Orijinalini görmek için tıklayınız : Tüm Üyelerin Dikkatine !
Copy / Past yaparken eklediğiniz konulara dikkat etmelisiniz.
Konuların içindeki iki satır kelimeden her birinde eklediğiniz sitelerin reklamı var.
Ya da resimli bir konu ekliyorsunuz bir daha konuya uğramıyorsunuz.
O eklediğinizi sandığınız resimler sitenin reklamı olarak çıkıyor.
Sürekli konu editlemekten, konu silmekten ve sürekli uyarmaktan gına geliyor.
Bundan sonra konuları editlemek için uğraşmayacağım, direk sileceğim konuları.
Kişileri de bir kez uyarıcam bir daha uyarmadan banlayacağım.
Bilginize...
_Şahmeran_
11-09-09, 16:07
Benim bir sorunum var hazır konu eklemeden değinilmişken...
Resimli bir konu açarken arama yapabiliniyor mu? Bunu başka bir yerde de sormuştum yanıt alamadım...
Resimin içindeki yazıları arattırıyorum yada sırf başlıkdan ibaret oluyor yazı ki başlık kişinin isteğine göre değiştirebildiği aramada çıkmıyor,sonrasında direk çöp ve uyarı...
Teşekküler..
konu araması yaparken konuya ait anahtar kelimeleri seçerek aramalısın.sadece başlığını aratırsan hataya düşersin.dediğin gibi başlık dğeişebilirama içerik aynı olacaktır.mesela necip fazıl ın çile şiirini ekleyecek olan biri "çile" yazıp aratırsa,o şiiri daha önce başka biri "süper bir şiir tavsiye ederim" gibi bi başlıkla açmışsa haliyle arama sonucunda bulunamayacaktır ve konu tekrarı olacaktır.
oysa "gaiblerden bir ses geldi bu adam,gezdirsin boşluğu ense kökünde" cümlelerinden birini yazsa başlık ne olursa olsun içeriği bulacaktır.
Bunu yeni çözdüm ben ...ama hatayı şurda yapıyorum bu konu kesin yoktur diyorum tez canlı davranıyorum konuyu ekliyorum .bakıyorum konu M.Ö açılmış:D
_Şahmeran_
11-09-09, 20:42
Bunu yeni çözdüm ben ...ama hatayı şurda yapıyorum bu konu kesin yoktur diyorum tez canlı davranıyorum konuyu ekliyorum .bakıyorum konu M.Ö açılmış:D
Ben ilk geldigimde bir iki kez yaptım ama sonrasında görevlileri yormamak için arama yaparak ekledim,öylede ekliyorum....
Ayrıca kelebek benim dedigimde farklı değildi..Başlık değiştirebilir bende konu içerisinden arıyorum artık başlıkla zaman kaybetmiyorum...Benim sorunum sadece resimden oluşan bir konu ekleyeceğim ve başlık sadece cümle,tek tek aratsamda o iki kelimelik cümleyi çıkmıyor çünkü başlıklar isteğe göre değiştirebiliyor...
O zamanda arama yapmadan eklendi düşüncesi ile hem çöpe taşınıyor hem uyarı yazılıyor alta!
Bütün resimli çalışmalarıda tek ek bakamam ki eklenmiş mi diye.
şimdi şöyle bir durum var,siteye yeni gelen arkadaşlar bi anlık heyecanla hemen paylaşıma girişiyorlar.bu forumda ne var ne yok diye bakmaya lüzum görmüyorlar.5 yıldır bu forumda dönen konular hemen hemen aynı.artık bıktım midem bulanmaya başladı.her gelen aynı konuyu açıyor,6 ayda bir yenileniyo konular.onun için yeni gelen arkadaşlar paylaşım yapmaya başlamadan önce forumu gezsin incelesin,ne var ne yok görsün,sonra bi eksik varsa onu tamamlasın.yoksa bu döngü hiç bitmeyecek.
bu konuya katılıyorum ama hemen banlamayalım sayın bölüm sorumluları :)
_Şahmeran_
11-09-09, 20:55
Eski bir mod olarak bu sorunu çok iyi bilirim...
Yerinde bir tespit, bu yüzden ben arada bir gezip arada birde konularla ilgileniyorum...
_Şahmeran_
11-09-09, 20:56
Banlanmadan söz açılmışken,banlanan üyelerin neden banladıgına dair bir açıklama ve banlananların yazıldıgı bir bölüm var mı?
öyle bir bölüm yok.gerek olduğunu da sanmıyorum,öğrenmesi gerekenler öğreniyor zaten.
_Şahmeran_
11-09-09, 21:05
Düğer üyelerinde bilse daha iyi olmaz mı?
Hem bak şundan banlandı,sebeb suydu ona gçre bizde bunları yaparken dikkat edelim kurallara uyalım diye...
Yoksa kafasına göre de banlanabilirler üyeler yeterki istesin yöneticiler ortada gösterilen bir sebbe yokken..
birileri sebepsiz yere banlayacak potansiyeli olanları yönetici yapmıyoruz gül güzeli.yönetici yapılan arkadaşlara güveniliyor ki yönetici yapılıyorlar.banlanan kişiler forum kurallarını ihlal ettiği için banlanıyorlar,forum kurallarını okumak ve uymak banlanmamak için yeterli.bunun dışında haksız yere banlandığını düşünen mail atar derdini söyler.
_Şahmeran_
11-09-09, 21:33
Forum kurallarını geldikden bir hafta sonra okudum..Çok açık ve zorlayıcı tek bir sebeb göremedim...
Sonuçda elbet kafaya göre banlanmaz ama ben böyle olayların da içindeydim bu yüzden moderatörlükden ayrıldım o siteden de..
burası başka sitelere benzemez gül güzeli:)heyecan yapma kendini forumhaylazın şevkatli kollarına bırak:D
sanırım soru - cevap kısmı bitti. bitmediyse pm atabilirsiniz.
umarım bundan sonra herkes dikkatli olur.
vBulletin v4.1.11, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.