Orijinalini görmek için tıklayınız : Çaresiz Kaldım....
Çözüm bulamadığım çaresiz kaldığım bişi anlatıyım size bi arkdaşımın sorununa çözüm olamıyorum ona akıl veremiyorum versem bile kendimi onun yerine koyduğumda ona haklı görüyorum çok sevdiğim bi arkadaşımın bu bizim salak açık sözlü olmak gerekirse mal sevgilisini hamile bıraktı ve 6 haftalık kız aldırmak gibi bi konu söz konusu değil çünkü kim onun yerinde olursa olsun bunu yapamaz bende bu konuda hak veriyorum ona ama onu üzgüm görmekte koyuyor bana açıkçası ilk verdiğim aldırmak ama onun yerine kendimi koyduğumda yapamam başta bunların ilişkilerini bile onaylamıyordum ama elden ne gelir neyse bizimki bi boku yemiş diyip çözüm üretmeye çalışıyorum ama inanın bende tıkandım kız 17 yaşında ailevi sorunları var babasının kafa biraz ters bunların hepsini bi keseye koyup orata bi sonuç çıkarmaya çalışıyorum ama yinede yapamıyorum umarım siz yardımcı olursunuz arkadaşlar ......
morkelebek
18-11-09, 22:26
tek çare evlensin kızı öyle yüzüstü bırakmasın
Toprak_erkan
18-11-09, 22:27
sizin çevırecegınız iş deil...bunu mecbur yetişkinlerin öğrenmesı ve onlarınn ortak çözüm üretmesi lazım şuan yapılan her uğraş kırı paspas altına saklar.. kır halı altında bellı olmadan aileler öğrensın derim..ortada bır çocuk ve ıkı genç var.. herşeynnde onunde bunalrın bır ailesi var.. bu bır görüşş...
tek çare evlensin kızı öyle yüzüstü bırakmasın
o konuda zaten öyle yapıçak korkusu aile
sizin çevırecegınız iş deil...bunu mecbur yetişkinlerin öğrenmesı ve onlarınn ortak çözüm üretmesi lazım şuan yapılan her uğraş kırı paspas altına saklar.. kır halı altında bellı olmadan aileler öğrensın derim..ortada bır çocuk ve ıkı genç var.. herşeynnde onunde bunalrın bır ailesi var.. bu bır görüşş...
sağol görüşün için onunda korkusu aile kendi ailesi kızdınktan sonra kabullenir ama kızın ailesi biraz karışık
bahtsiz_guzel
18-11-09, 22:36
bu isi ancak nikah paklar
biz evleniyoruz diyerek pat diye evlenilmez ki kizin yasi daha cok kucuk ailelerle ozellikle kizin annesiyle konusmasi lazim bu durum nasil anlatilir onuda bilemiyorum Allah yardimcilari olsun kotu bi durum
morkelebek
18-11-09, 22:39
o konuda zaten öyle yapıçak korkusu aile
bişekilde aileyi ikna etmesi gerekiyo ama, en azından anneyi ikna ederse birazdaha kolay olur nekadar aile sorunluda olsa sonuçta evlatları kızın durumu baya bi zor çünkü başka çare yok
Toprak_erkan
18-11-09, 22:42
ailenın haberı olmadan bişi yapamazsınızzz...kız daha reşit bıle deil..
ShyzOpHrEniC
18-11-09, 22:53
Karde$im. EvLen demek çOk Kolay Ama ;
Kız 6 HaftaLık HamiLe. hadi aiLeyi KandırdıLar Aile EvlenmeLerine izin verdi ve aiLeyi ßir daha kandırıp En kısa sürede EvLendiLer.taßi erken evLenip ßu konuyu ört ßas etmek istediler diyelim. En kısa süreyi 2 ay diye dü$ünürsek. ßu kız ße$ ßuçuk Ay Sonra Doqum yapıcak Haliyle.Evlendikten Sonra yani.ee o zaman Erken dOqum mu dicekLer ? çOk Afedersin Ama O Haltı yerken hiç dü$ünmediyseLer qidip Adam akıllı anLatsınlar aiLeLerine. Ana ßöyle ßöyle ßen ßi haLt ettim ve çözüm ßulamıorum . ßana yardım et. Kötü ßi durum. Ama ne ßilim.Çözümü Olmayan hiç ßi sorun yoktur. ßen ßaßa Olsam kızım ßöyle söylediqinde çökerdim herhaLde. Ama Allah qöstermesin ßir qün ßöyle ßir$ey ya$amı$ olursamda Kızımdır Sonuçta EvLadımdır. Affederdim. Allah kimseye qöstermesin ßöyle ßi$eyi. ßenim qörü$üm aiLeLerLe Konu$mak. En mantıklısı ßu qelio ßana.
Allah Yardımcıları Olsun Karde$im. SenLe aLakası yOk Ama Arkada$ın Sonuçta Sanada Allah Yardımcı Olsun. ßenim kafa ßu kadar çalı$aßilio :S Ke$ke yardımcı Olaßilsek.
Ilk basta arkada$larina destek ciktigin icin ve onlara yardimci olduguna sevindim.. Gercek dostlar zor bulunur bu zamanda. konuya gelince :
Bu sorunu arkada$larIn kesinlikle yanlIz cözemezler diye dü$ünüyorum. Sonucta bir can var ortada ve onu aldirmak dedigin gibi söz konusu olamaz! Kesinlikle her ikiside ailesini bunu aciklamasi $art!!! Bu cok zor olacak biliyorum. Zor günler den gececekler her ikiside ama bunun ba$ka yolu yok... Kiz arkada$in ilk ba$ta annesiyle konu$masini tavsiye ederim.. Annedir o, cok kizar ama kizina kiyamaz. Annesi kizi icin en iyi cözüm yolunu bulacaktir. Haklarinda hayirlisi olur in$allah...
söylenmesi gereken en güzel şeyi toprak söylemiş bende aynı fikirdeyim bunun kaçışı yok ailelere söylemekten başka ...
neye yarar bilmem ama böyle bir konu açılırsa herkesin anlatacak bir hikayesi olduğuna eminim benimde bir akrabada var böyle bir olay daha 16 17 yaşındaki kızlar yatıya geliyorlar akrabaya düşünün bu erkekte 17 yaşında evde tek başlarına birde marifetya içmeden olmaz zaten içki her kötülüğün başı onlarında sonu aynı allah korusun ..
Benim ne yapmam daha olumlu olur arkadaşımın için ?
7 haftalıkken bir bebeğin kalp atışları oluşur anlycağınız canı gelir ....ben olsam aldırmazdım ama büyüklerin baskısıyla neler olur bilmediğim için acilen aileleriyle görüşsünlür ...eğer çocuk alınacaksa bu canı oluşmamış çocuk için olur ...
17 yaşında biri tamamen cahildir kimse yanlış anlamasın ama büyükler olmadan arpa boyu yol gidilmez ...Korkunun ecele faydası yoktur ...sen arkadaşını ikna et kararı büyükler versin olanı biteni anlatsın
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.