lazım.unutmak istediğiniz kişiyi hatıratacak şeyleri hayatınızdan çıkardığınız andan itibaren unutmaya başlıyosunuz.

Simsiyah
17-07-07, 11:39
:D:D melik valla yine sana katılıyorum

ZynP
17-07-07, 11:46
"zaman" öyLe birseyki..mecburiyetine sanirim en iyi dost oLuyor sana o günLerde..
..fakat gidenin gidisi nasil bir gidis ona bakiyor hersey..bazi zaman sevgi agir basiyor ve karsindaki gitme geregini hissediyor..o gidis bi yikim fakat bi okadarda güc veriyor..unutman gerektigini dahi düsünmeden..hayatini onsuz devam ediyorsun ..icinin huzurLugu iLe..
ve sanirim öyLe terkedisLer varki..sert oLuyor..haksizLik oLuyor..iste o gidisi terkediLen bile bile unutmak ugruna ya baska hataLara yol aciyor..veya karketerinin sagLamligina güvenip bi cirpida siLebiliyor..

herseyden öte..sunu bilir , sunu söyLerim..giden gitmisse geri gelmesi icin cabaLama..insan müdahale etsede , etmesede , oLacagina variyor..
rabbim sevgimizle imtihan etmesin hic birimizi..

MaKfAlİcEtAğErİ
17-07-07, 12:54
zaman neleri unutturmadıkı onu unutturamıyacak ne acıları bilinç altımıza gömdük

öslem
17-07-07, 13:02
yeterki unutmak iste hiç beklemediğin anda karşına öyle biri çıkarki aklına bile gelmez bazı şeyler

CinGeNe
17-07-07, 13:06
yüksek sesle bol bol müzik dinle gez toz ilk bi iki ayı atlatan kadar böle soraa bi durgunluk olur soraa alışırsın yavas yavas yoklugunaaa..

Şirine
17-07-07, 15:44
ya şuan hayatımda olan insanı o kadar çok seviyorum ki bana ne yaparsa yapsın unutamam çünkü o çok farklı benim için ailem gibi vazgeçilmez oldu eğer beni bigün terkederse bunun sebebi mutlaka benimdir :( ben unutamam aşkımı yaa (kimsede böle bişey yaşamaz umarım)

Kelebek
18-07-07, 10:08
sende mi brütüsiye:D

HaYaL
18-07-07, 18:15
hiçmi hiç kendmimizi kasmaya gerenk yok :D :D dil ne kadar unuttum unutacam desede dille olmas bu iş bir kere öncelikle şeyma ablaya katılıyorum acını paşalar gibi çekersin ilk zamanlar.çünkü unutmak kolay değil hafızanı kaybetmediğin müddetçe yaşanmışlıkları unutamassın :) sadece zamanla yaşanmışlıklar artık canını acıtmaz hala gelir anca budur bence :p

•[уаŁиız мєŁєκ]•
18-07-07, 20:53
deniz seki nin bi şarkısıyla cvp vereyim

adı aşk nasıl olsa unutursa unutursun :)

lastexile
22-07-07, 17:28
Unutmak için çok şey yaptım unutamadım Bi daha deniyelim dese kabul etmem yolda görsem konuşmam :agla:

böcük
30-07-07, 20:53
tek bildiğim bişe var unutum die birinle ASLA çıkmayın....unutamassınızz....hele bu ilk AŞKINIZSA.......

MaKfAlİcEtAğErİ
30-07-07, 21:30
vallah başka birini bulurum:D:D:D
peh peh peh der geçerim:D:D:D

By_MotoBike
30-07-07, 21:32
vallah başka birini bulurum:D:D:D
peh peh peh der geçerim:D:D:D

abi sen kesin 10 dakika sonra unutturdun :D:D

ben onu unutamazdım herhalde yada onunla yaptığım şeylerden kaçınırdım

MaKfAlİcEtAğErİ
30-07-07, 21:35
abi sen kesin 10 dakika sonra unutturdun :D:D

ben onu unutamazdım herhalde yada onunla yaptığım şeylerden kaçınırdım

o kadar sürermidiki:cigara:

Bella
30-07-07, 21:41
Ne yapardım eyvallah derdim ve böyle olmasıda iyidir derim
Dua ederim unutmak için hayırlısı olsun diye çünkü
bir nasip vardır hayırlı belki yolumu açtı böle düşünürdüm

By_MotoBike
30-07-07, 21:41
o kadar sürermidiki:cigara:

pardon abi saniye yazıcaktım elim kaydı :D:D:D

SiYaHgİy3n4dAm_®
03-08-07, 15:49
sagopa kajmerden -af benim işim değil ve ya dişi kişilik(günlerim ağlak)....
bu şarkılarla kendime terapi uygulardım...

