Orijinalini görmek için tıklayınız : Anne Babalar Lütfen Dikkat!
cαяpє diєм
02-10-09, 07:34
TIKLAYIN (Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.)
Konunun ana fikri nedir carpe diem ? konu verilmişti bizde gülüp geçtik.
cαяpє diєм
02-10-09, 08:26
bilgisayarın cocuklar uzerindeki olumsuz etkileri...........aglancak yere guldunuz demek ki....
Malesef öyle oldu, elimizden gelen bişey yok çünkü...
bir çok oyunda hile oluyor, çocuklar kandırılıyor ve üzülüyor eğlenecekleri yerde...:@:@
Anne babalar çocukları ile ilgilenmek yerine ya tv nin ya pc nin karşısına koyuyor sonrada bu melekler böyle şımarık ruh hastası veletlere dönüşüyor yazık gerçekten çok yazık..:@
çocukluğumda bu çip mario denen yaratığı sevgilisine ulaştırcam diye az uğraşmadım, oynamıyom lan deyip başından kalkardım böyle ağlamazdım. ama bu çocuk niye bu kadar kaptırmış kendini anlamıyorum diyeceğim ama söyleyim, o çocuk ortada sıçan, 3 taş, 5 taş, saklambaç, ip atlamaca, yakartop, körebe vs. oynamasını bilmediğinden böyle. bizim zamanımızda çocuklar gerçek oyun biliyordu, sanal oyunlara kaptırıp ot gibi olmuyordu. kavga etmesini biliyordu çünkü gerçekti, şimdikiler kavga etmeyi bilmiyor bütün kavgaları sanal kavgalarda, dövüşlerde. arada uçurum kadar fark var. ve şimdi ki anne ve babaların da büyük bir kısmı net alemine bağımlı olduğu için çocukların da sanal yaşaması hiç şaşırtmıyor beni. küçücük çocuklar gerçeklerden bihaber sanal yaşamaya alışıyor. yazık !
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.