Orijinalini görmek için tıklayınız : dj_engin kardeşim doğdu
ii ki doğdun kardeşim ii ki varsın yeni yaşında mutlu ve huzurlu ve çalışkan olmanı temenni ederim :kiss::playboy: :gitar: :camasir: alcam sana gömleğini :oke:
iyiki doğdun güzel günler geçirmen dileği ile ....
KRONİK öğRENci
02-03-07, 23:21
nice senelere
Darkblue&blue
02-03-07, 23:28
nice mutlu yıllara
kardeşim doğdu
bi an Allah analı babalı büyütsün diyecektim :D :D
nice senelere engin.ablalarının ve ailenin kıymetini bil. çok iyi ve temiz kalpli iki ablan var. hayatının her alanında başarılı olabilmen dileğimi sunuyorum sana :)
doğum günün kutlu olsun engin kardeşim....
canım kardeşim ii ki varsın..:kiss:.başına gelen onca talihsiz ve kimsenin kolay kolay yaşayamacağı mücadele edemeyeceği birçok şeyle resmen savaştın...çok güçlü bi çocuksun kolay kolay pes etmezsin biliyorum...benim kardeşim de böyle olmalı zaten...sana en büyük dileğim umarım hep başarılı olursun...seni çoookkkkk seviyorum benim büyümeyen bebeğim :kiss: :kiss:
9Th6UCCLMi0 :agla:
Maniacdevil
03-03-07, 08:44
doum günün kutlu olsun nice mutlu senelere
Hepinize çok çok teşekkür ederim iyiki varsınız...
Kutlu olsun bakem doğum günün... nice senelere..
yeni yaşında herşeyin gönlünce olması dileğiyle ii doğdun...
İyiki doğdun Engin, nice mutlu yıllara..
ii ki doğdun engin cünyır:) vildan da öle bi mesaj yazmış ki,engine değil de başkasına yazdı sandım bi an:D:D:D "vildan ve engin" "ateş ve barut" ikilemesinden daha tehlikeli olabiliyo:Dbu mesajını zamanı gelince hatırlataciiim vildan.olm engin ben seni soruyom bazen ablana,bana diyo ki "yaaa si...et şu hıyarı":Dbende yalan yok hılaf da yok.buraya yazmış bişelrer duygusal kalıptan.:d
ahahahahhuuuu kelebek kardeşimle aramıza girme:D cümle alem biliyo ki ben Engin'e çok fazla düşkünüm ve bir dediğini iki etmem...böle laflarınla aramızı bozamızsın :D
işte kanıt.kameralı görüşme yaptığım inci.vildan arkada bişeler yapıyo(şimdi sölenmez burda:D) engin olay yerine geliyo ve başına bir terlik yiyo.ben hızla engine çarpan cismin terlik olabileceğini düşündüm,daha sert bi cisim de olabilir.tabi ses çıkaramıyo çocuk,ablası depresif nede olsa:D:D inciyle olan bu konuşmamız da kanıttır.olay anında inci de korkudan kamerayı kapatıp yattı heralde hemen:D:D:D sonuna kadar yanındayım engin.:D:D:D
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.
dogum gunun kutlu olsun kutlu olsun :)
iykii doğdun kardeşim benim herşeyin gönlünce olması dileğimle :muju:
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.