PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Haylaz Abine dök içini

Sayfa : [1] 2

Haylaz
28-02-07, 22:25
Sevgili arkadaşlar,
eskiden sizlere bu hizmeti apayrı bir forum olarak sunuyordum, ama şimdilik buradan idare ediniz.

Bu bölüm ne işe yarar, dertli olan derdini, aşkınızı, probleminizi, içinizden geçen, paylaşmak istediğiniz herhangi bir konuyu yazabilirsiniz. Özel olarak ilgilenip yorumlayacağım :)

Hade bakalım yazın, derdini söylemeyen derman bulamaz, Haylaz abiniz yardımcı olmaya çalışsın sizlere :)

KRONİK öğRENci
28-02-07, 22:29
abi ya bu sitede niye yaşıtım cok az ya

Haylaz
28-02-07, 22:35
abi ya bu sitede niye yaşıtım cok az ya
ahh canım ahh, yaşıtın çok olsa dert, az olsa ayrı bir dert, çok olsa adın çapkın olur az olunca çapaza :)
bu iki ayrı kavramın arasında çok ince bir çizgi vardır, onu kaçırmamak gerek, bi tarafa kaydınmı hemen sıfatı yapıştırırlar adama...
Sen üzülme ama, senin yaşıtların çok var, ama üye olmuyorlar, sen imzana yaz, 15 yasındayım, yakısıklıyım :) bak bakalım genç (çıtır) kızlar doldurmuyor mu bu siteyi :)
Hayde kal sağlıcakla...:dede:

incitanem
03-03-07, 23:46
Bu aralar acayip sıkılıyorum ,bunaldım çok durgunlaştım nedendir bilmiyorum ama en ufak bişey bile beni ,ağlama derecesine getirebiliyo düşünüyorum düşünüyıorum bi türlü bulamıyorum off ya neyapsam keyif alamaz hale geldim hiç bişeyden zevk alamıyorum...bu durgunuluğu üstümden atmam için ne yapmalıyım sevgili admin...:)

halaluya
03-03-07, 23:59
abi öss yaklaştıkça sinir katsayılarımda bir artış oluyor içim daralıyor benim gibi boşvermiş birisi nasıl bunları takar kafasına be:D
zaten lise ayrı bir dert sabah 8 de kalk 3te gel 4te dershaneye 8 de gel bune ya çekilirmi :S

Haylaz
04-03-07, 00:08
Bu aralar acayip sıkılıyorum ,bunaldım çok durgunlaştım nedendir bilmiyorum ama en ufak bişey bile beni ,ağlama derecesine getirebiliyo düşünüyorum düşünüyıorum bi türlü bulamıyorum off ya neyapsam keyif alamaz hale geldim hiç bişeyden zevk alamıyorum...bu durgunuluğu üstümden atmam için ne yapmalıyım sevgili admin...:)

ilk olarak bu durgunluğun sebebine inmek gerek, erkek arkadaş yüzünden mi, başka bir sebebi mi var? Bunu belirledikten sonra ona göre bir çözüm üretiriz.
Mesela erkek arkadaş yüzünden kendini sıkıyorsan, değmez, çünkü piyasa abaza kaynıyor, çok çaresiz kalırsan geçici olarak bir abaza ile takıl, maksat yanında erkek olsun, cafe, bar paranı ona ödet :) Mutlu olmanı sağlar belki, ilerde ciddi düşüneceğin birisini bulacaksındır.
Bu durumun kaynağı başka birşey ise onu iyi analiz etmek gerek, hiçbir şey hayatından daha değerli değil, salla gitsin, ömür kısa değmez yasa vs... böyle yüzlerce deyim, atasözü var biliyorsun, uymak gerek :kahve:
Sorununu belirlemeye çalış, ağlamak geliyorsa içinden ağla, elbet bir noktada kesilecektir bunlar.
Hayde selametle...

Haylaz
04-03-07, 00:14
abi öss yaklaştıkça sinir katsayılarımda bir artış oluyor içim daralıyor benim gibi boşvermiş birisi nasıl bunları takar kafasına be:D
zaten lise ayrı bir dert sabah 8 de kalk 3te gel 4te dershaneye 8 de gel bune ya çekilirmi :S
Valla kim olursa olsun, öss yi kafama takmıyorum diyemez, diyen bile okul bitince kafasına takacaktır emin ol. Lise bitince sudan cıkmış balığa döneceksin. Günlerinin kıymetini bil der ya hep büyüklerimiz, gerçekten haklılar.
Bana ne zaman bir büyüğüm nasihat verse
- Hade len ordan, bana diycene kendin yapsaydın...
diyesim gelir, ama o adam zamanında yapamamış, ben yandım bari sen yanma psikolojisindedir.
Ben yandım sen yanma olayına geldik ya, üni. yi 3 ay sora bitirecek olan bir büyüğün olarak şunu söylebilirim, ben yandım sen yanma :) İyi bir iş imkanın, babanın parası vs. varsa okuma, direk iş hayatına dal, yoksa tez,proje,sunu,kitap,fotokopi diye 4 senen geçer :)
Şaka bir yana, anını iyi değerlendirmeye çalış, fazla kasmadan düzenli çalışman öss ye girmen için yetecektir. Kendine ben Üni. okuyacak kadar emek harcadım, bu sınavı kazanmak benim hakkım, diyebiliryorsan, gözün kapalı gir sınava, hakkını alacağından emin olabilirsin.
Not: Ara sıra dua et, dünyevi kısmını tamamladıktan sonra İlahi kısmı boşlamamak gerek :D
Sevgilerle...

zuzush
06-03-07, 10:35
sevgılı haylaz abiiiiii :agla:
cok mutsuzum sebebını bılmıorum.. bana yardım et

siyahinci
06-03-07, 10:54
Sevgili Haylaz..Bu aralar içimde manyak derecede enerji var..Acaba diyorum küresel ısınmadanmı kaynaklanıyor :D Yakında patlamaktan korkuyorum..Yardım talep ediyorum :D:D:D

Haylaz
06-03-07, 11:46
sevgılı haylaz abiiiiii :agla:
cok mutsuzum sebebını bılmıorum.. bana yardım et

Senin 2 adet derdin var, birincisi ablanın gitmesi, ikinicisi ise erkeksizlik...
Sütten senin ağzın yandı :sck: ama yoğurdu hiç üfleyerek yemiyorsun, herzaman fondip olmaz ki hayatta, bir müddet bu şekilde gitmek zorunda, her istediğin, her istediğinde olmaz, olması anormal olurdu, bu zamanlarda kendini sosyal hizmetlere ada, bunları sana unutturacak şeyler bulmaya çalış, alışveriş yap fazla borca girme ama :D Bu şekilde birazcık rahatlayabilirsin sanırım...

Haylaz
06-03-07, 11:49
Sevgili Haylaz..Bu aralar içimde manyak derecede enerji var..Acaba diyorum küresel ısınmadanmı kaynaklanıyor :D Yakında patlamaktan korkuyorum..Yardım talep ediyorum :D:D:D

Walla içinde bu kadar çok enerji var ise ARGE'lerle işbirliği yapmayı dene, sanayiler senin enerjinden faydalansın az, küresel ısınmadan kaynaklanması normal olan bu enerjini açığa çıkarırken dikkatli ol, küresel ısınmayı arttırıcı şeyler yapmamaya çalış, baktın enerji hala içinde, tükenmek bilmiyor, çık sokağa, çocuklarla "kutu kutu pense", "elim sende", "pandik atmaca" gibi üretici ve bir o kadar da yararlı olan oyunları oyna, emin ol gece yatağa yattığında , Pamela Anderson senin yanında olsa bile parmağını kıpırdatıcak halin kalmaz:vergaz::sus:

KaRDeLeN
06-03-07, 11:52
öncelikle haylazcım sabah sabah msjını görünce ala ala noluyo dedim...işin aslı öle senin bildiğin gibi değil işte:(...Engin - modem (yani pc) ve İnci üçlüsünden çektiğim kadar hiç bişeyden çekmemişimdir...Engin tam bi manyak ne yaparsan yap bir türlü akıllanmıyo..bir dediğini iki etmiyorum yinede bizi deli etmekte bir numara...okuldan geliyo ders yapmıyo direk pc başına kniqht die bi oyun var akşama kadar onda oynuyo, akşam oluyo msn'sine kızlar geliyo onlarla muhabbet ders yok yine....üstüne bide 2 zayıfı ve 13 gün devamsızlığı var napıyım ben şimdi...bana akıl ver...

Haylaz
06-03-07, 12:00
Yapacakların:
1- Knight Online i pc den sil.
2- Pc ye Deepfreeze kur (istediği kadar pc ye oyun kursun, kapanıp açıldıgında silinecektir, bir müddet sonra ya senin üzerine yürür, ya da oynamaktan vazgeçer.)
3- Msn şifresini alıp, kızlara küfür et, müsait misin canım de, bu aksam sevişelim mi vs.. abuk subuk şeyler sor, istesede kızlar onunla konusmayacaktır :D
4- 2 zayıfı ve 13 gün devamsızlığı olan bir öğrenciye pek birşey yapmaya gerek yok, devamsızlığı erken yapmış, yazın tıpış tıpış okula gidecek, ben genelde 2. dönem ilk sınavlardan sonra devamsızlığı 19.5 ibresine vurdururdum, 2 zayıfı kurtarır, kurtarması için yardımcı olmaya çalış, matematik ve ingilizce sanırım o dersler, tamamen tahmin ediyorum :) Bilen bir kişi ile çalışmasını sağla...
Engin yüzünden sen ve inci mahrum kalıyorsunuz, tamam bazı sıkıntılar çekiceksiniz ama anlayan için sıkıntı çekilir, anlamayan için gerek yok... bence !

KaRDeLeN
06-03-07, 12:05
matematik ve ingilizce sanırım o dersler, tamamen tahmin ediyorum :) Bilen bir kişi ile çalışmasını sağla...işte burda yanıldın canım fizik ve demokrasi dersleri zayıf...okulda isteyenler için özel ders veriliyomuş dedim hangi derslerden istiyosan git gönderirim sorun değil dedim...ne gerek var ben kurtarırım o dersleri dio...neyse asıl mesele kniqht oyunun pc'den silersem evde 3.dünya savaşı çıkar o oyunu pc'ye yüklemek için 2 gün uğraştı...bu durumda tek yapmam gereken modemi kaldırmak oldu...yada başka bi seçenek pc formatlancak ama ona da izin vermiyo yok oyunları silinir yok şarkıları silinir...offff yaaaa deli olucam :agla:

Simsiyah
06-03-07, 12:08
Çok saygıdeğer ve sevgili haylaz abi öncelikle nassınız

Yüzümde gözümde sivilceler çıktı sinirden stresten bide depresyon olmuşum onla uğraşıyorum bunun üzerine bide bizim tükan kapanıyo işsiz kaldım anlican sence naparsam tüm dertlerimden kurtulurum şimdiden teşekkürler.

Haylaz
06-03-07, 12:53
işte burda yanıldın canım fizik ve demokrasi dersleri zayıf...okulda isteyenler için özel ders veriliyomuş dedim hangi derslerden istiyosan git gönderirim sorun değil dedim...ne gerek var ben kurtarırım o dersleri dio...neyse asıl mesele kniqht oyunun pc'den silersem evde 3.dünya savaşı çıkar o oyunu pc'ye yüklemek için 2 gün uğraştı...bu durumda tek yapmam gereken modemi kaldırmak oldu...yada başka bi seçenek pc formatlancak ama ona da izin vermiyo yok oyunları silinir yok şarkıları silinir...offff yaaaa deli olucam :agla:

fiziği kurtarsın, demokrasiyi salla :)

Haylaz
06-03-07, 12:54
Çok saygıdeğer ve sevgili haylaz abi öncelikle nassınız

Yüzümde gözümde sivilceler çıktı sinirden stresten bide depresyon olmuşum onla uğraşıyorum bunun üzerine bide bizim tükan kapanıyo işsiz kaldım anlican sence naparsam tüm dertlerimden kurtulurum şimdiden teşekkürler.

sen birazcık ewde yat dinlen, bu sana iyi gelicektir, ondan sonra baban sana yeni bir iş bulur çalışırsın, kafaya takıcak çok büyük bişey değil, boşuna stres yapıp, depresyonlara girme... Kocanla vakit geçirirsin hem fena mı olur ? :D

zuzush
06-03-07, 14:41
Senin 2 adet derdin var, birincisi ablanın gitmesi, ikinicisi ise erkeksizlik...
Sütten senin ağzın yandı :sck: ama yoğurdu hiç üfleyerek yemiyorsun, herzaman fondip olmaz ki hayatta, bir müddet bu şekilde gitmek zorunda, her istediğin, her istediğinde olmaz, olması anormal olurdu, bu zamanlarda kendini sosyal hizmetlere ada, bunları sana unutturacak şeyler bulmaya çalış, alışveriş yap fazla borca girme ama :D Bu şekilde birazcık rahatlayabilirsin sanırım...
yanı cus sende bana erkeksız dedınya ne dıım bılmıorum sana çüş oldum :kopar: benım etrafımdakı arkadaslarımın hepsı erkek ya kız arkadasım yok denılcek kadar az :( hööffff beeeee memettttt :sck:

CinGeNe
06-03-07, 15:59
dünya neden böyle? insanlar neden bu kadar acımasız?

Haylaz
06-03-07, 16:47
dünya neden böyle? insanlar neden bu kadar acımasız?
olur böyle şeyler, ne demiş Veyis K: Kargalar sürüyle, Veyisler yalnız yaşar :D

MaI\IYaK
06-03-07, 16:55
Mustafa TOPALOĞLU Bir Röpörtajda Şöyle Demiş:

Bülent ERSOY'un Önünü kestiler, Arkadan Destek Vermediler...

Bu Konuda Ne yorum yaparsın...:D:D:D

rAhaTsızZ
06-03-07, 16:58
abi niye söyleyemiyorum ben yaa niye iki kelimeyi söyleyemiyorum... : ))

CinGeNe
06-03-07, 17:04
olur böyle şeyler, ne demiş Veyis K: Kargalar sürüyle, Veyisler yalnız yaşar :D

:kopar: yine güldürdün ya saol..

Haylaz
06-03-07, 17:05
Mustafa TOPALOĞLU Bir Röpörtajda Şöyle Demiş:

Bülent ERSOY'un Önünü kestiler, Arkadan Destek Vermediler...

Bu Konuda Ne yorum yaparsın...:D:D:D

Ben M. Topaloğlu hayranı ve hemşerisi olarak kesinlikle katılıyorum, Bülent bey iken ablamız oldu, kendimizden düşünelim bunu, paçalı don giyerken, tanga giyip dolaşmak nasıl psikolojimizi bozardı değil mi ?
İşte bülent ablaya da bazı yabancı güçler bunu yaptırdı, moralmen çöktü, şarkıları güzel yorumlamamaya başladı, gerileme dönemine girdi.. İşte tam bu zamanda arkadan sağlam bir kuvvet dürtükleseydi Dünya Star ı olurdu bülent ablamız, kısmet değilmiş diyelim, hayırlara vesile olsun :D

Haylaz
06-03-07, 17:08
abi niye söyleyemiyorum ben yaa niye iki kelimeyi söyleyemiyorum... : ))

o 2 kelimeyi rahat rahat söyleyebilmek için, daha önceden çok sağlam kelime pratiği yapmak gerekir, sen duygusal takıl, aman o hayatımın kızı de, onsuz yaşamam de, sonra git seni seviyorum diyeme, asıl senin söylemeye hakkın var, bak bana, saniye 1250155 kıza o 2 kelimeyi söylüyorum, hatta abartıp 3-5 kelime daha ekliyorum, ama sonuç değişmiyor, artık buna inanan sayısı sadece 1 :) diğer gençleri etkileyemiyorum, senin bu şansın warken elinde bol bol değerlendir. Hayatta her zaman eline geçmeyebilir.
Sokaktan çevir bir kaç kızı, S.S de bakalım, tepkilerini ölç, belki biraz nasiplenirsin bu şekilde :playboy:

rAhaTsızZ
06-03-07, 17:14
allah razı olsun abi :D

zuzush
06-03-07, 18:43
haylas abı sen bızım herseyımıssınnnnnnnnnnnnnnn :ponpon: :ponpon: :ponpon:

OuTCasT
06-03-07, 19:15
kankam sence bır kızı dovsem nasıl olur bu sıralar çok streslıyım dovecem dıleği bana bır fıkır ver

Haylaz
09-03-07, 22:45
kankam sence bır kızı dovsem nasıl olur bu sıralar çok streslıyım dovecem dıleği bana bır fıkır ver
abi boşver ya, kız dövünce daha çok strese girersin, kızlara şefkatle yaklaşcaksın, anladın sen :playboy: o her derde deva oluyor :)

KaRDeLeN
09-03-07, 22:58
haylaz ben bu aralar çok kötüyüm yaa ota b.ka sinir oluyorum...artık hiç bişeye tahammül edemiyorum, ağladıkça ağlamak istiyorum...sanki dünyanın bütün yükü benim üzerimdeymiş gibi kendimi güçsüz hissediyorum...napıcam bilmiyorum kendimi çok çaresiz hissediyorum...hiç böle olmamıştım...sinirlerim laçka olmuş durumda..delirdim mi yoksa aklımı kaçırmak üzereyim...:agla: off yaa napıcam ben bi türlü kendime çıkış yolu bulamıyorum...bide sen çok iisin seni seviorum :kiss:

Haylaz
09-03-07, 23:03
bak inan ki bende o durumdayım, takmamaya çalış diyorum, sürekli arabesk takılıyorsun ama sen, git manita yap bitane, fingirdeş, bişeler yap işte, tek başına pek takılma, tek başına kalmak insanı düşünmeye mahkum eder, en azından yanında sembolikte olsa birisi olsun, kendi kendini yemeni önler bu. Hareketli parçalar dinle, arabesk insanın psikolojisini bozar, aşırı dinlersen. Biraz rahatlamaya çalış...