özgem
17-08-07, 13:39
Şu anda bir kişiyi ölesiye seviyorum ister terk etsin ister çok sevdiğini söylesin yine de ben onu asla unutamam zaten sevdiğim kişi de onu asla unutamayacağımı biliyo

saskın bakkal
30-08-07, 00:53
Acidan Gecmeyen Sarkilar Biraz Eksiktir
Sozlu Sarkida Sezen Aksudan Dinlerseniz Daha Iyi Olur
Ordaki Sozler Cok Onemlidir Cunku Unutmak Yerine Anmayi Basarmak Kotude Olsa Onunla Yasamak Bence Daha Guzel Olani Cunku Hayat Iyisiyle Kotusuyle Sizin Hayatiniz Ve Yanlislarda Sizin Dogrularda Nitekim Hayata Bikere Gelioruz Dimi Ama

emir
23-10-07, 16:28
bilmem...

lastexile
24-10-07, 15:08
ben de bilmem.

cicada986
24-10-07, 15:56
unutamam diyen herkes unutuyor,unutamayız sandıklarımızıda unutuyoruz zamanla.o yüzden sakin davranmakta yarar var.ama bir daha asla dönüşü olmayacak bir terk edişse bu sadece 1 günümü kendime zehir etmek için izin verirdim.doya doya ağlar zırlar tepinirdim.ertesi gün hiç bir şey olmamış yaşanmamış gibi hayatıma devam ederdim.4 sene hayatımda olan bir insanı 1 günde sildim bu şekilde.unutulmaz diye bir şey yok yeterki insan unutmak istesin...

NESİL
02-02-08, 14:00
unutuluyor arkadaslar zaman oyle bır unutturuyor kı bılemessınız bızzat ornegı benım

yalnızca vakıt alıyor ama unutuluyor

hıc bır acı ılk an kı gıbı kalmıyor

sen o gıderken yaralandıgın gıbı kalacaksın sanıyosun bır omur ama kalmıyosun

zaman unutturuyor

ızlerı kalmıyor mu tabıkı kalıyor ama unutuluyor sadece anı olarak yer edıyor yuregınde....

Kelebek
02-02-08, 14:06
unutuluyor arkadaslar zaman oyle bır unutturuyor kı bılemessınız bızzat ornegı benım

yalnızca vakıt alıyor ama unutuluyor

hıc bır acı ılk an kı gıbı kalmıyor

sen o gıderken yaralandıgın gıbı kalacaksın sanıyosun bır omur ama kalmıyosun

zaman unutturuyor

ızlerı kalmıyor mu tabıkı kalıyor ama unutuluyor sadece anı olarak yer edıyor yuregınde....

aynen:)

bu ülkede depremler yaşandı,krizler yaşandı,soygunlar yapıldı,şehitler verildi,bir kere iktidara gelip milletin anasını ağlatanlar yine iktidara getirildi...hatırlanıyor mu? tarih kitaplarına ve beynimizin hatıralar bölümüne işlendi belki:)ama daha dün olmuş gibi aklımızda mı?insan bu acıları bile unutuyorsa zamanla -ki unutmak insanın doğasında vardır- birini sevmişsin ayrılmışsın onu haydi haydi unutursun.ten yarasının ilacı merhem,gönül yarasının ilacı zamandır...

