PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bebeğin vücudunda çıkan Arapça yazılar.....

Toprak_erkan
16-10-09, 09:26
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir. (Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.)

Bilimin açıklayamadığı çocuk

15/10/2009 15:27:26

Dağıstan Bölgesi'nde bulunan Mahaçkale'de yaşayan bir ailenin daha bir yaşına bile gelmemiş bebeğinin vücudunda ortaya çıkan Arapça yazılar ülkedeki günün en çok konuşulan konuları arasına girdi.

Doğduktan iki gün sonra bebeğin vücudunda yazıların ortaya çıkmaya başladığını söyleyen anne ve babası ortaya çıkışında bebeğe oldukça acı veren yazıların kendilerini şok ettiğini açıkladı. Genellikle Pazartesi ve Cuma günleri farklı yazıların ortaya çıktığı belirtilen bebekte son çıkan yazıda ise; "İşaretlerimi insanlara gösteriniz" yazdığı tespit edildi. Doktorlar durumun görülmemiş bir vaka olduğunu belirtirken, bilimsel bir açıklamasının da bulunmadığını söylediler.

maviş
16-10-09, 11:55
:eek::eek:

άЪ-ı ĥάЧάт
16-10-09, 12:15
İşaretlerimi insanlara gösteriniz mi yazıoyomuş çok enteresan ya :eek:

Gunusu
16-10-09, 21:28
Dagıstan"da doğmuş bu bebeyin vücudunda Kuran"dan ayeler var

Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.

Kuran kelimeleri oluşduğu zaman bebeyin 40 derece ateşi oluyo.

Çocuğun annesi çocuk doğduğu zamn çenesinde bi yara gibi bi şey olduğunu söylemiş.Lakin sonra o yaranın yerine arapca "Allah" kelimesi yazılmış.Çocuğun Vücudundakı Kuran" kelimeleri pazartesi ve cuma günləri oluşuyor bu zamn çocuğun ateşi 40 derece oluyor ve çocuk durmadan ağlıyor.Yazılanalar 3 gün bebeyin vücudunda kalıyor.sonra silinip yenileri yazılıyor

Velileri ilk önce bu olanları gizlemek istemişler.Ama sonra yazılanların çocuğun vücudunda "benim işarelerimi her kese gösterin" yazıldığını anlayınca her kese göstermişler.

İsmi Ali olan bu çocuğun dünyaya gelişi de enteresan olmuş.
Annesi hamilelik zamanı doktorlara karnındaki bebeyin sürekli ağladığını söylemiş: Bir az aradan sonra doktorlar da bebeyin agladığını fark ediyolar. Sonra doktorlar bebeyin derisinin şeffaf olduğunu söylüyorlarhatta organları bile gözüküyomuş.Onun sözlərinə görə dəri o gədər şəffaf imiş ki uşağın bütün daxili organları görünürmüş".

Doktorlar bu çocuğun 2-3 yaşayacağını söylemişler.Lakin çocuk şu an da yaşıyor ve dokuz aylık.

Kalpsiz Güzel
16-10-09, 21:30
tüylerim diken diken oldu ya

YARADANIN BÜYÜKLÜĞÜ VE GÜCÜ

irem
16-10-09, 21:36
Bakara(*) Sûresinin 171 . Ayetinde
İnkar edenleri imana çağıran (peygamber) ile inkar edenlerin durumu, bağırıp çağırmadan başka bir şey duymayan hayvanlara seslenen (çoban) ile hayvanların durumu gibidir. Onlar sağırdırlar, dilsizdirler, kördürler. Bundan dolayı anlamazlar

Allah birçok ibretlik olay göneriyor ama iman etmeyenler yinede etmezler

Gunusu
16-10-09, 21:49
tüylerim diken diken oldu ya

YARADANIN BÜYÜKLÜĞÜ VE GÜCÜ

aynen...

Bakara(*) Sûresinin 171 . Ayetinde
İnkar edenleri imana çağıran (peygamber) ile inkar edenlerin durumu, bağırıp çağırmadan başka bir şey duymayan hayvanlara seslenen (çoban) ile hayvanların durumu gibidir. Onlar sağırdırlar, dilsizdirler, kördürler. Bundan dolayı anlamazlar

Allah birçok ibretlik olay göneriyor ama iman etmeyenler yinede etmezler

iste...maalesef anlayan anlasaydi zaten dunyamiz boyle olmazdi

suskunn
16-10-09, 22:06
nedense ben inanmadım hint kınasına benziyor gerçekten ibretlik bir ayet olsa neden göbek altında çok düzgün yazılmasıda düşündürücü

cαяpє diєм
03-04-10, 16:05
Gerçek mi değil mi diye tereddütte kalanlar veya merak edenler için

Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir. (Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.) videosuda var..

tamamen gerçek kadın siliyor çocuğunun kolunu sonuç aynı

tural
19-04-10, 23:15
akşam akşam acayip ürkdüm he

SafirA
20-04-10, 15:50
nedense ben inanmadım hint kınasına benziyor gerçekten ibretlik bir ayet olsa neden göbek altında çok düzgün yazılmasıda düşündürücü

inanmamakta serbestsin bu Allah'ın bir mucizesidir ve bir uyarı olduğunu düşünüyorum