KaRDeLeN
09-03-07, 23:11
bak inan ki bende o durumdayım, takmamaya çalış diyorum, sürekli arabesk takılıyorsun ama sen, git manita yap bitane, fingirdeş, bişeler yap işte, tek başına pek takılma, tek başına kalmak insanı düşünmeye mahkum eder, en azından yanında sembolikte olsa birisi olsun, kendi kendini yemeni önler bu. Hareketli parçalar dinle, arabesk insanın psikolojisini bozar, aşırı dinlersen. Biraz rahatlamaya çalış...

bu cevap ii geldi bana koptum yaa saol kendime geldim biras süpersin sen yaa :gitar: arabesk dinlemesemde olmuyo ki ama bundan sonra dinlemicem metalci olcam bende:gitar: :gitar: :muzik:

Haylaz
09-03-07, 23:12
kemençe dinle :) daha iyi olur bence :D

güvercin
10-03-07, 01:30
slm haylass abiii :) sana kafamdakileri anlatmaya geldim düşündüm düşündüm kafamda bişe yok :) bu kötü bişey mi :kopar: sence ne yapmalıyım :kopar: abicim neolur acele cvb ver. ya beynimde giderse vürüs var galiba :agla:

incitanem
10-03-07, 01:39
slm haylass abiii :) sana kafamdakileri anlatmaya geldim düşündüm düşündüm kafamda bişe yok :) bu kötü bişey mi :kopar: sence ne yapmalıyım :kopar: abicim neolur acele cvb ver. ya beynimde giderse vürüs var galiba :agla:

:kopar: :kopar: :kopar: :kopar: uykusuzluktandır biraz dinlen kendine gelirsin anladın sen onu:gitar:

güvercin
10-03-07, 01:41
ben haylas abime anlattım kıss incicik :kopar: :kopar: :kopar:

incitanem
10-03-07, 01:42
ah canım ablam iiki söyledin bende bana anlattın sanmıştım ahahahahahah:kopar:neyse haylaz kızmasın ben çekiliim aradan

güvercin
10-03-07, 01:46
haylas abi ben kafamı sana döktüm sen bu kızı tiiye alma ben bunu tanımıorum abla dior ama sakın yanlıs anlama benim yasım cok küçük o yüsden sana akıl danısıorum abicim :) inci aplaya de aramıza girmesin onu sana havale ediorum :) musait bi zamanında bana yol göstermeni bekliorum.. Saygılar efenim...

..yuppo..
10-03-07, 07:57
haylaz abi haylaz abi ben bi kısa aşığım ama açılamıyorum kısda tam yanı basımda ne yapmam gerekiyor :(

Haylaz
13-03-07, 13:24

biraz geç kaldım kusura bakmayın, kafanda bişe olmaması çok üzücü, ben senin kafana bir kaç şey empoze edeyim, sende artık benimde bir düşüncem war diye dolaş ortalıklarda :D
Mesela şöyle başlıyalım, Byminik sana aşıkmış, sence sizin bu ilişikinizin sonu nereye varır ? Kaç çocuğunuz olur ? düşünmeye başla işte...

Haylaz
13-03-07, 13:25
haylaz abi haylaz abi ben bi kısa aşığım ama açılamıyorum kısda tam yanı basımda ne yapmam gerekiyor :(

madem o kıza aşıksın ve madem yanıbaşında oturuyor, dokun o kıza :) konuşarak anlatamıyorsun, dokunarak anlamasını sağla, eğer dokunduğun zaman o da sana dokunuyorsa (tokat,tekme vs..) o zaman mecbur konusarak anlatman gerekir. İlk bi dokun, işe yaramazsa gel, başka şeyler bulalım.:gitar:

chairman
13-03-07, 13:34
Selam Haylaz Sana Bİr Sorum Var Ben Bunun Cevabini Bulamuyorum Sen Bİlİrsİn Senİn Ev ArkadaŞinla Usta44'le Manner Arasinda BÜyÜk Bİr ÇatiŞma VAR Sence Nedİr Bunun Sebebİ.aŞk Adaminin Halİ Ne OlÇak Sence

Haylaz
13-03-07, 13:45
canım arkadasım hüseyin :)
bunların arasında bir kuşak çatışması var. çok kıymetli mehmet kardeşimiz (manner) ottan b*ktan şeylerden huylanıyor, sende biliyorsun :) kağıt elliyoruz, tribal enfeksiyon geçiriyor, dişlerimizi gıcırdatıyoruz, halay çekmeye başlıyor, yün kazak elliyor, ısırıyoruz, dil atmaya başlıyor ortalığa :D bu iki gencin arasında çatışma olmasında senle ben mi çatışalım :D
şimdi ben sana sorarım, suç manner demi yoksa manneri sevendemi :D

chairman
13-03-07, 14:04
bence suc mannerde sana katalıyorum haylaz o zaman manner için akşehir gezisi düzenleyelim hep beraber

usta44
13-03-07, 14:45
haylaz kardeş manner beni dellendiriyor bana şiddet uyguluyor ne yapmalıyım zor durumdayım yardım et lütfen :(

Haylaz
13-03-07, 15:48
bence suc mannerde sana katalıyorum haylaz o zaman manner için akşehir gezisi düzenleyelim hep beraber

haklısın canım :) çok iyi bir insansın, tebrik ediyorum seni.:claps:

Haylaz
13-03-07, 15:54
haylaz kardeş manner beni dellendiriyor bana şiddet uyguluyor ne yapmalıyım zor durumdayım yardım et lütfen :(

Nedir bu gençliğin Manner'den çektiği...
Buradan Manner 'e sesleniyorum!... Şiddetle nereye kadar devam edeceksin? Garibanlarla neden uğraşıyorsun, bu vatan senden çok şey beklerkene, sen huylanmalarla , kavga dövüşle vakit kaybediyorsun. Kan kaybediyorsun Manner, Hatay ayaklandı bu yaptıklarını öğrendiler diye, adamlar "Manner Dışarı" diye pankart açtılar, zor ikna ettim, evine bile gidemeyecektin.
Lütfen insanlara zarar verme, kızlar seni seviyor diye, evde halay da çekme.. Lütfen... Saygılarımla...:zzz:

zuzush
13-03-07, 16:19
Nedir bu gençliğin Manner'den çektiği...
Buradan Manner 'e sesleniyorum!... Şiddetle nereye kadar devam edeceksin? Garibanlarla neden uğraşıyorsun, bu vatan senden çok şey beklerkene, sen huylanmalarla , kavga dövüşle vakit kaybediyorsun. Kan kaybediyorsun Manner, Hatay ayaklandı bu yaptıklarını öğrendiler diye, adamlar "Manner Dışarı" diye pankart açtılar, zor ikna ettim, evine bile gidemeyecektin.
Lütfen insanlara zarar verme, kızlar seni seviyor diye, evde halay da çekme.. Lütfen... Saygılarımla...:zzz:

hahahaha supersınıs yaaaaa:claps:
öhööööööö haylas abııııııııııııııııı yardım et bacım benı hala kımse turuncu yapmadı verılen vaadler edilen sozler nerde :kahve:

Haylaz
15-03-07, 17:06
hahahaha supersınıs yaaaaa:claps:
öhööööööö haylas abııııııııııııııııı yardım et bacım benı hala kımse turuncu yapmadı verılen vaadler edilen sozler nerde :kahve:

yahu napıcaksın turuncuyu ? Hollandalı birisine mi aşık oldun ? Bir Türk kızı olarka kalbinde sadece kırmızı-beyaz olması lazım, kırmızıyı ben aldım sana beyaz kalıyor, e beyazda sitede görünmez, o bakımdan bu şekilde devam etmelisin :)

Limon
15-03-07, 17:23
uzun bi aradan sora merhaba :)))))))))) sevgili haylaz....

uzakta olmak zormuş hep derlerdide inanmazdım belki kalbım olmasaydı dayanabilirdim buna ama baktıın heryerde somurtuk birbirine yardımdan aciz insanlar görünce inanamıosun dünyanın haline...memleketin yaşadığın yerin insanlarının ne kadar kötü olurlarsa olsunlar onlar için canına kurban olurum onların diyiveriosun bi anda..

ailenı özlemeninse tarifi yok.. uzatsan elini dokunamıcaksın onlara bişi olursa yetişemıceksin... sevemıceksin koklayamıcaksın bi süreliğine bile olsa bunları yaşayınca eh diosun benim burda işim neee:( bide senın imzanı görünce iyice salya sümük olup kocana benı yolla türkiyeye die ağlanıosun :D tardım et bana haylas abeeeeeeeeeeeyyyyy:D

Simsiyah
15-03-07, 17:35
Sevgili haylaz abi bugün bi radyo yayınına katıldım :) adam bana dediki bence gel sen bu koltukta otur ben canlı yayına bağlanim dedi sence benden radyocu olurmu olursa götürebilirmiyim bu işi :) senin aydınlatman doğrultusunda başvuru yapcam saol varol haylaz abi :)

Haylaz
15-03-07, 17:54

uzakta olmak zormuş hep derlerdide inanmazdım belki kalbım olmasaydı dayanabilirdim buna ama baktıın heryerde somurtuk birbirine yardımdan aciz insanlar görünce inanamıosun dünyanın haline...memleketin yaşadığın yerin insanlarının ne kadar kötü olurlarsa olsunlar onlar için canına kurban olurum onların diyiveriosun bi anda..

ailenı özlemeninse tarifi yok.. uzatsan elini dokunamıcaksın onlara bişi olursa yetişemıceksin... sevemıceksin koklayamıcaksın bi süreliğine bile olsa bunları yaşayınca eh diosun benim burda işim neee:( bide senın imzanı görünce iyice salya sümük olup kocana benı yolla türkiyeye die ağlanıosun :D tardım et bana haylas abeeeeeeeeeeeyyyyy:D

walla benimde üni ye ilk basladığım günlerim geldi aklıma, gurbet hayatı... çok zor, bir de sen Rusyadasın, bir Türk için Rusyaya gitmek çok güzel bişeydir aslında, ama erkeksen, kız için Rusyaya gitmek boştur :) Çünkü Türk erkekleri rus hatunlar için can atar :) sen bence oradan taşın senoşjum :) Ama evlisin, güzel erkeklerin olduğu ülkelere (örnek: hasanpaşa) gitmene izin verilmez :D bu şekilde birazcık idare ediceksin napalım, belki temelli dönüş yaparsınız... bizi unutma oralarda kıssss :cee: seni çok seviyoruz....

zuzush
15-03-07, 17:55

gordumya o guzel yuzunu yettı canımınen ıcı :( haylas abama yardım et cobuk :(:(

zuzush
15-03-07, 17:57
ühühühühhhhhhhhh :agla::agla::agla::agla::agla::agla::agla:

halaluya
16-03-07, 12:02
abi babam okula gitti ve herşeyi öğrendi napayım yaaaaaaaaaa
üffffffffffffffffffffffffffffff :S:S

Limon
18-03-07, 09:26
walla benimde üni ye ilk basladığım günlerim geldi aklıma, gurbet hayatı... çok zor, bir de sen Rusyadasın, bir Türk için Rusyaya gitmek çok güzel bişeydir aslında, ama erkeksen, kız için Rusyaya gitmek boştur :) Çünkü Türk erkekleri rus hatunlar için can atar :) sen bence oradan taşın senoşjum :) Ama evlisin, güzel erkeklerin olduğu ülkelere (örnek: hasanpaşa) gitmene izin verilmez :D bu şekilde birazcık idare ediceksin napalım, belki temelli dönüş yaparsınız... bizi unutma oralarda kıssss :cee: seni çok seviyoruz....

ben ne taşınıcam yahu emre taşınmaya karar verdi herkes benı incelio die :D:D:D:D TÜRKSÜN GÖSTER ÜRKSÜNMÜ VARDIR NE VARDI ÖLE Bİ SÖZ BEN GÖSTERİORUM BENDEN ÜRKÜOLAR :d:d:d:d:d:d rus kızları boş arkadaşlar:D:D:D:D:D:D bakınız bikaç tüyo veriyim bunlar takma tırnak kullanıo allah çarpsın 5 cm tırnak takıolar tuvalete girip bişeler yapıp bide kağıt mendil kullanıolar o bakteriler tırnak içlerine girio ögkhh sora türk erkeklerine yemek yapıolar bide :S soracıma türkiyeye gelenler numunelik diorum bunların hepsi obez ımmm başkaaaaa soracıma içki şişesi ellerinde gesiolar hanı bizim 2 litrelik kola şişelerimiz varya onların bira şişeleri var öle bide şey :D hiç utanmaları yok sokak ortasına tuvaletlerini yapıp kalkıp ayağa işlerini bitirip fermuarlarını çekip devam ediolar. burunlarını çok karıştırıolar bide yere haghhh tüü diip tükürüolar:claps: e siz bilirsiniz türk kızlarımı rus kızlarımı :D öpüorum hepinisi bende sizi çok sebiorm

Limon
18-03-07, 09:26
ühühühühhhhhhhhh :agla::agla::agla::agla::agla::agla::agla:

ahlama

Kelebek
18-03-07, 15:08
senanın bu aldatmacalarına kanma ey türk gençliği (only erkekler).bu karalama kampanyasına aldanmayın:Dsena nerelerde gezmişse ya obeze,ya ayyaşa,ya iş kadınına(anladınız siz on:D) rastlamış.ama rus kızları güzel olur.şimdi ne demişler yiğitle seviş hakkını yeme:Dhakkını vermek lazım.güzelik bakımından her biri birer sena olan kızlara sahip bir ülkede senanın ne iş var?asıl sorulması gereken soru budur:D:D:Demreyi anlarım da,hadi haylazı hakanı miniği ablarım da senin orda ne mok işn var kızım?:D:D:Ddön gel gayrı.eğitimini de tamamlayamadın zati.:D:D haylaz abi bana yardım rusyaya gitmek istiyom:D

XeroX
18-03-07, 15:20
Benim şafak problemim var.Gerisi yalan dolan muhabbetler. Gırgır şamata... biz burda gecenin 3'ünde 5'inde donalım elalem şamata yapsın..1'de git 5'de gel. Ne güzel Ceylanpınar bee.Donarız be no problem.

Haylaz
18-03-07, 17:43
abi babam okula gitti ve herşeyi öğrendi napayım yaaaaaaaaaa
üffffffffffffffffffffffffffffff :S:S

sen bi dayak ye babandan, beyin sarsıntısı geçir, belki kendine gelirsin:hiop:

Haylaz
18-03-07, 17:46
senanın bu aldatmacalarına kanma ey türk gençliği (only erkekler).bu karalama kampanyasına aldanmayın:Dsena nerelerde gezmişse ya obeze,ya ayyaşa,ya iş kadınına(anladınız siz on:D) rastlamış.ama rus kızları güzel olur.şimdi ne demişler yiğitle seviş hakkını yeme:Dhakkını vermek lazım.güzelik bakımından her biri birer sena olan kızlara sahip bir ülkede senanın ne iş var?asıl sorulması gereken soru budur:D:D:Demreyi anlarım da,hadi haylazı hakanı miniği ablarım da senin orda ne mok işn var kızım?:D:D:Ddön gel gayrı.eğitimini de tamamlayamadın zati.:D:D haylaz abi bana yardım rusyaya gitmek istiyom:D

yardım kampanyası baslatalım senin için, Kelebek'in Rusyaya gitmesini isteyenler lütfen banka hesabıma ya da paypal hesabıma istedikleri kadar para aktarabilirler. Ben gerekeni yaparım.
Not: Şunu unutmayınız, Kelebek rusyaya giderse, artık rus kızlar ülkemize gelmez, bütün erkekler böylemi diye düşünürler fln :) Haydi yardım edin :)

Haylaz
18-03-07, 17:49
Benim şafak problemim var.Gerisi yalan dolan muhabbetler. Gırgır şamata... biz burda gecenin 3'ünde 5'inde donalım elalem şamata yapsın..1'de git 5'de gel. Ne güzel Ceylanpınar bee.Donarız be no problem.

geçer hepsi geçer... Askerden sonra ne yapacaksın onu düşün, bu seferde asker bitmesin dersin...