SeLda
02-02-08, 14:39
Unutmam gerekiyosa;çıkarırım aklımdan..
Biraz zamn alabilir unutmam,üzülürüm de belki;hiçbi acı sonsuza dek sürmüyoooo:danss:
"Bunda da wrdır bi hayır" der geçeriiim:ponpon:
Zaman en iyi ilaçtir:oke:

_illüzyon_
04-02-08, 14:03
unutma gereği hissetmemki!...
yani varsın aklımın bi köşesindeki mazi cennetinin bi köşesinide o süslesin...:)

KüçükŞair
04-02-08, 14:19
anlatım bozukluğu yapmışınız haberiniz olsun:D

unutmak diyince ben galiba şimdiye kadar hiç unutma ihtiyacı duyacajım kadar derin bi ilişki yaşamadım.
en iyisi de o galiba derine dalmanın geri çıkamamal gibi bir yan etkisi oluyo çoğunlukla:)

emir
04-02-08, 14:58
onu her düşündüğümde ayakkabımın içine bir bozuk para atardım
bu şekilde yürümek acı vereceğinden bu konudaki düşüncelerimi dizginleyebilirdim.
NOT: unutmakla uğraşmam diyen sevgili psikoloğum selin hanımın tavsiyesidir...

melek_53
04-02-08, 14:58
kafada bitirdikten sonra bişey yapmaya gerek yok bence

ZynP
04-02-08, 17:52
unutacagim diye ugrasmakla unutulmazki ..

hersey sende basliyor ve sende bitiyor..

ShyzOpHrEniC
05-02-08, 11:56
unutulur zamanLa :)

KaRDeLeN
05-02-08, 11:59
sevdiğimi unutmak için bişey yapmama gerek yok...unutmak istiyosam unuturum...unutamıyosam ne yaparsam yapıyım unutamam....

yineliyorum :) :gulver:

psycho
05-02-08, 13:02
Eşyalar alındı fotoğraflar söküldü yerlerinden
Bir aşkın izlerini yok edecek yeni bir aşk sipariş edildi yeniden

demiş Yılmaz Erdoğan : )
bende aynını diyorum : )

emir
08-02-08, 11:33
bakın bu konuda bi araştırma yaptım ve sigmund freud ' un bu konuda; bastırılmaya ve unutulmaya çalışılan hisler için ne kadar kendimize baskı yaparsak bilinç altında o kadar yer edeceğini ve bunun uzun vadede çok zararlı sonuçlar doğuracagını, belirttiğini öğrendim...

kaan_3452
14-02-08, 19:17
baska birini bulurum desem yalan olur. telden nosunu silerim onun oldugu herseyden uzaklasırım

Corpsefire
17-02-08, 12:29
unutmak istedikten sonra unutuLur nekadar acı versede unutuLur nekadar özLesende unutuLur nekadar sevsende u-nu-tu-Lur ..

sultanım
25-03-08, 11:56
gidenin ardından bakarsan geleni göremezsin eğer hata bendeyse hatalarımı düzeltmeye çalışırdım ama yinede bence giden yolunu kalan ise yerini belirler benim için

dengesiz_rocker
31-03-08, 21:45
qendımı ısıme werırım zıra dawul calarqen stresss dıe bıse qalmıo arqadaslar tawsıye ederımmmmmmmmmmmmmm

Gs_Kübra
31-03-08, 22:05
Gülümse kaderine;)

Kumtanesi
10-05-08, 02:29
gezer,tozar,eylenirdim onu düşünücek zaman ayırmam kendime ama cok sevdiysem ben unutamam ya..

lazkızıı
10-05-08, 15:18
zamanla herşey unutulur ama içinde hep o acı kalır

derindeniz
18-09-09, 12:08
.............

NESİL
18-09-09, 12:57
"zaman" öyLe birseyki..mecburiyetine sanirim en iyi dost oLuyor sana o günLerde..
..fakat gidenin gidisi nasil bir gidis ona bakiyor hersey..bazi zaman sevgi agir basiyor ve karsindaki gitme geregini hissediyor..o gidis bi yikim fakat bi okadarda güc veriyor..unutman gerektigini dahi düsünmeden..hayatini onsuz devam ediyorsun ..icinin huzurLugu iLe..
ve sanirim öyLe terkedisLer varki..sert oLuyor..haksizLik oLuyor..iste o gidisi terkediLen bile bile unutmak ugruna ya baska hataLara yol aciyor..veya karketerinin sagLamligina güvenip bi cirpida siLebiliyor..

herseyden öte..sunu bilir , sunu söyLerim..giden gitmisse geri gelmesi icin cabaLama..insan müdahale etsede , etmesede , oLacagina variyor..
rabbim sevgimizle imtihan etmesin hic birimizi..

katılıyorum sana.Gidenin gidişi önemli, giderken gidiş biletini hangi cümlelerle kesti bu önemli...

