Orijinalini görmek için tıklayınız : karınca yuvasına 10 ton çimento dökülürse..
Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir.
Bir karınca yuvasına 10 ton çimento dökülüyor ve beton kuruduktan sonra kazı çalışması yapılıyor ortaya çıkana bakın
enteresan :rolleyes::rolleyes:
TOKİ karınca yuvalarına da el atmış demek ki :)
olabilir.:D
-abi bu alana bina yapsak ne olur.
-önce bir deneyelim sonra bakarız.
-işte sonuç,
-karıncalar binayı oyar, biz en iyisi yapmayalım.:kopar:
bunu bi belgeselde izlemiştim.Karınca yuvalarının ne kadar görkemli inşa edildiğini göstermek için yapılan bi deneydi,çok etkilenmiştim ilk gördüğümde de,öyle oldu yine :)
bu karıncaların şehir plancılarını alıp belediyelerin:gul: başına getirmek lazım
vay be diyorum. bu emeğe şapka çıkarılır :maraba:
asi[J]uliet
26-09-09, 04:05
söyleyecek söz yok yahu..
Romantizmaa
26-09-09, 09:40
Ii yasiyorlarmis beaa :D
bunu bi belgeselde izlemiştim.Karınca yuvalarının ne kadar görkemli inşa edildiğini göstermek için yapılan bi deneydi,çok etkilenmiştim ilk gördüğümde de,öyle oldu yine :)
Bende bi belgeselde izlemistim ama orasi neresi hatirliyamadim ama bi sehir sanki karincalar sehriydi muhtesemdi nasil dusunerek yapilmis kocaman 2 metre kadar yuvalardi...her hangi insanin dusunemedigi biseyleri karincalar mi dusunuyor diye cok sasirliyor insan...hem iste sonucta Allahimiz neler ve nasil guzel yaratmis diye dusunuyoruz iste :)
umarım terk edilmiş bir yuvada yapılmıştır deney ....
Toprak_erkan
29-09-09, 18:40
hayırr tamamenn dolu bır yuvaya yapıyolaar ve milayarlar ca karıca oluyorr... ama harıka bır şeyy...
TOKİ karınca yuvalarına da el atmış demek ki :)
güldürdün gene beni memo )
umarım terk edilmiş bir yuvada yapılmıştır deney
videonun başında karıncaların yavaya girip çıktığı görünüyo...
ama bilim bu; her türlü deney mübahtır;)
n.0.n.i.c.k
15-05-10, 20:51
boşuna dememişLer küçükLer büyük işLer başarır die :D
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.