Corpsefire
18-03-07, 18:41
memo benım sorunum cok onemlı :D her kızı mutlu edebılme ozellıhım olmasına rahmen hıc bı kız benı mutlu edemıyo sence naabmalıyım :D sen bu ıslerın ehlisindir :D

Haylaz
18-03-07, 20:16
memo benım sorunum cok onemlı :D her kızı mutlu edebılme ozellıhım olmasına rahmen hıc bı kız benı mutlu edemıyo sence naabmalıyım :D sen bu ıslerın ehlisindir :D
canım kardeşim, hakedene pompaya devam :) (pompa = sewgi anlamında kullandım) Hiç macera yaşamaya gerek yok, kızları memnun edebiliyorsan ne mutlu sana, ama hep mutlu et mutlu et, nereye kadar değil mi ?
Sağlam bir hatun istiyor insan, gözü dısarda olmayan, aklındaki ilk şey yatak olmayan, var piyasada böyle arkadaşlar, sana önerim artık kızların memnuniyeti bırak, yeter beah... Şöyle bir düşün, evlendikten sonra canın bazı şeyleri istemezse napıcaksın ? Yaşamadığın hiçbir duygu kalmamıştır, tahmin ediyorum :) Şimdi kabuğuna çekil bekle, elbet düzgün birisi çıkacaktır karşına, evlen ondan sonra fantazilere devam, fantaziler ölmez :)

Corpsefire
18-03-07, 21:07
büyüksün abi eline yurehıne sahlık :D

Kelebek
18-03-07, 21:20
memo öncelikle seni şiddetle kınıyorum:)ben rusyaya sena kardeşimizi ki dünya ahiret bacımızdır:Dgörmeye hasret gidermeye gitmek istemiştim.senin aklından neler geçti bilmiyom ama ben mümin bir genç olarak aklından geçen fikirlerini de şiddetle kınıyorum:D ki ben rusyaya rus kızları için gitmiş bile olsam,evet kimse türkiyeye gelmez hepsi rusyada beni kovalar:D
diyelim ki senin dediğin gibi oldu,bu durumda sen bile gitsen değişen birşey olacağını sanmıyorum:D kelin ilacı olsa hesaabı yani.zaten rus kızlarının konşması falan kaba geliyo bana:D latin takılacam bundan kelli:D

Haylaz
18-03-07, 22:43
He canım oldu, araba beni cepten, kntrum de bitti, awea ma kontor al, ilgilencem senle ben...

asparuh
18-03-07, 23:23
Sevgili kardesim haylaz bu ufucuk bu ara satiyor bizi bu konuda ne yapabiliriiz bide bilimum arkadaslar beni saticikla sucluyor bu ne yaman celiskidir bu arada alemede cikamiyoruz bu yuzden biraz skntili bir donemdeyiz bu arda hediye gelen votka sisesini yariladim acaba diyorum rusyadan votka degil hatun istesem gelirmi boyle bir hizmet varmidir hatunda bir zman sonra yarilanirmi bitermi bitmezse zamanla bozulurmu:D

Haylaz
18-03-07, 23:36
Sevgili kardesim haylaz bu ufucuk bu ara satiyor bizi bu konuda ne yapabiliriiz bide bilimum arkadaslar beni saticikla sucluyor bu ne yaman celiskidir bu arada alemede cikamiyoruz bu yuzden biraz skntili bir donemdeyiz bu arda hediye gelen votka sisesini yariladim acaba diyorum rusyadan votka degil hatun istesem gelirmi boyle bir hizmet varmidir hatunda bir zman sonra yarilanirmi bitermi bitmezse zamanla bozulurmu:D

Sevgili okurum :kopar:
Ufujuk işlerle boğuşuyor, benden haraç bile aldı, seni satmış çok mu ?:sus:
Seni satıcılıkla suçluyorlarsa, sende onları sat ki, boşa suçlamış olmasınlar, madem kendine inandıramıyorsun, o şekilde ol, iftira olmasın, yazık günahtır :D
Rusyadan hatun isteyebilirsin bu senin hakkın ama şunu unutmayasın ki, 1 Rus hatunun maximum ömrü 3 aydır, ondan sonra arıza verir. (motor yağ yakar, kışlık lastikleri takman gerekir, hararet yapar.) Sen bir rus hatun getirttiğin zaman bir diğerine sipariş ver ki bozulmadan yenileyebilesin.
Fazla votka içme, bu yazımı Kurtlar Vadisinden su sözlerle bitiriyorum.
-Bir rus ile bir Türk arasında tek bir fark vardır.
-Türkler kızlara olduğundan fazla değer verir, bizim (ruslar) için ise kadınların değeri yoktur. (voktasını fondipler.)Rus bi adam vardı ya, o söylemişti:oke:

zuzush
20-03-07, 13:21
haylas abe cok usuorum son ıkı gundur evde bıle montla gezıorum okadar yane ... nabcam ben ÜBİD nerde :kopar: donarak ölcem genclımın baharında sırkette mıllet yarım kollu gıymıs gezıo benım ustumde 3 kat var :( içim yanıo olabılrmı , bu bı hastalık olabılırmı , he bıde cok mıdemde bulanıo hamıle olabılırmıyım ? :kopar:

Simsiyah
22-03-07, 12:23
Sevgili haylaz abi 3 günde özledim sizi :) bana bi çare yok biliyorum ama kadın programları izlemektewn beynim döndü bu kadın programlarını kaldırtabilirmiyis :D:D:D

Haylaz
27-03-07, 21:04
Sevgili haylaz abi 3 günde özledim sizi :) bana bi çare yok biliyorum ama kadın programları izlemektewn beynim döndü bu kadın programlarını kaldırtabilirmiyis :D:D:D

Şimdi bak, kadın programları kalkarsa ne olur :D

1- Ev hanımları isyan eder, gerekçe ise:
- Zaten sabahtan aksama kadar evdeyiz, bu programlar sayesinde acı içinde olan, dertli hemcinslerimizin acısını, derdini paylaşıyoruz.

Biraz daha üstlerine gidersen kadınların.... sonuç:

- KADINIZ, HAKLIYIZ, KAZANACAĞIZ....

Açıklamaya çalış, faydalı programlar izlemesini öner.... işte karşınızda:

- Bu gece salonda yatacaksın sen Hilmi !...

Elektrik parasını ödeme, kesilsin, tv de izleyemez sonuçta, ama birşey unuttuk!...

- Hayatında kim var Hilmi, doğru söyle:idam:

En iyisi ne o programlar kalksın, ne huzur kaçsın, stres atsın ev hanımları ne güzel :hıh::hiop:

halaluya
27-03-07, 22:31
sevgili abim haylaz =))
bu mert iyicemen duygusallaştı eskiden msnde küfür yazışırken bana şiir bul lan dien bi insan olup çıkıverdi ben böle alışamam merte eski merti istiom pesimistleştide az biraz maddi manevi tüm yardımları merte yapmaya hazırım yeterki msnden yine küfür yazsın sence nasıl eski mert haline döner yardım:D :kopar::kopar::gul:

hahancans
27-03-07, 22:46
abi ben de fizikten bi dışkı anlamıyorum abi napacam ben :(

eyimşin
28-03-07, 10:14
abi benim de yanlış bir sürü arkadaşlarım vardı çoğunu kendim için ve erkek arkadaşımın isteği ile ayrıldım yani onları ne arayıp ne de soruyorum senin anlayacağın çok yalnız hisediyorum kendimi tamam bendeki hatayı kabul ediyorum arkadaşlarımın 10 da 8 zi erkek kıskanması doğal ama onları çok özliyorum aileme gelince beni çok asabi ve çok ölümcül bi vaka gibi görüyorlar mesela dışarı çıkınca bana bıçağını üstüne aldınmı diyolar evet diyince aman kızım kimseye zarar verme diyolar sen biraz sinirli ve haksızlığa gelmezsin diyolar ben hayatım boyunca 15 yıldır üzerimde kesici alet taşıyorum ALLAHA şükürler olsunki kimseyi yaralamadım zarar vermedim beni gören 10 adım uzaklaşıyor söylermsin abi ne yapmam lazım arkadaş ve ailemle ilgili???????????????teşekürler şimdiden

Haylaz
28-03-07, 10:18
sevgili abim haylaz =))
bu mert iyicemen duygusallaştı eskiden msnde küfür yazışırken bana şiir bul lan dien bi insan olup çıkıverdi ben böle alışamam merte eski merti istiom pesimistleştide az biraz maddi manevi tüm yardımları merte yapmaya hazırım yeterki msnden yine küfür yazsın sence nasıl eski mert haline döner yardım:D :kopar::kopar::gul:

bunlar her erkeğin yaşadığı, iş icabı olan dönemlerdir, yeni bir hatun avlama dönemindedir kesin :) Birazcık duygusal takılmakta her zaman fayda vardır :D
Amacına ulaştıktan sonra gene eski mert olur, üzerine gitme bence :)

Haylaz
28-03-07, 10:20
abi ben de fizikten bi dışkı anlamıyorum abi napacam ben :(
Walla eğer ki lise dönemindeki fizikten birşey anlamıyorum diyorsan, üniversitede sayısalcı değilsindir inşaallah diyesim geldi :D
Ben yüksek fizik göre göre artık kendimi bilim adamı gibi hissetmeye başladım :)
Fizik aslında basit bir derstir, sadece iyi bir hocadan, güzelce dersi dinlemen gerek, eğer hocanın anlattıklarından birşey anlamıyorsan, başka bir hocanın dersine gir, anlama ihtimalin yüksektir. İlk olarak fiziğe sevgi ile yaklaş :D korkarak yaklasmamak lazım, yoksa gerçekten korkutur :D Sana değişim şart bence...

Haylaz
28-03-07, 10:37
abi benim de yanlış bir sürü arkadaşlarım vardı çoğunu kendim için ve erkek arkadaşımın isteği ile ayrıldım yani onları ne arayıp ne de soruyorum senin anlayacağın çok yalnız hisediyorum kendimi tamam bendeki hatayı kabul ediyorum arkadaşlarımın 10 da 8 zi erkek kıskanması doğal ama onları çok özliyorum aileme gelince beni çok asabi ve çok ölümcül bi vaka gibi görüyorlar mesela dışarı çıkınca bana bıçağını üstüne aldınmı diyolar evet diyince aman kızım kimseye zarar verme diyolar sen biraz sinirli ve haksızlığa gelmezsin diyolar ben hayatım boyunca 15 yıldır üzerimde kesici alet taşıyorum ALLAHA şükürler olsunki kimseyi yaralamadım zarar vermedim beni gören 10 adım uzaklaşıyor söylermsin abi ne yapmam lazım arkadaş ve ailemle ilgili???????????????teşekürler şimdiden

Şimdi bu çok değişik bir olay :) Problemin derinlerine inmeye çalışıyorum, indim de :) Senin bu halinin en büyük nedeni, cevrendeki 10 tane erkek arkadasının hiçbirinin sana dişiliğini hatırlatmaması gibi geliyor. Ben senin etrafındaki erkeklerden birisi olsaydım eğer, ya beni bıçaklardın ya da normale dönmeye başlardın. :) Kendimi feda ediyorum maksat ülkemin gençliğine zeval gelmesin :)
Çevrendeki 8 erkekten geri kalan 2 kız arkadasının da (10 taneden demiştin ya) Vildan gibi olması senin şanssızlığın, şöyle birazcık cilveli hatunlarla fln takıl, çok kızacaksın, belki dövesin gelicek ama, huylarını değiştirebilirler.

Dışarıda bir çocuk sana laf attığında...
- Senin ananı ...... (elini çantana atıp, bıçak arıyorsundur da sen)
diyeceğine,
- Terbiyesizzzzz
demeye başladığın an değişim başlamıs demektir sende :)

Ailen ise seni daha da bir güzel gazlıyor,
- kızım bıçağını aldın mı ?
- Almam mı beee, o benim kara gün dostum..
- He iyi, bileyecektim almasaydın ama kısmet değilmiş, sonra bileriz....
gibisinden bir tavır seziyorum.
Senin elinden o bıçağı alamıcaklarsa terketsinler bu şehri daha iyi...

İstersen yarmagül gibi bir kız ol ben gene seni bıcakla sokağa çıkarmam, seni suça teşfik ediyorlar resmen.

Neyse konuyu cok fazla uzatmıyalım, arkadaşlarını kaybetmişsin ama bence bu yanlış, git özür dile, tekrar konusmaya basla onlarla, erkek arkadasına da durumu izah et, rahatsız oluyorum de, eğer kabul etmezse ayrıl, ben sana cillop gibi bir manita ayarlarım :D

Ailen için ise yapacağın en iyi şey o bıçağı ekmek kesmek için vs.. kullansınlar diye .

Etrafındaki cilveli, nazlı, çıtkırıldım kızlara kızma, düşün acaba neden öyleler? Avantaj mı ? Dezavantaj mı? Öyle ol demiyorum ama, çok aykırı olmanında bir anlamı yok.
Son olarak çok önemli bir not:
Erkek arkadasına söyle, seni şöyle bir öpsün, belki birşeyleri hatırlamana yardımcı olur.
Sevgilerimle:kahve::uctum:

Kelebek
28-03-07, 10:39
memo benim durumum daha acil:D üşüyorum ben,:D şeymacım yaptığım hesaplamalara göre,senlen ben sarılıp yatarsak ikimiz de üşümeyiz.bnen çözümü burda buldum saolasın haylaz abi:D:kopar:

Haylaz
28-03-07, 10:42
memo benim durumum daha acil:D üşüyorum ben,:D şeymacım yaptığım hesaplamalara göre,senlen ben sarılıp yatarsak ikimiz de üşümeyiz.bnen çözümü burda buldum saolasın haylaz abi:D:kopar:
Kanka ben gene olaya deyineyim de, sen çözümünü bul sorun değil :)
Bir kere şeyma sana sarılsa bile sen ona sarılamazsın, sen sarılsan o sana sarılamaz. Sana sarılmadan önce Şeymanın bir bahçevan kiralayıp seni budaması gerekir, seninde bir estetisyen kiralayıp Şeymaya yollaman gerekir. Sımsıcak günler dilerim :)

Kelebek
28-03-07, 10:49
kanka tavsiyen için allah seni cezalandıracaktır onun için ben bişe demiyorum:kopar:biz şeymalan halleeriz sen merak etme:D:D o olmassa başkasına sarılırız nolcakki:D

zuzush
28-03-07, 10:49
haylaz abı bız nıe bırbırımızıe sarılıorus ? ben kendımı ısıtabılıorum ufo yakıorum mesela ısınıorum sıcacık oluorum :kopar: ayrıcana sen bana sarılabılıosunda melıh nıe sarılamasın bıkerem o senden daha buyuk o yusden daa raat sarılır hatta :kopar:

Haylaz
28-03-07, 10:54
haylaz abı bız nıe bırbırımızıe sarılıorus ? ben kendımı ısıtabılıorum ufo yakıorum mesela ısınıorum sıcacık oluorum :kopar: ayrıcana sen bana sarılabılıosunda melıh nıe sarılamasın bıkerem o senden daha buyuk o yusden daa raat sarılır hatta :kopar:

Tamam artık karışmıyorum, ısının :D

Kelebek
28-03-07, 10:57
çekil aramızdan kötü adam:D

zuzush
28-03-07, 11:07
koru benı haylaz abıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı ııııııııı :agla: gelme ustume ezerım senı haaaaa:sofeer:

eyimşin
02-04-07, 17:26
teşekürler haylaz çok yardımcı oldun yalnız bana laf attıklarında bıçağı çantamda değil hemen pantolonumun arka cebinden aldığım gibi iş tamam lanır yalnız dediğim gibi allaha şükürler olsunki hiç öyle bişiyle karşılaşmadım söylediklerini deniyicem çıt kırıldımı kastetmiyorum tabiki kusra kalma oramı buramı sallayamam oky sevgiler saygılar mehmet bu arda gerçek ismin buynuş

Haylaz
02-04-07, 18:10
teşekürler haylaz çok yardımcı oldun yalnız bana laf attıklarında bıçağı çantamda değil hemen pantolonumun arka cebinden aldığım gibi iş tamam lanır yalnız dediğim gibi allaha şükürler olsunki hiç öyle bişiyle karşılaşmadım söylediklerini deniyicem çıt kırıldımı kastetmiyorum tabiki kusra kalma oramı buramı sallayamam oky sevgiler saygılar mehmet bu arda gerçek ismin buynuş

sen bıçağı ewde bırak :) gerisini de zamana :D

incitanem
05-04-07, 15:38
Bu aralar yine bütün terslikler beni buluyo....insanların bi anı bi anını hiç tutmuo okadar bıktım ki herşeyden delirmek üzereyim...herşey üstüme üstüme gelio bi damla yaşama sevincim kalmadı...ben kendi hayatımı kendim karartım meğer şu dünyada tek şey okumak okumak ve yine okumakla oluyomuş:(işte ben bunu yapmadım ve şuan okumamanın verdiği çaresizlikler içindeyim...çalışsam bi dert çalışmasam iki dert okadar bıktım ki ne yaptığımı bile bilmiyorum sabah işe die çıkıyorum evden bi baktım teyzemdeyim...meğer ben ne büyük hata yapmışım...pazartesi bi işe başladım memet yapamadım ertesi gün yine işe gittim okadar kötü olmuşum ki ayakta durmaktan akşam eve kendimi zor attım okadar acı çekiyorumki anlatamam...bütün akşamım ağlamakla geçti:(ertesi sabah işe gitmek için uyanamadım hala daha ağrılarım vardı ve dayanamıyodum...doktora gittim muayne oldum ilaç kullanıorum şuan bi nebzede olsun ağrılarımdan kurtuldum...ve en önemlisi bu ağrıları sürekli çektiğim için bacaklarımda damar tıkanıklığı olduğunu düşünüyorum...dolpper die çekineceğim renkli rontgenim var en kısa zamanda neden bukadar ağrı çektiği öğrenecem çok korkuyorum bu dayanılmaz ağrılarımın sonucudan bişey çıkmaz inş::(:(

napayım ne edeyim ??bana akıl ver haylazcım nolur offffffffffffffffffffffffffff çok sıkılıyorum

Haylaz
05-04-07, 16:00
Bu aralar yine bütün terslikler beni buluyo....insanların bi anı bi anını hiç tutmuo okadar bıktım ki herşeyden delirmek üzereyim...herşey üstüme üstüme gelio bi damla yaşama sevincim kalmadı...ben kendi hayatımı kendim karartım meğer şu dünyada tek şey okumak okumak ve yine okumakla oluyomuş:(işte ben bunu yapmadım ve şuan okumamanın verdiği çaresizlikler içindeyim...çalışsam bi dert çalışmasam iki dert okadar bıktım ki ne yaptığımı bile bilmiyorum sabah işe die çıkıyorum evden bi baktım teyzemdeyim...meğer ben ne büyük hata yapmışım...pazartesi bi işe başladım memet yapamadım ertesi gün yine işe gittim okadar kötü olmuşum ki ayakta durmaktan akşam eve kendimi zor attım okadar acı çekiyorumki anlatamam...bütün akşamım ağlamakla geçti:(ertesi sabah işe gitmek için uyanamadım hala daha ağrılarım vardı ve dayanamıyodum...doktora gittim muayne oldum ilaç kullanıorum şuan bi nebzede olsun ağrılarımdan kurtuldum...ve en önemlisi bu ağrıları sürekli çektiğim için bacaklarımda damar tıkanıklığı olduğunu düşünüyorum...dolpper die çekineceğim renkli rontgenim var en kısa zamanda neden bukadar ağrı çektiği öğrenecem çok korkuyorum bu dayanılmaz ağrılarımın sonucudan bişey çıkmaz inş::(:(

napayım ne edeyim ??bana akıl ver haylazcım nolur offffffffffffffffffffffffffff çok sıkılıyorum