O gidiş bileti almışken eline onu unutmak bile geçmiyor aklından.
Umudum var mı diye musasebe ediyorum önce ,sonra umutlar da tükenince neden kaybettim onu diyorum hata arıyorum kendimde bütün bunları yaparken içimde dayanılması güç bir acı büyüyor , o acının büyüklüğü kadar kafa tutuyorum hayata...Acım artıkça direncim artıyor ama gidenin dönmeyeceğini anlayınca kaybediyorum kendimi.Sonra bir köşe başında ağlarken buluyorum yüreğimi...Aşka olan inancından bir parça daha kaybettiği için ağlayan yüreğimi buluyorum.

zıpkın
18-09-09, 12:57
çivi çiviyi söker yeni birini bulurdum

-VOLKAN-
18-09-09, 13:07
valla ben yeni birini bulmadım onu unutmak için ama 15 günde unuttum acı oldu ama unututm yada bunları yazdığıma göre tamda unutmuş değilim sanırım bilemiyorum bi karışık oldum şimdi..:s:
:idam:

mersindelikanlısı
18-09-09, 13:08
zaman ve birde burak kutun şarkılarını dinleyince kolay oluyor:D

NESİL
18-09-09, 13:12
valla ben yeni birini bulmadım onu unutmak için ama 15 günde unuttum acı oldu ama unututm yada bunları yazdığıma göre tamda unutmuş değilim sanırım bilemiyorum bi karışık oldum şimdi..:s:
:idam:

insan unuttum diyor , ama öyle bir an geliyor ki yüreğinde derin sancılar hissediyorsun ,o an anlıyorsun aslında unutmadığını sadece yokluğuna alıştığını...en azından bende böyle .

aradan çok zama geçtikten sonra onu karşımda görmek hıçkırıklara boğulmama yetti.:agla:

evliyya
18-09-09, 13:23
unutmak senin elinde olan bir şey değil bence..yani şartlar , dostluklar , ve çevre çok etkilidir..

blue luna
09-07-10, 18:55
ben çabuk unutuyorum o kişiyi aklıma bile getirmiyorum aklıma gelse bile güzel anıları silip kötüleri kafamda canlandırıyorum böyleliklende çok süper soğuyorum :D:D hı birde şunu söyleyeyim terkedildiğiniz dönemde sakın size onu hatırlatıcak müzikler dinlemeyin damara bağlamayın :)

irem
10-07-10, 12:05
Ben biraz duygusuzumdur ...
Biten bitmiştir ,bittiği gün gitmiştir ,ben gideni değil ,giden beni kaybetmiştir :D

beren_26
10-07-10, 12:15
valla insan sevmişse gerçekten kolay kolay unutulmaz çok çabuk unutabiliyorsada yürekten sevmemiştir ben bunu bilirim...

ToDoMeDa
10-07-10, 12:44
bi sevgilim olurda ayrılırsak düşünürüm..

donjun
10-07-10, 13:08
Hiç dusunmedım gerek yok :)

SchizZofren
10-07-10, 14:27
unutamam:melek:

lazkızıı
10-07-10, 23:25
zamana bırakırdım :)olsaydı

SharingaN
12-08-10, 21:57
8 yılda unutamadım...

gerçi seviglide olamadım:D

mersindelikanlısı
12-08-10, 22:11
Unutursun gönlüm
Unutursun elbet
Alışırsın yalnız kalmalara
Alışırsın gönlüm
Alışırsın elbet
Bu ne ilk, ne son giden uzaklara…

hatırladığım zamanlar bu şarkıları dinliorum bnde başta üstteki şarkı olmak üzere,bazen gülay,bazen iclal aydın,bazen arabeske veriom kndimi unutmak daha kolay olsun diye:)