Orijinalini görmek için tıklayınız : bu mesajı 10 kişiye gönder yoksa düdütleneceksin.
şu sıralarda pek denk gelmesem de yıllar önce maillerime ve telefonuma sürekli tanımadıgım kişiler tarafından gelen iletilerdi...
hiç bir zaman kimseye de yollamadım ve hala hayattayım.ne cin geldi kafama s.ctı ne de kazıklıvoyvoda kazıga oturttu..
zamanın da bu sitede bile görülmüştür bu entry...neyse benden gelsin ;
geçen gün tuvaletteydim, bir anda aynaya yansıyan bir adam gördüm daha sonra direk bu yazı geldi "what's the fuck up , shut the fuck boys, mother fucker" eger bu mesajı 10 kişiye göndermezseniz çükünüz düşecek...
demedi demeyin, aha buna inanmayanlar ise : fatih ürek, cemil ipekçi ve kusum aydın...
:kopar: :kopar: :kopar: çok daha eskiden mektup gelirdi kağıtlı zarflı mürekkepli hepsinide yırttım attım ne bi tarafım düştü ne de öldüm...:p :gul::gul:
en kıl olduğum şeylerden biriydi.özellikle de dinin peygamberin alet edildiği versiyonları.vay efendim aaamet üç salavat okumuş yatmış rüyasında peygamberi görmüş (neye benzediğini nasıl göründüğünü nerden bilip,rüyasına gelenin peygamber efendimiz olduğunu anlıyosa!!!) bu mesajı şu kadar kişiye yaymassan üç vakte kadar başınabi musibet gelecek,aman ha benden demesi.
daha da beteri bu maili yayan dangozlar altına "Allah rızası için dediği için yolluyorum siz de onun için yollayın" yazarlar. bi kere de ben mail atacam Allah rızası için kızlar mail listesindeki tüm erkeklere versin diye bakalım kaç kişi yapacak.
Sükût-u Hayâl
02-11-09, 10:56
en kıl olduğum şeylerden biriydi.özellikle de dinin peygamberin alet edildiği versiyonları.vay efendim aaamet üç salavat okumuş yatmış rüyasında peygamberi görmüş (neye benzediğini nasıl göründüğünü nerden bilip,rüyasına gelenin peygamber efendimiz olduğunu anlıyosa!!!) bu mesajı şu kadar kişiye yaymassan üç vakte kadar başınabi musibet gelecek,aman ha benden demesi.
daha da beteri bu maili yayan dangozlar altına "Allah rızası için dediği için yolluyorum siz de onun için yollayın" yazarlar. bi kere de ben mail atacam Allah rızası için kızlar mail listesindeki tüm erkeklere versin diye bakalım kaç kişi yapacak.
:D kuzen ilk önce sorarlar "ne vereceğiz" diye. Sonrası kendi zevklerine,tercihlerine kalan bir olay :D
Kalpsiz Güzel
02-11-09, 11:38
okumazdım bile:F:F:
Yazılana uyup düdütlenmemek için mesajı düdütleyeni msnden sildirtir .p
sadece sanal ortamda da olmuyordu bi keresinde eve gidiyorum kapının önüne bebenin biri bişe bıraktı... aldım okudum abuk subuk şeyler yazıyor neymiş bende yazıp yedi evin kapısına bırakmazsam çarpılırmışım cart curt...
ne saçma şeyler...
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.