Walla hastalığına teşhis koymayı o kadar çok isterdim ki ama malesef doktor değilim canımcım...
Okumakla hasta olmayı bir arada tutmuşsun ben onu da anlayamadım ama hayatta herşey kısmet, ne yazıldıysa onu yaşıyoruz. İsyan etmeni gerektirecek birşey yok, eğer ayakların ağrıyorsa ayakta durmayacağın bir iş bulman gerekir... (sekreter vs...) Sen yaptığın işlerden zevk almaya çalış gene de, istemeye istemeye yaparsan daha da kötü olur bu, içine kapanır kalırsın bir de senle uğraşmayalım. Açana kadar seni neler çektik zaten biliyorsun...
Ağrıların için ise zaten doktora gitmişsin, röntgenini çektir, doktora götür, eğer teşhis koyamazsa, gel ben bir röntgenliyim seni, birşeyciğin kalmaz emi canımcım, sıkma sen canını :oke::D

incitanem
05-04-07, 16:07
Walla hastalığına teşhis koymayı o kadar çok isterdim ki ama malesef doktor değilim canımcım...
Okumakla hasta olmayı bir arada tutmuşsun ben onu da anlayamadım ama hayatta herşey kısmet, ne yazıldıysa onu yaşıyoruz. İsyan etmeni gerektirecek birşey yok, eğer ayakların ağrıyorsa ayakta durmayacağın bir iş bulman gerekir... (sekreter vs...) Sen yaptığın işlerden zevk almaya çalış gene de, istemeye istemeye yaparsan daha da kötü olur bu, içine kapanır kalırsın bir de senle uğraşmayalım. Açana kadar seni neler çektik zaten biliyorsun...
Ağrıların için ise zaten doktora gitmişsin, röntgenini çektir, doktora götür, eğer teşhis koyamazsa, gel ben bir röntgenliyim seni, birşeyciğin kalmaz emi canımcım, sıkma sen canını :oke::D

çok teşekkür ederim ilgin için okumakla hastalığı neden bi kefeye koydum biliyomusn okusaydım en azından böyle bi sorunum olmazdı bu kadar bunalmazdım neyse tekrar saol..zaten bu sene aranıza katılınca biraz olsun açıldım eski içine kapanıklığıma dönersem yandım:idam:

Haylaz
05-04-07, 16:10
bidaha eskisi gibi olmıyacaksın korkma, istesende olamazsın, içindeki Haylaz'ı dışarı çıkarttık :D Moralini bozma sen... Yaşamaya devam, ölmedik daha evelAllah

Chitlembik
05-04-07, 16:21
Memo abi hastay1m üsütmüsüm :(

Sak1n deme kafadan zaten öleydin diye onu bende biliom :D Nap1cam ben ya bide bu halde çal1s1om :( Uyumak istiorum Memo :(

Nas1l ii olacam ben bu soguk alg1nl1g1 ne uyus biseymis be :(

Haylaz
05-04-07, 16:31
Memo abi hastay1m üsütmüsüm :(

Sak1n deme kafadan zaten öleydin diye onu bende biliom :D Nap1cam ben ya bide bu halde çal1s1om :( Uyumak istiorum Memo :(

Nas1l ii olacam ben bu soguk alg1nl1g1 ne uyus biseymis be :(

Soğuk algınlığını ilk olarak köklerine ayıralım :D

Soğuk AL --> Bunu becermek için alışımızın kuvvetli olması önşartı vardır :) Bunu becermişsin, tebrik ediyorum ilk olarak :)

Soğuk ALGIN--> Algın algın piyasada takılırsan soğukta alırsın, herşeyi alırsın Allah muhafaza...

Soğuk Algınlığı--> Kötüdür, zırt pırt değişen havalarda almamak elde değil ki:sck: Bu duruma gelmek için üstteki 2 maddenin oluşması gerekir, demekki sende bunlar oluşmuş, biraz daha dikkatli olmalısın, mesela iç çamaşırı diymeden pantolon, body giymemelisin, ceyran yapar, hasta eder adamı :melek: Sıkı sıkı giyinmelisin, terli terli forumlarda dolaşıyorsun görüyorum, bizim forumda salgın varmış zaten, herkes foruma hasta :kopar: Sende kapılmışsın rüzgarına, vah vah :hiop:
Uyumaya gelince, uyumak için mezarda çok vaktimiz olacak, o zamana sakla bu isteğini, şimdi uyanık olmanın keyfini çıkar, sonra hep beraber uyuruz :zzz: :playboy::kahve::vergaz:

öslem
05-04-07, 17:58
canım çok sıkıldı bu uyuz kardelen karşımda telde konuşuyor ve kapatmak bilmiyor yaa napayım ben bu kızı:hiop: :kopar: :kopar:

Haylaz
05-04-07, 18:07
canım çok sıkıldı bu uyuz kardelen karşımda telde konuşuyor ve kapatmak bilmiyor yaa napayım ben bu kızı:hiop: :kopar: :kopar:
sen kardelene bir koca bul, o yapmak isteyipte yapamadığın her şeyi yapar kardelene emin ol :D

öslem
05-04-07, 18:15
kardelen duygusuz biri bir sevgili çözüm olsa inan hemen bulurdum:kopar:

Haylaz
05-04-07, 18:16
kardelen duygusuz biri bir sevgili çözüm olsa inan hemen bulurdum:kopar:

aslında onun ilacı bende ama bakma işte :kopar: duygusuzları çok iyi yola getiririm ben :) Ama bir erkek kardeleni çok mutlu edecektir eminim bundan :playboy:

öslem
05-04-07, 18:19
peki kim o erkek

Haylaz
05-04-07, 18:22
herhangi bir erkek.

HeartLess
16-04-07, 08:42
haylaz memo abi cok ukur benim bi derdm yokk napimm:):D

öslem
16-04-07, 15:36
benim derdim çok büyük haylaz ya akıl ver bana:agla:
ben deliler gibi aşığım 4 ay önce biriyle tanıştım netten daha sonra çıkmaya başladık şuanda kıbrısta ve çıkmaya başladığımızın ilk haftasında bağırsak kanseri olduğunu öğrendik onu bırakmamı istedi ama ben böyle bişeyi yapamam yapamadımda çünkü seviyodum acayip bişey beni ona çekiyordu ogünden bu güne kadar devam ettik tedavisi sürüyor ama şuanda bir ilerleme yok ve hastalığı hakkında net birşey söylenmiyor ve ben onu hiç görmedim belki bu başkalarına çok saçma gelecek ama seviyoruz işte ama bu gerçek sevgi yoksa bu kadar zaman sürmezdi bugünlerde kendimi çok kötü hissediyorum herkes çok üstüme geliyor ama ben ondan vazgeçemiyorum sonunun ne olacağınıda bilmiyorum kendime haksızlıkmı ediyorum diye düşünüyorum bazen ama ne yapacağım daha ne kadar devam eder bilmiyorum bana akıl ver ya :(

Haylaz
17-04-07, 21:13
haylaz memo abi cok ukur benim bi derdm yokk napimm:):D

şükret haline :D

Haylaz
17-04-07, 21:16
benim derdim çok büyük haylaz ya akıl ver bana:agla:
ben deliler gibi aşığım 4 ay önce biriyle tanıştım netten daha sonra çıkmaya başladık şuanda kıbrısta ve çıkmaya başladığımızın ilk haftasında bağırsak kanseri olduğunu öğrendik onu bırakmamı istedi ama ben böyle bişeyi yapamam yapamadımda çünkü seviyodum acayip bişey beni ona çekiyordu ogünden bu güne kadar devam ettik tedavisi sürüyor ama şuanda bir ilerleme yok ve hastalığı hakkında net birşey söylenmiyor ve ben onu hiç görmedim belki bu başkalarına çok saçma gelecek ama seviyoruz işte ama bu gerçek sevgi yoksa bu kadar zaman sürmezdi bugünlerde kendimi çok kötü hissediyorum herkes çok üstüme geliyor ama ben ondan vazgeçemiyorum sonunun ne olacağınıda bilmiyorum kendime haksızlıkmı ediyorum diye düşünüyorum bazen ama ne yapacağım daha ne kadar devam eder bilmiyorum bana akıl ver ya :(

şimdi sözlerime söyle başlamak istiyorum, ilk olarak Allah acil şifalar versin ama, madem bağırsak kanseri ve madem senle cıkmaya başlamış, neden ayrılmak istiyor ki ? Bu işin formalite kısmı...
Gelelim ikinci kısıma, sen çok sevdiysen, sevmeye devam ediceksin,ama kıbrısta olması biraz dert açabilir, eğer halinden memnun isen elalemin laflarına aldırış etmeden devam et ilişkine, mutluysan elalemin dedikleri gereksizdir ama tamamen gözardı etme, belki senin gözünü körelten birşeyin farkındadırlar.
Bu işin sonunun ne olacağını Allah bilir ama seviyorsan ve mutlu isen devam etmelisin bence... Allah kolaylık versin...

HaYaL
18-04-07, 22:06
memet ağbi çok hastayım ben doktora gittim soğuk algınlığı dedi boğazlarım iltahaplanmış ateşim var halsizim doktora gittim kazık gibi ilaçlar verdi bana hele bir şurp var çok acı :( :(

sölesene ağbim benim derdimn ilaçı o kazık gibi hapalrı yutmakmı :( başka bir dermen yokmu ağbimm :agla:

ZynP
18-04-07, 22:16
memet ağbi çok hastayım ben doktora gittim soğuk algınlığı dedi boğazlarım iltahaplanmış ateşim var halsizim doktora gittim kazık gibi ilaçlar verdi bana hele bir şurp var çok acı :( :(

sölesene ağbim benim derdimn ilaçı o kazık gibi hapalrı yutmakmı :( başka bir dermen yokmu ağbimm :agla:

haylaz abin anlamaz bu dertden :D

bak simdi iftiraci kardes :D
surup cok aciysa az seker kat icine ama muhakkak ic o kazik gibi haplarda büyük diyorsan kiripda al ama bol su ile al =))

sicak tut kendini iki günde biseyn kalmazzz :oke:

Haylaz
18-04-07, 22:49
zeynep mekanımda gözün varsa söylede veriyim sana site şifrelerini, sende rahatla bende rahatlıyım :D:D:D Haylaz abisi anlamazmış :D kız ne güzel içini dökmüş, Allah Allah :)

ZynP
18-04-07, 22:51
zeynep mekanımda gözün varsa söylede veriyim sana site şifrelerini, sende rahatla bende rahatlıyım :D:D:D Haylaz abisi anlamazmış :D kız ne güzel içini dökmüş, Allah Allah :)

yok abim estf abim ben sadece yaridm etmek istedim :D

yoksa gözüm gönlüm yokdur :D

eyvallah abim=))))

zuzush
29-04-07, 01:00
Haylaz abı bıraz oınce hasan aradı asparuh yane bunnar hakan ufuk hasan taxıme bara gıtmısler ade gel dıolar saten ondan once ufujum msj attı hade cobuk gel dıe ondan once hasan yıne aramıstı en oncede hakan aramıs ama ben uyuyodum annemle konusmuslar :kopar: Söle abı ben napoım smd saat olmus kaç 1 i gecıo ben nası cıkım bu saatte evden haaa??? senın bu arkadaslarının yabdıı ınsanlıa sıarmı sabah aradıklarında uyuyodum butun bı gunde uyudum sati :kopar: bende dun aksam cok kacırmısım ayıp solemesı sabahta ıuse gıdınce o kafayla gelır gelmes uydum yar bana bı care abeee Saygılar efemm:emzik:

zuzush
29-04-07, 01:59
haylaz abı flas flas saat suan 03,00 smd hasnala konustuk yıne kız ayarlamaya calısmıslar becerememısler kımın elı kımın cebınde oynuolarmıs bu cocuklar nezaman akıllancak hep 3 gıdıp 3 donuolar ınsan 3 gıder 13 doner dımı yahuuuu:kopar: :kopar:

Haylaz
29-04-07, 10:12
Haylaz abı bıraz oınce hasan aradı asparuh yane bunnar hakan ufuk hasan taxıme bara gıtmısler ade gel dıolar saten ondan once ufujum msj attı hade cobuk gel dıe ondan once hasan yıne aramıstı en oncede hakan aramıs ama ben uyuyodum annemle konusmuslar :kopar: Söle abı ben napoım smd saat olmus kaç 1 i gecıo ben nası cıkım bu saatte evden haaa??? senın bu arkadaslarının yabdıı ınsanlıa sıarmı sabah aradıklarında uyuyodum butun bı gunde uyudum sati :kopar: bende dun aksam cok kacırmısım ayıp solemesı sabahta ıuse gıdınce o kafayla gelır gelmes uydum yar bana bı care abeee Saygılar efemm:emzik:

haylaz abı flas flas saat suan 03,00 smd hasnala konustuk yıne kız ayarlamaya calısmıslar becerememısler kımın elı kımın cebınde oynuolarmıs bu cocuklar nezaman akıllancak hep 3 gıdıp 3 donuolar ınsan 3 gıder 13 doner dımı yahuuuu:kopar: :kopar:

Gece aramalarına karşılık bennurjum gereken cevabı vermiştir zatende, 3 gidip 3 gelmeleri beni de derinden etkiledi, bu adamlara bi çare bulmak gerekiyor artık, böyle bekar bekar nereye kadar ? Hepsinin evlenme çağı geldi, bar köşelerinde gençliklerini tüketiyorlar, üzülüyorum vallahi...:sefkat:
Allah ıslah etsin ne diyelim...:cigara:

Haylaz
29-04-07, 21:11
Gençler ve kendini genç hissedenler, geyik muhabbeti bölümüne, hadi bakalım, silinir cevaplarınız buradan...

zehracan
01-05-07, 09:12
Haylaz bu sıralar çok ama çok gerginim... hemen hassalaşıyorum.. ağlamak geliyor içimden össye de az kaldı zaten kendimi zavallı bi işe yaramaz.. aptal deli gibi hissediyorum.. :(okuldan nefret ediyorum.. çoçukları çok sevmeme rağmen ama bunalıyorum artık... :(

Haylaz
01-05-07, 09:28
Haylaz bu sıralar çok ama çok gerginim... hemen hassalaşıyorum.. ağlamak geliyor içimden össye de az kaldı zaten kendimi zavallı bi işe yaramaz.. aptal deli gibi hissediyorum.. :(okuldan nefret ediyorum.. çoçukları çok sevmeme rağmen ama bunalıyorum artık... :(

sanırım gerginliğinin sebebi öss, ama tek sen değilsin ki bu derece gergin olan 1,750,000 gencimiz o sınava girecek, düşün artık kaç, yarısı senin gibi olsa, var sen düşün gençlik ne halde...
Fazla kasmamaya çalış, en azından bunu benimse, ne kadar çalıştıysan o derece bir puan alıcaksın, nasipten ötesi yok... Hade git ders çalış, bir müddet net e gelme... Sınavlardan sora görüşürüz :oke:

zehracan
01-05-07, 09:33
ya beni deli eden çalışamamak şuanda nete girmemim sebebide hastaneye geldim sıra kalabalık ve çok bunaldım oyüzden.. ben derslerime çalışmaya çaluışyoırum ama okuldaki hocalar ::::::::( proje plan cart curt... gün bitiyor zaten. ev işi yemek bide annnemde yok şehirdışında :(
zaten içim sıkılıyorrr valla dokunsalar ağlıycam :(

GöKYüZü
17-05-07, 13:25
Offf ya haylaz üzgünüm,süzgünüm,canımdan bezginim .Sence napim bi fikir ver.:s20::s20::captain:

Haylaz
17-05-07, 13:27
Tez zamanda bir koca bul ve evlen bence, üzgünlüğün, süzgünlüğün ve bezginliğini alır sağlam bir koca :) Bknz: Kelebek :D

GöKYüZü
17-05-07, 13:31
Ooofffff herkes bana evlen dio ya evdemi kaldım yoksa haberim yookkkk.
:s20:
:obb::haha::haha::haha:

Haylaz
17-05-07, 13:34
herkes sana evlen diyorsa vardır bunda birşey... Neyse bölümün büyüsünü bozmayalım, kelebekle mercimeği fırına verme aşamasına gelmişsiniz zaten :D
konu dağılmasın lütfen...

halaluya
17-05-07, 13:48
haylaz abi geometriden sorumluluğa kalıyom sanıırım :D babam azıma mıçaçacak büyük ihtimalle sizde bi haftalığına kalabilirmiyim :D
bide bu cem uzan öss yi kaldırırmı dersin :F

Haylaz
17-05-07, 13:50
Gelip bizde kalabilirsin kesinlikle :D 1 oda boş zaten evde :) Geometriye önem vermen gerek ama, öss de 15 soru...

Simsiyah
17-05-07, 14:30
Sevgili haylaz abi
Çok yoruldum herkez bi tripte napsam geçer bu ya bide ben çok acaip suskun oldum varmı bunun ilacı milacı bişiysi alsın şu harareti üstümden :(

Haylaz
17-05-07, 14:41
Tripte olanları salla gitsin, tripleri geçince muhabbete devam edersin :D Şu sıcak havalarda insanların nazları çekilmiyor gerçekten... Suskun olmana sevindim, eskiden çok konuşuyodun :D Senin de ilacın kocanın yanına git, ve artık izin ver de cocuk öpsün seni bir kere :)

MaI\IYaK
17-05-07, 14:46
Düşündüm taşındım ve Birazda kaşındım sonunda bende içimi dökmeye karar verdim :) ama içimin hepsini buraya dökmek istemiyorum sonra mazallah kovulabiliriz :D

Dear Mr.Haylaz

Ben var Çok Çalışmak Amma Velakin işler bitmemek.. bu işler canımı çok sıkmak... 2. dert olarak hala o 3 gidip 3 gelen arkadaşlar :) misali yanlızım :( hala temiz süt emmiş, şöyle eli yüzü düzgün, çalışkan, becerikli, hamarat, dırdırı sevmeyen, alışveriş tutkunu olmayan, dedikodu vb. konuşmalardan uzak duran, çekici, alımlı, seksi, jennifer gibi kalçalara sahip, beni benden bile çok sevecek, zengin bir babası olan taş gibi bir hatun bulamadım.. nasıl yardımcı olabilirsin acaba.. yardımlarını bekliyorum.. çok çaresizim babooo

Haylaz
17-05-07, 14:53
bu dediklerini bana değil de anne - babana söylesen sana kesin kız bulurlar :D walla senin tariflerine uygun olarak sitemizde bulut var :D bir özel msj at, şansını dene bence, belki hoşlanırsa senden ewlenebilirsiniz :D

zehracan
17-05-07, 18:45
sevgili haylaz :D

ben bi kaçgündür hem mutluyum hem üzgünüm... ne oluyor bana bi öyle bi böyle :D
senden yardım isityorum :D

Byminik
17-05-07, 23:29
Haylaz gece gece bu saatte acaba kurtlar vadisi izliyormsun izliyorsundur kesin acaba Halo dayı ölecekmi ölecekse Halo dayının yerini kim alır nasıl bir karakter gelir .

