Orijinalini görmek için tıklayınız : En seksi kalçalara sahip olan yıldız kim seçildi acaba ?
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.
UGÜNE dek `en güzel kalçalı kadın` listesinde her zaman bir numarada olan Jennifer Lopez, bu unvanını kaptırdı. İnternetteki oylamada Lopez`in yerine geçen isim şarkıcı Mariah Carey oldu.. arkadaşlara duyrulur :D:D:D
yani Mariah Carey kalçaları en sexy seçilse size ne faydası var bunu bi cevaplasan manyak:D ahahhaaaa ne kadar önemli bi haber dimi kalça ve erkekler :kopar:
Erkek Olsaydın Anlardın vildan :D
alperpusat
08-03-07, 10:33
ben yinede Jennifer Lopez derdim :D
ЧaSaK εL)\/(a
08-03-07, 18:49
erkeklerin zayıf noktalarından biri iste içine bakmayıp dış görünüşe bakarsınız sonra da evlendıgınızde pişman olan yine sizsiniz neyse..
Jennifer Lopez'i tek geçerim:)gerçekten çok güzel bi kalçası var :D
çok kötüsün manyak yakışmıo sana:D:D
bunnarın neresini beğeniyonus...kalçalarını :D eee o kalçalar sadece kalça....size ne ifade ediyo hiç anlamıyorum :D:D
gerçekten sexi iç açıcı yani
erkeklerin zayıf noktalarından biri iste içine bakmayıp dış görünüşe bakarsınız sonra da evlendıgınızde pişman olan yine sizsiniz neyse..
yaw biz hiç değilse kalçaya bakıyoz,sizin gibi cüzdana yada arabasına mal varlığına bakmıyoz:Dyaşasın kalça seven erkekler cmiyeti:kopar:
yaw biz hiç değilse kalçaya bakıyoz,sizin gibi cüzdana yada arabasına mal varlığına bakmıyoz:Dyaşasın kalça seven erkekler cmiyeti:kopar:
genelleme yapmıalım pilis :sck: ama sızın genelınız aynı:kopar:
yaa bırak sen hiç konuşma saten:kopar:
yaa bırak sen hiç konuşma saten:kopar:
:kahve: sacını basını yolarım heeee:box: :box:
saskın bakkal
22-04-08, 21:06
bılmem faydalı bı bılgı mı kızların ılk baktıgı yer erkeklerde erkeklerın kalcasıymıs.
saskın bakkal
22-04-08, 21:07
tabıı bu bı arastırma haberı arkadaslar
mersindelikanlısı
17-08-08, 12:33
mariah carey zaten harika bacak var onda
KoPMuSBuCoJuK
17-08-08, 14:35
asıl CIHARA BİTANE BE .. hehe:kopar:
Toprak_erkan
01-10-09, 23:49
kaç yılldır kamyon şoförüyum bole kasa gormedımm ... onaylıyorumm doru seçımm:oke:
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.