PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mavi LaLe- Nazan Bekiroğlu

KöLe
15-11-09, 22:50
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.

Okuyanlarda tiryakilik yapan bir dil ustası. Hikayeleri, denemeleri ve araştırmaları ile kısa zamanda çok geniş bir hayran kitlesi oluşturan, okurların ellerinden bırakamadığı kitaplarıyla Nazan Bekiroğlu artık denemeleriyle de Timaş’ta.“Mavi Lale.”, dünün değerlerini unutmadan, bugünün değerlerini de yadsımadan her ikisinin sentezinden oluşan bir bakış açısıyla geçmişi geleceğe taşıyan bir zihnin ürünü.
Bekiroğlu’nun usta kalemiyle, sinemadan edebiy, hayattan ölüe uzanan serin ve renkli bir yolculuğa çıkarıyor Mavi Lale.

240 sayfa - İlk Baskı 2004

_Şahmeran_
17-11-09, 17:19
Nedir senin bu lalelerle olan alakan :P
Nerde bir lale görsem orda sen :D

Nazan Bekiroğlu'nun "la sonsuzluk hecesi" adlı kitabı var ama okumadım henüz..Geçen yıl ki doğum günümde en sevdiğim arkadaşımdan hediyeydi...
Biraz bakındım o sıra içinde buram buram aşkın kokusu vardı,kokusu uçmasın diye hemen kapadım halen o kapayışım :)

Denemeleri severim ama,denk gelirsem bir göz atar,kelimeleri cezbederse alırım..

KöLe
18-11-09, 21:16
Gülü seven dikenine katlanır.

Lale seven büyümeden yaşlanır.

Lale Allah'a, Gül peygambere açarmış....

_Şahmeran_
19-11-09, 11:19
Lale seven büyümeden yaşlanır.

Burasına katılmıyorum,çiçekleri pek sevmesemde,yaşlanmak için acele etmedigim bir gerçek..:melek:

Lale Devri Cocuklariyiz biz, Zamanimiz gecmis.:music:

Nerde bir lale görsem karşımda resmini çekmeye çalışan sen :P

Ömer SEYFETTİN'in "Beyaz lale" adlı romanı nıda duymuşundur sen :)

KöLe
19-11-09, 21:59
Beyaz değil SArı lale..:)

Sana sarı laleler aldım çiçek pazarından...(MFÖ)

_Şahmeran_
20-11-09, 17:23
Benimle kitap konusunda cedelleşme istersen..Beyaz lale diyorsam o beyaz laledir:D

mersindelikanlısı
20-11-09, 17:24
birde şöyle lale ler laleler laleler lale ler laleler laleler lale ler:D
gül güzeli hklı lale hayranısın:D