Birde Hereos da Syları kim durdurucak .

Bu sorulara bir çare HaylaZ yetiş azizim .

Haylaz
17-05-07, 23:34
sevgili haylaz :D

ben bi kaçgündür hem mutluyum hem üzgünüm... ne oluyor bana bi öyle bi böyle :D
senden yardım isityorum :D

Hamilesin zehracan :kahve: Sanki beraber yaşıyoruz seninle, açıkça yazmazsan nasıl cevap vereyim... Hem mutlu hem de üzgünsün... Şöyle bir düşüniyim... O zaman sen mutlusun ama azcıkta üzgünsün... Doğru tahmin ettim değil mi ?:slk:

Haylaz
17-05-07, 23:37
Haylaz gece gece bu saatte acaba kurtlar vadisi izliyormsun izliyorsundur kesin acaba Halo dayı ölecekmi ölecekse Halo dayının yerini kim alır nasıl bir karakter gelir .

Birde Hereos da Syları kim durdurucak .

Bu sorulara bir çare HaylaZ yetiş azizim .

Filmi izlemeden dizi özetlerinde halo'yu gözleri kapanırken gördüğümde ağlıyacaktım az daha... Ama diziyi izlediğimde gördüm ki ölmeyecek. Çünkü Polat şöyle dedi:
Eğer Halo ölürse bu da(zengin çocugu) acı çeke çeke ölecek. Bu lafı demese Halo ölebilirdi, çünkü bu dizide her an herkes ölebilir, adama kıyıyorlar. Korkunuz olmasın Halo ölmeyecek... Kurtlar Vadisi bundan farklı zaten, bu adam ölürse dizi biter diyemiyoruz. Çünkü her an herkes ölebiliyor... (Çakır, Elif vs...)

Hereos'da Syları durdurmaya oğuz talipmiş, detayları ondan öğrenebilirsin :D

zehracan
19-05-07, 14:40
Hamilesin zehracan :kahve: Sanki beraber yaşıyoruz seninle, açıkça yazmazsan nasıl cevap vereyim... Hem mutlu hem de üzgünsün... Şöyle bir düşüniyim... O zaman sen mutlusun ama azcıkta üzgünsün... Doğru tahmin ettim değil mi ?:slk:

oyh nerden çıktı o söz bakem yanlışş hamile değilim :kac:

ya ben diyorum ki gün içinde bazen mutlu oluyorum abzen mutsuz hah neden acaba :D

Haylaz
19-05-07, 14:56
o zaman bir sevgiliye ihtiyacın var diyeyim ben, detaylı bilgi verilmiyor, detaylı cevap veremiyorum bende :)

asparuh
26-05-07, 06:32
sevgili haylaz

ufucuk bu sabah bana cay yapti ayilmadim hayla sallama cay yaramiyormu bana yoksa ufucuk caydan anlamiyormu bide haylaz abi hakanla bise nie bise olmuo bu gece gezmelerinde diger arkadaslar leyla oluyorr:D

en onemlisi ben sana yukarda nie abi dedimD::cigara:

HiLaL1984
28-05-07, 02:30
benimde hayatim monotonlasti
canim çok sikiliyor ne yapmak gerek ???????

Haylaz
14-06-07, 18:43
sevgili haylaz

ufucuk bu sabah bana cay yapti ayilmadim hayla sallama cay yaramiyormu bana yoksa ufucuk caydan anlamiyormu bide haylaz abi hakanla bise nie bise olmuo bu gece gezmelerinde diger arkadaslar leyla oluyorr:D

en onemlisi ben sana yukarda nie abi dedimD::cigara:

Kısacık bir ayrılıktan sonra tekrar sizlerleyim :) Özür dileyerek cevaplamaya başlıyorum.
Ufujuk güzel çay demler aslında, demini tasarruf olsun diye az koymuştur, son zamanlarda pintileşti :D
Hakan zaten kurufasulye gibi, oyunlarda olur ya :D Adam her yola geliyor, sende zaten keş birisin, birbirinizi idare ediyorsunuz, geçinip gidiyorsunuz kardeş kardeş :)
Abi demen ise bölüme saygıdan olsa gerek :D

Haylaz
14-06-07, 18:44
benimde hayatim monotonlasti
canim çok sikiliyor ne yapmak gerek ???????
:) Bir asprin al geçer. Monotonlaşma sebeplerini düşün, istersen yaz buraya ona göre cevap vereyim, kısacık açıklamalarla dünyayı kurtarmamı istemeyin lütfen :D

zehracan
14-06-07, 18:47
haylaz içim içme sığmıyor :D
mutluyum ama okulda bitti sonra ben sınavı kazanamazsam napıcam :D
birde sınavda yapmam gerekenler varmı tavsiyelerin :D

Haylaz
15-06-07, 01:13
sana en büyük tavsiyem, sınava girmeden evlenmen :) İnan ki çok mutlu olucak ve derece yapacaksın :)

cicikız
21-06-07, 20:39
öss gelsede kurtulsak diyodum şimdide öss derdi bitti puanlar nasıl billmem ne bunları merak ediyorum bakalım ne olcak....

Simsiyah
22-06-07, 07:31
Uykuluyum hüzünlüyüm :( napsam da geçse bu yaaa :(

Haylaz
22-06-07, 11:45
öss gelsede kurtulsak diyodum şimdide öss derdi bitti puanlar nasıl billmem ne bunları merak ediyorum bakalım ne olcak....

bu hayattır işte cicikız, dersanedeyken öss sınavının stresi, sınavdan çıktığın an yeniden doğmuş gibi olursun ama eve gelirsin tv. de çözümleri gördüğün an sendeki puan stresi başlar, ondan sonra biryere girersin, üni. sıkıntısı başlar, üni biter çalışma sıkıntısı, o geçer, evlilik sıkıntısı, ondan sonra çocuk bakma sıkıntı stresi, çocuk büyür, gelecek endişesi vs... bu durmadan büyür gider. Erkeklerde birde askerlik sıkıntısı var tabi :)
Sen en iyisi takmamaya çalış, şunu da unutma, üni. okumak, kazanmaktan çok daha zordur.

Haylaz
22-06-07, 11:47
Uykuluyum hüzünlüyüm :( napsam da geçse bu yaaa :(

özlem git kocanı ara canım kardeşim, ne sıkıntı yapıosun :D

ZynP
23-06-07, 10:21
Haylazzz abiii :(..
dertlerde büyürmüs ya insanogLuyla birLikde...askLar maneviyatini akiLLandirirmis..hasret ise yüregini parcalarmis.....!
Dertlere mevlamizdan deva yaLvarmaktayiz..asklara ise yalan olusundan bi kenara atmayi ögrendik..Peki haylaz abiiii bee bu gönüL yarasi hasret ne OLacak...

anama babami cok özLedimmmm memLeketimi cok özLedimmmm ..
herseyi birakip gitme imkanim var acaba gitsemmi? cok aceLe bi kararmi oLur yoksa kalbimin sesinimi dinlesem yafs haylaz abicim yardim et bana .. :)

Haylaz
23-06-07, 10:28
Sevgili yavrum :) (bir güzin abla girişi yaptıktan sonra sadete gelelim :))
Aşklar yalan demişsin ama şu an aşksızsın, birisine aşık olsaydın aşklar yalan mı derdin, yoksa...
- Ulen aşk, ne güzel şeysin sen öyle... mi derdin :) İnan tereddütteyim, anne baba özlemine birşey demem, elinde imkan olabilir ama her şeyin bir zamanı var, biraz daha bekle, özlem artsın, ondan sonra gelirsin buralara, şu an çok sıcak zaten, gelmemen daha mantıklı olur.
Şu an için kalbinin sesini değil de mantıklı olanı yapmaya çalış, aşk konusunu kafana takıyor gibisin, pek takma, bu sıcakta aşkta yaşanmaz, afrika sıcakları geldi, afrikada millet acından ölüyor. Boşuna değil... Hayatımız ya da tek derdimiz aşk değil di mi :D

ZynP
23-06-07, 10:35
:))))))))))))

ne aski be abiiii :D keske asik olsam da az yaram dinse oda yok =))
abi sende amma ettin :( :D dertleri sayarken ask mask bos demesine getirdim abi be :( hani ana baba hasretin yaninda =))
sicakda geLme az daha bekLe diyon yane abe sen bana ölemiii ..
ozaman ben kis vaktinda geleyim demi abi hem bursada bi kayak özlemimide gideririm =)
abi be en iyisi ben gidim bi türkiyeme sonra dönersem yine dönerim bosver be abi isi gücü demiiii :D
Ölmicezmiii bea :)

psycho
23-06-07, 10:35
abi biri beni gıdıklayınca ağza alınmaz laflar ediyorum. yani istemdışı oluyor bu. tabi bu gıdıklama olayını aileden biri yapınca durum ironik bir hal alıyor. ne yapsam geçer bu :D

Haylaz
23-06-07, 10:40
:))))))))))))

ne aski be abiiii :D keske asik olsam da az yaram dinse oda yok =))
abi sende amma ettin :( :D dertleri sayarken ask mask bos demesine getirdim abi be :( hani ana baba hasretin yaninda =))
sicakda geLme az daha bekLe diyon yane abe sen bana ölemiii ..
ozaman ben kis vaktinda geleyim demi abi hem bursada bi kayak özlemimide gideririm =)
abi be en iyisi ben gidim bi türkiyeme sonra dönersem yine dönerim bosver be abi isi gücü demiiii :D
Ölmicezmiii bea :)
Sen buraya gelmeden bir aşk bul kendine, belki gelmek istemezsin daha :) Ölecekmişiz gibi yaşayalım, ölmeyecek gibi ibadet edelim fln :D Cuma namazı hutbesine dönmeden konuyu noktalıyım :D

Haylaz
23-06-07, 10:41
abi biri beni gıdıklayınca ağza alınmaz laflar ediyorum. yani istemdışı oluyor bu. tabi bu gıdıklama olayını aileden biri yapınca durum ironik bir hal alıyor. ne yapsam geçer bu :D

Buna şöyle birşey deneyelim kadir, aileden bir kobay bul, kuzen, yiğen vs... Al karşına, beni gıdıkla de, ya da dürt, neyse :D Her dürtmede farklı küfür edicem de, aksama kadar dürtsün, aklına bi müddet sonra küfür gelmemeye başlar, ondan sonra sen rahata kavuşursun, işin bitince kobaydan özür dile :) Tüm gün küfür yiycek yazık :sefkat:

ZynP
23-06-07, 10:45
Sen buraya gelmeden bir aşk bul kendine, belki gelmek istemezsin daha :) Ölecekmişiz gibi yaşayalım, ölmeyecek gibi ibadet edelim fln :D Cuma namazı hutbesine dönmeden konuyu noktalıyım :D

ask buLmadan geLim abi bosver aski :D

he hakLisin mevlam göreLim NeyLer, neylerse güzeL eyLer :)..

aLLah razi Olsun abi sayip dinLedigin icin :)..

psycho
23-06-07, 10:49
Buna şöyle birşey deneyelim kadir, aileden bir kobay bul, kuzen, yiğen vs... Al karşına, beni gıdıkla de, ya da dürt, neyse :D Her dürtmede farklı küfür edicem de, aksama kadar dürtsün, aklına bi müddet sonra küfür gelmemeye başlar, ondan sonra sen rahata kavuşursun, işin bitince kobaydan özür dile :) Tüm gün küfür yiycek yazık :sefkat:

teşekkür ederim abicim. tavsiyene uyacağım ve kuzenim Cihat'ı [darkblue&blue] bu iş için biçilmiş kaftan olarak düşünüyorum :D

HiLaL1984
03-07-07, 09:14
:) Bir asprin al geçer. Monotonlaşma sebeplerini düşün, istersen yaz buraya ona göre cevap vereyim, kısacık açıklamalarla dünyayı kurtarmamı istemeyin lütfen :D

zaten senden yardim isteyene kabahat :kac:

saka tsklr:DDDDDD

MaKfAlİcEtAğErİ
04-07-07, 20:06
sevgili arkadaşım.kusara bakma belki sen daha yenisin karışma bilenlerin işine diyecen ama çocukta değilim.Bu forum harbiden eğlenceli ve eğitici.Eğitici diyorum çünkü bilmediklerimi öğreniyorum..
Ama bir sorun var sanırım senin gözünden kaçmış veye ufacık deyip ilgilenmedin.
Bu forumda siyasi içerikli imza dahi yasak nerde kaldı fikir beyan etmek..ama görüyorumki bazı şahıslara bu kural geçerli değil.bunu görüncede haliyle üzülüyor bu böyle olmamalı diyorum.konuştuğum arkadaşlar mehmet iyi biri herkese eşit yaklaşıt dediler.Bu konuyu ele alıp ilgileneceğine inanıyorum..
Bu arada ne zaman lafı ağzıma tıkasalar ve cevap vermem gerekse dur yapma seni banlarlar diyorlar..sadece birileri değil herkes görüşünü dile getirebilmeli.getirdiğimizdede konuyu kapatıyorlar..söz hakkımız her halükarda kesiliyo.pnların ellerinde bu forum istediklerine kilit vurabiliyorlar
belki biraz kırıcı konuştum kusura bakma kızgınım..
bu forumda az sayılmıyacak kişi rahatsız bu olanlardan emin ol.
Saygılarımla
İBRAHİM

Haylaz
04-07-07, 20:12
bu forumda siyaset yasak arkadaşım, herkes görüşünü dile getirebilir ama siyaset ve tartışma çıkaracak konular dışında. Bu forumda rahatsız olanların durması pek mantıklı gelmedi bana, ben elimden geleni yapıyorum ve hala memnun değilseniz sağ üst köşeden çıkış yapabilirsiniz. Sadece sana söylemiyorum senin belirttiğin o az sayılmayacak kişilere de son sözüm budur.

Simsiyah
06-07-07, 13:52
Sevgili haylaz abi görüşemiyoruz bu aralar nassın :D:D

Ne zaman düzenlicen yat gezisini :D hani vaatlerin nerde kaldı

CinGeNe
06-07-07, 14:26
haylas abi beni gesmeye götürrr.. :ponpon: sıkıldım evde yahuu :agla:

Gs_Kübra
06-07-07, 15:44
haylaz abi...
bu aralar bana ne oluyor anlamiyorum kendimle sanki savasiyorum kendimden nefret etmeye basliyorum aynaya bile bakmak istemiyorum ya bunu bana birisi böyle anlatsa iyimisin sen diye sorarim herzaman gülmeye calisiyorum ama icim o kadar doluki o kadar seyler varki anlatmak istedim bu yükü tasiyamiyorum disdan bakilirsa cok mutlu birisi güler yüzlü birisiyim evet birzaman öyleydim ama simdi ise cok deyisdim
bazen hayata deli gibi sevdim kisiyi bile üzüyorum o yinede arkamda duruyor kimseye güvenemiyorum ben asil kendime bile güvenemiyorm da baskalarina güvenim ya baskalarini üzmek istemiyorum hele canimdan cok sevdim askimi ASLA
insallah bana da yardim edebilirsin...:(

KaRDeLeN
06-07-07, 17:12
Sayın Haylaz adminim önceLikLe nasıLsın iyi misin? :)
Beni soracak oLursan pek bi içim sıkıLıo:( neden biLmiorum ama ''içime bi kurt düştü'' derLer ya öLe bişey işte:( ben ALLAH izin verirse yarın tatiLe gidicem ama bi akLım git diyo bi akLımda gitme dio... napcam ben çok kararsız kaLdım ve çok sıkıntıLıyım... hangi sesi dinLeyeceğime karar veremiorum bana yardımcı oLur musun?

