PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Komedi Tadında İtirafım.................

mersindelikanlısı
06-09-09, 10:41
Ben bilgisayar kursunda iken bizim bir hoca vardı çok iyiydi ama işte bizim sınıf çılgındı:Dbilgisayar için sınav sorularını arakladık soruları arki okuyor biz yazıoduk bnde klavyenin altına yazmıştım ne yazıkki cevapları görmem için klavyenin altına bkmam gerekiodu klavye tak tak edince tabi hoca anladı ve yanıma geldi ve şöle dedi ahmet sen ne yapıorsun dedi bnde hlbuki kopya çekiorum bozuntuya vermedim klavyenin altı kirlenmiş onu temizliorum dedim tabii sonuçlar gelincede şok oldu hoca tabii çünkü anlamıştı ama bozuntuya vermemişti:Dtabii 100 alınca alkışlandım bile en sevdiğim bilgisayar hocası idi:Dsaolasın böle hocalar günümüzde çok azz vr:Dondan sonra bi daha kopyaları klavyenin altına yazmamyı öğrendim:D:slk::slk:ama serfitikayı aldım yine:D

Kalpsiz Güzel
06-09-09, 10:44
:kopar::kopar::kopar:yaraamaz seni

irem
06-09-09, 12:06
Bende çirkef matematikçinin dersinde kopye kağıdını bacağıma bantladım daha bakamadan yere düştü güzelllll bir dayak yedim :kopar::kopar:

-VOLKAN-
06-09-09, 12:09
aferim size ne güzel örnek oluyosunuz gençlere...:sefkat: :D

VeD@
06-09-09, 12:24
Bende hayatımda bir kez ve son kez kopya çekmeye yeltenmiştim..İngilizce sınavı vardı..Küçük kağıtlar hazırlamıştık:) Neyse yan sıradan bana kağt vermişlerdi..Eteğimin içine koymştm..Sonra bakıp yazıyodum..Tabi biraz mikrofon yutmuş gibi çıkar sesim:) Hoca napıyosun demişti ben de ilk kez kopya çekmeye çalşyorum demiştim:D Sınıf koptu tabi..Sonra sonçlar açıklandı biz orta sırada otryoduk..Sağdan ve soldan herkesten kopya alarak en yüksek notu almıştım..Hoca bir yeri anlamamıştı..Sordu bu ne diye ben de konudan haberim yok bir dakika arkadaşa sorayım demiştim:gulkiz::gulkiz:Daha da üni de dahil kopya çekmedim

emir
06-09-09, 12:26
aferim size ne güzel örnek oluyosunuz gençlere

gençlerin hikayelerini dinlesen sen bide:D

LoRaSiMa
06-09-09, 13:11
ya ben bi keresinde tarih sınavıydı sanırım abartıp kitap açmıştım hocada öle yerinde oturan bi tip diil gezenti cinstendi tabi kitap açmaya cesaret ettim dedim bulıyım bari soruyu cvpı ararken yakalandım sayfa seslerinden :kopar: direk aldı kağıdı elimden , aklıma bi şey takılınca o a öğrnmezsem rahat edemiorum napıım :slk::utan: :gulkiz:

irem
06-09-09, 13:16
ya birkeresinde de öğretmen kopye çekmek serbest dedi ben görmemezlikten gelicem dedi ..
açtık kitapları kopye çektik güya :D:D
Neden yapmıştı böyle birşey acaba :claps::claps:

Kelebek
06-09-09, 13:17
lise son sınıfta duvar dibinde ilk sırada oturuyodum.arapça sınavında hoca bi tek benim kağıdı okuyup diğer kağıtlara aynı notu veriyodu:Dnoktası virgülüne aynıydı kağıtlar:Dbazen ipnelik olsun,en yüksek notu ben alim diye bi soruyu yanlış yapıyodum herkese yanlış gidiyodu cevap sonra silip düzeltiyodum kendi kağıdımı:Dben 100 alıyodum ötkiler 90:D hey gidi günler hey,adam gibi okusaymışız şimdi sürünmicekmişiz.:agla:

emir
06-09-09, 13:26
bazen ipnelik olsun,en yüksek notu ben alim diye bi soruyu yanlış yapıyodum herkese yanlış gidiyodu cevap sonra silip düzeltiyodum kendi kağıdımıben 100 alıyodum ötkiler 90

bende bunu tarih sınavlarında yapıyorum:D

-LeyL'im-
06-09-09, 13:41
lise son sınıfta duvar dibinde ilk sırada oturuyodum.arapça sınavında hoca bi tek benim kağıdı okuyup diğer kağıtlara aynı notu veriyodu:Dnoktası virgülüne aynıydı kağıtlar:Dbazen ipnelik olsun,en yüksek notu ben alim diye bi soruyu yanlış yapıyodum herkese yanlış gidiyodu cevap sonra silip düzeltiyodum kendi kağıdımı:Dben 100 alıyodum ötkiler 90:D hey gidi günler hey,adam gibi okusaymışız şimdi sürünmicekmişiz.:agla:

vayy imam hatip (:
Arapça sınavında aynı senin gibi yapan bi arkadaşım vardı:hıh:
Ben son sınıfa kadar farketmemiştim:hıh:
Arapça kopyasız da olmuyo hani:utan:
Hep yüksek alırdı benden ondan geçirirdim güya ama hoca kanaat kullanarak geçirirdi beni:D

herneyse bi keresinde ingilizce dersinde kelimelerin anlamlarını kalem kutumun arkasına yazmıştım:D çaktırmadan güya bakıyorum meğer hoca çakmış :souk:
Aldı kalem kutuyu benden kağıdıma da işaret koydu:s:
Sonra gittim ayak üstü kırk yalan söyledim hocaya napim:D sırf cesaretimden dolayı bişey yapmamıştı hoca:D yakalandığım tek sınavdı :souk:

emir
06-09-09, 13:43
yakalandığım tek sınavdı

allahtan bu cümleyi kuıracağım bi sanav yok sayılır...
daha hiç büyük bi sınavda kopya çeker ken yakalanmadım...

mersindelikanlısı
sadece ben değilmişim kopyacı olan sevindim kendi adıma:D:kopar::kopar:

-VOLKAN-
ne kopyacı milletmişiz be...:D bende çekmedim desem yalan olur ama ayrıntıları bilmesenizde olur..:p :D

EyZüN
06-09-09, 14:04
qeneLde kızlar etek altına iqneliyo :D bende hep etek altına iqnelerim çokda rahat oluyo
ama yer deqiŞikliqi yaptıqı aNda qümlüyosun :D

mersindelikanlısı
22-09-09, 23:03
kopyacılık sanat galiba bizde bunları geliştirenler:D

Mysteria
22-09-09, 23:20
ben kopya çekerken bikere yakaLandm :D kari baqirdi çaqirdi sana sifir yazicam dedi :D sonunda baktm qene ii not almisim :D:D kiyamadi bana :gulkiz:

Boncuk!
22-09-09, 23:30
cok rahat kopya cekerim ya:) hatta en öne otururum hep hic süphelenmezler benden..

Toprak_erkan
23-09-09, 02:35
itiraf edıyorumm ilk okulda sapıgın önde gıdenıydımm :D:D

EyZüN
23-09-09, 07:53
cok rahat kopya cekerim ya:) hatta en öne otururum hep hic süphelenmezler benden..

kopya zamanı bende önde otururum tüm kopyacılar arkada hoca arkaya bakmaktan ön tarafa qeçemiyo :D

mersindelikanlısı
23-09-09, 19:05
itiraf edıyorumm ilk okulda sapıgın önde gıdenıydımm :D:D

çok kopyacıydım demek istedin hrhal erkan abi:D

Z£YN£P
23-09-09, 19:18
Kopya çekmeyi bile özledim :D