PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İtiraf Ediyorum..!!

Gönülden
16-09-09, 17:21
Çalıştığım yerde servis esnasında dökülen kahvelere her seferinde bir bahane buluyorum.. Ama inanın rezil olmaktan iyidir. Suçu müşteriye yığmak daha kolay :) Aslında bir el titremesi veya dengesiz hareketle kahveyi fincandan taşıran hep ben oldum hep ben :)

suskunn
16-09-09, 17:33
Çok ayıp :kopar::kopar:

diSheKartaL
16-09-09, 17:37
ÇirkefLik bazen işe yarıyor :aga:
En güzeLini yapıyosn vaLLa, bende oLsam aynısını yaparmm..
Yoksa o müşteriLernn çenesi kapanmaz :kac::kopar:

mersindelikanlısı
16-09-09, 17:38
:claps::claps::claps:bazen bahaneler en iyisidir iş açısından:claps::claps::kopar::kopar::kopar:

Sassy
16-09-09, 19:59
bunlar çok güzel hareketler :D deee bende müşteri oluyorum genelde, demek böyle yapıyolarmış :p

lazkızıı
16-09-09, 20:17
insanlara iftira atıyor sun sen sadece kendini kandırıyorsun :)

vijdan azabı buymuyormusun? suçu başkalarının üzerine attığında?çok merak ediyorum:)

By_MotoBike
16-09-09, 20:56
insanlara iftira atıyor sun sen sadece kendini kandırıyorsun :)

vijdan azabı buymuyormusun? suçu başkalarının üzerine attığında?çok merak ediyorum:)

Vicdan azabı duyulucak bişey deil...Bende ewrakları hep şikette unutrdum suçu babama atardım sen bana acele ettiriyosun die :D

Kumtanesi
17-09-09, 09:15
:)en iyisini yapıyorsun aynen devam et bence insanlık halidir herzamn dökülücek deil ya elin titredikce yada dalgınlıgında olur(=kendin ezilicegini müşteri suclu olsun boşver:D

zıpkın
17-09-09, 09:21
adam mı öldürdününüz yahu altı üstü bi damla kahve yahu

-VOLKAN-
17-09-09, 09:31
Laz kızı tanımadığın insanlar hakkında konuşmak ne kadar kolay değil mi..sanki adam öldürdü
hayret bişey yahu..abartmayın bu kadar..

ShyzOpHrEniC
17-09-09, 09:36
walla ßende ßuqun aynisini yaptim. ip Kopardi Makina ve zOrlandim ßiraz takmakta iqneden qeciremedim ßi türlü ve Operatör qeldi Firca atmaya kalkti 3 saatte ßi ipliqi qeciremedin dedi. ßende ; aßi iqnenin ucunda iplik kalmi$ onu cikartmaya calisiodum dedim :D Halßuki yalan iqnenin sucu yok ßen acemiyim diye ßecerememistim. Ne Oldu peqi ? Herkes mutlu mesut devam :D Kasmaya qerek yok devam et karde$im sen ayni $ekilde kucuk $eyler ßunlar ßosver :)