şimdiden teşekkürLer

Haylaz
06-07-07, 17:58
Sevgili haylaz abi görüşemiyoruz bu aralar nassın :D:D

Ne zaman düzenlicen yat gezisini :D hani vaatlerin nerde kaldı

yanıma gelmezsen görüşemeyiz tabi :) bu aralar birazcık yorgunum, uykusuzum, siteden uzak kaldım mutsuzum :)
Yat gezisi bu dönem çok pahalıya mâl olur, biraz daha sezon sonunu bekleyelim :) üyelerden çok para toplamak istemiyorum...:cigara:

Haylaz
06-07-07, 17:59
haylas abi beni gesmeye götürrr.. :ponpon: sıkıldım evde yahuu :agla:

sevgilin götürsün seni gezmeye :cee::kiss:

Haylaz
06-07-07, 18:02
haylaz abi...
bu aralar bana ne oluyor anlamiyorum kendimle sanki savasiyorum kendimden nefret etmeye basliyorum aynaya bile bakmak istemiyorum ya bunu bana birisi böyle anlatsa iyimisin sen diye sorarim herzaman gülmeye calisiyorum ama icim o kadar doluki o kadar seyler varki anlatmak istedim bu yükü tasiyamiyorum disdan bakilirsa cok mutlu birisi güler yüzlü birisiyim evet birzaman öyleydim ama simdi ise cok deyisdim
bazen hayata deli gibi sevdim kisiyi bile üzüyorum o yinede arkamda duruyor kimseye güvenemiyorum ben asil kendime bile güvenemiyorm da baskalarina güvenim ya baskalarini üzmek istemiyorum hele canimdan cok sevdim askimi ASLA
insallah bana da yardim edebilirsin...:(

sevgili nazlım,
ne var içinde bana söyle ben yardımcı olmaya çalışıyım, kendinden neden nefret ediyorsun? Fıstık gibi kızsın maşallah :)
Deli gibi sevdiğin kişiyi üzmen çok doğal, çünkü insan sevdiğini yerden yere vururmuş, bence kendine biraz izin ver, seni sıkan, üzen şeyler nedir bunları belirle ve bir sonraki sefere onları bana yaz, özel konular varsa hepsini dinlerim merak etme, sizler için çalışıyorum, tüm üyelerimi seviyorum :)
Sevgilerimle...:oke:

Haylaz
06-07-07, 18:25
Sayın Haylaz adminim önceLikLe nasıLsın iyi misin? :)
Beni soracak oLursan pek bi içim sıkıLıo:( neden biLmiorum ama ''içime bi kurt düştü'' derLer ya öLe bişey işte:( ben ALLAH izin verirse yarın tatiLe gidicem ama bi akLım git diyo bi akLımda gitme dio... napcam ben çok kararsız kaLdım ve çok sıkıntıLıyım... hangi sesi dinLeyeceğime karar veremiorum bana yardımcı oLur musun?

şimdiden teşekkürLer

Pek iyi değilim :) Seninde için her zaman sıkılıyo be vildan, bir koca lazım sana, her derde devadır :) Tatile git bence, 1 hafta bile olsa git, değişim iyidir. Bir aklın git diyo, bir aklın gitme diyor ama sende maşallah akıl çokmuş :D Bizim sana danışmamız lazım görünüşe göre :) Yineliyorum... Git tatile. Ya da gitmem diyorsan biz kamp yapıcaz öbür hafta, bizimle gelirsin.
İyi tatiller. :D

KaRDeLeN
07-07-07, 08:07
teşekkür ettim güzeL cevabın için :melek: ohhh içim rahatladı, gidiorum tatiLe :) kamp işini şimdi mi sölüyosun ben tatiLde oLuyorum o zaman :hıh: inşaLLah güzeL bi kamp oLur sizin adınıza, tatiLde benim için güzeL oLur...:muju:

Simsiyah
07-07-07, 08:42
yanıma gelmezsen görüşemeyiz tabi :) bu aralar birazcık yorgunum, uykusuzum, siteden uzak kaldım mutsuzum :)
Yat gezisi bu dönem çok pahalıya mâl olur, biraz daha sezon sonunu bekleyelim :) üyelerden çok para toplamak istemiyorum...:cigara:

Sayın Haylaz :cigara:
Belli ne kadar mutsuz olduğun ama bizede aci hani pşikolomdun sen benim sıkıntın olunca gel dediydin sen üzgünken ben senle nasıl dertlerimi paylaşabilirim nöbetçi bi pşikolok bul o vakit bana ütülemim başını :D:kac:
O yat gezisini habire hatırlatcam sayın haylaz size :D :muzik:

By_MotoBike
11-07-07, 14:52
abi benim aşkım memleketten geldi 1,5 sene oldu ama burdayken amcası görüştşrmüyo ama aşkımın ailesi annesi babası öz abisi bile biliyo ama görüşemiyom kafayı yiycem yaaaa :agla:

Haylaz
11-07-07, 20:38
motobike, bi kaç sene daha bekle, işini bul, sana süper bir çözüm sunacam, yardımda edicem :D Kızı kaçırıcaz, ama askerliği fln , engelleri yoket, gerisi kolay evelallah :)

Maniacdevil
11-07-07, 20:48
Haylaz abi yalnızım ben ya ne yapacaz benim bu yalnızlık işine yok ki böyle yeni tanışıp aşık olacağım bi kız.Ne yapmak lazım böyle benim bu işe ya.Kanka kız desen çok var ama bana aşık olcak kız lazım hep kanka kanka nereye kadar.Sence neler yapmalıyım yeni birileriyle nasıl tanışabilirim acaba?

Haylaz
11-07-07, 20:57
Haylaz abi yalnızım ben ya ne yapacaz benim bu yalnızlık işine yok ki böyle yeni tanışıp aşık olacağım bi kız.Ne yapmak lazım böyle benim bu işe ya.Kanka kız desen çok var ama bana aşık olcak kız lazım hep kanka kanka nereye kadar.Sence neler yapmalıyım yeni birileriyle nasıl tanışabilirim acaba?

Şincik yiğidim :)
Kanka kız diye bir şey yoktur, tek tek hepsine teklif etmeye başlıyosun, kabul etmesi lazım elbet birisinin, baktın etmediler, salla gitsin... Tesellin : Haylaz abim kızdan kanka olmaz dedi :)
Bir de kızsız günlerinin tadını cıkar, rahatsın, karısanın yok, neden aramadın diye bir şey yok, neden aradın da az konuştun?
neden az konuştun ama öz konuşmadın ?
Neden benle konuşurken esnedin? Artık sıkılıyomusun benden ?
Artık eskisi gibi değilsin... vs...
bu liste sonsuza gider, içinde olduğun bu güzelliğin kıymetini bil ama ben gene de razıyım diyorsan kankalara teklife başla, olmadı başka bişeler buluruz :D

asparuh
11-07-07, 20:58
mehmet bi tanesin sen :D:D::DD::D::DD:

liste uzarda gider :DD::D:D:D

halaluya
11-07-07, 21:05
mehmet abi yarın öss sonuçları malesef açıklanıyor
ve ben iananıyorumki bu sene bi mok olmaz benden :)
bu yüzden geçen gün elime test aldım az baktım :D tipi falan hoşuma gitmedi ama zorunluyuz işte :D
sence gelcek yıl için öss ye şimdimi çalışam yoksa yazın gencliğimin tadınımı çıkartayım :D şimdiden tşekkürler abilerin abisi haylaz abi :)

Haylaz
11-07-07, 21:20
mehmet abi yarın öss sonuçları malesef açıklanıyor
ve ben iananıyorumki bu sene bi mok olmaz benden :)
bu yüzden geçen gün elime test aldım az baktım :D tipi falan hoşuma gitmedi ama zorunluyuz işte :D
sence gelcek yıl için öss ye şimdimi çalışam yoksa yazın gencliğimin tadınımı çıkartayım :D şimdiden tşekkürler abilerin abisi haylaz abi :)

salla öss yi canım kardeşim, en azında şu an için salla, kendini resetlemeye çalış... Nasıl olsa seneye liseler mezun vermicek ve %50 ye yakın azalma olacak girişlerde, kendini ders çalışmaya başlamadan bir deşarj et, daha sonra sağlam bir şekilde başla. Allah yardımcınız olsun Öss ciler :D

ZynP
11-07-07, 21:21
haylaz abiiii bana yardim ettt...Bi pc sorunum var sinir oldum belki sen yardimci olursun...caListirdan "confirg" gibi bisey yazip..biLgisayar aciLinca hangi programLar calisiyor diyr gösteriyodu..tam olarak ne yazyoduk abi be off unuttummm

Haylaz
11-07-07, 21:23
haylaz abiiii bana yardim ettt...Bi pc sorunum var sinir oldum belki sen yardimci olursun...caListirdan "confirg" gibi bisey yazip..biLgisayar aciLinca hangi programLar calisiyor diyr gösteriyodu..tam olarak ne yazyoduk abi be off unuttummm

el-insaf ya, içine dök kısmını pc tamirhanesi yaptın :)

windows tuşu + R e bas.
msconfig yaz.

ZynP
11-07-07, 21:25
el-insaf ya, içine dök kısmını pc tamirhanesi yaptın :)

windows tuşu + R e bas.
msconfig yaz.

nabim abi ya buda bi dert sonucda :D:D

saoLasin halletim eksik oLmayinn :cee:

By_MotoBike
13-07-07, 23:18
motobike, bi kaç sene daha bekle, işini bul, sana süper bir çözüm sunacam, yardımda edicem :D Kızı kaçırıcaz, ama askerliği fln , engelleri yoket, gerisi kolay evelallah :)

abi iş hazır X(hırsızlık,gasp,torbacılık,içicilik,satıcılık,taş ıyıcılık) ne arasan var abi tek şu askerlik belimi büküyo onu halledince kaçırırmıyız aşkımı abi :D:D:D:D

Simsiyah
30-07-07, 10:20
Sevgili haylaz abi :D

Ben artık ünv okumak istiyorum ama güzelde bi işim var sence örgün eğitime geçip paşa paşa bi ünv okuyup işi bırakimmi yoksa açıköğretim belasına bulaşıp işde çalışmaya devam mı edim peki ilerde çocuklarım sorduğunda anlatıcak 2-3 güzel ünv anım olmazsa bir boşluk hissedermiyim :D:D

Şimdiden saol haylaz abi

Haylaz
30-07-07, 10:32
Sevgili haylaz abi :D

Ben artık ünv okumak istiyorum ama güzelde bi işim var sence örgün eğitime geçip paşa paşa bi ünv okuyup işi bırakimmi yoksa açıköğretim belasına bulaşıp işde çalışmaya devam mı edim peki ilerde çocuklarım sorduğunda anlatıcak 2-3 güzel ünv anım olmazsa bir boşluk hissedermiyim :D:D

Şimdiden saol haylaz abi

üni okuyabilirsin tabi :) istiyorsan kesinlikle oku ama çocukların sana sorduğunda anlatacak bir şey bulma diye düşünme. Çocukların belirli dönemlerde sorular sorar...
0-16 yaş arası:
Anne üni. okudun mu ? Arkadaşların nasıldı ?

16-21 yaş arası:
Anne üni de ortam nasıldı ? Kopuyor muydunuz?

21-23 yaş arası:
Anne üni de erkek arkadaşının evinde kaldın mı ? :)

23 ve sonrası artık çocuk yetiştirmene bağlı olarak :)
Anne erkek arkadaşlarınla yakınlaştın mı ?

vs. gibi sorular gelebilir :) Bu sorularıda düşün bencee :) Ama içinde bir istek varsa oku, en azından sınava bu sene gir, şansını dene.
hade kal salıcakla :qorsan:

özgem
17-08-07, 15:14
Haylaz Abii Derdim çok büyük yaaa :( :( Ya bak şimdi benim bi erkek arkadaşım var ben tatildeyken o istanbuldaydı şimdi ben istanbuldayım o tatilde ya sürekli msn de görüşüyoruz ve hatta telefonla da konuşuyoruz ama ben bi türlü yapamıyorum onu çooook özlüyorum napcaaaaammmmmm yardım eetttt!! :@
Çook seviyorum yaaa!!!

Haylaz
17-08-07, 17:18
Haylaz Abii Derdim çok büyük yaaa :( :( Ya bak şimdi benim bi erkek arkadaşım var ben tatildeyken o istanbuldaydı şimdi ben istanbuldayım o tatilde ya sürekli msn de görüşüyoruz ve hatta telefonla da konuşuyoruz ama ben bi türlü yapamıyorum onu çooook özlüyorum napcaaaaammmmmm yardım eetttt!! :@
Çook seviyorum yaaa!!!

Hey Allahım :) Kedi kulağını görmüş, ne büyük yaram var demiş :kopar: Bütün dertlerin böyle olsun demeden yapamıycam özgem :)
Madem yapamıyorsun onsuz, git onun tatil yaptığı yere dicem ama yapamazsın, gelmesini bekleyemiyorsun, telefon ateşini kesmiyor, msn yetmiyor :) Yapabilecek tek şey kalıyor sanırım, o çocuğa kaç sen, evlenin, mutlu mesut geçinin :)
Çok sevmemeyi sana tavsiye edebilirim, az sevmeyi öğrenmeyi dene. Az demeyelim de hakettiği kadar olsun :oke: Hade bol sevgili günler diliyorum sana :)

Simsiyah
17-08-07, 17:28
Çok sevmemeyi sana tavsiye edebilirim, az sevmeyi öğrenmeyi dene. bunu bana açarmısın sanırım fena halde ihtiyacım var ;)

Haylaz
17-08-07, 21:02
karsındaki seni ne kadar seviyor ? ne kadar değer veriyor ? bunları iyice bir tahlil ediceksin. Nekka ekmek okka köfte hesabı, fazla gitmicekin üstüne, bu ilk adımı karsıdan bekle, ya da sevme demek değil, yanlış anlama, sonuna kadar sev, deli gibi sev ama karşılık yoksa nokta koymasını bil. boşa uzatmak herkese zarar verir.
yeter mi bu kadar detay :) bir de ömer danış tan gidiyorum u dinle, tamamdır :D

böcük
20-08-07, 18:41
haylaz abı,haylaz duy sesimi...bana alıngan diolar...2007 nin enlerinde.abı söle onlara ben öle değilim :( haykırıyorum deiğilim...........:(

Haylaz
20-08-07, 18:47
haylaz abı,haylaz duy sesimi...bana alıngan diolar...2007 nin enlerinde.abı söle onlara ben öle değilim :( haykırıyorum deiğilim...........:(

Höyttt :kac: Kızdırmayın böcükümü, alıngan değil o, bugün alıngan diyenler 4-5 sene sonra cillop gibi bi manita olduğunda ne diyecekler acaba :) Sen canını sıkma, muhabbete devam :)

Kelebek
20-08-07, 19:46
sevgili haydarımsı haylaz,halk adamı gönül insanı taşra delikanlısı ve bilumum veciz sözlerle ifade edebileceğim yegane insan...:D

nasılsın iyimisin?hali keyfin yerindemi?en son ne zaman seviştin?(herkes sormaz bak:D)sadete gelelim;

her ne kadar ince fikirli bi adam olsam da düşündüm düşündüm buraya yazacak bi dert bulamadım.madem yazacak derdim yok o halde neden neşeli değilim diye düşündüm.böle düşününce,bunun da bir dert olabileceği kanısına vardım.bu konuda yazacak birşeylerin varsa (lütfen seviyeli olsun:D) cevabını dört gözle bekliyorum.kokulu öpücüklerimle sağlıcakla kal...

kestane kebap acele cevap..

sepet sepet yumurta
sakın beni unutma
unutursan küserim
mektubumu keserim

:D

Haylaz
20-08-07, 19:54
sevgili haydarımsı haylaz,halk adamı gönül insanı taşra delikanlısı ve bilumum veciz sözlerle ifade edebileceğim yegane insan...:D

nasılsın iyimisin?hali keyfin yerindemi?en son ne zaman seviştin?(herkes sormaz bak:D)sadete gelelim;

her ne kadar ince fikirli bi adam olsam da düşündüm düşündüm buraya yazacak bi dert bulamadım.madem yazacak derdim yok o halde neden neşeli değilim diye düşündüm.böle düşününce,bunun da bir dert olabileceği kanısına vardım.bu konuda yazacak birşeylerin varsa (lütfen seviyeli olsun:D) cevabını dört gözle bekliyorum.kokulu öpücüklerimle sağlıcakla kal...

kestane kebap acele cevap..

sepet sepet yumurta
sakın beni unutma
unutursan küserim
mektubumu keserim

:D
Bu güzel yazına ilk olarak "ohaa" diyerek başlamayı uygun buldum :)
Ohaaa :D Son sewişmemin üzerinden 1 ışık yılı geçti neredeyse :kopar: Direk cevaba geçeyim de uzamasın bu kısım...
Mutlu olmamanın nedeni hayatında bir kız yok senin, bir sürü var, her bulduğun kıza aşık oluyorsun, bel bağlıyorsun, olmaz... Bir tane kızı sev ve onu ihfal et, daha mutlu olacaksın emin ol :D
Şaka bir yana, sen kimi sevdiysen ya karşılıksız oluyo, karşılığı olan da seni boynuzluyor, sana göre tam bir çözüm bulamıyorum kelebek, bahtsız kahramanım benim, biraz daha sabret, güzel günler bizi bekliyor :D:kiss:

Kelebek
20-08-07, 20:03
bu cevaba iki kere ohaa diyerek karşılık vermek istiyorum:D:D

sitede her kızla ilişkimden şüpeleniliyo (zynp,zehra,bulut hariç:D)tam free olmuşum,tutup böle bi yazı yazıyosun millete malzeme veriyosun kanka:Dtöbe neuzubillah.

bi kere ben boynuzlanmadım çok şükür,karşılık görmedik orası doğru ama o kadar da koymuyo bu bana.ama hayatımda bi kadın olsa fena olmazdı:Dmalum kış geliyo havalar soğucak falan:D(lütfen ısınma konusuyla alakası gereksiz espirilerden kaçınalım..)

Haylaz
20-08-07, 20:05
bu cevaba iki kere ohaa diyerek karşılık vermek istiyorum:D:D

sitede her kızla ilişkimden şüpeleniliyo (zynp,zehra,bulut hariç:D)tam free olmuşum,tutup böle bi yazı yazıyosun millete malzeme veriyosun kanka:Dtöbe neuzubillah.

bi kere ben boynuzlanmadım çok şükür,karşılık görmedik orası doğru ama o kadar da koymuyo bu bana.ama hayatımda bi kadın olsa fena olmazdı:Dmalum kış geliyo havalar soğucak falan:D(lütfen ısınma konusuyla alakası gereksiz espirilerden kaçınalım..)

bi tane kız düşür ağına sen :D bölümü kirletme gereksiz yazılarınla, hadi kız peşine :)

Simsiyah
27-08-07, 16:27
Sayıın haylaz abi

Görüşemiyoruz bu aralar bi halini hatrını sorim dedim nasılsın iyimisin :) bende melih gibi dert bulamadım şu mükemmel giden hayatımızda pürüz olmaması ne güzel bişeymiş öyle bu arada motor dersinden kalmam garantilendi :D sınav ücretini özel mesajda bildireceğim hesabıma havale yapabilirsin :D bu iyiliklerini asla unutmicas haylaz abi bi kamyonet alim önce sen bincen ona söz :D o şerefe ilk seni nail etcem :D:D :p

Haylaz
28-08-07, 06:59
Sayıın haylaz abi

Görüşemiyoruz bu aralar bi halini hatrını sorim dedim nasılsın iyimisin :) bende melih gibi dert bulamadım şu mükemmel giden hayatımızda pürüz olmaması ne güzel bişeymiş öyle bu arada motor dersinden kalmam garantilendi :D sınav ücretini özel mesajda bildireceğim hesabıma havale yapabilirsin :D bu iyiliklerini asla unutmicas haylaz abi bi kamyonet alim önce sen bincen ona söz :D o şerefe ilk seni nail etcem :D:D :p
pek iyi değilim valla, geberiyorum hastalıktan. Motor dersini dert etme geçersin, 3 kere hakkın var nasılsa, hade selametle canım:kahve:

RoSe
29-08-07, 11:25
Eskiden Güzin abla köseleri olurdu ben bu guzel köseler tarihe karisti derken bakiyorum forumlarda baska versiyonlari cikmis nede guzel olmus artik dertlerimi SIKIntilari mi uzuntu sevinc vs vs hersiyi sizinle paylasir hem akil alip yolgöstermenizi isterim hemde bir nebzede olsun rahatlarim.. ama tabi bukadar dert dinledikten sonra sizin piskolojinizide merak etmiyor degilim...:) bir sonraki yazimda görüsmek üzere.. :)

Haylaz
29-08-07, 12:33
Eskiden Güzin abla köseleri olurdu ben bu guzel köseler tarihe karisti derken bakiyorum forumlarda baska versiyonlari cikmis nede guzel olmus artik dertlerimi SIKIntilari mi uzuntu sevinc vs vs hersiyi sizinle paylasir hem akil alip yolgöstermenizi isterim hemde bir nebzede olsun rahatlarim.. ama tabi bukadar dert dinledikten sonra sizin piskolojinizide merak etmiyor degilim...:) bir sonraki yazimda görüsmek üzere.. :)
forumlarda değişik versiyonları çıkmış derken bu bölümün bir benzerini gördüysen bana özel msj la link yollar mısın bi zahmet. Buranında taklidi varsa kapatırım burayı.
Benim psikolojim her zamanki gibi :vergaz:

karanfil
30-08-07, 10:18
slm haylaz abi
herkes gibi benim de sorunlarım var... şimdi en önemlisi ben hemşire olacam bu dönem ve öss yada kpss kazanamazsam ve de evde olursam kafayı yerim kendimi biliyorum şimdi ne yapmalıyım okumasam bile çalışmalıyım hastalarımla iç içe olmalyım yine onların dualarını almalıyım onların nasıl iyileşiğini görmeliyim (bu arada senin hiç sorunun yok galiba haylaz abi sana rakip olacam diyomuşum karşı tarafta ki güzin abiniz ona demeyin bana deyin gibi... aslında çok hoşuma gitti bu davranışın ve bu bölüm sık sık gelirim artık ölmezsem)

Haylaz
30-08-07, 10:41
slm haylaz abi
herkes gibi benim de sorunlarım var... şimdi en önemlisi ben hemşire olacam bu dönem ve öss yada kpss kazanamazsam ve de evde olursam kafayı yerim kendimi biliyorum şimdi ne yapmalıyım okumasam bile çalışmalıyım hastalarımla iç içe olmalyım yine onların dualarını almalıyım onların nasıl iyileşiğini görmeliyim (bu arada senin hiç sorunun yok galiba haylaz abi sana rakip olacam diyomuşum karşı tarafta ki güzin abiniz ona demeyin bana deyin gibi... aslında çok hoşuma gitti bu davranışın ve bu bölüm sık sık gelirim artık ölmezsem)
sen de bu azim varken doktor bile olursun :D hiç canını sıkma, bu arada biz sitecek hemşirelere saygı duyarız, özellikle mini giyinenlerine :D Tüm kalbimizle senin de hemşire olmanı istiyoruz, şimdi bi anket açsam karanfilin hemşire olmasını kaç kişi istiyo desem hatlar kesilir inan :oke:
Amacına ulaşmak için yapman gerekeni biliyorsun, birazcık çalışıcaksın, gerisi Allah a kalıyor. Hayde sevgilerimle...

eXedOs
30-08-07, 10:59
HayLaz abEy Haylaz abeyyy biz nEdEn hayLazLığI sewiyoruzz :)

Haylaz
30-08-07, 15:29
insanlığın doğasında vardır ya, kuralları çiğneme isteği, onun verdiği heyecan, adrenalin, işte bunları arzu ettiğimiz için bir de normal olmaktan pek fayda göremediğimiz için olabilir :)

karanfil
30-08-07, 15:37
benim de sorunlarım var. öncelikle öss veya kpss derdim var. ailem güveniyor ama ben güvenemiyorum kendime ya yapamazsam diye. hemşirelik okuyup evde oturmak istemiyorum. hastalarımla olmak istiyorum onların dualarını almak istiyorum nasıl iyileştiklerini görmek istiyorum ne yapmalıyım bu yüzden de mutlu olamıyorum pek (burası çok güzel olmuş ya galiba haylaz abi senin sorunların yok bizimle uğraştığın için sana rakip olacam ona anlatmayın bana anlatım diyecem azıcık o da anlatsın diyecem ama buraya sık sık uğrarım herhalde...) :claps: :claps: :claps:

ZynP
30-08-07, 19:50
memedd abiii hastayimmm :( birazda ben yardim istim dedim :)))
yemek yiyemiyorum abiiii kemikLerim sizLiyorrr üsümekten harab oLmusum bide üstüne biri sinir etti moralimi bozdu hepsi bir arada sinir ve üzüntü icindeyimmmm =)

havaLar iyce sogudu aLmanya karanLik icinde nerden alcam abi aydinLigimi =)? ..
abi annem gelecek beLki bayrama dua et benim icin oLurmu :)

sevgiLer saygiLar Kardesin zeynep=)

Haylaz
30-08-07, 19:56
memedd abiii hastayimmm :( birazda ben yardim istim dedim :)))
yemek yiyemiyorum abiiii kemikLerim sizLiyorrr üsümekten harab oLmusum bide üstüne biri sinir etti moralimi bozdu hepsi bir arada sinir ve üzüntü icindeyimmmm =)

havaLar iyce sogudu aLmanya karanLik icinde nerden alcam abi aydinLigimi =)? ..
abi annem gelecek beLki bayrama dua et benim icin oLurmu :)

sevgiLer saygiLar Kardesin zeynep=)

Ben 5 gün hasta yattım ağzımı açmadım, sen surda azcık üşüyosun diye yaptığın dırdıra bak. Hem senin üşümen hastalıktan değil, kocasızlıktan, koca yatak, tek basına soğuk olur :D
Şaka bir yana inş. tez zamanda iyleşirsin, ramazanda yaklaşıyor, evine erzak fln al, hemşiresi kendi kıçına bi iğne salla tesadüfen tutar belki iyileşirsin :D
İnşaallah annen bayramda gelir. Hade sevgi ve esenliklerimle... :D

böcük
02-09-07, 20:17
Haylaz abı..kımseye anlatamıyorum derdimi....:( anlatamamda...of abı of..içim yanıo içim....

Haylaz
02-09-07, 20:37
Haylaz abı..kımseye anlatamıyorum derdimi....:( anlatamamda...of abı of..içim yanıo içim....
bana anlatsaydın bari :D için neden yanıo ? Aşk acısı mı gene ?

böcük
02-09-07, 20:40
bana anlatsaydın bari :D için neden yanıo ? Aşk acısı mı gene ?

ah abı ah.........:( öle ya abiiii

eXedOs
02-09-07, 20:41
Ah bE HayLaz abiciim Derdiim cOk büyükkk ah Hayat-ı MücadeLede bi yeniLiom bir gaLib cıkıOm nasıL oLcak bu işLer TeşekkürLer

Haylaz
05-09-07, 12:15
ah abı ah.........:( öle ya abiiii
zahmet olcak ama derdini anlatırsan birşeyler yazacam :D

Haylaz
05-09-07, 12:16
Ah bE HayLaz abiciim Derdiim cOk büyükkk ah Hayat-ı MücadeLede bi yeniLiom bir gaLib cıkıOm nasıL oLcak bu işLer TeşekkürLer
İnan ki ne her zaman galip gelsen ne de hep yenilsen bu hayattan zevk alamazsın, tam kıvamını tutturmuşsun, tadını çıkart bunun :)

Gs_Kübra
05-09-07, 12:40
ahhhh ahhhhhhhh hastalandimmmmmmmmmm
burnum cesme gibi akiyoo :kopar:
kafam cok fena ya icinde davul calio birisi
ya gelde yardim et bana :agla:

Haylaz
05-09-07, 12:55
ahhhh ahhhhhhhh hastalandimmmmmmmmmm
burnum cesme gibi akiyoo :kopar:
kafam cok fena ya icinde davul calio birisi
ya gelde yardim et bana :agla:
hastanemi kız burası ? yanlış geldin, diğer konuya git:hıh:
Hee, unutmadan, madem davul çalıo biris kafanda, kaçırma bu fırsatı oyna gitsin.

asparuh
05-09-07, 13:28
muhterem haylaz efendı bu aralar ıs guc benı cok boguyor bu kadar calısmaya zengın olmamız gerekırken neden alcak surunmeye dewam halımıze sukur tabıkı ama neden daha fazla degıl neden neden:D ufuk&asparuh

ZynP
06-09-07, 14:58
hayLaz abi taze mi taze bi derdimLe kosa kosa sana geLdim direk:D

simdi abiii bi müsteri var cok fena canimi sIkTi , müsteri kaybetmemek adina sesimi pek cikaramiyorum :D ama icim rahat deiL :D acaba diyorum bidahaki geLdiginde mosmor etsemmi bu insan denen yamugu yoksa:D alisverisine zammi koysam :D ne etsem abiii cok cins insanLar var:D:D seytan diyo al odunu gecir beynine

Haylaz
06-09-07, 17:20
muhterem haylaz efendı bu aralar ıs guc benı cok boguyor bu kadar calısmaya zengın olmamız gerekırken neden alcak surunmeye dewam halımıze sukur tabıkı ama neden daha fazla degıl neden neden:D ufuk&asparuh
Çok çalışırsan zaten zengin olursun, gerçi orasını Allah bilirde, çalışmaya devam et sen. Senin için bişe diyemicem ama ufuk bu kafayla giderse bir nane olamıcak. Neyse herşeyin hayırlısını versin Rabbim. (hepimize)

Haylaz
06-09-07, 17:21
hayLaz abi taze mi taze bi derdimLe kosa kosa sana geLdim direk:D

simdi abiii bi müsteri var cok fena canimi sIkTi , müsteri kaybetmemek adina sesimi pek cikaramiyorum :D ama icim rahat deiL :D acaba diyorum bidahaki geLdiginde mosmor etsemmi bu insan denen yamugu yoksa:D alisverisine zammi koysam :D ne etsem abiii cok cins insanLar var:D:D seytan diyo al odunu gecir beynine
Ya dertlerinizi çok yüzeysel yazıyorsunuz, mecburen geyiğe kaydırıyorum konuyu...
Cvp: Al odunu vur kafasına...

Simsiyah
07-09-07, 07:51
Sayın Haylaz abi

Çok büyük bi derdim var haylaz abi yardım et Cem Arslan gitti tatillere bi kolunda esmer kız bi kolunda kumral (sarışınlardan hoşlanmıyo :D )orlarda gününü gün ediyo bende onun özlemleri içersinde onu bekliyorum onun yerine bi serdar var o yayın yapıyo acaba artık tatilde kadınlarla kızlarla gezen Cemi bırakıp Serdaramı aşık olsam =) karar veremedim bi türlü derdime bir çare haylaz abi :kopar::kopar:

Haylaz
08-09-07, 20:30
Sanırım ruhsal bi problemin var özlem... Yazık iyi kızdın...:sefkat: Daha ciddi şeylerle uğraş bence, kariyer yap, çocuk yap, bırak cem arslan ı...

By_MotoBike
08-09-07, 21:35
aaaaaaaaaahhhhhhhhhhh haylaz abi aaaahhhhh ben ne diim haylaz abi :agla::agla:

abi benim hatunum memleket de (karabükde) geçen haftasonu tatile gittim gitmişken akrabaları da görelim dedik haliyle.Bi kuzenim var sizden iyi olmasın çok severim kendisini adı günseli nese bunun bi arkadaşı war ki sormaaaa gitsin abi kızla aram süper di harikaydı bende kızı çok seviyom ama arkadaş olarak bilirsin :D:D abi geçen kuzen mesaj çekmiş faruk hazal sana aşık oldu diye :D öbür hatunla 1,5 yıllık ilişkim war (ama bu aralar aramız biraz bozuk bitiş çizgisini görür gibiyim)bide bu kı çıkınca ne yapıcağımı iyice şaşırdım bea abi yardım et abi help me!!! abi acil cvp yoksa benim hatunu boynuyluzcam abi :D:D

Bella
08-09-07, 21:50
Ehh birde ben dökeyim içimi
Sevgili Haylaz abi :D çok yorgunum
Birde mutlu olmak istiyorum artık bende seveyim
herkes seviyo ama olmuyo sevemiyorum sence niye?
Bir yardımcı ol çok çaresizim :agla:

RoSe
09-09-07, 00:54
Sevgili Haylaz abi...

Günlerdir icimi kemiren bir olay varki en yakin arkadasimdan saklamak zorunda kaldigim ne yapicagimi bilemiyorum arkadasim nisanli ve cok seviyor cocugu ama gel görelim ki ben yaklasik 1 hafta kadar önce bu cocugu bir cafede baska bir bayanla sarmas dolas gördüm tabiki oda beni gördü panikledi bir ikiy alan atmaya kalkmissada nihayetidne gercegi anlatti arkadasimi aldatiyor anlicaginiz arkadasim rahatsiz kötü bir hastaligi var ve ben gunlerdir uyku uyuyamiyorum ne yapicagimi bilemiyorum kizin yuzune bakamya utaniyorum inanin sizce nasil davranmam gerek...

Haylaz
09-09-07, 01:21
aaaaaaaaaahhhhhhhhhhh haylaz abi aaaahhhhh ben ne diim haylaz abi :agla::agla:

abi benim hatunum memleket de (karabükde) geçen haftasonu tatile gittim gitmişken akrabaları da görelim dedik haliyle.Bi kuzenim var sizden iyi olmasın çok severim kendisini adı günseli nese bunun bi arkadaşı war ki sormaaaa gitsin abi kızla aram süper di harikaydı bende kızı çok seviyom ama arkadaş olarak bilirsin :D:D abi geçen kuzen mesaj çekmiş faruk hazal sana aşık oldu diye :D öbür hatunla 1,5 yıllık ilişkim war (ama bu aralar aramız biraz bozuk bitiş çizgisini görür gibiyim)bide bu kı çıkınca ne yapıcağımı iyice şaşırdım bea abi yardım et abi help me!!! abi acil cvp yoksa benim hatunu boynuyluzcam abi :D:D

sen zaten kafadan aldatmaya razısın, bu şu anki kızı sevmediğini gösteriyor. Bari diğerini kaçırma, belki onu seversin :) Kötü örnek olmak istemem ama görünen köy böyle diyor...

Haylaz
09-09-07, 01:27
Ehh birde ben dökeyim içimi
Sevgili Haylaz abi :D çok yorgunum
Birde mutlu olmak istiyorum artık bende seveyim
herkes seviyo ama olmuyo sevemiyorum sence niye?
Bir yardımcı ol çok çaresizim :agla:
Yorgunluğun geçsin diye masaj yapim istersen sana :) Bize gelmen gerek ama :cee:
Sevmeyi dene sende o zaman, herkes seni seviyor ama sen sevmiyor ya da sevemiyorsan sorun sendedir. İnsanlara samimi olmayı, duygularına bir şans vermeyi, mantığını birazcık askıya almanı tavsiye ederim. Bir şansını denemelisin bence, kaybedecek ne olabilir ki ?

Haylaz
09-09-07, 01:29
Sevgili Haylaz abi...

Günlerdir icimi kemiren bir olay varki en yakin arkadasimdan saklamak zorunda kaldigim ne yapicagimi bilemiyorum arkadasim nisanli ve cok seviyor cocugu ama gel görelim ki ben yaklasik 1 hafta kadar önce bu cocugu bir cafede baska bir bayanla sarmas dolas gördüm tabiki oda beni gördü panikledi bir ikiy alan atmaya kalkmissada nihayetidne gercegi anlatti arkadasimi aldatiyor anlicaginiz arkadasim rahatsiz kötü bir hastaligi var ve ben gunlerdir uyku uyuyamiyorum ne yapicagimi bilemiyorum kizin yuzune bakamya utaniyorum inanin sizce nasil davranmam gerek...
Sevgili rose,
eğer sölemezsen (benim başımdan da böyle bir olay geçti) kesinlikle vicdan azabı çekersin. İlerde o arkadaşın öğrenirse senden hesap sorar, arkadaşlığın biter, beddua bile edebilir kişiye göre değişir. Asla vakit kaybetmeden git o arkadaşına olayı tek tek anlat. İnan rahatlıyacaksın. Arada kalmak gerçekten kötü bir şey. Allah yardımcın olsun.

By_MotoBike
09-09-07, 10:24
sen zaten kafadan aldatmaya razısın, bu şu anki kızı sevmediğini gösteriyor. Bari diğerini kaçırma, belki onu seversin :) Kötü örnek olmak istemem ama görünen köy böyle diyor...

abi sevmiyom deil sewiyom ama bi olaydan sonra acaip kafam karıştı :sus: onu konuşuruz müsait bi zamanda :) öbürüde çok sempatik hoş bi kız aldatma konusunu zaten öle bişi yapmam kesinlikle ama bilmiyom abi wallai geceleri uyku uyuyamıyom abi devam ettiğim kızda beni seviyo onu bırak bütün ailesi ve 1.derece akrabağları da seviyo ah be abi ben bitmişim okeye dönüyom gibi bişey abi

RoSe
09-09-07, 13:22
Sevgili rose,
eğer sölemezsen (benim başımdan da böyle bir olay geçti) kesinlikle vicdan azabı çekersin. İlerde o arkadaşın öğrenirse senden hesap sorar, arkadaşlığın biter, beddua bile edebilir kişiye göre değişir. Asla vakit kaybetmeden git o arkadaşına olayı tek tek anlat. İnan rahatlıyacaksın. Arada kalmak gerçekten kötü bir şey. Allah yardımcın olsun.

Haklisin galiba bugun icin onunla konusmak istedigimi söyledim nasil yaparim bilemiyorum ama...Tskler..

Haylaz
09-09-07, 19:58
abi sevmiyom deil sewiyom ama bi olaydan sonra acaip kafam karıştı :sus: onu konuşuruz müsait bi zamanda :) öbürüde çok sempatik hoş bi kız aldatma konusunu zaten öle bişi yapmam kesinlikle ama bilmiyom abi wallai geceleri uyku uyuyamıyom abi devam ettiğim kızda beni seviyo onu bırak bütün ailesi ve 1.derece akrabağları da seviyo ah be abi ben bitmişim okeye dönüyom gibi bişey abi
Okeye dönme ortada taş kalmadı, elinde patlamasın. Aldatma sevdiğini o zaman.

Haklisin galiba bugun icin onunla konusmak istedigimi söyledim nasil yaparim bilemiyorum ama...Tskler..
İnş. hakkında hayırlısı olur, rahatça anlatırsın derdini.

RoSe
09-09-07, 20:53
Bugun baya bir kötü gecti ögleden sonra herseyi anlattim arkadasima aniden kalkip beni kiskandigin icin yapiyorsun bunu yalancisin bu kadar cirkeflesiceni bilmezdim bagardi firladi gitti kac sefer telefon act im acmiyor kapatiyor teli ne yapicam bilemiyorum off:(

Haylaz
09-09-07, 21:16
sen en iyisini yaptın, merak etme... sabret sadece.

Gs_Kübra
09-09-07, 22:34
Haylaz abi
benim sevdim kisi beni aylesinle tanisdircak ya cok korkuyom ben ya kesin begenmicekler beni ya
biliyom ben ya herkez diyo seni begencekler etme diyolar cok güzelsin felan filan
ama ben korkuyommm:(
off ya sakadan geliyo gercekden bugün bardak kirdim ellerim titremeye basliyo
sesim cikmaz orda kesin biliyom ya ben ölcem yaa:(

Haylaz
09-09-07, 22:36
Haylaz abi
benim sevdim kisi beni aylesinle tanisdircak ya cok korkuyom ben ya kesin begenmicekler beni ya
biliyom ben ya herkez diyo seni begencekler etme diyolar cok güzelsin felan filan
ama ben korkuyommm:(
off ya sakadan geliyo gercekden bugün bardak kirdim ellerim titremeye basliyo
sesim cikmaz orda kesin biliyom ya ben ölcem yaa:(

:melek:Güzelsin hadi nazlanma, beyenirler seni :oke: Ellerinin titremesi ise doğal bişe, bu isteme, görme vs. olaylarında bütün kızların basına gelir, hatta erkeklerde de olur. Olayları akısına bırak, normal olmaya calıs, tuzlu kahve yapma sakın adamlara :) Herşey güzel olur evelallah :):claps:

Gs_Kübra
09-09-07, 22:39
:melek:Güzelsin hadi nazlanma, beyenirler seni :oke: Ellerinin titremesi ise doğal bişe, bu isteme, görme vs. olaylarında bütün kızların basına gelir, hatta erkeklerde de olur. Olayları akısına bırak, normal olmaya calıs, tuzlu kahve yapma sakın adamlara :) Herşey güzel olur evelallah :):claps:

sagol yardimin icin :cee:
ya korkuyom yüzüme yok kizim sen cirkinsin yakismiyorsun dicekler diye
demezler dimi:(

Haylaz
09-09-07, 22:43
sagol yardimin icin :cee:
ya korkuyom yüzüme yok kizim sen cirkinsin yakismiyorsun dicekler diye
demezler dimi:(

öyle şey olur mu ya :D Sana öyle bir şey derlerse toplarız siteyi geliriz oraya merak etme :box:
Sakin ol herşey güzel geçer... Heyecanlanıcaksın ama tatlı bir heyecan o. Güzel şeyler bunlar, hadi sitecek evlenelim, evlenesim geldi nazlımı görünce :D Bende birisini istemeye gideyim :oke:

Gs_Kübra
09-09-07, 22:46
öyle şey olur mu ya :D Sana öyle bir şey derlerse toplarız siteyi geliriz oraya merak etme :box:
Sakin ol herşey güzel geçer... Heyecanlanıcaksın ama tatlı bir heyecan o. Güzel şeyler bunlar, hadi sitecek evlenelim, evlenesim geldi nazlımı görünce :D Bende birisini istemeye gideyim :oke:

dur ben istemeye giderim:sefkat::sefkat:
sana söyle güzellllll bi esmer bomba bulalim
emiii dügünde oynariz hep beraber
:D:cigara:

By_MotoBike
14-09-07, 23:42
abi moralmen çöktüm kendime olan güvenim gitti desem yeridir benim yapamayacağım düşünülüyo galiba artık istemiyom bilmiyom doğrumu ama bende hakediyodum iyi bi morcu olmayı :agla::agla::agla:

Haylaz
15-09-07, 00:53
iyi bir motorcu olmayı mı ? zaten öylesin, kim öyle değilsin diyor, çekelim kulaklarını :) sorunu açıklamamışın ki.

neşe
20-09-07, 14:08
haylaz abi yeni farkettimki kimse şakadan anlamıyor ve çok basit şakaları ele alıp yola giriyorlar hep kendilerini düşünüyorlar sanki onların söyledikleri çok masum şeyler of of gençliğim eyvah

Haylaz
20-09-07, 14:47
haylaz abi yeni farkettimki kimse şakadan anlamıyor ve çok basit şakaları ele alıp yola giriyorlar hep kendilerini düşünüyorlar sanki onların söyledikleri çok masum şeyler of of gençliğim eyvah
Ah canım ne dertlenmişsin böyle sen :) Ama derdinden ben hiç bişey anlamadım. Madem kimse şakadan anlamıyor, ben anlarım, gel sen bana şaka yap olur mu :) hadi bakalım bol şakalı günler :)

neşe
20-09-07, 14:52
tamam haylaz abi... Ne tür şakalardan hoşlanırsın. Atasözlerini sever misin mesala Atalarımızın ayıbını herkes benden biliyoda...

(Şimdi anladın mı sorunu mu haylaz abi?)

Haylaz
20-09-07, 14:56
güzel kardeşim :) Atalarımızın ayıbı diye birşey söz konusu olamaz, olmuşsa bile biz böle şeler söylememeliyiz saygımızdan ötürü.
Sen birisine atasözü söylemişsin o da sana patlamış anlaşılan ama idare et ramazandandır, oruç başına vurmuştur, neden düşünmüyorsun bu etkeni :) Ramazandan sonra tekrar böyle bir şaka yap, bakalım nasıl tepki verecek. Sıkma tatlı canını ya böyle şeylerden dolayı.

neşe
20-09-07, 15:24
haylaz abi ben anlatamadım sen anlatırmısın Atalarımızın ayıbı olmadığını nolur nolur nolur...

karanfil
20-09-07, 18:16
öyle olsun neşe bana anlatma sen gel buraya takıl... Sorarım ben sana....:D:D:D

halaluya
22-09-07, 23:10
merabalar mehmet abi :)
ben gene depresyona girdim sanırım:slk:,seninde bildiğin gibi lise hayatımı yatarak geçirdim ve ağırlıklı başarı öğretim puanı(yada öle bişi) :D bana gele gele 79 geldi 0.8 le çarparsakta kaldımı geriye 63 şimdi bu puanla ben ne edeyim rakiplerimden en az 10 puan gerisinden geliyorum ve farkettim ki ham puanım tüm hesaplamalarıma rağmen(nerden bakıosun nan fatih diosanız tıklayın (Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.))
ham = 230 geçemiyor yani max. 290 larde takılıyorum ama benim istediğim yeri kazanmam için 320 yi bulmam şart =(
8 ay da sence ben 30-35 puan artırabailirmiiyim yoksa bırakim öss ayaklarını sanayide falan işmi arayım abi :)
öss ye girdik çıktık sonuçlar açıklandı ardından baya zaman geçti ama ben de öle bi heycan bastırılmış duygular yoktu :D hissetmiyordum ne oldu ise dersaneye gideli belli (1haftadır)moralim sıfır oldu yani sizde görüyorsunuz sitede kavga çıkartamayacak duruma düştüm :D o kdr ki depresyonlardayım :D
birde neti sence kapattırayım mı yada zaman dilimlerini ve çalışma prog. ayarladıktan sonra hala bi zararı dokunur mu ?

cadaloz
26-09-07, 14:21
haylaz abi çok dertliyim saat bi türlü 17.31 olmuyoooo nasıl geçcek bu saatler :(:(

Haylaz
26-09-07, 16:05
haylaz abi ben anlatamadım sen anlatırmısın Atalarımızın ayıbı olmadığını nolur nolur nolur...
karanfile mi anlatcaktım yoksa :) bu kız anlamaz bişey şimdiden söyliyim :)

öyle olsun neşe bana anlatma sen gel buraya takıl... Sorarım ben sana....:D:D:D
Tehdit yok kız...

Haylaz
26-09-07, 16:08
merabalar mehmet abi :)
ben gene depresyona girdim sanırım:slk:,seninde bildiğin gibi lise hayatımı yatarak geçirdim ve ağırlıklı başarı öğretim puanı(yada öle bişi) :D bana gele gele 79 geldi 0.8 le çarparsakta kaldımı geriye 63 şimdi bu puanla ben ne edeyim rakiplerimden en az 10 puan gerisinden geliyorum ve farkettim ki ham puanım tüm hesaplamalarıma rağmen(nerden bakıosun nan fatih diosanız tıklayın (Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.))
ham = 230 geçemiyor yani max. 290 larde takılıyorum ama benim istediğim yeri kazanmam için 320 yi bulmam şart =(
8 ay da sence ben 30-35 puan artırabailirmiiyim yoksa bırakim öss ayaklarını sanayide falan işmi arayım abi :)
öss ye girdik çıktık sonuçlar açıklandı ardından baya zaman geçti ama ben de öle bi heycan bastırılmış duygular yoktu :D hissetmiyordum ne oldu ise dersaneye gideli belli (1haftadır)moralim sıfır oldu yani sizde görüyorsunuz sitede kavga çıkartamayacak duruma düştüm :D o kdr ki depresyonlardayım :D
birde neti sence kapattırayım mı yada zaman dilimlerini ve çalışma prog. ayarladıktan sonra hala bi zararı dokunur mu ?
evet uzun zamandır tartışma çıkartmıyorsun sebebi belli oldu :) Şimdi yapman gerekenler çok basit, neti hayatından çıkartıcaksın, çıkartamam diyorsan sadece haftasonu akşamları belirli saatlerde girip geziceksin, kafana takılacak şeylerden uzak durarak, örn: byminik in yazılarını okuma :D
Çalışarak ve çok soru çözerek aradaki farkı kapatabilirsin, heycan yapmana gerek yok, en azından erken uyanmışsın, önünde 8 ay var. Çalış canım :)

Haylaz
26-09-07, 16:09
haylaz abi çok dertliyim saat bi türlü 17.31 olmuyoooo nasıl geçcek bu saatler :(:(
az kaldı canım az :) 20 dk :)

Simsiyah
28-09-07, 11:02
Haylaz abim nassın
Uzun zamandır yazmıyodum sana derdim tasam pek yok ama öle işte sen ben anlatmasamda anlarsın beni :) ne bencilleştim yine sigorta işleriyle uğraşıp duruyorum bu ara arkadaşlarım bitmez oldu hergün biri arıyo hadi canım buluşalım diye ben 1 sene nasılda boşlamışım herkezi diye düşünüp duruyorum herkez eski defterleri döküp hesap sorar oldular kimsenin benden haberi yok herkez kendi derdinde bende insanlara uydum artık örnek alıyorum hepsini bu davranışlarım iyimi değilmi bilmiyorum ama bildiğim bişi var benden geriye ben bile kalmadım :D

Haylaz
28-09-07, 11:06
aman iyi ol özlem, bunalımdayken çekilmiyosun :) Git gez toz, ama bunalıma girme :)

hilal9190
29-09-07, 12:51
abi bende bişi sormak istiyorum şimdi sence seven biri için üstüne çok gitmek ayrılma sebebi olabilirmi?olay şu benm sevgilimin dayısının pstanesi var yazları orda çalışıyo ordayken mesajları zor atıyodu bende kızıyodum msj atıncada dayısı kızıyodu bundan çok kavga ettk sence bu ayrılık nedenimi?

Haylaz
29-09-07, 13:11
hem ayrılma hem de gelip seni dövme nedeni bence, bu kadar anlayışsızlıkla bir ilişki yürümez.

Kelebek
29-09-07, 13:20
haylaz abi verdiğin bu cevap beni çok hislendirdi,sizi öpebilirmiyim:muju::D

Gs_Kübra
29-09-07, 13:33
Ya haylaz abi basim gene dert de:emzik:simdi ben cok inatci birisiyim ne bilim baze kisilerin kalbini kiriyorum su inadim yüzümden cok zoruma gidiyo ama hep hakli cikmak istiyom ya neden bilmyom son zamanlarda böyleyim ben
anlamadim giti :(
hakli da cikmasam konusmuyom o kisiyle ya suna bak yabaska birisi böyle olsa benim arkdaslarimdan vallah döverdim ya:emzik:
haylazzz abiiiiiii yardim etttttt:agla:

El_Lobo
29-09-07, 13:58
selam Haylaz abi ben geldim... sizi çok seviyoruz, ailecek takip felan ediyoruz... abicim sen benim dertleri biliyosun... ne olacak benim bu halim, bu şanssızlığım (en basit hastane olayı:D)... tavşan ayağı felan taşısam cebimde olurmu... gerçi bir süre sonra kokar o kimse yaklaşmaz... (yalnız tavsiyeni unutmadım, pazartesi başlıyorum:D:D)

Bella
29-09-07, 15:02
Haylaz abicim :D bir çocuk var fakat uzakta
ben samsun o istanbulda daha birbirimizi görmedik bile
msn de ya da telefonda konuşuyoruz adı bende saklı :D
Beni sevdiğini söyledi bayramda inşallah gelir
bakalım öle konuştuk :) sen bu duruma ne diyosun sence
beni görmek için gelirmi buralara?;)

Haylaz
30-09-07, 14:47
Ya haylaz abi basim gene dert de:emzik:simdi ben cok inatci birisiyim ne bilim baze kisilerin kalbini kiriyorum su inadim yüzümden cok zoruma gidiyo ama hep hakli cikmak istiyom ya neden bilmyom son zamanlarda böyleyim ben
anlamadim giti :(
hakli da cikmasam konusmuyom o kisiyle ya suna bak yabaska birisi böyle olsa benim arkdaslarimdan vallah döverdim ya:emzik:
haylazzz abiiiiiii yardim etttttt:agla:

Oruç tutuyor musun ? Başına vurmuş olabilir :) Ramazandan sonra görüşelim gene:oke:

Haylaz
30-09-07, 14:49
selam Haylaz abi ben geldim... sizi çok seviyoruz, ailecek takip felan ediyoruz... abicim sen benim dertleri biliyosun... ne olacak benim bu halim, bu şanssızlığım (en basit hastane olayı:D)... tavşan ayağı felan taşısam cebimde olurmu... gerçi bir süre sonra kokar o kimse yaklaşmaz... (yalnız tavsiyeni unutmadım, pazartesi başlıyorum:D:D)

Cebinde birşey taşıma bence, hatta tespih fln varsa onu da artık evde bırak, dediğim gibi senin bölümdeki tüm kızlara ne kadar güzelsin diye başla, elbet bir tanesi kabul edecektir.
Hastanedeki erkek hemşire olayı ise tamamen talihsizlik, bizim sitemizde bile bir sürü bayan hemşire olmasına rağmen sana hastanede erkek hemşire düşmesi traji komik olmuş :)
Sana pazartesi için bol şanslar diliyorum, kır şeytanın bacağını artık :):melek:

Haylaz
30-09-07, 14:53
Haylaz abicim :D bir çocuk var fakat uzakta
ben samsun o istanbulda daha birbirimizi görmedik bile
msn de ya da telefonda konuşuyoruz adı bende saklı :D
Beni sevdiğini söyledi bayramda inşallah gelir
bakalım öle konuştuk :) sen bu duruma ne diyosun sence
beni görmek için gelirmi buralara?;)

Valla emel ilk olarak sana şunu söylemem gerek, seni tanıyorum, birazcık saf (temiz) bir kızsın, bir istanbullu seni ayakta Öper :D gibi geliyor bana, dikkatli ol ilk önce, msn de ya da telefonda seni seviyorum demesi sorun değil, gerçekten bunu hissediyorsan takıl ama aklında soru işaretleri varsa uzaklaşmalısın, bir de senin dersanen başlıyacak, çok dikkatli ol. Seni görmek için samsuna gelmesini istiyorsun ama oraya gelince ne verceksin çocuğa bu çok önemli :) Vereceklerinin kıymeti arttıkça samsuna gelme ihtimali artar unutma emi :D Hadi sana mutluluklar diliyorum:oke:

cemrekolıq
30-09-07, 18:39
Mehmet abi ya bi kıza çıkma teklifi ettim kız bana gülerek biz ark bile diliz dedi